Ofte stillede spørgsmål om opførselsoversigt og lav prioritet

Sp. Hvad er en opførselsoversigt?

Oversigten viser hvor mange forladte spil, rapporteringer og anbefalinger du har modtaget i dine seneste 25 spil.

Sp. Hvorfor tilføjede I opførselsoversigter?

For bedre at kommunikere med spillerne om hvordan deres opførsel påvirker andre. For de fleste spillere vil det sige, at de klarer sig godt og fungerer som en befordring til, at de skal fortsætte som de gør.

For forstyrrende spillere vil dette sige, hvor mange rapporteringer de modtager. Forhåbentligt vil dette opklare to almindelige misforståelser:

  • Mange forstyrrende spiller indser ikke, hvor ude af takt deres opførsel er for resten af fællesskabet. Opførselsoversigten viser det procentmæssige omfang af rapporteringer, så man kan sammenligne det med resten af fællesskabet.
  • Mange spillere, der modtager straf i form af lav prioritet pga. mange rapporteringer, undervurderer, hvor mange rapporteringer de modtager, og hvor mange det tager for at blive straffet. For disse spillere føles systemet som et minefelt: De tror, at hvis man præsterer dårligt i bare én kamp, og holdkammeraterne vender sig mod spilleren, at det så resulterer i lav prioritet.
Sp. Hvor ofte modtager jeg en ny opførselsoversigt?

Vi opdaterer din opførselsoversigt hvert 10. spil eller øjeblikkeligt, hvis du modtager en lavprioritetsstraf.

Sp. Hvis jeg modtager en lavprioritetsstraf, viser opførselsoversigten så kun spillene, der bidrog til staffen?

Nej, opførselsoversigten viser altid de seneste 25 spil. Der kan have været begivenheder i kampe, der bidrog til straffen men som ikke er inkluderet i opførselsoversigten, og der kan have været kampe der ikke bidrog til straffen men som er inkluderet, især hvis oversigten indeholder aktiviteter, der bidrog til en tidligere lavprioritetsstraf. Formålet med oversigten er at give dig et overordnet overblik over, hvordan din opførsel påvirker andre - ikke at angive den præcise grænse for, hvornår man bliver straffet.

Sp. Hvorfor står der "<3" ud for mit antal af rapporteringer? Hvad betyder det?

Du modtog 0, 1 eller 2 rapporteringer. Du klarer dig godt, fortsæt på samme måde!

Sp. Hvordan ved jeg, om jeg klarede det perfekt og ikke blev rapporteret?

Det kan du ikke vide. Vi ved, at nogle spillere rapporterer uretfærdigt, hvilket kan føre til støj i systemet. Vi har designet vores system med dette i tankerne, og vi vil gerne sikre os, at spillerne ikke distraheres af støjen.

Sp. Jeg havde et dårligt spil, og en gruppe på fire rapporterede mig i ondskab. Nu er jeg i lav prioritet. Hvordan er det retfærdigt?

Det er sandt, at spillere nogle gange rapporterer i ondskab, og at spillere i grupper nogle gange går efter de fremmede spillere. Vi har designet vores system med disse problemer i tankerne. Vi uddeler kun lavprioritetsstraf, når vi ser et mønster af forstyrrende opførsel fra rapporteringer af grupper på tværs af flere kampe. Opførselsoversigten viser antallet af kampe, du blev rapporteret i, antallet af forskellige grupper (herunder grupper på 1 spiller), der rapporterede dig, og det samlede antal rapporteringer.

Sp. Jeg blev afbrudt på grund af forhold, jeg ikke kan gøre for, og blev markeret som at have forladt kampen. Nu er jeg i lav prioritet. Hvordan er det retfærdigt?

Vi ved, at det sker, og vi har grebet ind for at acceptere periodiske nedbrud.

Det er utroligt frustrerende at blive straffet for noget, man ikke har kontrol over. Vores nuværende systems design er resultatet af to overvejelser. For det første er vi nødt til at være retfærdige for de andre ni spillere i spillet, hvis spil blev ødelagt, lige meget hvad årsagen er. For det andet er det utroligt svært at afgøre med sikkerhed, om man blev afbrudt fra spillet bevidst eller ej. Vi ville ønske, vi kunne behandle utilsigtede afbrydelser anderledes end bevidste afbrydelser, men desværre ville sådan en politik medføre, at spillere, der havde til hensigt at forlade et spil, ville hive deres netværkskabel ud i stedet for at trykke "Forlad" i spillet.