Käytösraportin ja alhaisen prioriteetin UKK

K. Mikä on käytösraportti?

Käytösraportti kertoo, montako kehua tai ilmoitusta olet saanut tai montako peliä olet hylännyt viimeisen 25 pelin aikana.

K. Miksi lisäsitte käytösraportit?

Jotta voisimme kertoa pelaajille, kuinka heidän käytöksensä vaikuttaa muihin pelaajiin. Useimpien kohdalla se tarkoittaa sitä, että heillä menee hyvin, ja että heidän kannattaa jatkaa samaan malliin.

Häiriköiville pelaajille kerromme, kuinka paljon he saavat ilmoituksia. Toivomme, että se korjaisi kaksi yleistä väärinymmärrystä:

  • Monet häiriköt eivät ymmärrä, miten paljon pahempia he ovat yleiseen yhteisöön verrattuna. Käytösraportti näyttää, kuinka suuri osa pelaajista saa vähintään yhtä monta ilmoitusta kuin sinä, joten voit vertailla lukemiasi muun yhteisön kanssa.
  • Monet pelaajat, jotka joutuvat alhaisen prioriteetin pelihakuun liian monesta ilmoituksesta, aliarvioivat saamiensa ilmoitusten ja rankaisuun tarvittavien ilmoitusten määrän. Nämä pelaajat näkevät järjestelmän miinakenttänä, jossa yksikin huonosti pelattu peli tai tiimiläisten jaloille astuminen johtaa rangaistukseen.
K. Kuinka usein saan käytösraportteja?

Päivitämme käytösraporttisi kymmenen pelin välein, tai välittömästi alhaisen prioriteetin pelihakuun joutuessa.

K. Jos joudun alhaisen prioriteetin pelihakuun, näyttääkö käytösraportti vain ne pelit, joiden myötä sain rangaistukseni?

Ei, käytösraportti näyttää aina 25 viimeistä peliä. On mahdollista, että jotkin rangaistukseen liittyneet pelit eivät sisälly käytösraportin peleihin, tai että osa käytösraportin peleistä ei vaikuttanut rangaistukseen. Etenkin, jos raportti sisältää pelejä, jotka on pelattu vanhemman rangaistuksen alla. Käytösraportin tarkoituksena on antaa suuntaa siitä, miten hyvää tai huonoa käytöksesi on, eikä kertoa, miten lähellä olet rangaistusta.

K. Ilmoituslukemanani näkyy "<3". Mitä se tarkoittaa?

Että sinulla on alle kolme ilmoitusta. Jatka samaan malliin!

K. Kuinka näen, että minulla on ollut täydellinen ilmoitukseton putki?

Et voi nähdä sitä. Tiedämme, että jotkut pelaajat antavat epäreiluja ilmoituksia ilman syytä. Järjestelmämme huomioi mahdolliset yksittäiset ilmoitukset, ja haluamme varmistaa, ettei kukaan lannistu sellaisesta.

K. Minulla oli huono peli, jossa neljän hengen ryhmä ilmoitti minut vain ilkeilläkseen. Sain siitä rangaistuksen. Miten tämä on reilua?

Joskus pelaajat tosiaan ilmoittavat muita vain ilkeilläkseen, ja joskus ryhmät asettuvat yhdessä muita pelaajia vastaan. Olemme ottaneet tämän huomioon luodessamme järjestelmäämme. Annamme alhaisen prioriteetin rangaistuksen vain, kun häiriöilmoituksia kertyy useammalta ryhmältä useammassa pelissä. Käytösraportti kertoo, monessako eri pelissä sinusta on ilmoitettu, montako eri ryhmää (mukaan lukien yksin pelaavat pelaajat) ilmoitti sinusta, ja ilmoitusten kokonaismäärä.

K. Yhteyteni katkesi minusta riippumattomien tekijöiden vuoksi, jonka vuoksi sain pelistä hylkäyksen. Sain siitä rangaistuksen. Miten tämä on reilua?

Tiedämme, että joskus käy näin, jonka vuoksi systeemi antaa armoa satunnaisille ongelmille. Yksittäinen hylkäys ei vie sinua alhaisen prioriteetin pelihakuun.

On erittäin rasittavaa tulla rangaistuksi jostain, mihin ei voi vaikuttaa. Tämänhetkinen järjestelmä ottaa kaksi seikkaa huomioon. Ensimmäiseksi, meidän täytyy olla reilu pelin yhdeksälle muulle pelaajalle, joiden peli on pilalla, kävi miten kävi. Toiseksi, on erittäin vaikea määrittää, oliko yhteysongelma tahallinen vai tahaton. Tahtoisimme kohdella tahattomia yhteysongelmia reilummin kuin tahallisia, mutta se johtaisi vain siihen, että hylkäämisnapin sijaan pelistä poistuvat pelaajat vain irrottaisivat verkkokaapelinsa.