DAG
1
>
FROSTIVUS KOMT ERAAN!
EINDELIJK, FROSTIVUS
Aangezien de viering van vorig jaar werd geannuleerd (laten we er niet meer over uitweiden), kun je gerust zijn dat de Frostivus van dit jaar dubbel zo zorgzaam en sereen zal zijn.
VIER WREATH-NIGHT!
De langste nacht van het jaar is een tijd om te vlechten bij de haard! Verzamel heldere winterbessen en spartakjes en twist ze samen tot een aandenken voor familie en vrienden. Dommel in met de geur van sudderende rumboter, met de zekerheid dat de geesten van Frostivus Eve samenwerken om je wildste dromen van vrede en vriendschap waar te maken.
IN DIT SEIZOEN VAN GEVEN,
is de traditionele Frostivus-wapenstilstand van kracht. Radiant en Dire komen samen om spelletjes te spelen en cadeaus uit te wisselen. Vind de Frostivus-verlanglijst van een waardige vriend of geprikkelde vijand en speel de rol van Furtive Frostus door hen iets te geven waarvan ze niet wisten dat ze het wilden hebben.
Misschien wil Anti-Mage een magie-starterskit! Of wat denk je van een elektrisch dekentje om de knieën van Ancient Apparition warm te houden? Misschien wil Lifestealer wel een nieuwe meester! Hoe je dit seizoen ook wilt vieren, het draait om ontspanning. Er is niets meer om voor te vrezen, niets meer dat je moet doen. Er kan absoluut niets misgaan.