Legion Commander

Κοντινή επίθεση - Carry - Disabler - Initiator - Durable - Nuker

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

20 + 2.20
18 + 1.70
26 + 2.90
35 - 39
315
1.52

Overwhelming Odds

Στρέφει τους αριθμούς των εχθρών εναντίον τους, προκαλώντας ζημιά και αυξάνοντας την ταχύτητά της ανά μονάδα. Προκαλεί πρόσθετη ζημιά σε ψευδαισθήσεις και κλητευμένες μονάδες ως ποσοστό της τρέχουσας ζωής τους.


Press The Attack

Αφαιρεί απομειώσεις από έναν σύμμαχο και του χαρίζει επιπλέον ταχύτητα επίθεσης και αναπλήρωση ζωής για σύντομο χρονικό διάστημα. ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ: Ισχυρή κατάλυση


Moment of Courage

Όταν δέχεται επίθεση έχει πιθανότητα να αντεπιτεθεί με πρόσθετη κλοπή ζωής.


Duel

Η Legion Commander και η στοχευμένη μονάδα είναι υποχρεωμένοι να επιτεθούν ο ένας στον άλλο. Κανείς ήρωας δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αντικείμενα ή ικανότητες. Αν κάποιος από τους δύο ήρωες πεθάνει κατά τη διάρκεια της μονομαχίας, ο νικητής αποκτά μόνιμη επιπλέον ζημιά. Αυτή η ικανότητα μπορεί να αναβαθμιστεί με Aghanim's Scepter.ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Ήρθαν χωρίς καμία προειδοποίηση. Μέσα στα τείχη της Stonehall ακούστηκε ένα βουητό και ένας τρομερός ήχος, και από το σκοτάδι μια άγνωστη δύναμη αναρίθμητων θηρίων εμφανίστηκε, διαθέτοντας αχρεία φωτιά και μαγεία, σκοτώνοντας και αρπάζοντας γυναικόπαιδια για σκοτεινό σκοπό. Από τον κάποτε ισχυρό στρατό της δύναμης της Stonehall, μόνο η Χάλκινη λεγεώνα, καθοδηγούμενη από την αδάμαστη διοικήτρια Tresdin, ήταν αρκετά κοντά για το κάλεσμα της μάχης. Ίππευσαν μέσα στην πόλη, πολεμώντας μέσα στα αιματοβαμμένα σοκάκια και τις καμένες αγορές, κόβοντας δρόμο μέσα από το πλήθος προς την πηγή της ξαφνικής εισβολής: ένα αιθέριο ρήγμα στην πλατεία της πόλης και στο βάραθρο βρισκόταν ο φοβερός υπέρμαχος.

Περιτυλιγμένος με μια διαβρωτική λάμψη, η αρχηγός της αβυσσαλέας ορδής έκοψε στα δύο έναν λεγεωνάριο με την τεράστια λεπίδα του καθώς το δέρμα του φθειρόταν. Η Tresdin σήκωσε το αιματοβαμμένο σπαθί της και συγκέντρωσε τη ματιά της στο θηρίο. Αποδείχθηκε, τελικά, να της χαμογελάει μέσα από τα πολυάριθμα δόντια του. Αδιαφορώντας για τη μάχη που μαινόταν γύρω τους, επιτέθηκαν ο ένας στον άλλον.

Εκτρέποντας κάθε χτύπημα, το ζευγάρι χόρεψε σε μια θανάσιμη μονομαχία, καθώς η Χάλκινη λεγεώνα έβρισκε το τέλος της. Η Tresdin πήδηξε προς τα εμπρός καθώς ο εχθρός της επιτέθηκε με το σπαθί του για να την συναντήσει. Οι πιθανότητες ανατράπηκαν. Η επίθεση χτύπησε την Tresdin ξαφνικά, μια βίαιη ώθηση από την πλευρά της, αλλά ακόμα και που έχασε την ισορροπία της, μπόρεσε να συγκεντρώσει δύναμη για ένα ακόμα χτύπημα. Λεπίδα με λεπίδα, πέραν από το λαιμό έως το πόδι κάτω, σκαλίζοντας το στα δύο σε ένα τρομακτικό ψεκασμό σπινθήρων και αίματος. Το σατανικό κοινό παρακολουθούσε με έκπληξη καθώς πίεζε στην επίθεση, οδηγώντας την λεπίδα στο δέρμα του εχθρού της μέσα στην πανικοβλημένη καρδιά του. Με ένα ουρλιαχτό που διαχώρισε τα σύννεφα, το θηρίο ξέσπασε σε ένα χείμαρρο αίματος και αγωνίας. Η καταχθόνια πύλη αμφιταλαντευόταν, γιατί η δύναμη που διατηρούσε το χάσμα εξαφανίστηκε, ακριβώς όπως είχε εμφανιστεί. Οι υπόλοιποι εισβολείς υποτάχθηκαν γρήγορα στη Stonehall.

Αν και νικητές, οι επιζώντες δε βρήκαν πολλά να γιορτάσουν: η πόλη ήταν ερειπωμένη και οι επιζώντες λίγοι. Φλόγες συνέχιζαν να εξαπλώνονται. Ξεδιπλώνοντας τα πολεμικά της λάβαρα, η Tresdin μάζεψε όσους συμμάχους που μπορούσε. Μεγάλος ήταν ο θυμός της καθώς υποσχέθηκε μια βίαιη εκδίκηση στις δυνάμεις τις αβύσσου, και ανάθεμα σε όσους βρεθούν στο διάβα της.

Στατιστικά

25
15
1
Επίπεδο
2,346
1,415
644
Ζωή
1,206
660
260
Ενέργεια
151-155
102-106
61-65
Ζημιά
10
5
2
Άμυνα
 
1800 / 800
Εμβέλεια όρασης
150
Εμβέλεια επίθεσης
900
Ταχύτητα πυραύλου

ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

Overwhelming Odds

Στρέφει τους αριθμούς των εχθρών εναντίον τους, προκαλώντας ζημιά και αυξάνοντας την ταχύτητά της ανά μονάδα. Προκαλεί πρόσθετη ζημιά σε ψευδαισθήσεις και κλητευμένες μονάδες ως ποσοστό της τρέχουσας ζωής τους.

Κόστος ενέργειας Κόστος ενέργειας: 100/110/120/130
Επαναφόρτιση Επαναφόρτιση: 15


ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ: Σε σημείο
ΤΥΠΟΣ ΖΗΜΙΑΣ: Μαγική
ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΜΑΓΙΚΗ ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΟΤΗΤΑ: Όχι
ΒΑΣΙΚΗ ΖΗΜΙΑ: 40 / 60 / 80 / 100
ΖΗΜΙΑ ΑΝΑ ΜΟΝΑΔΑ: 14 / 16 / 18 / 20
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΩΝ: 3%
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΗΡΩΩΝ: 9%
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ: 7
ΕΜΒΕΛΕΙΑ: 330

Οι τοξότες του Stonehall είναι έτοιμοι με το πρόσταγμα της Tresdin.

Press The Attack

Αφαιρεί απομειώσεις από έναν σύμμαχο και του χαρίζει επιπλέον ταχύτητα επίθεσης και αναπλήρωση ζωής για σύντομο χρονικό διάστημα. ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ: Ισχυρή κατάλυση

Κόστος ενέργειας Κόστος ενέργειας: 110
Επαναφόρτιση Επαναφόρτιση: 16/15/14/13


ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ: Σε στόχο
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ: Συμμαχικές μονάδες
ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΜΑΓΙΚΗ ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΟΤΗΤΑ: Όχι
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ: 65 / 90 / 115 / 140
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΖΩΗΣ: 30 / 35 / 40 / 45

Το συσπειρωμένο κέρας της Χάλκινης Λεγεώνας είναι ικανό να εμπνεύσει κάθε καρδιά.

Moment of Courage

Όταν δέχεται επίθεση έχει πιθανότητα να αντεπιτεθεί με πρόσθετη κλοπή ζωής.

Επαναφόρτιση Επαναφόρτιση: 2.30/1.80/1.30/0.80


ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ: Μόνιμη
ΚΛΟΠΗ ΖΩΗΣ: 55% / 65% / 75% / 85%

Η Tresdin γνωρίζει ότι η πιο ευάλωτη στιγμή ενός εχθρού συνήθως ακολουθεί το πιο άγριο χτύπημά του.

Duel

Η Legion Commander και η στοχευμένη μονάδα είναι υποχρεωμένοι να επιτεθούν ο ένας στον άλλο. Κανείς ήρωας δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αντικείμενα ή ικανότητες. Αν κάποιος από τους δύο ήρωες πεθάνει κατά τη διάρκεια της μονομαχίας, ο νικητής αποκτά μόνιμη επιπλέον ζημιά. Αυτή η ικανότητα μπορεί να αναβαθμιστεί με Aghanim's Scepter.

Κόστος ενέργειας Κόστος ενέργειας: 75/75/75
Επαναφόρτιση Επαναφόρτιση: 50


ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ: Σε στόχο
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ: Αντίπαλους ήρωες
ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΜΑΓΙΚΗ ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΟΤΗΤΑ: Ναι
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 / 4.75 / 5.5
ΔΙΑΡΚΕΙΑ SCEPTER: 6 / 7 / 8

Η αναμέτρηση με έναν στρατιώτη του Stonehall σε μονομαχία είναι μια δοκιμασία που λίγοι μπορούν να αντισταθούν.