Luna

Afstand - Carry - Nuker - Pusher

Overzicht

16 + 1.85
18 + 3.30
16 + 2.20
20 - 26
330
2.52

Lucent Beam

Roept een straal van maanenergie neer op een vijand, wat schade aanricht en ze even verlamt.


Moon Glaives

Versterkt de lansen van Luna, waardoor haar aanvallen tussen vijandelijke eenheden kaatsen. Richt met elke kaats minder schade aan.


Lunar Blessing

Verhoogt de schade van aanvallen van Luna en nabije geallieerde helden. Zegent Luna ook met een groter zichtbereik gedurende de nacht.


Eclipse

Bestookt willekeurige nabije vijanden met aanvallen van Luna's huidige level van Lucent Beam. Deze stralen verlammen hun doelwitten niet en er is een maximaal aantal keren dat een enkel doelwit kan worden geraakt. Verandert de dag tevens 10 seconden in de nacht. Te verbeteren met Aghanim's Scepter.Biografie

Hoe was ze zo laag gevallen? Eens was ze de Plaag van de Vlakten, een meedogenloos leider van mens en dier, en in staat om paniek te zaaien waar ze ook kwam. Nu was ze ver weg van haar thuisland, half gek door honger en maanden van ronddolen, haar leger lang geleden gestorven of tot ergere dingen verworden. Terwijl ze aan de kant van een eeuwenoud bos stond bespiedde een gloeiend paar ogen haar vanaf een hoge tak. Iets majestueus en dodelijk zocht naar een maal in de afnemende schemering. Zonder een geluid draaide het zich om en vertrok. Razernij maakte zich meester van haar. Met een verroeste dolk vastgeklemd stortte ze zich op het beest, vastberaden om zelfs het kleinste stukje van haar verloren gegane glorie te heroveren, maar haar prooi kon niet gevangen worden. Drie keer dreef ze het schepsel in het nauw tussen de stenen en bomen, en drie keer sloeg ze toe, enkel om zijn vervagende schaduw dieper weg te zien gaan in het bos. De volle maan scheen echter helder en de sporen van het wezen waren gemakkelijk te volgen. Aangekomen bij een opening in het gewas boven op een hoge heuvel zat het beest met zijn gigantische katachtige gedaante in het open veld, oplettend en wachtend. Toen de vrouw met haar dolk zwaaide, bries en brulde het beest en viel aan. De dood, zo leek het, kwam eindelijk voor haar op deze vreemde plek. Ze stond op, kalm en bereid. Een flits van een beweging en het beest greep de dolk uit haar hand alvorens in het bos te verdwijnen. Stilte. Gesluierde figuren naderden. In nederige tonen onthulden ze dat Selemene, Godin van de Maan, haar had uitverkoren, begeleid en getest. Onwetend had ze de heilige rituelen van de Donkere Maan doorstaan, de krijgslieden van de Nightsilver Woods.

Ze kreeg de keuze: toetreden tot de Donkere Maan en zich tot de dienst van Selemene bekeren, of vertrekken en nooit meer terugkeren. Ze twijfelde niet. Haar vrijspraak omarmend, deed ze afstand van haar bloedige verleden, en nam de nieuwe mantel op als Luna van de Donkere Maan, de gevreesde Maan Ruiter, meedogenloze en voor altijd loyale bewaarder van de Nightsilver Woods.

Statistieken

25
15
1
Level
1,837
1,039
454
Gezondheid
1,045
545
208
Mana
137-143
84-90
38-44
Schade
16
9
3
Pantser
 
1800 / 800
Zichtbereik
330
Aanvalsbereik
900
Projectielsnelheid

Vaardigheden

Lucent Beam

Roept een straal van maanenergie neer op een vijand, wat schade aanricht en ze even verlamt.

Manakosten Manakosten: 90/100/110/120
Afkoeltijd Afkoeltijd: 6


VAARDIGHEID: Doelwiteenheid
BEÏNVLOEDT: Vijandelijke eenheden
SCHADETYPE: Magisch
GAAT DOOR SPREUKIMMUNITEIT: Nee
VERLAMMINGSDUUR: 0.8

Selemene vernietigt degenen die binnendringen in de Nightsilver Woods.

Moon Glaives

Versterkt de lansen van Luna, waardoor haar aanvallen tussen vijandelijke eenheden kaatsen. Richt met elke kaats minder schade aan.


VAARDIGHEID: Passief
GAAT DOOR SPREUKIMMUNITEIT: Ja
KAATSSTRAAL: 500
SPRONGEN: 1 / 2 / 3 / 6
SCHADEVERMINDERING PER KAATS: 35%

Met precisie verscherpt laat Luna's boemerangachtige wapen een spoor van vernieling achter door zich een weg te banen door vijanden.

Lunar Blessing

Verhoogt de schade van aanvallen van Luna en nabije geallieerde helden. Zegent Luna ook met een groter zichtbereik gedurende de nacht.


VAARDIGHEID: Passief
STRAAL (BLESSING): 900 / 900 / 900 / 900
BONUSNACHTZICHT: 250 / 500 / 750 / 1000

De Godin van de Maan glimlacht naar haar verwanten.

Eclipse

Bestookt willekeurige nabije vijanden met aanvallen van Luna's huidige level van Lucent Beam. Deze stralen verlammen hun doelwitten niet en er is een maximaal aantal keren dat een enkel doelwit kan worden geraakt. Verandert de dag tevens 10 seconden in de nacht. Te verbeteren met Aghanim's Scepter.

Manakosten Manakosten: 150/200/250
Afkoeltijd Afkoeltijd: 140


VAARDIGHEID: Geen doelwit
BEÏNVLOEDT: Geallieerde eenheden
SCHADETYPE: Magisch
GAAT DOOR SPREUKIMMUNITEIT: Nee
AANTAL STRALEN: 5 / 8 / 11
MAX. STRALEN PER EENHEID: 5
DUUR ECPLIPSE: 2.4 / 4.2 / 6
STRAAL: 675 / 675 / 675
SCEPTER - STRALEN: 6 / 12 / 18
SCEPTER - DUUR: 1.8 / 3.6 / 5.4
SCEPTER - SPREUKBEREIK: 2500

In tijden van grote nood keert Selemene terug naar de wereld, terwijl ze al het licht en hoop van de vijanden doet verdwijnen.