Luna

Távolsági - Végjátékos (Carry) - Zúzó (Nuker) - Ostromló (Pusher)

Áttekintés

16 + 1.85
18 + 3.30
16 + 2.20
20 - 26
330
2.52

Lucent Beam

Lehív egy holdenergia-nyalábot egy ellenségre, sebezve és rövid időre megbénítva azt.


Moon Glaives

Felerősíti Luna sarlóit, melytől támadásai pattognak az ellenséges egységek között. Minden egyes pattanással kevesebbet sebez.


Lunar Blessing

Növeli Luna és a közeli szövetséges hősök támadási sebzését. Továbbá éjszaka Lunát megnövekedett látótávolsággal áldja meg.


Eclipse

Luna aktuális szintű Lucent Beamjével szór meg véletlenszerűen közeli ellenségeket. A sugarak nem bénítják a célpontokat, és egy célpontot csak véges számú alkalommal találhatnak el. Továbbá az Eclipse 10 másodpercre éjszakává teszi a nappalt. Aghanim's Scepterrel fejleszthető.Életrajz

Hogyan süllyedt idáig? Valaha ő volt a Síkságok Veszedelme, ember és állat kegyetlen vezére, ki képes rettegést kelteni, bármerre is jár. Most messze került szülőföldjétől, félőrültté tette az éhség és a több hónapnyi vándorlás, hadserege pedig rég halott volt, vagy még rosszabb történt velük. Miközben egy ősi erdő szélén állt, parázsló szempár fürkészte egy öreg faágról. Valami gyönyörű és halálos dolog keresett vacsorának valót a mélyülő szürkületben. A lény hang nélkül fordult meg és távozott. Úrrá lett rajta a düh. Egy rozsdaette tőrt szorongatva a vadállat nyomába eredt, elszánva magát, hogy legalább egy szikrányit visszaszerez egykori dicsőségéből, de prédája nem hagyta magát elkapni. Háromszor szorította sarokba a lényt a sziklák és fák között, és háromszor vetve rá magát kellett látnia, ahogy annak halványuló árnya még mélyebbre iszkol az erdőbe. De a telihold fényesen ragyogott, és a lény nyomát könnyű volt követni. Egy tisztásra érve egy magas domb tetején, ott ült a bestia testes, macskaszerű alakja, figyelmesen várakozva. Mikor a nő meglengette tőrét, a lény elhátrált, felüvöltött, majd rárontott. Úgy tűnt, a halál végre eljött érte, itt, ezen a különös helyen. Nyugodtan, felkészülve állt. Egy villanásnyi mozgás, és a bestia, mielőtt eltűnt volna az erdőben, kiragadta kezéből a tőrt. Csendesség. Csuklyás alakok léptek hozzá. Tiszteletteljes hangon tudtára adták, hogy Selemene, a Holdistennő kiválasztotta, irányította és próbára tette őt. Tudta nélkül állta ki a Sötét Hold, az Ezüstéj Erdő harcosainak szent rituáléját. Választás elé állították: vagy csatlakozik a Sötét Holdhoz és felajánlkozik Selemene szolgálatára, vagy távozik, és soha többé nem tér vissza. Nem habozott. Átadva magát a feloldozásnak, megtagadta véres múltját és felöltötte Luna, a Sötét Hold harcosának szerepét: ő lett a rettegett Holdlovas, az Ezüstéj Erdő könyörtelen és örökké hűséges őrzője.

Statisztikák

25
15
1
Szint
1,837
1,039
454
Életpontok
1,045
545
208
Mana
137-143
84-90
38-44
Sebzés
16
9
3
Páncél
 
1800 / 800
Látótávolság
330
Harctáv
900
Lövedéksebesség

Képességek

Lucent Beam

Lehív egy holdenergia-nyalábot egy ellenségre, sebezve és rövid időre megbénítva azt.

Manaköltség Manaköltség: 90/100/110/120
Újratöltődési idő Újratöltődési idő: 6


KÉPESSÉG: Egységet céloz
ERRE HAT: Ellenséges egységek
SEBZÉSTÍPUS: Mágikus
ÁTHATOL A VARÁZSIMMUNITÁSON: Nem
BÉNÍTÁS IDŐTARTAMA: 0.8

Selemene lesújt azokra, kik betolakodnak az Ezüstéj Erdőbe.

Moon Glaives

Felerősíti Luna sarlóit, melytől támadásai pattognak az ellenséges egységek között. Minden egyes pattanással kevesebbet sebez.


KÉPESSÉG: Passzív
ÁTHATOL A VARÁZSIMMUNITÁSON: Igen
PATTOGÁS HATÓSUGARA: 500
PATTOGÁSOK: 1 / 2 / 3 / 6
SEBZÉSCSÖKKENTÉS / PATTOGÁS: 35%

Luna gondosan megfent bumerángszerű fegyvere széles ösvényt vág az ellenség soraiban.

Lunar Blessing

Növeli Luna és a közeli szövetséges hősök támadási sebzését. Továbbá éjszaka Lunát megnövekedett látótávolsággal áldja meg.


KÉPESSÉG: Passzív
ÁLDÁS HATÓSUGÁR: 900 / 900 / 900 / 900
ÉJSZAKAI LÁTÓMEZŐ-BÓNUSZ: 250 / 500 / 750 / 1000

A Holdistennő övéire mosolyog.

Eclipse

Luna aktuális szintű Lucent Beamjével szór meg véletlenszerűen közeli ellenségeket. A sugarak nem bénítják a célpontokat, és egy célpontot csak véges számú alkalommal találhatnak el. Továbbá az Eclipse 10 másodpercre éjszakává teszi a nappalt. Aghanim's Scepterrel fejleszthető.

Manaköltség Manaköltség: 150/200/250
Újratöltődési idő Újratöltődési idő: 140


KÉPESSÉG: Nincs célpont
ERRE HAT: Szövetséges egységek
SEBZÉSTÍPUS: Mágikus
ÁTHATOL A VARÁZSIMMUNITÁSON: Nem
ÖSSZES SUGÁR: 5 / 8 / 11
EGYSÉGENKÉNTI MAX. SUGÁRSZÁM: 5
NAPFOGYATKOZÁS IDŐTARTAM: 2.4 / 4.2 / 6
HATÓSUGÁR: 675 / 675 / 675
SCEPTERES ÖSSZES SUGÁR: 6 / 12 / 18
SCEPTERES IDŐTARTAM: 1.8 / 3.6 / 5.4
SCEPTERES VARÁZSLÁSI TÁVOLSÁG: 2500

A nagy szükség idején Selemene maga száll alá a világba, eltakarva fényt és reményt az ellenszegülők elől.