$14,733,676

Jelenlegi nyereményalap

The International Battle Pass is here to tap into the heart of the Dota summer season. Packed full of exclusive features and rewards, the Battle Pass is sure to unearth a hoard of treasures for your stash as we approach the culmination of this year's Dota Pro Circuit and the climactic showdown in Vancouver.

25% of all Battle Pass sales go directly to The International 2018 prize pool.

Csatabelépő vásárlása Szintek vétele
1. szint  $9.99 USD
75. szint  $36.99 USD
5 szint  $2.49 USD
11 szint  $4.99 USD
24 szint  $9.99 USD

Új 2018-ban

Hamarosan

Roshan is on a ravenous, cheese-fueled rampage and Battle Pass owners are invited to venture beyond the surface of his lair into the heart of the Underhollow.

Battle through a labyrinth filled with monsters, marvels, and many other three-player enemy squads as you search for Roshan's rarest cheese and work to be the last team standing. You'll need to navigate carefully to earn the XP and Gold needed to destroy your opponents.

But don't take too long—Roshan's cheese frenzy is causing cave-ins as he moves towards the center of the Underhollow. Soon enough there will be nowhere left to run.

The Ravening Begins

Deep below Roshan's lair, a wheel of the world's rarest cheese—Roshefort—slowly comes of age. Join the subterranean race against other teams and battle to be the bearers of the coveted cheese in this madcap multiplayer throwdown.

Enter the Underhollow

Haladjatok óvatosan, és bölcsen válasszatok irányt. Roshan labirintusa félelmetes bestiák, ravasz akadályok, és persze egy felbecsülhetetlen értékű sajtkorong otthona. Működjetek együtt a barlanglabirintus felfedezésére, mielőtt egy ellenséges csapat, vagy ami még rosszabb, Roshan rátok talál.

Vár a zsákmány

Survive the enemy onslaught and Roshan's advance to claim victory and liberate the Roshefort Wheel. In addition to the joy of defeating your enemies, and the thrill of outlasting the competition to escape the Underhollow, you might be in line for an influx of Battle Points.

Új

Barlangmászás

Ereszkedj alá a folyóvidék alatti barlangokba és küzdd el magad a vagyonhoz és dicsőséghez. Csak nyerj játékokat kijelölt hőseiddel normál Dota meccseken a csatabarlang mélyebb részeinek felfedezéséhez. Exkluzív tárgyszettekkel, bónusz csatapontokkal és egy kozmikusan ritka Jáde Kicsi Roshannal tétként, minden játék egy újabb lépés a kincsek felé.

Jáde Kicsi Roshan

Kozmikusan ritka jutalom

Új

Mutation mód

The magic of the Ancients has gone haywire, and the laws of existence are under siege. Queue up for Mutation, an unranked game mode played with a random selection of gameplay modifiers ranging from global Rupture events to the ability to resurrect your teammates. With a new set of modifiers in effect each day, you'll need to be on your toes to destroy the enemy Ancient and stop the mutation madness.

Új

Sprays

Now you can speak your mind without even opening your mouth. With new Chat Wheel Sprays, you can spray select images onto the map to let friends and enemies alike know just how you feel.

Új

Csapatkihívás

Ideje kideríteni, tényleg megvan-e bennetek az, ami a nálatok jobbak elleni harchoz kell. Ahogy haladsz a Csatabelépő jutalomösvényén, Csapatkihívás Zsetonokat fogsz kapni. Egy zseton elköltésével ötfős csapatod magasabb nehézségen fog beállni a Rangsorolt sorba. Győzzétek le az erősebb ellenfelet, és egész csapatod jelentős JáR-növekedést és bónusz csatapontokat zsebel be.

Új

Egyedi vonali creepek

Enlist some new recruits to march mindlessly towards the enemy Ancient with new cavern-themed lane creeps. These creeps can be equipped in the Global Items loadout, and will feel right at home wandering the lanes of the default map, the seasonal terrain, or the all-new Emerald Abyss terrain.

Új

Játékon belüli jutalmazás

Fontos mások teljesítményének elismerése, és az új játékbeli jutalmazási funkcióval sosem volt még könnyebb ünnepelni a sikert. Megjutalmazhatod szövetségeseidet egy ölés előkészítéséért, de akár ellenségeid előtt is kalapot emelhetsz egy dühítően hatásos rajtaütést csodálva. Egy játék során legfeljebb három jutalmat oszthatsz ki, hetente pedig legfeljebb tízet. A jutalmak eleinte 25 csatapontot adományoznak, de ahogy csataszinted nő, úgy fog nagylelkűséged is. A jutalmak a 92. szinttől 50 csatapontot, a 337. szinttől 100-at, az 1505. szinttől pedig 200-at érnek. A jutalmak nem saját pontkészletedből jönnek, így nem szükséges fukarkodni.

Új

Szerepalapú játékkereső várólista

A Csatabelépő-tulajdonosok mostantól beállíthatják előnyben részesített vonalukat, még mielőtt sorba állnának. Csak keress játékot az új rangsorolt szerepes móddal, a biztonságos, középső, oldalsó vagy támogató vonalat választva. A játékkereső összeállít egy teljes csapatot, és a játék előtti szakaszban megmutatja minden játékos beosztását a csapatodnak. Továbbra is választhatod azt a hőst, amely a legjobban megfelel igényeidnek, de most már annak pontos ismeretében építheted fel stratégiádat, hogy csapattársaid melyik szerepet akarják játszani.

Új

Hivatásos Liga tippek

Meg akarod mutatni prognosztizáló képességedet? A Csatabelépő-tulajdonosok mostantól webböngésző vagy mobil eszköz használatával megtippelhetik a Hivatásos Liga meccseinek eredményeit extra csatapontok szerzésének esélyééért. Kezdd megtenni meccstippjeidet az MDL Changsha Majorrel kezdődően, majd dőlj hátra és nézd, hogy nő a csataszinted.

Frissítve

Kedvenc csapat

This year we've added Team Sprays to the rewards for collecting a full set of Fantasy Player Cards for any team, and now you can fill in gaps in your rosters by purchasing specific player cards with Dust. Show support for your favorite five-man with Teleport Effects, Profile Icons, and Effigy Flags. Collect a full set of Silver or Gold cards for some special upgrades.

Új

Közösségi nyereményalap-cél

A Dota 2 közösség összegyűlve minden évben az e-sport legnagyobb nyereményalapját adta össze. Ha a teljes összeg meghaladja a tavalyi 24 787 916 USD-t, minden Csatabelépő-tulajdonos kap 10 000 bónusz csatapontot. Hogy még csábítóbb legyen, még 10 000 csatapontot kaptok ezen felül, ha a végső összeg meghaladja a 30 000 000 USD-t.

Egyéb jellemzők

A The International Csatabelépő most tele van egy halom régi kedvenccel.

Zsetonfogadás

Minden héten kapsz egy adag zsetont, amit kockára tehetsz bármely játék kezdetén. Tedd meg fogadásod és támogasd meg egy győzelemmel, hogy további Csatapontokat szerezz. A heti zsetonkorlátod a Csataszinteddel együtt nő.

Titokzatos-szavazás

A hagyománnyá folytatódik. Ismét a Csatabelépő-tulajdonosok közösségét hívjuk, hogy kiválasszák a következő hőst, aki egy áhított Titokzatos tárgyat kap. A Titokzatos-szavazás, melynek múltját ádáz küzdelmek és meglepő végkifejletek tarkítják, segít formába önteni az eljövendőt.

Játékkeresési kvíz

Dolgozz egyedül, vagy dugjátok össze fejeteket barátaiddal a helyes válasz kiválasztásához és a globális konkurencia felülmúlásához. A jó válaszok bónuszpontot érnek, ha a játékosok többsége rosszul tippel. A változatos kérdésekkel, valamint barátokkal és ellenségekkel a kvíz csevegőszobájában, fényesítheted Dota-szaktudásodat és dolgozhatsz a csataszintnövelő Kvíz Teljesítményeken.

Halhatatlan-újrahasznosítás

Van egy felesleges Halhatatlanod és nem jut eszedbe senki, akinek elajándékozhatnád? Hasznosítsd újra a szükségtelen Halhatatlanokat plusz csatapontokért.

Rylai csataáldása

Rylai és véletlenszerű jutalmakat adó kereke épp időben tért vissza hűsítő csemegeként a nyárra. A megkapható kincsek garmadájával a nyeréshez csak annyi a teendőd, hogy pörgetsz!

The International Összefoglaló

Minden Csatabelépő-tulajdonos megkapja a The International 2018 Összefoglalót is, az év legnagyobb bajnokságának digitális kézikönyvét. Kattints Összefoglalódra a tippeléshez, az ágak felvázolásához, a Fantasy kihíváshoz, bajnokságinformációk megnézéséhez és még sok máshoz.

Csataszint-jutalmak

Növeld csataszinted növekvő számú exkluzív jutalmak feloldásához.
Lépj szintet feladatok teljesítésével vagy csataszint-csomagok közvetlen vásárlásával. Tornászd fel szintedet elég magasra, és további Halhatatlan Kincseket, egy új terepet, fejlődő futárt, gúnyolódásokat és sok mást fogsz kapni.

A 2018-as Halhatatlanok

Minden kincs tartalmaz egy Halhatatlan tárgyat, és tartalmazhat még egy ritka, nagyon ritka vagy kozmikusan ritka bónusz tárgyat is.

A Csatabelépő megvásárlásakor kapsz egyet-egyet mindegyik Halhatatlan Kincsből, majd újabbakat a következő szinteken:

Kincs I: 1 - 10 - 22 - 34 - 46 - 80 - 220 (30 szintenként ismétlődik)
Kincs II: 1 - 98 - 112 - 132 - 152 - 230 (30 szintenként ismétlődik)
Kincs III: 1 - 164 - 178 - 194 - 206 - 240 (30 szintenként ismétlődik)
140. szint - Bónuszcsomagot kapsz, benne 3 Halhatatlan Kinccsel
375. szint - Bónuszcsomagot kapsz, benne 10 Halhatatlan Kinccsel

Korlátozott eladhatóság

A Halhatatlan tárgyak nem cserélhetők vagy értékesíthetők a The International 2019-ig. Addig minden tárgy egyszer elajándékozható, és a rendkívül ritka tárgyak azonnal cserélhetők.

Kincs I
  |  
Kincs II
  |  
Kincs III
Smaragd Hódítás
Fegyver egyedi Pit of Malice effekttel és hanggal.
Gyászos Ábrándozás
Váll tárgy egyedi Magic Missile effekttel és hanggal.
Span of Sorrow
Hát tárgy egyedi Sunder effekttel.
Shatterblast Core
Váll tárgy egyedi Ice Vortex effekttel és hanggal.
Árnyak Rendelete
Fej tárgy egyedi Smoke Screen effekttel és hanggal.
Vad Vérmérséklet
Fegyver egyedi Greater Bash effekttel.
A Zsarnok Pillantása
Kar tárgy egyedi Chain Frost effekttel és hanggal.
Arany Árnyak Rendelete
Arany fej tárgy egyedi Smoke Screen effekttel és hanggal.
A Fátylasok Akarata
Fej tárgy egyedi Stifling Dagger effekttel.
Emblem of the Crystal Echelon
Általános tárgy exkluzív Aegis of Champions és egyedi környezeti hőseffektekkel.
Bónusz ritka jutalom
Bónusz nagyon ritka jutalom
Bónusz rendkívül ritka jutalom
Bónusz kozmikusan ritka jutalom

Emblem of the Crystal Echelon

Exkluzív emblémaeffekt

Stand out from the crowd with a cosmically rare drop that bestows an exclusive emblem effect upon your heroes until next year's International. This year, each Immortal Treasure you open offers a cosmically-rare chance to drop an Emblem of the Crystal Echelon. Demo the emblem in the Global Items loadout to check out the effects.

Chat Wheel Sprays

Ritka korongeffekt

As you progress along the rewards path, you'll unlock new options to spray onto the map so you can let friends and enemies alike know just how you feel.

Időszakos Csevegőkorong-hangok

24

Hangcsomag 1 (2017)

95

Hangcsomag 2

156

Közvetítőcsomag 1

200

Hangcsomag 3 (2017)

262

Közvetítőcsomag 2

308

Közvetítőcsomag 3

357

Közvetítőcsomag 4

392

Közvetítőcsomag 5 (2017)

457

Közvetítőcsomag 6

1205

Eposzi Közvetítőcsomag

A Dota közösségben a megfelelő hangklip jobban leírhat egy pillanatot, mint azt szöveg vagy hangulatjel valaha is tudná, és egy második csevegőkorong hozzáadásával a játékosoknak még több lehetőségük van kifejezni magukat. Öt új közvetítőcsomag és egy új hangcsomag lett hozzáadva tavalyi év kedvenceihez, hogy még több módot kínáljanak annak a tökéletesen időzített gondolatnak az átadására.

A Smaragd Mélység

Terep

Exkluzív jutalom

Ez a tárgy soha nem lesz cserélhető vagy megvásárolható a piacon.
Oldd fel, mielőtt a The International véget ér.

Szint
160

Dig deep into the Battle Pass rewards with a trip into the Emerald Abyss. All pass owners who reach Battle Level 160 will be permanently awarded this terrain.

Ez a terep nem jár le

Hell-Spar Anathema

Lion Presztízs tárgy

Exkluzív jutalom

Ez a tárgy soha nem lesz cserélhető vagy megvásárolható a piacon.
Oldd fel, mielőtt a The International véget ér.

Szint
255

Feloldható stílussal
Emelkedj Csatabelépőd 255. szintjére, hogy megkapd az exkluzív Lion presztízs-tárgyat. Egyedi Finger of Death effektjeinél, és a képességgel 50 nagy sebzésű ölést szerezve feloldható alternatív stílusánál sosem volt még jobb ok arra, hogy újra meg újra pokolra küldd ellenségeidet.

Meepo, Meepo és Meepo

Bemondó-csomag

Szint
75

A 75. szintet elérő Csatabelépő-tulajdonosok megkapják a később érkező Meepo bemondó- és öléssorozat-csomagot. Hozd a felszínre Meepo kétkezi munkás bölcsességét, és meglesz a szükséges eszközöd és nézőpontod ahhoz, hogy jól tedd a dolgod.

A Jótevő Bizalma

Halhatatlan I

Halhatatlan II

Halhatatlan III

Extra ritka esély

Tartalma
Szint
83

Mindegyik „A Jótevő Bizalma” tartalmaz egyet a három 2018-as Halhatatlan Kincs közül, plusz rendkívül ritka esélyt, hogy egy további kincset kapj, mely a jó néhány korlátozott számú tárgy egyikét tartalmazza.

A 245. szinttől
50 szintenként
újabbat kapsz

Gúnyolódások

„Hideg reggeli”

Phoenix

„Most figyeljetek!”

Riki

„Uralkodásra termett”

Wraith King

„Rejtélyes stílus”

Enigma

„Macskahajtó”

Mirana

„Kész a rendelés!”

Phoenix

„Kiirtva”

Weaver

„Halálos kecsesség”

Phantom Assassin

„Bunyózzunk!”

Tusk

„Ezt nézzétek!”

Pugna

„Csupa sziporka és szivárvány”

Death Prophet

„Ragyogásban fürödve”

Omniknight

Promise of Eminent Revival

Hagyományos csomag

Szint
615

As a special gift to Battle Pass owners who crest level 615, we'll be granting an exclusive 'Promise of Eminent Revival' Legacy Bundle later this summer filled with new takes on five select items from previous Battle Pass Immortal treasures, featuring unlockable styles you can earn through play.

Dombásó Amír

Fejlődő futár

E szinteken fejlődik:
1 - 40 - 116 - 198 - 302 - 516 - 1058

Dombásó „Vedres” Amír, a földalatti logisztika veteránja, garantálja bármilyen értékes tárgy mielőbbi, de legalábbis előbb-utóbbi leszállítását, két kivétellel. Hat további stílusfeloldással Amír még fejleszteni is tudja felszerelését, hogy bármilyen munka követelményeinek megfeleljen.

Folyófiolák

2018-ban visszatérnek

Feloldás szintje:
65
Krómfiola
Feloldás szintje:
124
Száraz Fiola
Feloldás szintje:
347
Olajfiola
Feloldás szintje:
508
Elektromos Fiola
Feloldás szintje:
637
Nyálkafiola
Feloldás szintje:
878
Varázsital
Feloldás szintje:
1905
Vérfiola

A 68. Csataszinttől kezdve misztikus Folyófiolákat fogsz kapni, melyek lehetővé teszik hősödnek, hogy a játékban mindenki számára megváltoztassa a folyó anyagát és színét. Csak gázolj a folyóba és aktiválj egy fiolát, hogy 3 percre átalakítsd. Mindegyik fiolád játékonként egyszer használható, de az nincs korlátozva, hogy hány játékban aktiválhatod őket.

Különleges időszakos effektek

Időszakos játékon belüli effekteket old fel, amikor eléred a következő Csataszinteket:
Kút-effekt - 1. szint
Teleport-effekt - 1. szint
Blink effekt - 1. szint
Szintlépés effekt
Eul's Scepter of Divinity effekt
Kút-effekt - 2. szint
Teleport-effekt - 2. szint
Force Staff effekt
Blink effekt - 2. szint
Kút-effekt - 3. szint
Bottle effekt
Phase Boots effekt
Teleport-effekt - 3. szint
Mekansm effekt
Maelstrom és Mjollnir effekt
Creep-beáldozás effekt 1
Radiance effekt
Shiva's Guard effekt

Csatapont-adomány

+ 500 BP

+ 500 BP

+ 1000 BP

Ahogy csataszintedet növeled, Csatapont-adományokat fogsz kapni, melyekkel bónuszzsetonokat adhatsz csapatod minden tagjának fogadásához. Lehet, hogy ezek a 250-es, 500-as és 1000-es zsetonmennyiségekben elérhető bónuszok segíteni fognak egész csapatodnak magasabb csataszinteket elérni. Csak győznötök kell.

Dota Plusz jutalmak

Ahogy a Dota Plusz előfizetők haladnak a jutalomsoron, bónusz jutalmakat kapnak a Csatabelépőtől, 5000 csatapontot és 5000 szilánkot gyűjtve be minden 100 csataszintért a 100.-tól az 1000.-ig.

Egyéb jutalmak

A fentieken kívül új jutalmak garmadáját is megkapod, mint például az exkluzív Ward, a Zenecsomag és még sok más, ahogy beásod magad a Csataszint-ösvény mélyére. De nem számít, milyen messze jutsz, az idei Csatabelépő mindenképp elhalmoz jutalmakkal.

Gyűjtői Aegis és Kicsi Roshan

Szint
1000
Szint
2000
Azok a harcedzett legendák, akik eljutnak az 1000. szintig, egy különleges effektet kapnak a játékbeli kút-Aegishez, valamint lehetőséget egy The International 2018 Gyűjtők Égisze, a híres bajnoki díj egy exkluzív 1:5-ös méretű fémötvözet-másának megszerzésére. 2000. szinten Roshan játékbeli modellje is lecserélődik számodra, és kapsz egy 2018-as Gyűjtői Kicsi Roshant.

Különleges Aegist és Roshant tartalmaz a játékbeli hőséleterő-csíkra.
Csatabelépő vásárlása Szintek vétele
1. szint  $9.99 USD
75. szint  $36.99 USD
5 szint  $2.49 USD
11 szint  $4.99 USD
24 szint  $9.99 USD
Teljes Csatabelépő-jutalomlista