Всекидневни записи
Кликнете тук, за да гледате мачовете от 21 юли
KeyArena
в центъра на Сиатъл.
Основно събитие
18 — 21 юли, 2014
График
ВТОРНИК 8
СРЯДА 9 до СЪБОТА 12
НЕДЕЛЯ 13 до ПОНЕДЕЛНИК 14
ПЕТЪК 18
СЪБОТА 19
НЕДЕЛЯ 20
ПОНЕДЕЛНИК 21
Всички предавания започват в 19 часа българско време.
Всички игри могат да се гледат на живо в играта от Dota2.com
Посетете секцията „Гледане“ за още подробности
Награден фонд
$0
Общ награден фонд
$0
Първо място
$0
Второ място
$0
Трето място
$0
Четвърто място
$0
V/VI място
$0
VII/VIII място
$0
XI/X място
$0
XI/XII място
$0
XIII/XIV място
Наградният фонд на The International се увеличава с 2.50 $ при всеки закупен Compendium до края на турнира.
Научете още
Всички суми са в щатски долари. Последно обновено: 12:20AM 01/25/22.
Как да гледате
Гледайте на живо всяка игра в Dota 2 или чрез Dota2.com — безплатно
Пълен анализ и предаване от мястото на събитието.
Ново Предаване на дигитални повторения без спойлери
Не пропускайте нито миг от турнира. Независимо дали всичко се случва на живо, налага се да гледате няколко часа по-късно или искате да преживеете събитията от предния ден, цялото предаване ще бъде достъпно посредством навигацията в секцията „Гледане“. Можете да наблюдавате според темпото, което желаете с включена функционалност за пауза и превъртане назад. Освен това ще бъдат показвани само резултатите за мачовете от игрите в предишните дни, така че няма да се притеснявате относно спойлери.
Ново Множествено предаване на The International
При четири игри, случващи се едновременно през по-голямата част от втората фаза на плейофите, ще Ви е нужен начин да следите всичкото действие. Представяме „Множествено предаване на The International“! Петото излъчване на живо, която обединява всички интересни игри, неочаквани избори, големи отборни битки, катастрофални пропуски и критични схватки в един пакет, изпълнен с коментари и анализи. Множествено предаване на The International е най-добрият начин да гледате всички игри едновременно.
Ново Предаването за Dota новаци
Нови сте в Dota? Или може би играете Dota, но никога не сте проявявали интерес към професионалната страна на играта. Добре дошли в предаването за новобранци, английско предаване случващо успоредно с главното, включващи коментари насочени към по-лесното въвеждане на хората, така че да разберат вълнуващия свят от BKBs, тройни алеи и противодействащи избори.
На място от събитието
Билетите за The International са разпродадени. Онези от Вас, които са с билети, трябва да посетят ЧЗВ свързани с тях. Там ще научите как да получите своя възпоменателен билет.
Научете още
Pubstomps
Знаем, че не всеки може да стигне до KeyArena и види International на място от събитието. Затова имаме нещо почти толкова добро — местни събития във Вашия район. Присъединете се към местен Pubstomp и приветствате любимите си отбори с приятели и други фенове на Dota 2.
Научете още
Twitch.tv
Целият турнир ще бъде предаван на живо в Twitch.tv.
Научете още
От мястото на събитието
Добре дошли на най-голямото събитие в историята на Dota
Ще присъствате ли на The International?
Прегледайте някои от другите неща, които ще сте способни да направите по време на събитието по-долу.
Ново Стоката в тайния магазин
Тайният магазин е обновен с купища нови продукти, включително облекло, аксесоари, колекционерски значки, плюшени играчки и още други, много от които предоставят кодове за отключване на артикули в играта. Не можете да присъствате на събитието? Не се притеснявайте, много от тези продукти ще бъдат достъпни за покупка на линия скоро след The International, а артикулите от играта ще бъдат налични в Dota магазина, докато трае турнирът.
Сваляне на каталога
(5MB PDF)
Автографи на играчи
Съберете автографи с автентично качество в играта чрез срещи на място с любимите Ви играчи от всички деветнадесет отбора, след което отпечатайте артикулите си с тях, за да докажете на всички останали, че наистина сте ги срещнали.
Сесии с творците от работилницата
Докато се провежда турнирът, творците от работилницата ще демонстрират техниките, които използват при създаването на много от любимите Ви артикули. От набори за герои до куриери, Wards и още други. Отбийте се и научете как да допринесете към Dota 2 общността.
English  |  Español  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  简体中文  |  Português (BR)  |  한국어