Daglige VODs
Klik for at se kampe fra 21. juli
Oversigt Se på Nyheder Hold
KeyArena
Ved Seattle Center
Hovedbegivenheden
18. - 21. juli 2014
Tidsplan
TIRSDAG D. 8.
ONSDAG D. 9. TIL LØRDAG D. 12.
SØNDAG D. 13. TIL MANDAG D. 14.
FREDAG D. 18.
LØRDAG D. 19.
SØNDAG D. 20.
MANDAG D. 21.
Alle broadcasts starter kl. 9:00 PDT
Alle kampe kan ses direkte i spillet og på Dota2.com
Se "Se på"-sektionen for flere oplysninger
Præmiepulje
$0
Præmiepulje i alt
$0
1.-plads
$0
2.-plads
$0
3.-plads
$0
4.-plads
$0
5.-/6.-plads
$0
7.-/8.-plads
$0
9.-/10.-plads
$0
11.-/12.-plads
$0
13.-/14.-plads
Præmiepuljen for The International øges med 2,50$ for hvert kompendium købt indtil slutningen af turneringen.
Lær mere
Alle beløb i USD. Sidst opdateret: 11:25PM 01/24/22.
Måder at se med på
Se alle kampe direkte i Dota 2-klienten eller på Dota2.com gratis
Der vil undervejs være fuld analyse og broadcast af begivenheden.
NYT Spoilerfri DVR-broadcast
Gå aldrig glip af et øjeblik af turneringen. Uanset om du ser det alt sammen direkte, om du først kan se med et par timer senere eller vil genopleve den forrige dags begivenheder, så er hver dags udsendelse tilgængelig fra streamingnavigatøren i sektionen "Se på", så du kan se det hele i dit eget tempo med pause- og tilbagespolingsfunktioner. Yderligere vil kun de forrige dages kampresultater blive vist, så du behøver ikke bekymre dig om spoilers.
NYT The International Multicast
Idet der foregår fire spil på samme tid, i løbet af det meste af anden fase i slutspillene, så får du brug for en måde at holde styr på al handlingen. Vi introducerer The International Multicast, en femte live-stream som samler alle de interessante spil, uforudsete valg, store holdkampe og katastrofale forbiere i én stor pakke med kommentarer og analyse. Multicast er den bedste måde at se alle spil på én gang.
NYT Dota-stream for nybegyndere
Ny til Dota? Eller måske spiller du Dota, men har aldrig været interesseret i den professionelle del. Velkommen til nybegyndernes stream, en engelsk stream, som foregår på samme tid med hovedstreamen, bestående af kommentering med fokus på at lære folk den spændende verden af BKB'er, tri-lanes og counter-picks.
Personligt
The International er udsolgt. De af jer med billetter bør læse vores ofte stillede spørgsmål om billetter for at lære mere om, hvordan I afhenter jeres erindringsbillet.
Lær mere
Pubstomps
Vi ved, at alle ikke kan deltage i KeyArena for at se The International direkte, så derfor har vi nu den næstbedste ting: lokale begivenheder i dit område. Deltag i en Pubstomp og hep på dine yndlingshold med andre Dota-fans.
Lær mere
Twitch.tv
Hele turneringen vil også blive sendt direkte på Twitch.tv.
Lær mere
Ved begivenheden
Velkommen til den største begivenhed i Dota-historien
Kommer du til The International?
Se nogle af de andre ting nedenfor, du kan foretage dig til begivenheden.
NYT Secret Shop-varer
Secret Shop er blevet opdateret med masser af nye produkter, herunder beklædning, tilbehør, samlerknappenåle, plyslegetøj og meget mere, hvoraf mange af disse produkter indeholder koder som oplåser genstande i spillet. Kan du ikke deltage i begivenheden? Bare rolig. Mange af disse produkter kan købes online kort tid efter The International, alt imens genstandene i spillet bliver sat til salg i Dota-butikken i løbet af turneringen.
Download katalog
(5MB PDF)
Spillerautografer
Modtag autografer i spillet, af ægte kvalitet, ved personligt at møde dine yndlingsspillere fra alle 19 hold, og stempl derefter dine genstande med autografer for at bevise over for alle andre, at du virkelig har mødt dem.
Sessioner med værkstedsskabere
I løbet af turneringen demonstrerer værkstedsskabere de teknikker, de bruger, når de skaber mange af jeres yndlingsgenstande, lige fra heltesæt til kurérer til wards og mere. Kig forbi og lær, hvordan du kan bidrage til Dota 2-fællesskabet.
English (engelsk)  |  Español  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  简体中文  |  Português (BR)  |  Koreansk