Dagelijkse VOD's
Klik hier om wedstrijden van 21 juli te bekijken
Overzicht Bekijken Nieuws Teams
KeyArena
Seattle Center
Hoofdevenement
18-21 juli 2014
Schema
DINSDAG 8
WOENSDAG 9 t/m ZATERDAG 12
ZONDAG 13 t/m MAANDAG 14
VRIJDAG 18
ZATERDAG 19
ZONDAG 20
MAANDAG 21
Alle uitzendingen starten om 9u PDT
Alle games zijn live te bekijken in het spel en op Dota2.com
Bezoek de tab Bekijken voor meer informatie
Prijzenpot
$0
Totaal prijsbedrag
$0
Eerste plaats
$0
Tweede plaats
$0
Derde plaats
$0
Vierde plaats
$0
5/6e plaats
$0
7/8e plaats
$0
9/10e plaats
$0
11/12e plaats
$0
13/14e plaats
De prijzenpot van The International wordt met $2,50 verhoogd voor elke verkochte Compendium tot het einde van het toernooi.
Meer informatie
Alle bedragen in USD. Laatst bijgewerkt: 11:20PM 01/24/22.
Kijkmogelijkheden
Bekijk elke game gratis live in Dota 2 of op Dota2.com
Volledige analyse en verslaggeving ter plekke gedurende het hele evenement.
Nieuw DVR-uitzending zonder spoilers
Mis geen moment van het toernooi. Of je het nu live wil zien, enkele uren later afstemt of de evenementen van de vorige dag wil herbeleven, de volledige uitzending van elke dag zal beschikbaar zijn in de stream-verkenner in de videozone om op je eigen tempo te bekijken, inclusief pauzeer- en terugspoelfunctionaliteit. Daarnaast worden enkel de resultaten van de games van de vorige dagen getoond, dus je hoeft je geen zorgen te maken over spoilers.
Nieuw Multicast The International
Aangezien er meestal vier games simultaan plaats hebben tijdens de tweede fase van de play-offs heb je een manier nodig om alle actie te kunnen volgen. Hiervoor introduceren we Multicast The International, een vijfde live stream die alle interessante games, onverwachte keuzes, gevechten tussen grote teams, catastrofale missers en indrukwekkende gameplay samenvoegt in een pakket, inclusief commentaar en analyze. De Multicast is de beste manier om alle games tegelijk te bekijken.
Nieuw Dota-uitzending voor nieuwkomers
Nieuw bij Dota? Of misschien speel je Dota, maar heb je nooit interesse gekregen in het professionele aspect van de game. Welkom in de uitzending voor nieuwkomers, een Engelstalige stream die wordt uitgezonden naast de hoofdstream, met commentaar die het mensen makkelijker moet maken om inzicht te krijgen in de boeiende wereld van BKB's, tri-lanes en counter-picks.
Persoonlijk
The International is uitverkocht. Bezoek de veelgestelde vragen over tickets als je tickets hebt voor meer informatie over een herdenkingsticket.
Meer informatie
Pubstomps
We weten dat niet iedereen persoonlijk naar de KeyArena kan komen, dus we hebben een andere oplossing bedacht die minstens zo goed is: lokale evenementen in je gebied. Doe mee aan een pubstomp en juich voor je favoriete teams met andere Dota-fans.
Meer informatie
Twitch.tv
Daarnaast wordt het hele toernooi live uitgezonden op Twitch.tv.
Meer informatie
Op het evenement
Welkom bij het grootste evenement in de Dota-geschiedenis
Kom je naar The International?
Bekijk hieronder wat voor andere dingen je allemaal op het evenement kunt doen.
Nieuw Merchandise in geheime winkel
De geheime winkel is uitgebreid met een hoop nieuwe producten, waaronder kleding, accessoires, verzamelpinnen, pluchen speelgoed en nog veel meer, waarbij een groot aantal voorwerpen ontgrendelcodes bevat voor in-game items. Kan je niet naar het evenement gaan? Geen zorgen, de meeste van deze producten zullen online te koop zijn kort na The International terwijl de in-game items beschikbaar zijn in de Dota-winkel tijdens het toernooi.
Catalogus downloaden
(5MB PDF)
Spelershandtekeningen
Verzamel in-game handtekeningen van echte kwaliteit door je favoriete spelers van alle negentien teams in persoon te ontmoeten en bestempel dan je items met die handtekening om aan iedereen te bewijzen dat je ze echt hebt ontmoet.
Sessies met Workshop-makers
Gedurende het toernooi zullen ontwerpers van de workshop de technieken die ze gebruiken om je favoriete items te maken tentoonstellen, van heldensets tot koeriers tot wards en meer. Kom eens langs en ontdek hoe je kan bijdragen aan de Dota 2-community.
Engels  |  Spaans  |  Duits  |  Frans  |  Russisch  |  Chinees, vereenvoudigd  |  Braziliaans Portugees  |  Koreaans