Napi videók
Kattints a(z) Július 21.-i meccsek megnézéséhez
Áttekintés Nézés Hírek Csapatok
KeyArena
A Seattle Centernél
Főesemény
2014. július 18-21.
Beosztás
8., KEDD
9., SZERDA 9 - 12., SZOMBAT
13., VASÁRNAP - 14., HÉTFŐ
18., PÉNTEK
19., SZOMBAT
20., VASÁRNAP
21., HÉTFŐ
Minden közvetítés de. 9-kor PDT kezdődik.
Minden játék élőben nézhető a játékon belül és a Dota2.com-on.
További részletekért látogasd meg a „Nézés” szekciót.
Nyereményalap
$0
Össznyeremény
$0
Első hely
$0
Második hely
$0
Harmadik hely
$0
Negyedik hely
$0
5/6. hely
$0
7/8. hely
$0
9/10. hely
$0
11/12. hely
$0
13/14. hely
Az International nyereményalapja 2,50 dollárral növekszik minden, a bajnokság végéig megvásárolt Összefoglalóval.
Több infó
Minden összeg USD-ben. Legutóbb frissítve: 12:55AM 01/25/22.
Hogyan nézhető
Nézz minden játékot élőben ingyen a Dota 2-ben vagy a Dota2.com-on
Az esemény alatt teljes helyszíni elemzési és közvetítési lefedettség.
Új Spoilermentes DVR közvetítés
A bajnokság egyetlen pillanatát se hagyd ki. Akár élőben nézed az egészet, akár néhány órával később vagy kénytelen belenézni, vagy újra át akarod élni az előző nap eseményeit, mindegyik nap teljes közvetítése elérhető lesz a Nézés kategória közvetítés-navigátorából, hogy saját tempódban nézhesd meg, szünet és visszatekerés funkciókkal kiegészítve. Plusz, csak a korábbi napok meccseredményei kerülnek megjelenítésre, így nem kell aggódnod amiatt, hogy előre megtudod egy játék eredményét.
Új A The International Multicast
Mivel a rájátszás második szakaszának nagyobb részében négy meccs zajlik párhuzamosan, szükséged lesz valamilyen módszerre, hogy nyomon kövesd az akciót. Bemutatjuk az International Multicastot, egy ötödik élő közvetítést, mely egy csomagban egyesíti az összes érdekes játékot, váratlan választást, nagy csapatharcot, katasztrofális hibát és izgalmas játszmát, kommentárral és záróelemzéssel. A Multicast a legjobb módja, hogy minden meccset egyszerre nézz.
Új Dota újonc-barát közvetítés
Új vagy a Dotában? Vagy talán játszol, de sosem érdekelt a játék hivatásos oldala? Üdvözlünk az Újoncbarát közvetítésen, egy angol nyelvű csatornán, mely a fő közvetítés mellett zajlik, olyan kommentárral, mely hozzásegít a BKB-k (Black King Bar), a hármasok és az ellen-választások izgalmas világának megértéséhez.
Személyesen
A The Internationalre minden jegy elkelt. Azoknak, akik rendelkeznek jeggyel, érdemes felkeresni a Jegyek GYIK-et, hogy megtudják, hogyan vehetik fel emlékjegyüket.
Több infó
Pubstompok
Tudjuk, hogy nem tud mindenki eljutni a KeyArenába, hogy élőben lássa a The Internationalt, ezért itt a második legjobb dolog: helyi események a környékeden. Ott buzdíthatod kedvenc csapataidat barátaiddal és más Dota 2 rajongókkal.
Több infó
Twitch.tv
A teljes bajnokság élőben közvetítésre kerül a Twitch.tv-n is.
Több infó
Az eseményen
Üdvözlünk a Dota történetének legnagyobb eseményén
Jössz a The Internationalre?
Nézz meg néhányat az egyéb dolgok közül, amit az esemény alatt csinálhatsz.
Új Titkos bolt árucikkek
A Titkos Boltot frissítettük egy csomó új termékkel, köztük ruhákkal, kiegészítőkkel, gyűjthető kitűzőkkel, plüss játékokkal és még sok mással, melyek közül sokhoz feloldó kódot kapsz játékon belüli tárgyakhoz. Nem tudsz eljönni? Ne aggódj, e termékek közül sok megvásárolhatóvá válik online röviddel a The International után, a játékon belüli tárgyak pedig elérhetőek lesznek a Dota Áruházában a bajnokság egésze alatt.
Katalógus letöltése
(5MB PDF)
Játékos-aláírások
Gyűjts eredeti minőségű játékbeli aláírásokat azzal, hogy személyesen találkozol kedvenc játékosaiddal mind a tizenkilenc csapatból. Ezután ragaszd tárgyaidra az aláírást, hogy bizonyíthasd mindenkinek, te tényleg találkoztál velük.
Műhely-alkotói találkozók
A bajnokság egésze alatt Műhely-alkotók fogják bemutatni a technikákat, melyeket sok kedvenc tárgyad készítéséhez használnak a hősszettektől a futárokon át a wardokig és sok másig. Nézz be és tudd meg, hogyan tudsz hozzájárulni a Dota közösséghez.
Angol  |  Español  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  简体中文  |  Português (BR)  |  Koreai