VOD-uri zilnice
Apasă aici pentru a vizualiza meciurile de 21 Iulie
KeyArena
În Seattle Center
Eveniment principal
18-21 iulie, 2014
Program
MARŢI 8
MIERCURI 9 până SÂMBĂTĂ 12
DUMINICĂ 13 până LUNI 14
VINERI 18
SÂMBĂTĂ 19
DUMINICĂ 20
LUNI 21
Toate difuzările încep la 9am PDT
Toate jocurile pot fi vizionate în direct în joc şi pe Dota2.com
Vizitează Secţiunea de Vizionare pentru mai multe detalii
Fond de premiere
$0
Premiul total
$0
Primul loc
$0
Locul al doilea
$0
Locul al treilea
$0
Locul al patrulea
$0
Locul 5/6
$0
Locul 7/8
$0
Locul 9/10
$0
Locul 11/12
$0
Locul 13/14
Fondul de Premiere pentru The International a crescut cu 2,50$ pentru fiecare Compendiu cumpărat până la sfârşitul Turneului.
Află mai multe
Toate sumele sunt exprimte în $. Ultima actualizare: 11:25PM 01/24/22.
Metode de Vizionare
Urmărește Fiecare Meci Live în Dota 2 sau pe Dota2.com Gratuit
Analist şi comentarii la fața locului pentru întregul eveniment.
Nou Transmisiune DVR fără spoiler
Nu rata niciodată vreun moment din turneu. Dacă îl vezi Live, întârzii câteva ore sau vrei să retrăiești evenimentele zilei precedente, transmisiunile întregi ale fiecărei zile le vei putea viziona prin navigarea Secțiunii Urmărește în propriul ritm, incluzând posibilitatea de a pune pauză sau derula. În plus, doar rezultate meciurilor din zilele precedente vor fi arătate deci nu-ți face griji că-ți vor afecta vizionarea prin vreun spoiler.
Nou The International Multicast
Cu patru jocuri având loc simultan pe parcursul Fazei a Doua a Finalelor, vei necesita o metodă de a fi la curent cu toată acțiunea. Introducem The International Multicast, o a cincea transmisiune consolidând toate meciurile interesante, alegeri neașteptate, bătălii mari între echipe, ratări catastrofale și momente pe muchie, într-un singur loc, completat de comentarii și analize. The Multicast este cea mai bună metodă de a vedea oricare jocuri simultan.
Nou Transmisiune Nou-Veniți în Dota
Nou în Dota? Sau poate joci Dota, dar nu ai fost interesat niciodată de partea profesionistă a jocului. Bine ai venit la Transmisiunea Începătorului, o versiune în engleză, paralelă cu cea principală. Transmisiunea Începătorului cuprinde comentarii menite să-i facă pe oameni să înțeleagă mai ușor lumea excepțională a BKB, culoarelor triple și contraalegerilor.
În persoană
The International, locuri epuizate. Aceia dintre voi cu tichete ar trebui să vizitați FAQ pentru a afla cum să vă ridicați tichetele comemorative.
Află mai multe
Pubstomps
Știm că nu toți pot veni la KeyArena pentru a vedea The International în persaonă, așa că vă oferim cea mai bună alternativă: evenimente locale în zonele voastre. Alătură-te unui Pubstomp și aclamă-ți echipele preferate alături de alți fani Dota.
Află mai multe
Twitch.tv
Întregul turneu va fi, de asemenea, transmis în direct pe Twitch.tv.
Află mai multe
La eveniment
Bun venit la cel mai mare eveniment din istoria Dota
Vii la The International?
Citește câteva dintre celălalte lucruri pe care le vei putea face mai jos.
Nou Marfă Magazin Secret
Magazinul Secret a fost actualizat cu o tonă de produse noi incluzând îmbrăcăminte, accesorii, insigne de colecție, jucării de pluș și foarte multe altele, dintre care multe conțin coduri de deblocare pentru obiecte în joc. Nu poți ajunge la eveniment? Nu-ți fă griji, multe dintre aceste produse vor fi disponibile pentru achiziționare online, la scurt timp după International, pe când obiectele din joc vor deveni disponibile în magazinul Dota pe tot parcursul turneului.
Descarcă catalogul
(5MB PDF)
Autografe ale jucătorilor
Colecționează autografe de calitate autentică în joc întâlnind în persoană jucătorii preferați din toate cele nouăsprezece echipe, apoi ștampilând obiectele tale cu acel autograf pentru a dovedi tuturor că i-ai întâlnit cu adevărat.
Sesiuni Creatori Atelier
Pe tot parcursul turneului, creatorii din atelier vor prezenta tehnicile pe care le folosesc pentru a realiza numeroase obiecte pe care le îndrăgeşti - începând cu seturile de erou până la curieri, ward-uri şi multe altele. Opreşte-te puţin aici şi află cum poţi contribui la comunitatea Dota 2.
Engleză  |  Spaniolă  |  Germană  |  Franceză  |  Rusă  |  Chineză simplificată  |  Portugheză (BR)  |  Coreeană