Dagliga VOD:s
Tryck för att se matcher från 21:a juli
Överblick Titta Nyheter Lag
KeyArena
I Seattle Center
Huvudevenemang
18-21 juli, 2014
Schema
TISDAG 8:e
ONSDAG 9:e till LÖRDAG 12:e
SÖNDAG 13:e till MÅNDAG 14:e
FREDAG 18:e
LÖRDAG 19:e
SÖNDAG 20:e
MÅNDAG 21:a
Alla sändningar startar 9am PDT
Alla matcher går att titta på live i spelet och på Dota2.com
Besök Titta-sektionen för mer information
Prissumma
$0
Sammanlagd prissumma
$0
Förstaplats
$0
Andraplats
$0
Tredjeplats
$0
Fjärde plats
$0
5/6:e plats
$0
7/8:e plats
$0
9/10:e plats
$0
11/12:e plats
$0
13/14:e plats
The Internationals prissumma ökas med $2.5 för varje kompendium som köps fram till slutet av turneringen.
Läs mer
Alla summor i USD. Senast uppdaterad: 12:20AM 01/25/22.
Sätt att se
Se varje match live i Dota 2 eller på Dota2.com gratis
Komplett analysering och sändningsbevakning på hemsidan hela tiden.
Nytt Spoilerfri DVR-sändning
Missa aldrig ett ögonblick av turneringen. Oavsett om du vill se det live, behöver titta några timmar senare, eller vill återuppleva gårdagens händelser. Varenda sändning kommer att finnas tillgänglig via strömnavigatorn i Titta-sektionen där du kan kolla i din egen takt, komplett med pause- och reprisfunktioner. Plus att endast matchresultaten från tidigare dagar kommer att visas, så du behöver inte oroa dig för spoilers.
Nytt The Internationals Multicast
Med fyra matcher som utspelar sig samtidigt under den större delen av den andra fasen i Playoffs, behövs ett sätt att hålla reda på all action. Vi introducerar The International Multicast, en femte live-strömning som samordnar alla intressanta matcher, oväntade val, stora lagstrider, katastrofala missar och spännande plays i ett paket, komplett med kommentatorer och analyser. Multicast är det bästa sättet att kolla på varje match samtidigt.
Nytt Dota-nybörjares sändning
Ny till Dota? Eller kanske spelar du Dota men har aldrig varit intresserad av den professionella aspekten av spelet. Välkommen till Nybörjarsändningen, en engelsk strömning som sker vid sidan av huvudströmningen, som har kommentatorer som fokuserar på att introducera folk på ett lättsamt sätt till den spännande världen av BKB:s, tri-lanes och counter-picks.
På plats
The International är slutsålt. De som fått tag i biljetter bör ta en titt på vanliga frågor gällande biljetter för att informeras om hur man hämtar sina minnesbiljetter.
Läs mer
Pubstomps
Vi vet att inte alla kan ta sig till KeyArena för att se The International med egna ögon, så vi har det näst bästa: lokala events i ditt område. Var med en Pubstomp och heja på dina favoritlag tillsammans med dina Dota-kamrater.
Läs mer
Twitch.tv
Hela turneringen kommer också att sändas live på Twitch.tv.
Läs mer
På evenemanget
Välkommen till det största eventet i Dota-historia
Kommer du till The International?
Ta en titt nedan på andra saker som du kommer att kunna göra på eventet.
Nytt Secret Shop Merchandise
Den hemliga butiken har uppdaterats med massor av nya produkter såsom kläder, accessoarer, knappnålar, gosedjur och mycket mer, många inkluderar koder som kan låsa upp föremål i spelet. Kan du inte ta dig till eventet? Oroa dig inte, många av dessa produkter kommer att kunna köpas online kort efter The International, medan spelföremålen kommer vara tillgängliga i Dota-butiken under turneringen.
Laddar ned katalog
(5MB PDF)
Autografer
Samla äkta spelautografer genom att träffa dina favoritspelare från alla nitton lag i person, stämpla sedan dina föremål med den autografen för att visa alla andra att du verkligen har mött dem.
Sessioner med Workshop-skapare
Genom turneringen kommer workshop-skapare att demonstrera tekniker de använder för att skapa många av dina favoritföremål, från hjältesets till kurirer, wards och mycket mer. Kom förbi och lär dig hur man kan bidra till Dota 2-gemenskapen.
Engelska  |  Spanska  |  Tyska  |  Franska  |  Ryska  |  Kinesiska  |  Portugisiska (BR)  |  Koreanska