International — ЧЗВ за билетите

Кога ще се провежда International 2018?

Основното събитие ще се проведе в Rogers Arena, Ванкувър, провинция Британска Колумбия. То ще се състои в продължение на 6 дни, през август от понеделник 20 до събота 25.

Как мога да закупя билет за International?

Продажбата на билети ще започне в петък, 23 март от 20:00 и събота, 24 март от 08:00 часа българско време чрез Ticketmaster.ca. Препоръчваме да подготвите и влезете със своя Ticketmaster акаунт, преди продажбата на билетите да започне. Така ще си подсигурите спокойно преживяване при покупката им.

Каква е разликата между седмичните билети и тези за финалите?

Седмичните билети (Midweek Ticket), достъпни за 125 канадски долара, ще позволят достъп до Rogers Arena за първите четири дни на събитието от 20 до 23 август. Билетите за финалите (Finals Ticket), достъпни за 250 канадски долара, ще позволят достъп до Rogers Arena за последните два дни на събитието от 24 до 25 август.

Колко билета мога да купя?

Покупките на билети са ограничени до 5 от всеки тип за дадено домакинство.

Мога ли да седна, където искам или ще има предварително определени места?

Няма предварително определени места. Ще сте способни да седнете във всяко достъпно място.

Мога ли да получа възстановяване за моя билет?

Да. Ако се свържете с поддръжката на Ticketmaster в рамките на 48 часа от покупката, те ще Ви помогнат при осигуряването на възстановяване.

Как да закупя ВИП билет?

Тази година няма да има ВИП програма.

Купих си билет, как мога да получа своята значка?

Поръчки от Съединените Щати и Канада
Значките ще бъдат изпращани по пощата до адреса за доставка, който предоставите в Ticketmaster по време на покупката. Те ще бъдат изпращани не по-късно от две седмици преди събитието.

Международни поръчки
Значките от всички поръчки направени извън САЩ и Канада, ще бъдат достъпни за вземане от билетния център Toyota в северната част на Rogers Arena (порта 10) през изброените по-долу дати и часове. Моля, разполагайте с официален документ за самоличност, така че да вземете своята.

Къде да свържа своята значка със Steam и Dota 2 профилите ми?

Можете да активирате своята значка в съответните киоски, достъпни извън Rogers Arena, така че да синхронизирате Steam и Dota 2 профилите си. Не забравяйте, че трябва да поставяте значката си на всички входни и изходни терминали по време на International!

Ами ако живея в Съединените Щати или Канада, но не получа значката си по пощата?

Ако не получите значката си по пощата, моля, заповядайте в билетния център Toyota за получаване на такава. Той се намира в северната част на Rogers Arena (порта 10) през изброените по-долу дати и часове. Можем да проверим информацията за билета Ви и издадем копие на значката към този момент. Моля, разполагайте с официален документ за самоличност, така че да вземете своята.

Часове за получаване на значки в Rogers Arena
събота, 18 август — от 10:00 до 18:00
неделя, 19 август — от 10:00 до 18:00
понеделник, 20 август — от 07:00 до 21:00
вторник, 21 август — от 08:00 до 21:00
сряда, 22 август — от 08:00 до 21:00
четвъртък, 23 август — от 08:00 до 21:00
петък, 24 август — от 08:00 до 21:00
събота, 25 август — от 08:00 до 17:00

Адресът на Rogers Arena
800 Griffiths Way,
Vancouver, BC V6B 6G1, Canada
уебсайткарта

Посетителски визи

Като знак на учтивост бихме искали да напомним на всички участници, пътуващи до Канада, да си осигурят предостатъчно време за сдобиване с посетителски визи, ако е нужно. Не сте сигурни дали Ви е нужна виза? Проверете в местното Ви канадско консулство.