The International jegyek GyIK

Mikor van a The International 2018?

A főeseményre Brit Columbiában, a vancouveri Rogers Arenában kerül sor 6 napon át, augusztus 20-tól, hétfőtől augusztus 25-ig, szombatig.

Hogyan vásárolhatok jegyet a The Internationalre?

A jegyek értékesítése március 23-án, pénteken 19:00-kor (CET), és március 24-én, szombaton 7:00-kor (CET) kezdődik a Ticketmaster.ca oldalon keresztül. Javasoljuk, hogy a zökkenőmentes vásárlási élmény érdekében készítsd el Ticketmaster fiókodat, és jelentkezz be a jegyértékesítés kezdete előtt.

Mi a különbség egy hét közbeni és egy döntős jegy között?

A hét közbeni jegyek (elérhetők 125 kanadai dollárért) az esemény első négy napján jogosítanak belépésre a Rogers Arenába, augusztus 20. és 23. között. A döntős jegyek (elérhetők 250 kanadai dollárért) az esemény két zárónapján jogosítanak belépésre a Rogers Arenába, augusztus 24-én és 25-én.

Hány jegyet vehetek?

A jegyvásárlások típusonként 5-re vannak korlátozva háztartásonként.

Bárhová ülhetek, vagy lesznek előre kijelölt ülőhelyek?

Nincsenek kijelölt ülőhelyek. Bármelyik üres helyre leülhetsz.

Kaphatok visszatérítést a jegyemre?

Igen. Ha kapcsolatba lépsz a Ticketmaster támogatással a vásárlásodat követő 48 órán belül, segíteni fognak a visszatérítés biztosításában.

Hogyan vásárolhatok VIP-jegyet?

Idén nincs VIP-program.

Vásároltam egy jegyet, hogyan vehetem át a kitűzőmet?

Megrendelések az Egyesült Államokból és Kanadából
A kitűzők postán lesznek kiküldve arra a szállítási címre, amit vásárláskor megadsz a Ticketmasternek. Legkésőbb két héttel a rendezvény előtt kerülnek postázásra.

Nemzetközi megrendelések
Az Egyesült Államokon és Kanadán kívüli összes megrendelésre a Rogers Arena északi oldalán (10. kapu), a Toyota Ticket Centre-ben lesz személyes átvételi lehetőség a lentebb felsorolt napokon és időpontokban. Kérjük, legyen nálad személyazonosságot igazoló hivatalos okmány az átvételkor.

Hol kapcsolhatom össze a kitűzőmet Steam és Dota 2 profiljaimmal?

Kitűződet aktiválhatod a Rogers Arena mellett található kitűző-összekapcsoló állomásokon, hogy összekapcsold Steam és Dota 2 profiljaiddal. Ne feledd leolvasni kitűződet a bejárati és kijárati termináloknál is a The International során.

Mi van akkor, ha az Egyesült Államokban vagy Kanadában élek, de nem kaptam meg postázva a kitűzőmet?

Ha nem kapod meg postázva a kitűződet, kérjük, gyere a Rogers Arena északi oldalán (10. kapu) található Toyota Ticket Centre-be a lentebb felsorolt napokon és időpontokban. Ott kikereshetjük a jegyinformációdat, és kiállíthatunk egy csere kitűzőt. Kérjük, legyen nálad személyazonosságot igazoló hivatalos okmány az átvételkor.

Rogers Arena személyes átvételi időpontok
Szombat, aug. 18. – 10:00 - 18:00
Vasárnap, aug. 19. – 10:00 - 18:00
Hétfő, aug. 20. – 7:00 - 21:00
Kedd, aug. 21. – 8:00 - 21:00
Szerda, aug. 22. – 8:00 - 21:00
Csütörtök, aug. 23. – 8:00 - 21:00
Péntek, aug. 24. – 8:00 - 21:00
Szombat, aug. 25. – 8:00 - 17:00

A Rogers Arena címe
800 Griffiths Way
Vancouver, BC V6B 6G1, Kanada
Honlap - Térkép

Látogatói vízumok

Előzékenységből szeretnénk emlékeztetni minden Kanadába utazó résztvevőt, hogy ha szükséges, még időben szerezzék be a látogatói vízumokat. Nem vagy benne biztos, hogy szükséged van-e vízumra? Egyeztess a helyi kanadai konzulátussal.