DOTA 2 MAJORS-REGISTRERING
Brug denne side enten som en holdmanager til at administrere spillerinvitationer og/eller fjerne dem, eller som en spiller til at gennemse og acceptere en invitation, eller forlade et hold. Når en spiller har accepteret en invitation til et hold, så er spilleren låst til holdet hvilket betyder, at vedkommende ikke kan fjernes fra det.

Du kan også se et holds nuværende holdliste eller se de seneste bemærkelsesværdige accepterede invitationer.
Ofte stillede spørgsmål
Hvornår åbner registreringen? Opdateret!
Udsmidningsperioden er på nuværende tidspunkt åben indtil d. 16. maj kl. 09:00. Efter det kan du ikke længere fjerne spillere fra dit hold, men du er i stand til at føje nye spillere til dit hold, dog maks. fem. Spillere på holdet, der efter d. 16. maj kl. 09:00 ikke har bekræftet deltagelse, smides automatisk af holdet.
Hvornår bliver holdlisterne låst? Opdateret!
Holdlisterne låses d. 24. maj kl. 9:00 og vil forblive låste indtil efter The International 2017.
Jeg registrerede mit hold sidste sæson. Skal jeg registrere det igen?Opdateret!
Dit hold bliver gemt fra forrige sæson, men du er nødt til at bekræfte dit holds deltagelse, før udsmidningsperioden er slut. Dette kan du gøre i fanen "Administrer et hold". Hold, der ikke har bekræftet deltagelse, vil få sine spillere udsmidt i starten af udsmidningsperioden. I løbet af første fase - udsmidningsperioden - kan du fjerne spillere fra dit hold. Når udsmidningsperioden er slut, kan du invitere spillere til dit hold, indtil du har en spilleropsætning på fem spillere.
Hvordan bliver en spiller låst til et hold?
Først udsender holdets administrator invitationer til spillere. Derefter kan disse spillere gennemse deres invitationer og vælge at acceptere én af dem. Når en spiller har gjort dette, er spilleren et bekræftet medlem af det professionelle hold og er låst indtil udsmidningsfasen i den næste udvekslingsperiode.
Hvad betyder det, at være låst til et hold?
Mens en spiller er låst til et hold, så kan holdet ikke smide spilleren ud, og spilleren kan ikke forlade holdet.
Kan en invitation af et pro-hold annulleres?
Ja, men kun hvis spilleren ikke har accepteret den endnu. Når en spiller accepterer en invitation, kan spilleren ikke længere fjernes fra holdet.
Kan en spiller blive inviteret til mere end ét pro-hold?
Ja, men de kan kun acceptere én af invitationerne.
Er der reservespillere?
Subs are no longer registered in the roster lock period. Teams that qualify for The International will be able to issue a Substitute Player invite to any one player not participating in The International once the qualifiers for The International are done. If they so choose, any main player from a team with a sub can then yield their spot to the team's sub by clicking on the 'Switch to Sub' button in the 'My team' tab.
KAN JEG FØJE EN SPILLER TIL MIT HOLD IGEN UNDER TILFØJELSESPERIODEN, HVIS SPILLEREN FORLOD UNDER UDSMIDNINGSPERIODEN?
Ja, enhver tilgængelig spiller kan tilføjes.
Hvad hvis vi har brug for at ændre holdlisten, efter den låses?
At foretage ændringer på din holdliste gør, at dit hold ikke længere er kvalificeret til at modtage en direkte invitation til hverken The International eller de regionale kvalifikationskampe. Dit hold kan stadig registrere og deltage i de åbne kvalifikationskampe.
Hvad hvis vi skal skifte sponsor eller tilslutter os en holdorganisation?
Vi har ingen begrænsninger på, hvilken organisation eller sponsor, holdet er en del af. De beslutninger bestemmes af aftalen mellem spillerne og organisationen. Datoen for hvornår holdlisterne låses er kun et krav på, at de registrerede spillere forbliver sammen.
Hvad sker der med afventende invitationer efter låsedatoen?
På det tidspunkt annulleres alle afventende invitationer.
Skal vi også opdatere vores hold i klienten før fristen?
Nej, vi opdaterer holdene i klienten, så de passer med registreringslisten.
Hvilke oplysninger er offentligt synlige?
Invitationer er private og kan kun ses af den der inviterer og den inviterede. Når en spiller låses til et hold, gøres låsen offentlig. Hvis et hold fjerner en spiller, eller en spiller forlader et hold, er den oplysning også offentlig.