DOTA 2 MAJOR -REKISTERöITYMISET
Käytä tätä sivua joukkueen managerina tai pelaajana kutsujen hallinnoimiseen tai joukkueesta poistumiseen. Kun pelaaja on hyväksynyt kutsun, hänet on lukittu joukkueeseen, eikä häntä voi poistaa joukkueesta.

Voit myös tarkistaa tietyn joukkueen pelaajastatuksen tai katsoa uusimmat hyväksytyt kutsut.
UKK
Milloin rekisteröinti alkaa? Päivitetty!
The drop period is currently open until May 16th at 00:00PST. After that period you won't be able to remove players from your team anymore, but you'll be able to add new players to your team to a maximum of five. Players in teams that haven't confirmed participation by May 16th at 00:00PST will be dropped automatically.
Milloin pelaajaluettelot lukitaan? Päivitetty!
Rosters will be locked May 24th 00:00 PST, and will remain locked until after The International 2017.
Rekisteröin joukkueeni jo viime kaudella. Pitääkö minun rekisteröidä se uudestaan?Päivitetty!
Viime kauden joukkueesi säilyy ennallaan, mutta sinun on silti vahvistettava joukkueen osallistuminen ennen poistojen aikarajaa. Voit tehdä tämän "Hallinnoi joukkuetta" -välilehdellä. Jos joukkue ei ole vahvistanut osallistumistaan, kaikki sen jäsenet poistetaan automaattisesti poistovaiheen lopussa. Ensimmäisen vaiheen aikana voit poistaa pelaajia joukkueestasi. Kun tämä vaihe on ohi, voit kutsua pelaajia joukkueeseesi, kunnes kokoonpanosi sisältää viisi pelaajaa.
Kuinka pelaaja lukitaan joukkueeseen?
Ensin joukkueen hallinnoija lähettää pelaajille kutsun. Kutsutut pelaajat tarkistavat kutsunsa ja päättävät, minkä niistä ottavat vastaan. Hyväksyttyään kutsun pelaaja vahvistetaan joukkueen jäseneksi seuraavan vaihtokauden alkuun asti.
Mitä joukkueeseen lukittuminen tarkoittaa?
Joukkueeseen lukittua pelaajaa ei voi poistaa, eikä pelaaja voi myöskään lähteä joukkueesta.
Voiko joukkuekutsun purkaa?
Kyllä, mutta vain jos pelaaja ei ole hyväksynyt sitä vielä. Pelaajan hyväksyttyä kutsun ei häntä voi poistaa tiimistä.
Voiko pelaajan kutsua useampaan ammattilaisjoukkueeseen?
Kyllä, mutta hän voi hyväksyä vain yhden kutsuista.
Voiko joukkueella olla varajäseniä?
Varapelaajia ei kiinnitetä vaihtoaikana. Internationaliin päässeet joukkueet voivat kutsua varapelaajiksi henkilöitä, jotka eivät ole päässeet kilpailemaan Internationaliin karsintojen päätyttyä. Kuta tahansa joukkueen varsinainen pelaaja voi halutessaan antaa paikkansa varajäsenelle painamalla "Vaihto varajäseneksi" -näppäintä "Joukkueeni"-välilehdessä.
VOINKO KUTSUA PELAAJAN, JONKA AIEMMIN POISTIN JOUKKUEESTA?
Kyllä.
Mitä jos meidän on tehtävä pelaajalistaan muutoksia lukituksen jälkeen?
Making changes to your roster will cause your team to no longer be eligible to receive a direct invitation to either The International 2017 or the Regional Qualifiers. Your team may still register and participate in the Open Qualifiers.
Entä jos meidän pitää vaihtaa sponsoria tai liittyä joukkuejärjestöön?
Emme rajoita millään tavalla, mihin organisaatioon joukkue kuuluu tai mitä sponsoreita sillä on. Tämä on pelaajien ja organisaation välinen asia. Lukitus vaatii, että rekisteröityneet pelaajat pysyvät yhdessä.
Mitä tapahtuu avoimille kutsuille lukituksen jälkeen?
Tällöin kaikki vastausta odottavat kutsut perutaan.
Pitääkö pelinsisäiset joukkueetkin päivittää ennen aikarajaa?
Ei. Tieto siitä, ketkä pelaavat joukkueessa, perustuu tähän rekisteröitymiseen.
Mitä tietoja näkyy julkisesti?
Kutsut ovat yksityisiä ja vain kutsuja sekä kutsuttu voivat tarkastella niitä. Kutsusta tulee julkinen vasta kun kutsuttu pelaaja on lukittu joukkueeseen. Myös pelaajan lähteminen joukkueesta on julkista tietoa.