Εγγραφή στο DOTA 2 MAJORS
Χρησιμοποιήστε αυτή τη σελίδα ως διαχειριστής ομάδας για να διαχειριστείτε προσκλήσεις παικτών, ή ως παίκτης για να αξιολογήσετε και να αποδεχθείτε μια πρόσκληση. Αφού ένας παίκτης αποδεχθεί μια πρόσκληση σε ομάδα, κλειδώνεται σε αυτή την ομάδα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αφαιρεθεί.

Μπορείτε επίσης να ψάξετε την τρέχουσα κατάσταση ρόστερ μιας ομάδας ή να δείτε τις τελευταίες αξιόλογες αποδεκτές προσκλήσεις.
Συχνές ερωτήσεις
Πότε ανοίγουν οι εγγραφές; Ενημερωμένο!
Η περίοδος αφαίρεσης παικτών είναι προσωρινά ανοιχτή μέχρι την 16η Μαΐου στις 10:00πμ ώρα Ελλάδος. Μετά από αυτή την περίοδο δεν θα μπορείτε να αφαιρέσετε παίκτες από το ρόστερ της ομάδας σας, αλλά θα μπορείτε να προσθέσετε νέους παίκτες με μέγιστο τους πέντε. Οι παίκτες σε ομάδες που δεν έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή μέχρι την 16η Μαΐου στις 10:00πμ ώρα Ελλάδος θα αφαιρεθούν αυτόματα.
Πότε θα κλειδωθούν τα ρόστερ; Ενημερωμένο!
Τα ρόστερ θα κλειδωθούν στις 24 Μαΐου 10:00 πμ ώρα Ελλάδος και θα παραμείνουν έτσι μέχρι τη λήξη του International 2017.
Έκανα εγγραφή της ομάδας μου την προηγούμενη σεζόν. Πρέπει να κάνω εγγραφή ξανά;Ενημερωμένο!
Η ομάδα σας θα είναι αποθηκευμένη από την προηγούμενη σεζόν αλλά θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας πριν λήξει η περίοδος αφαίρεσης παικτών. Αυτό μπορείτε να το κάνετε από την καρτέλα διαχείρισης ομάδας. Στις ομάδες θα που δεν επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους, θα τους αφαιρεθούν αυτόματα οι παίκτες στην αρχή της περιόδου αφαίρεσης παικτών. Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης -περίοδος αφαίρεσης παικτών- μπορείτε να αφαιρέσετε παίκτες από την ομάδα σας. Αφού λήξει αυτή η περίοδος, μπορείτε να προσκαλέσετε παίκτες στην ομάδα σας μέχρι να γεμίσει το ρόστερ σας με πέντε παίκτες.
Πώς ένας παίκτης κλειδώνεται σε μια ομάδα;
Πρώτον, ο διαχειριστής μιας ομάδας εκδίδει προσκλήσεις σε παίκτες. Έπειτα αυτοί οι παίκτες μπορούν να αξιολογήσουν τις προσκλήσεις τους και να επιλέξουν να αποδεχθούν μία από αυτές. Αφού το κάνουν, ο παίκτης είναι ένα επιβεβαιωμένο μέλος αυτής της ομάδας και κλειδώνεται στο ρόστερ της μέχρι την επόμενη περίοδο ανταλλαγών.
Τι σημαίνει να είσαι κλειδωμένος σε μια ομάδα;
Όσο ένας παίκτης είναι κλειδωμένος σε ομάδα, η ομάδα δεν μπορεί να διώξει τον παίκτη και ο παίκτης δεν μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα.
Μπορεί μια πρόσκληση σε επαγγελματική ομάδα να ακυρωθεί;
Ναι, αλλά μόνο εάν ο παίκτης δεν την έχει αποδεχθεί ακόμα. Μόλις ένας παίκτης αποδεχτεί μια πρόσκληση, δεν μπορεί να αφαιρεθεί από την ομάδα.
Μπορεί ένας παίκτης να προσκληθεί σε παραπάνω από μια επαγγελματική ομάδα;
Ναι, αλλά μπορούν να αποδεχτούν μόνο μία από αυτές τις προσκλήσεις.
Υπάρχουν αναπληρωματικοί παίκτες;
Οι αναπληρωματικοί δεν είναι πλέον εγγεγραμμένοι στην περίοδο κλειδώματος ρόστερ. Οι ομάδες που προκρίνονται στο International θα μπορούν να στείλουν πρόκληση αναπληρωματικού παίκτη σε οποιονδήποτε παίκτη που δεν συμμετέχει στο International μόλις λήξουν τα προκριματικά για εκείνο το International. Εάν το επιλέξουν, οποιοσδήποτε βασικός παίκτης από μια ομάδα με έναν αναπληρωματικό μπορεί τότε να παραχωρήσει τη θέση του στον αναπληρωματικό της ομάδας πατώντας το κουμπί «Εναλλαγή σε αναπληρωματικός» στην καρτέλα «Η ομάδα μου».
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΞΑΝΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΝΩ ΕΦΥΓΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ;
Ναι, οποιοσδήποτε διαθέσιμος παίκτης μπορεί να προστεθεί.
Και αν χρειαστούμε να κάνουμε αλλαγές στο ρόστερ μετά το κλείδωμα;
Κάνοντας αλλαγές στο ρόστερ σας, η ομάδα σας δεν θα είναι πλέον υποψήφια να λάβει απευθείας πρόσκληση είτε στο International 2017 είτε στα περιφερειακά προκριματικά. Η ομάδα σας θα μπορεί ακόμα να εγγραφεί και να συμμετέχει στα ανοικτά προκριματικά.
Τι γίνεται αν χρειαστεί να αλλάξουμε χορηγούς ή να προσχωρήσουμε σε έναν οργανισμό ομάδων;
Δεν έχουμε περιορισμούς σχετικά τον οργανισμό ή χορηγό μιας ομάδας. Αυτές οι αποφάσεις καθορίζονται από τις συμφωνίες των παικτών και του οργανισμού. Η ημερομηνία κλειδώματος ρόστερ επιβάλλει μόνο το απαιτούμενο ότι οι εγγεγραμμένοι παίκτες θα παραμείνουν μαζί.
Τι συμβαίνει στις εκκρεμείς προσκλήσεις μετά την τελική ημερομηνία;
Εκείνη τη στιγμή, όλες οι εκκρεμείς προσκλήσεις θα ακυρωθούν.
Χρειάζεται επίσης να ενημερώσουμε τις ομάδες μας εντός παιχνιδιού πριν την προθεσμία;
Όχι, θα ενημερώσουμε τις ομάδες εντός παιχνιδιού για να ταιριάζουν με τη λίστα εγγραφής.
Ποιες πληροφορίες είναι ορατές δημόσια;
Οι προσκλήσεις είναι ιδιωτικές και μπορούν να τις δουν μόνο ο προσκαλών και ο προσκεκλημένος. Αφού ένας παίκτης κλειδωθεί σε μια ομάδα, αυτό το κλείδωμα θα φαίνεται δημόσια. Αν μια ομάδα αφαιρέσει έναν παίκτη ή ο παίκτης αποχωρήσει από την ομάδα, τότε και αυτή η πληροφορία θα φαίνεται δημόσια.