DOTA 2 MAJORS REGISZTRáCIó
Használd ezt az oldalt csapatvezetőként játékosmeghívók kezeléséhez és/vagy eltávolításához, vagy játékosként meghívók áttekintéséhez és elfogadásához, vagy egy csapat elhagyásához. Amint egy játékos elfogadott egy csapatmeghívást, rögzítve lesz ahhoz a csapathoz, tehát nem lehet eltávolítani.

Egy csapat jelenlegi felállásállapotát is megkeresheted vagy megnézheted a legutóbb elfogadott jelentős meghívásokat.
GyIK
Mikor nyílik meg a regisztráció? Frissítve!
Az eltávolítási időszak jelenleg nyitva van május 16. 9:00-ig (CEST). Azután már nem fogsz tudni játékosokat eltávolítani a csapatodból, de új játékosokat adhatsz csapatodhoz, legfeljebb öt csapattagig. Az olyan csapatok játékosai, akik nem erősítették meg részvételüket május 16. 9:00-ig (CEST), automatikusan eltávolításra kerülnek.
Mikor kerülnek zárolásra a felállások? Frissítve!
A felállások 2016. május 24-én 9:00-kor (CEST) kerülnek zárolásra, és úgy is maradnak a The International 2017 utánig.
Beregisztráltam a csapatomat a legutóbbi szezonra. Szükséges újra beregisztrálnom?Frissítve!
A csapatod az előző idényről mentésre kerül, de meg kell erősítened csapatod részvételét az eltávolítási időszak vége előtt. Ezt megteheted a „Csapat kezelése” fülön. Azon csapatok játékosai, melyek nem erősítették meg a részvételüket, az eltávolítási időszak végére eltávolításra kerülnek. Az első periódus, vagyis az eltávolítási időszak alatt eltávolíthatsz játékosokat a csapatodból. Az eltávolítási időszak lejárta után addig hívhatsz játékosokat a csapatodba, míg egy teljes öt játékosos felállásod nem lesz.
Hogyan kerül egy játékos rögzítésre egy csapathoz?
Először, a csapatadminisztrátor meghívókat oszt ki játékosoknak. Aztán ezen játékosok áttekinthetik meghívásaikat és kiválaszthatják az egyiket elfogadásra. Miután ezt megtették, a játékos a csapat megerősített tagja lesz, és a következő csereidőszak eltávolítási időszakáig zárolásra kerül.
Mit jelent rögzítésre kerülni egy csapathoz?
Míg egy játékos rögzítve van egy csapatban, a csapat nem rúghatja ki, és a játékos nem hagyhatja el a csapatot.
Visszavonható egy hivatásos csapatmeghívás?
Igen, de csak akkor, ha a játékos még nem fogadta el. Miután egy játékos elfogad egy meghívást, nem távolítható el a csapatból.
Meghívható egy játékos egynél több hivatásos csapatba?
igen, de csak egy ilyen meghívást fogadhat el.
Vannak cserejátékosok?
A cserék mostantól nem a felállásrögzítési időszak alatt kerülnek regisztrálásra. A The Internationalre bekerült csapatok cserejátékos-meghívást küldhetnek bármely, a The Internationalen nem résztvevő játékosnak a The International selejtezőinek lezajlása után. Ha úgy dönt, egy cserével rendelkező csapat bármely fő játékosa átadhatja a helyét a csapat cseréjének a „Váltás cserévé” gombra kattintva a „Csapataim” fülön.
Hozzáadhatok újra egy olyan játékost a csapatomhoz a hozzáadási időszak alatt, aki az eltávolítási időszak alatt távozott?
Igen, bármilyen elérhető játékos hozzáadható.
Mi van, ha a zárolás után kell felálláscserét végeznünk?
Változtatásokat végezve csapatod felállásában az utána nem lesz jogosult közvetlen meghívásra sem a The International 2017-re, sem a regionális selejtezőkre. Csapatod ettől még regisztrálhat és részt vehet a nyílt selejtezőkben.
Mi történik, ha támogatókat kell váltanunk, vagy egy csapatszervezethez kell csatlakoznunk?
Nincsenek megkötéseink azzal kapcsolatban, hogy a csapat milyen szervezet vagy támogató tagja. Azok a döntések a játékosok és a szervezet közötti megállapodáson múlnak. A felállászárolás csak azt követeli meg, hogy a regisztrált játékosok együtt maradjanak.
Mi történik a függőben lévő meghívókkal a zárolási dátum után?
Akkor minden függőben lévő meghívó visszavonásra kerül.
A játékbeli csapatainkat is frissítenünk kell a határidő előtt?
Nem, frissíteni fogjuk a játékbeli csapatokat, hogy azok egyezzenek a regisztrációs listával.
Milyen információk láthatók nyilvánosan?
A meghívások privátak, és csak a meghívó és a meghívott láthatja azokat. Miután egy játékos rögzítésre kerül egy csapatba, az a rögzítés nyilvánossá válik. Ha egy csapat eltávolít egy játékost, vagy egy játékos elhagy egy csapatot, az szintén nyilvános információ.