REJESTRACJA DO DOTA 2 MAJOR
Będąc menedżerem drużyny, używaj tej strony, aby zarządzać zaproszeniami do drużyn i/lub usuwać je, a będąc graczem – by przeglądać otrzymane zaproszenia lub opuścić drużynę. Jeśli gracz zaakceptuje zaproszenie do drużyny, zostaje on do niej przypisany, co oznacza, że nie będzie można go usunąć ze składu.

Możesz również przejrzeć aktualny skład drużyny lub zobaczyć ostatnie zaakceptowane zaproszenia.
FAQ
Kiedy rejestracja zostanie otwarta? Zaktualizowane!
Okres usuwania jest otwarty do 16 maja do godziny 9:00 czasu polskiego. Po upływie tego terminu usuwanie graczy z drużyn nie będzie możliwe, ale możesz dodawać nowych graczy do swojej drużyny - maksymalnie pięciu. Gracze będący w niezatwierdzonych drużynach do 16 maja do godziny 9:00 czasu polskiego zostaną automatycznie usunięci.
Kiedy nie będzie można dokonywać zmian w składzie drużyny? Zaktualizowane!
Zmiana składów zostanie zablokowana 24 maja o godzinie 9:00 czasu polskiego i będzie trwać do zakończenia The International 2017.
Moja drużyna została zarejestrowana w poprzednim sezonie. Czy muszę ją rejestrować ponownie?Zaktualizowane!
Skład twojej drużyny zostanie przeniesiony z poprzedniego sezonu, ale musisz potwierdzić uczestnictwo swojej drużyny przed końcem okresu usuwania. Możesz to zrobić w zakładce „Zarządzaj drużyną”. Drużyny, które nie potwierdziły swojego uczestnictwa, zostaną usunięte z końcem okresu usuwania. Podczas pierwszej fazy - okresu usuwania - możesz usuwać graczy ze swojej drużyny. Po zakończeniu tego okresu możesz wysyłać zaproszenia do swojej drużyny graczom, dopóki twój skład nie będzie się składał z pięciu graczy.
W jaki sposób gracz zostaje przypisany do drużyny?
Po pierwsze, administrator drużyny wysyła graczom zaproszenia do drużyny. Następnie ci gracze będą mogli sprawdzić te zaproszenia i zaakceptować jedno z nich. Po wykonaniu tej czynności gracz stanie się potwierdzonym członkiem tej drużyny i pozostanie w tym składzie aż do fazy usuwania następnego okresu transferowego.
Co oznacza bycie przypisanym do drużyny?
Jeśli gracz zostanie przypisany do drużyny, nie może sam z niej odejść ani zostać wyrzuconym.
Czy zaproszenie do profesjonalnej drużyny można cofnąć?
Tak, ale tylko jeśli gracz go jeszcze nie zaakceptował. Po zaakceptowaniu zaproszenia gracz nie może zostać usunięty z drużyny.
Czy gracz może otrzymać kilka zaproszeń do profesjonalnych drużyn?
Tak, ale możliwe jest zaakceptowanie przez niego tylko jednego z nich.
Czy jest miejsce dla graczy rezerwowych?
Zapisy dla graczy rezerwowych są niedostępne w okresie zamknięcia składu. Drużyny, które zakwalifikują się na The International, będą mogły wysłać zaproszenie do gracza rezerwowego nie biorącego udziału w The International, gdy kwalifikacje dla tego wydarzenia zostaną zakończone. Jeżeli to uczynią, to każdy podstawowy gracz z drużyny posiadającej gracza rezerwowego może oddać mu swoje miejsce, klikając na przycisk „Przejdź do rezerwy” w zakładce „Moja drużyna”.
CZY MOGĘ PONOWNIE DODAĆ GRACZA DO MOJEJ DRUŻYNY PODCZAS OKRESU DODAWANIA, KTÓRY OPUŚCIŁ JĄ PODCZAS OKRESU USUWANIA?
Tak, można dodać dowolnego dostępnego gracza.
Co, jeśli będziemy musieli dokonać zmian w składzie drużyny, gdy opcja ta zostanie zablokowana?
Wprowadzanie zmian w składzie sprawi, że wasza drużyna nie otrzyma bezpośredniego zaproszenia na kwalifikacje regionalne lub The International 2017. Wciąż możesz zarejestrować swoją drużynę i wziąć udział w otwartych kwalifikacjach.
Co, jeśli musimy zmienić sponsorów lub dołączyć do jakiejś organizacji?
Nie mamy żadnych restrykcji co do organizacji, której częścią jest drużyna, ani sponsorów – wybór należy do graczy i organizacji. Blokada zmian składu drużyny ma na celu zwykłe upewnienie się, że gracze ci będą grać razem.
Co się dzieje po dacie blokady z oczekującymi zaproszeniami?
Wtedy wszystkie oczekujące zaproszenia zostaną anulowane.
Czy również w grze musimy zaktualizować naszą drużynę przed zablokowaniem zmiany składów?
Nie. Zaktualizujemy drużyny w grze, by zgadzały się z listą zapisów.
Jakie informacje są publicznie dostępne?
Zaproszenia są prywatne i widoczne tylko dla zapraszającego oraz zapraszanego. Jeśli gracz zostanie przypisany do drużyny, informacja ta będzie dostępna publicznie. Jeżeli drużyna usunie gracza lub gracz opuści drużynę, ta informacja również będzie dostępna publicznie.