Sign In To Get Started!

Hvad har en helt i sandhed brug for?
Så mange valg: Hvordan kan jeg blive i kampen længere? Hvilken evne får min fjende til at bukke under? Passer de her støvler til min Divine Rapier? Selv den største kriger har brug for en vejleder — lad dine medspillere hjælpe dig med at lære de finere strategipunkter med guider og helte-builds.

Ved at besøge "Guider"-sektionen i Steam-fællesskabet kan du nu finde walkthroughs til alle dine yndlingshelte. Du kan også abonnere på helte-builds, som kan bruges i spillet til at instruere dig i, hvilke evner du skal levele op (og hvornår) samt med hvilke genstande, der bedst passer til dine behov.

Til jer erfarne helte derude kan I skabe jeres egne helte-builds, lige her på Dota2.com, og så dele dem med venner og Dota 2-fællesskabet via Steam-fællesskabet.

Log blot på Steam og begynd at lave builds!

Nyttige links:

Log ind - Begyndt at lave helte-builds lige nu
Lær om Steam-guider - Lær mere om guider på Steam-fællesskabet
Steam-fællesskab - Gennemse tilgængelige Steam-guider og helte-builds fra andre spillere


Q: Hvad er et helte-build?
Et helte-build er en måde, hvorpå spillere kan opnå viden om en specifik helt. Builds giver brugbare råd om hvilke evner, man skal levele op og hvornår, samt hvilke genstande der er bedst til din helt. Builds indeholder også tooltip om strategier, taktikker og anden viden, som kun forfatteren fandt passende at dele.
Q: Hvad er forskellen på en Steam-guide og et helte-build?
Steam-guider er en funktion i Steam-fællesskabet, der lader spillere dele dybtgående viden om alle former for spil på Steam, inklusive Dota 2. Helte-builds er unikke for Dota 2 og bruges under et spil for at hjælpe med at instruere dig i, hvordan du bedst spiller din helt. Helte-builds kan linkes til fra en guide.
Q: Hvordan laver jeg helte-builds?
Log på Dota2.com her.Derefter føres du automatisk til vores lokale helte-build-side, hvor du vil kunne lave og redigere helte-builds. Alle builds gemmes direkte til din Steam Cloud.
Q: Hvordan bruger jeg helte-builds?

For at bruge et helte-build, du har lavet eller abonneret på i Steam-fællesskabet, så deltag blot i et spil og klik på knappen "Helte-build-panel" øverst til venstre på skærmen. Herfra kan du se standard-build'et til helten, du spiller; builds du har lavet til dig selv; builds du har abonneret på i Steam-fællesskabet samt et udvalg af top-builds, som andre brugere har udgivet.
Q: Kan jeg dele mit helte-build med andre?
Gør det gerne! Bare brug menupunktet "Udgiv til Steam-værkstedet" i helte-build-siden på Dota2.com. Du kan vælge mellem at udgive dit build privat, så kun du kan se det; kun at udgive det til dine Steam-venner; eller udgive det til hele verden. Når du har udgivet et helte-build, vil det vises i Steam-fællesskabet, hvilket gør andre folk i stand til at abonnere på det, skrive kommentarer, vurdere det eller endda føje det til deres foretrukne. Hvorfor ikke teste din viden ved at lade andre afprøve den?