Dota Plus

Dota Plus

Нова Dota Plus характеристика

Приложение за професионалното Dota средище

Dota Pro Circuit

Приложение, придружаващо Dota Plus

Dota Plus абонатите могат да печелят късове с прогнози за мачове, да се съревновават за тях в предизвикателството на въображаеми лиги, както и да следват професионалното Dota 2 средище в реално време. А така оставате в крак с новините за любимия Ви отбор и играчи във всяко събитие от професионалното Dota 2 средище.

Изисква се Dota Plus абонамент

Научете още

 или

Абонирайте

Новинарски емисии

Маркирайте своите любими отбори и играчи, така че да ги отличавате на видно място в емисията новини. Ще се сдобивате с обновления в реално време за резултати от игри, промени в съставите и предстоящи мачове. Дори можете да проверявате профилите на играчите за по-задълбочена информация относно отборната история, редом с постиженията и приходи през текущия сезон на професионалното Dota 2 средище.

Прогнози

Изпитайте своите сили да прогнозирате, като правилно изберете победителя във всеки мач от професионалното Dota 2 средище. Независимо от това къде се намирате. Подкрепете своята прогноза, като поставите облог с личните Ви късове.

Избирайте мъдро. Победата се изплаща спрямо коефициентите, но загубата определено ще изразходва трудоемко спечелените Ви късове.

1

Предскажете победител

2

Обложете своите късове

3

Пожънете наградите

Въображаеми лиги

Недейте просто да гледате професионалното Dota 2 средище, поведете свой собствен отбор в полевото сражение на предизвикателството от въображаемите лиги. Изградете своя състав и се съревновавайте срещу приятелите си и целия свят, така че да отбележите най-много точки.

Ще натрупате порядъчна купчина от късове, ако съставът Ви се представи по-добре от конкуренцията.

Турнири

Турнирният раздел е отправната Ви точка за информация относно всяко събитие от професионалното Dota 2 средище. Освен общите позиции в професионалното Dota 2 средище, можете да намерите подробности относно участващите отбори, класиранията за събитието и мачовете. Това включва графика за капитала, статистики за героите и още куп други. Докато даден турнир напредва, ще разполагате с достъп до обновления от груповия етап и плейофните мачове с пълни резултати.

Информация за събитието

Вижте обзора на всяко събитие с отборни списъци, наградни фондове и информация за графика.

Групов етап

Следвайте полевото представяне по време на целия групов етап.

Плейоф

Сдобийте се с обновления в реално време на скобите, докато отборите напредват в плейофите.

Резултати

Сдобийте се с незабавен достъп до резултатите от всеки мач в професионалното Dota 2 средище.

Подробности за мачове

Приложението, придружаващо Dota Plus, Ви помага да се уверите, че никога няма да пропуснете дори минута. Освен подробности за мачове от предходни поредици, можете да следите и игри на живо. Това Ви позволява да сте в крак с всичкото действие, докато се случва дори когато не можете да гледате.

  • Мини карта на живо
  • Графика за капитала
  • Информация за мача
  • Отборен състав
  • Подбор и забрани