Dota Plus

Dota Plus

En ny Plus-funktion

Dota Pro Circuit-app

Dota Pro Circuit

Dota Plus-ledsagerapp

Som Dota Plus-abonnent kan du vinde skår med kampforudsigelser, kæmpe om skår i fantasiudfordringen og følge aktiviteten i Dota Pro Circuit i realtid for at holde dig opdateret med nyheder om dine yndlingshold og -spillere i hver DPC-begivenhed.

Dota Plus-abonnement påkrævet

Læs mere

 eller

Abonnér

Personligt nyhedsfeed

Tag dine yndlingshold og -spillere, så de fremhæves i dit nyhedsfeed. Du får opdateringer om kampresultater, opstillingsændringer og kommende kampe i realtid. Du kan endda tjekke spillernes profiler for at få mere detaljerede oplysninger om holdhistorie samt præstationer og indtægter i den indeværende DPC-sæson.

Forudsigelser

Se, hvor god du er til at forudsige fremtiden ved at udpege den rigtige vinder af en DPC-kamp, uanset hvor du er. Underbyg dine forudsigelser ved at satse personlige skår.

Foretag dine valg med omhu – en sejr giver udbetaling efter oddsene, men et tab tømmer din surt optjente beholdning.

1

Forudsig en vinder

2

Sats dine skår

3

Høst belønningerne

Fantasi

Nøjes ikke bare med at se DPC – skab dit eget mesterhold i fantasiudfordringen. Sammensæt din opstilling, og kæmp mod venner og hele verden om at score fleste point.

Du kan samle en pæn stak skår sammen, hvis dit hold klarer sig bedre end konkurrenterne.

Turneringer

I fanen "Turneringer" finder du oplysninger om hver eneste Dota Pro Circuit-begivenhed. Udover de samlede DPC-stillinger finder du oplysninger om deltagende hold, begivenhedsstillinger og kampoplysninger – bl.a. en graf over nettoværdi, heltestatistikker og meget mere. I takt med at turneringen skrider frem, får du opdateringer med alle resultater for kampe i gruppefasen og slutspillet.

Begivenhedsoplysninger

Se oversigter over begivenheder med holdlister, præmiepuljer og tidsplaner.

Gruppefase

Følg med i, hvordan feltet klarer sig igennem hele gruppefasen.

Slutspil

Få direkte gruppeopdateringer, når hold går videre eller falder fra i slutkampene.

Resultater

Se resultatet af alle Dota Pro Circuit-kampe med det samme.

Kampoplysninger

Dota Plus-ledsagerappen sikrer, at du aldrig går glip af noget. Udover kampoplysninger fra tidligere serier kan du også følge direkte kampe, så du kan holde dig opdateret med al aktiviteten, mens den sker! Også selvom du ikke kan se med.

  • Direkte minikort
  • Graf over nettoværdi
  • Kampoplysninger
  • Holdopstilling
  • Valg og udelukkelser