Dota Plusz

Dota Plusz

Egy új Dota Plusz funkció

Dota Hivatásos Liga alkalmazás

Dota Hivatásos Liga

A Dota Plusz társalkalmazása

A Dota Plusz előfizetők szilánkokat nyerhetnek meccstippekkel, versenyezhetnek szilánkokért a Fantasy kihívásban, és valós időben követhetik a Dota Hivatásos Liga akcióját, naprakész maradva a hírekkel kedvenc csapataidról és játékosaidról minden DHL eseményen.

Dota Plusz előfizetés szükséges

Tudj meg többet

 vagy

Fizess elő

Egyedi hírfolyam

Jelöld meg kedvenc csapataidat és játékosaidat, hogy főleg őket lásd a hírfolyamodban. Valós idejű frissítéseket fogsz kapni a meccseredményekről, felállásváltozásokról és a közelgő meccsekről. Akár a játékosprofilokat is megnézheted még több mélyreható információért a csapatelőzményekről, az eredmények és az aktuális DHL idényben szerzett keresetek mellett.

Tippek

Tedd próbára tippelési tudásodat helyesen kiválasztva bármely DHL meccs győztesét, akárhol is legyél. Támogasd meg tippedet kockára téve saját szilánkjaidat.

Válassz okosan: a győzelmek az esélyek alapján fizetnek, de a vereségek mindenképp kimerítik nehezen megszerzett egyenlegedet.

1

Tippelj győztest

2

Fogadj szilánkjaiddal

3

Zsebeld be a jutalmat

Fantasy

Ne csak nézd a DHL-t, állítsd ki saját bajnokcsapatodat a Fantasy Kihívásban. Állítsd össze felállásod és versengj barátaiddal és az egész világgal a legtöbb pont megszerzéséért.

Ha a felállásod jobban teljesít a versenytársaknál, szép adag szilánkot fogsz kapni.

Bajnokságok

A Bajnokságok fül az összes Dota Hivatásos Liga esemény információinak otthona. A teljes DHL állás mellett részleteket találhatsz a résztvevő csapatokról, eseményeredményekről és meccsadatokról, köztük nettó érték grafikonokkal, hősstatisztikákkal és sok mással. Ahogy a bajnokságok zajlanak, frissítéseket kapsz a csoportköri és rájátszási párosításokról teljes eredményekkel.

Eseményinformáció

Nézd meg az események áttekintését csapatlistákkal, nyereményalapokkal és menetrendekkel.

Csoportkör

Kövesd a mezőny teljesítményét a csoportkör egészén át.

Rájátszás

Kapj élő ágrajzfrissítéseket, ahogy a csapatok továbbjutnak vagy kiesnek a rájátszásban.

Eredmények

Kapj azonnali hozzáférést bármely Dota Hivatásos Liga meccs eredményeihez.

Meccsrészletek

A Dota Plusz társalkalmazása segít biztosítani, hogy sose maradj le egy pillanatról sem. A korábbi sorozatok meccsrészletei mellett követheted az élő játékokat is, lehetővé téve, hogy lépést tarts az akcióval, ahogy kibontakozik; még akkor is, amikor nézni nem tudod.

  • Élő minitérkép
  • Nettó érték grafikon
  • Meccsinformáció
  • Csapatfelállás
  • Választások és tiltások