Dota Plus

Dota Plus

En ny Plus-funksjon

Dota Pro Circuit-appen

Dota Pro Circuit

En app for Dota Plus

Dota Plus-abonnenter kan vinne skår ved å forutsi kamper, konkurrere om skår i fantasispillet og følge handlingen fra Dota Pro Circuit direkte – hold deg oppdatert på nyheter om favorittlag og spillere fra hvert eneste DPC-arrangement.

Dota Plus-abonnement kreves

Les mer

 eller

Abonner

Tilpassede nyheter

Merk lag eller spillere som en favoritt, for å prioritere dem i nyhetsstrømmen. Du vil få direkte oppdateringer om kampresultater, lagendringer og kommende kamper. Du kan til og med sjekke ut spillerprofiler for å se mer utfyllende informasjon om laghistorikk, samt prestasjoner og inntekter i den gjeldende DPC-sesongen.

Forutsigelser

Test hvor god du er til å forutsi ved å velge riktig vinner av enhver DPC-kamp, uansett hvor du er. Bruk personlige skår til å satse på valget.

Velg med omhu – en seier gir utbetaling i forhold til oddsen, mens et tap tømmer ressursene dine.

1

Forutsi en vinner

2

Sats skår

3

Høst gevinstene

Fantasi

Ikke bare se på DPC, sett opp ditt eget mesterlag i fantasispillet. Bygg opp en lagoppstilling og konkurrer om å få flest poeng mot både venner og resten av verden.

Du kan samle opp en fin haug med skår, dersom oppstillingen utkonkurrerer resten av deltakerne.

Turneringer

I turneringsfanen finner du informasjon om hvert eneste Dota Pro Circuit-arrangement. I tillegg til den samlede DPC-tabellen, finner du også informasjon om deltakende lag, arrangementstabeller og kampdetaljer – inkludert en graf over nettoverdi, heltestatistikk og mer. Etter hvert som turneringen utvikler seg, får du tilgang til oppdateringer fra gruppespill og sluttspill med fullstendige resultater.

Arrangementer

Se oversikten over arrangementer med laglister, premiepotter og terminlister.

Gruppespill

Følg lagenes utvikling gjennom gruppespillet fra start til slutt.

Sluttspill

Få direkte oppdateringer fra sluttspillet etter hvert som lag går videre eller ryker ut.

Resultater

Få tilgang til resultater fra enhver kamp i Dota Pro Circuit med det samme.

Kampdetaljer

Dota Plus-appen sørger for at du ikke går glipp av et eneste minutt. I tillegg til kampdetaljer fra tidligere serier, kan du også følge med på direktekamper, så du kan holde følge med all handlingen mens den skjer – selv når du ikke kan se på.

  • Direkte minikart
  • Graf over nettoverdi
  • Kampopplysninger
  • Lagoppstillinger
  • Valg og forbud