Dota Plus

Dota Plus

En ny Plus-funktion

Dota Pro Circuit-app

Dota Pro Circuit

En app från Dota Plus

Dota Plus-abonnenter kan vinna skärvor med matchförutsägelser, tävla om skärvor i fantasiutmaningen, och följa Dota Pro Circuit-scenen i realtid - håll dig uppdaterad med nyheter om dina favoritlag och -spelare på varje DPC-event.

Kräver abonnemang av Dota Plus

Läs mer

 eller

Abonnera

Anpassat nyhetsflöde

Tagga dina favoritlag och -spelare för att framhäva dem i ditt nyhetsflöde. Du kommer få uppdateringar i realtid på matchresultat, lagändringar och kommande matcher. Du kan även kolla in spelarprofiler för mer detaljerad information om laghistorik samt prestationer och inkomster för den nuvarande DPC-säsongen.

Förutsägelser

Testa din förutsägelseförmåga genom att korrekt utse vinnaren av en DPC-match, var du än befinner dig. Stärk din vadslagning genom att satsa skärvor.

Välj med omsorg – en vinst ger utbetalning i förhållande till oddsen, men en förlust gör slut på dina surt förvärvade tillgångar.

1

Förutse en vinnare

2

Satsa dina skärvor

3

Håva in belöningarna

Fantasi

Istället för att bara titta på DPC, kan du sätta ihop ditt eget mästarlag i Fantasiutmaningen. Gör en laguppställning och tävla mot vänner och resten av världen för att se vem som får mest poäng.

Du kan samla ihop en fin hög med skärvor om din laguppställning konkurrerar ut motståndet.

Turneringar

Turneringsfliken är din startsida för information om alla Dota Pro Circuit-events. Utöver sammanställda DPC-tabeller, kan du hitta information om deltagande lag, eventställningar och matchdetaljer - inklusive nettovärdesgraf, hjältestatistik och mycket mer. Medan en turnering fortskrider kommer du få tillgång till uppdateringar på gruppspels- och slutspelsmatcher med färdiga resultat.

Eventinformation

Få en överblick på ett event med laglistor, prispotter och tidsschema.

Gruppspel

Följ alla lags prestationer under hela gruppspelet.

Slutspel

Få uppdateringar i realtid när lag går vidare eller elimineras i slutspelet.

Resultat

Få omedelbar tillgång till alla matchresultat i Dota Pro Circuit.

Matchdetaljer

Dota Plus tillhörande app hjälper dig så att du inte missar en minut. Utöver matchdetaljer från tidigare serier kan du även följa med i livematcher och hålla dig uppdaterad på allt som händer - även när du inte kan titta själv.

  • Realtidskarta
  • Nettovärdesgraf
  • Matchinformation
  • Laguppställning
  • Picks & Bans