Dota Pro Circuit

2021

Vejen mod The International
Konkurrencesæsonen 2021 er ved at tage form. Hold i hele verden skal kæmpe i regionale ligaer og turneringer i Dota Pro Circuit, som består af 2 regionale ligaer i 6 regioner samt 2 majors, der alle giver DPC-point for at afgøre, hvilke 12 hold der får en direkte invitation til The International.

FAQ

Hvordan optjenes point? OPDATERET
Points optjenes af de 6 bedste hold i den øvre division i de regionale ligaer samt de 8 bedste hold i Major-turneringerne.
Hvor mange point er majors og regionale ligaer værd? OPDATERET
I denne sæson er majors 2.700 point værd, og regionale ligaer er 1.150 point værd.
Hvordan bliver point fordelt baseret på turneringsresultatet? OPDATERET
Information om pointdistribution kan findes her.
Er det holdene eller spillerne, som optjener point?
Point optjenes nu af holdene.
Hvis en spiller skifter hold, følger spillerens point da med til det nye hold?
Nej.
Hvor mange hold modtager direkte invitationer til The International 10 ud fra point?
De 12 bedste hold med det højeste antal samlede point modtager direkte invitationer til The International 10. De andre inviterede hold afgøres i de regionale kvalifikationer (1 pr. region).
Har point nogen indflydelse på invitationer til de regionale kvalifikationer i The International? OPDATERET
Nej. Hold, der deltager i sæson 2's regionale liga, deltager i de regionale kvalifikationer, så længe de ikke udskifter mere end to spillere fra deres hold i sidste sæson. Det betyder, at der ikke er nogen åbne kvalifikationskampe til The International i år for at forhindre kvalifikationsgenveje, men alle ligaer har en åben kvalifikationskamp til pladserne i den nedre division.
Hvor mange hold kvalificerer sig til en major? OPDATERET
For hver regional liga kvalificerer mindst 2 hold sig til majors, og nogle regioner får 3 eller 4.
Er der andre måder at kvalificere sig til en major på? OPDATERET
Nej, du kan kun kvalificere dig til en major ved at kvalificere dig gennem de regionale ligaer.
Må et hold spille med reservespillere?
Ja. Under ligaen kan et hold spille med en reservespiller i 4 af de 7 kampe. Hold, som spiller en major med en reservespiller, vil modtage en straf på 40% af de optjente point fra turneringen.
Kan et hold fjerne en spiller, efter de har kvalificeret sig til en major? OPDATERET
Ja. Men et hold, som fjerner en spiller efter at have sikret sig en plads i en major, får fratrukket 20% af deres optjente point under begivenheden, foruden den almindelige straf.
Hvornår kan hold ikke længere udskifte spillere? OPDATERET
Hold kan droppe spillere mellem ligaens afslutning og tirsdagen efter majoren kl. 19. De får en straf på 15% af deres point frem til dette tidspunkt. Hold, der deltager i majoren, modtager også en straf i deres point fra majoren som angivet ovenfor, hvis de ændrer holdopstillingen, inden majoren er færdig. Efter denne periode kan hold ikke længere fjerne spillere. De kan dog stadig tilføje spillere, hvis de ikke har et fuldt sæt på 5, indtil kl. 19 om søndagen ugen efter afslutningen på sæsonens major, hvorefter alle hold betragtes som låst. Formålet med denne adskillelse er at forhindre, at spillere droppes i sidste øjeblik, uden at de har en chance for at tilslutte sig et nyt hold.
Hvad er formatet på majors og ligaer? OPDATERET
Information om formater på majors og ligaer kan findes her.
Hvad sker der, hvis et hold ikke spiller sine ligakampe? OPDATERET
Et hold kan spille med maks. én reservespiller, så længe reservespilleren ikke spiller på et andet hold fra en liga i samme division eller en højere division. Hvis et hold ikke har nok spillere til at spille en kamp, opgiver de kampen, og den tælles som et nederlag. Et hold, der opgiver 2 eller flere kampe i en sæson, fjernes automatisk fra resten af konkurrencen.
Kan hold fra samme organisation spille i samme liga? OPDATERET
Ja. Men som i tidligere år kan kun ét hold fra en og samme organisation kvalificere sig til The International. Hvis to hold fra samme organisation kvalificerer sig til The International, skal organisationen fjerne alle sine tilknytninger til et af holdene, ellers kan kun det bedste hold gå videre.
Hvor kan jeg registrere mig?
Du kan registrere dig som manager af et hold eller som spiller på registreringssiden.