Noaptea Furiilor Comandant de Legiune Caracteristici noi Obiecte noi Note ale actualizării
ZI
3
<
E AJUNUL FROSTIVUS. REGELE TĂU ARE NEVOIE DE TINE.
CEA MAI LUNGĂ NOAPTE
Skeleton King se fărâmițează în praf de la prea multe învieri. Și-a pus speranțele într-un ritual pe care îl poate face doar o singură dată la un mileniu. La solstițiul cunoscut drept Noaptea Furiilor, puteri aurorale încarcă pământul cu o strălucire stranie. Impregnați cu Esență de Furie, monștrii cresc în puteri, dar eroii dobândesc forțe noi. Numai tu poți recolta energia necesară Regelui pentru următoarea sa încoronare. Cine știe cum își va arăta aprecierea?
NOUL TĂU REGE A FOST ÎNCORONAT
Plasat în transă de către al său Medic-Mag, Skeleton King se odihnește pe un Altar iernatic. Pe tot parcursul nopții celei mai lungi, cinci eroi vor trebui să apere pe Majestatea Sa împotriva armatelor Nopții Furiilor. Cu fiecare bestie răpusă, o scânteie de Esență de Furie curge spre Rege. Supraviețuiește până la răsărit și Regele va renaște sub o formă mai perenă decât osul. Fie ca primele raze Frostivus să ilumineze noul Rege al Furiilor!
UN TRON GOL...
Din păcate, în timpul acestui ritual al transformării, regele tău nu va putea juca un rol în cele lumești. Dar nu deplânge absența regelui tău. În schimb, joacă partea ta în restaurarea sa! Fiecare suflet colecționat în timpul Nopții Furiilor va conta pentru A Doua Încoronare a sa! Trăiască Regele Furiilor!
OBȚINE PHANTOM FRAGMENTS ÎN NOAPTEA FURIILOR
Înfruntă Noaptea Furiilor și revendică-ți cerințele asupra Phantom Fragments. Cu cât e mai eficientă campania ta de Noaptea Furiilor, cu atât mai multe Fragments vei câștiga. Colecționează suficiente Fragments și schimbă-le pe relicvarii ce nu necesită cheie.
SCHIMBĂ FRAGMENTS PENTRU RELICVARII DE NOAPTEA FURIILOR
Alege din mai multe relicvarii Wraith-Night. Schimbă câteva Fragments pentru un Wraith-Night Offering sau adună mai multe pentru un Wraith-Night Tribute.
OBȚINE SHINING FRAGMENTS CU
THE WRAITH KING'S FAVOR
Achiziționează Wraith King's Favor și campania ta va obține pentru un timp limitat Shining Fragments speciale pe lângă Phantom Fragments. Fiecare membru de echipă cu un Favor activ va spori numărul de Shining Fragments ce apar. Colecționează suficiente Shining Fragments și obține un Wraith-Night Ossuary, o cutie de comori ce conține diamante unice și obiecte rare, ce se pot împodobi, sau investește Shining Fragments într-o rețetă pentru a fabrica un Relic of the Wraith King.
Cumpără acum >
Doar Bronze Legion şi neînduplecatul ei conducător, Tresdin, au sosit la timp pentru a se opune invaziei. Cu o forţă de neoprit, ea s-a avântat în inima oraşului Stonehall, mistuit de flăcări, şi l-a provocat pe liderul hoardei la duel. Pe ruinele acelea, în care ea a văzut pentru prima dată lumina zilei, Tresdin a ridicat stindardele războiului şi a promis că va lupta fără milă împotriva forţelor monstruoase ale abisului sau a tuturor celor care vor îndrăzni să-i stea în cale.
Overwhelming Odds - Provoacă damage și obține viteză de mișcare bonus pentru fiecare unitate inamică dintr-o zonă țintită.
Press the Attack - Înlătură debuff-uri și blocări de pe un aliat, în timp ce ți se oferă viteză de atac și regenerare bonus.
Moment of Courage - Când ești atacat, contracarează imediat cu lifesteal bonus.
Duel - Legion Commander și un erou inamic se încaieră într-un duel. Eroul supraviețuitor primește o creștere permanentă a damage-ului.
Află mai multe
THE BLADES OF VOTH DOMOSH - OBIECT ARCANA
Cumpără până pe 3 Ianuarie pentru a obține obiectul de calitate 'Exalted'
Pusă pe răzbunare, Tresdin l-a tocmit pe armurierul Qwyth, care i-a oferit aceste lame infernale. Deşi nu a trebuit să plătească pentru aceste săbii, Tresdin şi-a dat până la urmă seama că preţul folosirii unei asemenea puteri uriaşe era prea mare chiar şi pentru ea. Şi era deja prea târziu.
Când este echipat acest obiect, Legion Commander primeşte următoarele îmbunătăţiri:
Lame duble şi un set întreg de animaţii  -  Dialog suplimentar  -  Voce schimbată  -  O nouă înfăţişare şi efecte speciale de ambient  -  Pictograma eroului, Portret, Echipmanent & Pictogramă pentru minihartă  -   Efecte noi şi pictogramă pentru Vraja pentru Duel  -  Locaş pentru o piatră care îţi va permite să contorizezi victoriile obţinute în duel, într-o viaţă, şi pe care le poţi vedea ori de câte ori câştigi un duel
Cumpără acum
PLUS ACESTE CARACTERISTICI NOI
RECRUTEAZĂ-ȚI PRIETENII
Ai vreun prieten care nu a încercat încă să joace Dota 2? Familiarizează-l cu jocul şi veţi primi amândoi, de început, un Battle Bonus pentru primele meciuri. Vrei să aduci în luptă şi mai mulţi prieteni? Aruncă-le momeala şi apoi mergi pe profilul tău de Dota 2 şi vezi acolo câţi oameni ai recrutat.
SPECTATORI CU PRIETENI
E mai distractiv să te joci Dota cu prietenii tăi și la fel e valabil și pentru urmărit. Acum, dacă unul dintre voi are un tichet de turneu, întregul tău grup se poate uita la un meci live. Așa că intră pe un canal de discuții cu prietenii tăi și încurajați-vă echipa favorită de profesioniști!
UN SIMȚ MAI PREGNANT
LA UNS SCOP
Această actualizare conține un drum nou conceput pentru începătorii Dota 2, care introduce progresiv jucătorii spre multe moduri diverse de joc și setări din Dota 2. În plus, jucătorii vor fi îndrumați cu privire la multitudinea de obiecte găsite în Dota 2 și li se va oferi șansa de a le încerca. Fără a fi lăsați pe dinafară, jucătorii experimentați vor constata că își pot direcționa activitatea spre obiective pe termen lung, care le vor asigura găsirea de obiecte de o calitate superioară.
RANKED MATCHMAKING
Vrei să-ţi compari abilităţile cu ceilalţi? Am introdus un sistem de matchmaking în funcţie de ranguri pentru jucătorii experimentaţi care doresc să joace competitiv şi folosesc Matchmaking Rating (MMR) pentru a-şi urmări cariera şi a se compara cu prietenii lui. După ce deblochezi această funcţie, cand ajungi la nivelul 13 (adică după aproximativ 150 de jocuri), vei trece printr-o serie de 10 jocuri de evaluare pentru a obţine rating-ul.
Află mai multe >
NOU ÎN MAGAZINUL DOTA
BOOSTER CU PUNCTE DE BĂTĂLIE, ÎMBUNĂTĂȚIT
Battle Bonus-ul tău tocmai s-a îmbunătățit! Acum Battle Bonus-uri vor dura în funcție de minute jucate în meci în loc de timp calendaristic. Battle Bonus-ul Îmbunătățit este disponibil cu o durată 500 de minute.
Cumpără acum >
LINA ANNOUNCER PACK
Încălzește-te de acest Frostivus cu puțin ajutor din partea incitatorului tău preferat. Lina a sosit pentru a da comenzile pe câmpul de luptă, a-ți batjocori înfrângerile și a-ți lăuda victoriile.
Cumpără acum >
DEBLOCHEAZĂ COMORI NOI
FROSTIVUS CRATE
Ce se află sub nămeții Frostivus?
Uite aici câteva obiecte pe care le poți primi...
STONEFORGED HORNS
Cu sacrele Stoneforged Horns pe capul tău, pământul se va cutremura și inamicii vor trebui să apuce problema de coarne.
BLUEHEART TAILS
De-a lungul iernilor nordice lungi, reci, poporul ghețarilor au dezvoltat moda într-o formă de arte marțiale.
SNOWBALL STINGER
Înarmat cu cea mai prețuită mânușă de luptă a lui Tusk, inamicii tăi nu vor știi ce i-a lovit!

Include o nouă animație Walrus Punch!
INCLUSE ÎN ACEASTĂ ACTUALIZARE
Interfața utilizatorului
 • S-a adăugat opțiunea de a afișa mini-harta pe partea dreaptă a ecranului. Câteva înfățișări de HUD pot avea probleme cu acest aspect
 • Cel care face alegerile este indicat acum când ești spectator pe un meci MC sau AC.
 • S-a corectat un caz în care achiziția de obiecte din bazar determina blocarea pe ecran a obiectelor trase.
 • Difuzează un sunet când un coechipier plasează un obiect în inventarul eroului tău, spre exemplu când îți dă un Tango.
 • S-a corectat un caz în care barele de viață și mana erau vizibile la începutul unui meci
 • tasta pentru selectarea tuturor celorlaltor unități selectează acum și alte unitati precum Plague și Seerpent Warduri.
 • S-au adăugat subtitrări în coreană.
Comunitate
 • Acum primești un abandon dacă unul dintre membrii grupului abandonează. Doar un abandon din grup nu te poate plasa în coada cu prioritate scăzută.
 • S-a adăugat un mesaj indicând că jucătorii trebuie să finalizeze un meci cu prioritate scăzută cu jucători de ambele părți pentru a anula contorizarea penalizării cu prioritate scăzută.
 • S-a ajustat cantitatea de XP necesară pentru profilurile Dota de nivel 2 până la 7 (bara ta de XP poate să aibă o mică eroare până finalizezi un joc).
 • Modurile de joc sunt acum deblocate pe măsură ce avansezi în nivel.
6.79c Actualizarea modului de joc
 • Costul rețetei „Hand of Midas” a fost mărit de la 1400 la 1550
 • Viziunea „Ancestral Spirit” a fost redusă de la 600 la 450
 • Damage-ul de la Ancestral Spirit a fost redus de la 80/120/160/200 la 60/100/140/180
 • Vederea de noapte de la Plague Wards a fost redusă de la 1200 la 800
 • Viteza de mișcare de bază a lui Venomancer a fost redusă de la 290 la 285
 • S-a reparat reculul de la Power Cogs, aria de efect fiind prea mare
 • S-a reparat Whirling Death deoarece nu doferea suficient HP după ce debuff-ul expira
 • Vederea de noapte de la Necronomicon a fost modificată de la 1300/1400/1500 la 800
 • Recompensa de aur de la Necronomicon a fost marită de la 100 la 100/125/150 (per unitate)
 • Raza de invocare de la Magnetic Grip a fost redusă de la 1400 la 1100
 • Durata de amuțire de la Boulder Smash a fost redusă de la 5 la 3.5/4/4.5/5
 • Raza reculului unității de la Boulder Smash a fost modificată de la 800 la 500/600/700/800
 • S-a reparat Stone Remnant deoarece figura ca vrajă (în scopul la Curse of the Silent, Magic Stick, etc)
 • Unitățile care se duelează nu pot fi dezarmate sau împinse cu Force Staff
 • Viteza de miscare a lui Visage a fost redusă de la 295 la 290
 • Intelligence-ul de bază a lui Crystal Maiden a fost redus de la 21 la 19 (același damage de bază ca înainte)
 • S-a adăugat Slark la MC
 • S-a adăugat Huskar la MC
Vizuale
 • Orchid – S-a reparat animația de damage de la sfârșitul lui Orchid și efecte adiționale dacă o unitate moare de la damage-ul lui Orchid.
 • S-au reparat tipurile de randări ale texturilor proiectate și randarea mișcării ecranului, care contribuiau la schițarea portretului și afectau lumea, s-a reparat un bug cu schițarea întunericului lui Enigma din portretul ei în lume.
 • S-au reparat câteva obiecte ale lui Bounty Hunter, care nu arătau cum trebuie efectele sale Jinada.
Economie
 • Jucătorii primesc acum o serie de cadouri pe măsura ce avansează prin stagiile incipiente ale jocului. Fiecare cadou conține câteva obiecte gratuite pentru utilizare.
 • Se deblochează și se selectează automat stiluri de obiecte deblocate de pietre prețioase care ating o anumită valoare.
 • S-a reparat previzualizarea arsenalului de obiecte care nu arăta corect stilul
Atelier
 • Eroi actualizați sau activați recent în atelier - Earth Spirit, Ember Spirit, Storm Spirit, Gyrocopter, Pudge
Vizionare îndeaproape
 • Ascunde panoul cu pauză în vizionarea îndeaproape.
 • S-a reparat un bug în care tragerea putea selecta o altă unitate învecinată.