Sign In To Get Started!

Mitä sankari tarvitsee?
Niin paljon valittavaa: Kuinka voin pysyä taistelussa pidempään? Mikä kyky pakottaa viholliseni polvilleen? Sopivatko nämä kengät Divine Rapierin kanssa? Jopa vahvimmat soturit tarvitsevat opettajan - anna kanssapelaajien auttaa sinua oppimaan strategian yksityiskohdat oppaiden ja sankarikokoonpanojen avulla.

Voit nähdä tarkkoja oppaita lempisankareillesi vierailemalla "Oppaat"-osiossa Steam-yhteisössä. Sankarikokoonpanoja voi myös tilata ja niiden avulla voi saada pelin sisällä neuvoja siihen, mitä kykyjä kehittää (ja milloin), ja mitkä esineet parhaiten soveltuvat tilanteeseen.

Luo oma sankarikokoonpanosi osoitteessa Dota2.com ja jaa ne sitten kavereidesi sekä Dota 2 -yhteisön kesken Steamin yhteisön kautta.

Yksinkertaisesti: kirjaudu sisään Steamiin ja aloita rakentelemaan kokoonpanoasi!

Hyödyllisiä linkkejä:

Kirjaudu sisään - Aloita sankarikokoonpanojen rakentaminen samantien
Opi Steam-oppaista - Lue lisää yhteisön luomista oppaista
Steam-yhteisö - Selaa muiden pelaajien tekemiä oppaita ja sankarikokoonpanoja


K: Mikä on sankarikokoonpano?
Sankarikokoonpano on pelaajan tapa saada tietoa jostakin tietystä sankarista. Kokoonpanot tarjoavat tietoa siitä, että mitä kykyjä kehittää ja miloin, ja mitkä ovat parhaat esineet omalle sankarille. Kokoonpanot sisältävät myös lyhyitä kuvauksia strategiasta, taktiikasta ja mistä tahansa muusta minkä tekijä näki aiheelliseksi jakaa.
K: Mitä eroa on oppaalla ja sankarikokoonpanolla?
Steam-oppaat on Steam-yhteisön ominaisuus, jonka kautta pelaajat voivat jakaa syvällistä tietämystään kaikista Steamin peleistä, myös Dota 2:sta. Pelin erityisominaisuus on Sankarikokoonpanot, joita käytetään pelin aikana ohjeistamaan, mikä on paras pelitapa omalle sankarillesi. Sankarikokoonpanot voidaan liittää Steam-oppaisiin.
K: Kuinka teen oman sankarikokoonpanoni?
Kirjaudu sisään Dota2.com-sivustolle täältä.Siirryt automaattisesti paikalliselle sankarikokoonpanosivulle, jossa voit luoda ja muokata sankarikokoonpanoja. Kaikki kokoonpanot tallennetaan automaattisesti Steam Cloudiisi.
K: Kuinka käytän sankarikokoonpanoja?

Käyttääksesi sankarikokoonpanoa, jonka olet luonut tai tilannut Steam-yhteisössä, yksinkertaisesti liity peliin ja napsauta "sankarikokoonpano"-kuvaketta ruudun vasemmassa yläkulmassa. Sieltä voit nähdä oletuskokoonpanon pelaamallesi sankarille, kokoonpanot jotka olet luonut itse, tilaamasi kokoonpanot sekä valikoiman parhaita muiden julkaisemia kokoonpanoja.
K: Voinko jakaa sankarikokoonpanoni muiden kanssa?
Tottakai! Käytä 'Publish to Steam Community' vaihtoehtoa Dota2.comin sankarikokoonpanosivun valikossa. Voit julkaista sen yksityisesti vain itsesi nähtäväksi, vain Steam-kavereiden nähtäväksi, tai julkisesti kaikkien nähtäväksi. Kun sankarikokoonpano on julkaisty Steamin yhteisössä, muut voivat tilata sen, jättää siihen kommentteja, arvostella sitä tai tehdä siitä suosikkinsa. Aika hyvä tapa kokeilla tietojesi rajoja antamalla muiden testata kokoonpanoa, eikö vain?