Sign In To Get Started!

Vad kan en hjälte inte vara utan?
Så många val: Hur kan jag stanna i striden längre? Vilka förmågor tvingar mina fiender på sina knän? Matchar de här stövlarna min Divine Rapier? Även de största krigarna behöver en mentor - låt dina medspelare hjälpa dig med att lära dig de finare detaljerna inom strategi med guider och hjältestrukturer.

Genom att besöka sektionen "Guider" i Steams gemenskap kan du nu se fördjupande genomgångar för alla dina favorithjältar. Du kan även prenumerera på hjältestrukturer som kan användas i spelet för att ge dig instruktioner angående vilka förmågor du bör välja (och när), samt vilka föremål som bäst passar din hjälte.

För er erfarna hjältar där ute, skapa era egna hjältestrukturer här på Dota2.com för att sedan dela dem med Dota 2-gemenskapen och era vänner genom Steams gemenskap.

Logga helt enkelt in på Steam och börja strukturera!

Användbara länkar:

Logga in - Börja skapa hjältestrukturer nu på en gång
Lär dig mer om Steamguider - Läs mer om guider i Steams gemenskap
Steams gemenskap - Bläddra bland guider och hjältestrukturer av andra spelare


F: Vad är en hjältestruktur?
En hjältestruktur är ett sätt för spelare att lära sig mer om en specifik hjälte. Strukturer ger användbara råd angående vilka förmågor man skall välja och när, och vilka föremål som är bäst för din hjälte. Strukturer innehåller även tips om strategier, taktiker och annan kunskap som skaparen valt att dela med sig av.
F: Vad är skillnaden på en Steam-guide och en hjältestruktur?
Steam-guider är en funktion hos Steams gemenskap som låter spelare dela med sig av fördjupande kunskaper kring alla sorters spel på Steam, inklusive Dota 2. Hjältestrukturer är unika för Dota 2, och används under ett spel för att ge dig instruktioner om hur du bäst spelare din hjälte. Hjältestrukturer kan länkas till från en guide.
F: Hur skapar jag hjältestrukturer?
Logga in på Dota2.com här.Du kommer sedan automatiskt att tas till din lokala hjältestruktur-sida, där du kan skapa och ändra hjältestrukturer. Alla strukturer sparas direkt till ditt Steam Cloud.
F: Hur använder jag hjältestrukturer?

För att använda en hjältestruktur du skapar eller prenumererat på genom Steams gemenskap, gå helt enkelt med i ett spel och klicka på knappen för "Hjältestruktur-panelen" i det övre vänstra hörnet. Där kan du se den grundläggande strukturen för hjälten du spelar, strukturer du själv skapat, strukturer du prenumererat på genom Steams gemenskap samt en samling av de högst rankade strukturerna andra användare publicerat.
F: Kan jag dela med mig av mina hjältestrukturer till andra?
Gör det gärna! Använd bara menyvalet "Publicera till Steams gemenskap" på hjältestruktur-sidan på Dota 2.com. Du kan välja att publicera den privat så bara du kan se den; publicera den enbart för dina Steam-vänner; eller publicera den till hela vida världen. Så fort du publicerat en hjältestruktur kommer den att synas i Steams gemenskap vilket låter andra personer prenumerera på den, lämna kommentarer, betygssätta den eller till och med favoritmarkera den. Det finns nog inget bättre sätt att pröva din kunskap på än att låta alla prova på den!