Текущ награден фонд
$34,351,362
Бойният пропуск за The International 2019 е тук, за да остави пламенна следа в сърцевината на летния Dota 2 сезон. Запълнен с ексклузивни характеристики и легендарни награди, бойният пропуск е съкровищницата Ви към митично имане и слава, докато пътешестваме към заключителното събитие на тазгодишното професионално Dota 2 средище и окончателното последно изпитание в Шанхай.
25% от приходите при всички продажби на бойните пропуски отиват директно към наградния фонд за The International 2019.
Нови характеристики
Дълбоко в джунглите на Фелстрат, руините на древна цивилизация лежат скрити под заплетения балдахин и пълзящи лози. Привлечена тук в търсене на легендарни реликви, Dark Willow е отворила пътя за други, които да я последват. Mo'rokai, два митични звяра от отколешни времена, стояли латентни с векове, са били пробудени от техния спокоен сън от онези, които пристъпват неканени в пределите на земите им.
Специално събитие — Вече достъпно
Mo'rokai се надигат
Mo'rokai, два митични звяра от отколешни времена, стояли латентни с векове, са били пробудени от техния спокоен сън от развиващата се битка на Ancients. Докато Mo'rokai възстановят своята сила, ще се присъединят към марша срещу вражеския Ancient, нетърпеливи да се борят с всичко по пътя им.
Подхранете своите зверове
Mo'rokai се нуждаят от тайнствена енергия, за да си възвърнат своята спяща мощ. Събирайте енергия из картата на Dota 2, докато убивате герои, унищожавате цели и изтласквате битката към вражеската порта. В допълнение към мощта на Mo'rokai, отборът Ви ще отключва споделени пасивни умения, които да помагат в битката.
Пожънете своите награди
Помогнете на своя Mo'rokai да отключи повече могъщество, отколкото неговия вековен неприятел. Възползвайте се от това преимущество, за да унищожите вражеския Ancient. Специални скътани бойни точки очакват победния отбор… А губещите се превръщат в храна за Mo'rokai.
Проучете най-мрачната сърцевина на бойното поле с пътешествие в изпълнени със съкровища руини на изгубена цивилизация. Спечелете игра с някой герой, който блокира напредъка Ви. Така ще разчистите курса, продължавайки своето търсене на ексклузивни набори с артикули, бойни точки и специални инструменти, които ще ускорят пътешествието Ви.
Ново
Живи кули
Отключете персонализираните кули „Guardians of the Lost Path“, докато повишавате нивото на своя боен пропуск. Влиянието на Ancients се проявява различно във всяка земя, до която се докосне. В руините на Фелстрат, каменните пазители, издълбани, за да прославят храмовете на Mo'rokai, са получили ново предназначение. Наситени с мощта да вдъхновят повече от просто страхопочитание в онези, достатъчно злочести, докато странстват да се окажат в рамките на обсега им.
Този артикул никога няма да бъде търгуем или покупателен на пазара. Отключете го, преди The International да приключи.
Ново
Консумативи
Надеждна лопата
Използвайте своята надеждна лопата, за да търсите специални съкровища по картата на Dota 2. Но внимавайте, повечето неща, които се таят под земята, не са благодат. Избягвайте опасностите и може да разкриете бонус бойни точки, съкровища, или космично редкия Honey Heist Baby Roshan куриер.
Глуповата маймунка
Почетните воини никога не губят самообладание. Този мъник ще замята нечистотии, за да не се налага Вие да го правите. Той ще се ликува, когато отказвате или нанасяте последни удари и ще покаже недоволство си на всеки, който Ви атакува.
Военни барабани
Отприщете ритъм на бойното поле. Независимо дали е победа или разгром ще вдигнете малко тътен.
Змийски балон
Наметнете няколко люспи и открийте произхода на всеобщата любима украса. Ще можете да маркирате този реещ се другар със своя любим отбор, след като турнирното поле е зададено.
Ново
Треньорско предизвикателство
Разполагате ли с необходимото, за да напътствате произволни Dota 2 отбори до сезон с впечатляващи победи? Подложете своите стратегии и лидерски умения на абсолютното изпитание с „Треньорското предизвикателство“. Отборите Ви, съставени от играчи с по-нисък рейтинг (РТМ) от Вашия, ще оценяват треньорските умения, които демонстрирате след всеки мач. А треньорският рейтинг ще се повишава или спада в зависимост от представянето Ви. Ако е достатъчно добро, ще спечелите допълнителни бойни точки, докато изкачвате треньорските рангове.
Също така „Треньорското предизвикателство“ идва с купища корекции на грешки и подобрения на жизнения стандарт, включително способността да заглушавате треньорите от таблото с резултати.
Медали от треньорското предизвикателство:
Ново
Търсачка за дружини
Търсачка за дружини Ви помага да създадете наличен набор от забавни съотборници, без да се притеснявате относно разширяването на Steam списъка с приятели. Просто добавете съотборници, с които Ви е харесало да играете след даден мач, за да ги включите в своя наличен набор. След това, когато искате да играете, превключете опцията „Търсачка за дружини“, за да поканите всекиго в своя наличен набор да се присъедини. Също така можете да добавите съществуващи приятели от Steam към наличния Ви набор. Така можете незабавно да изпратите покана до всекиго, когото харесвате, с едно кликване.
Ново
Избягване на играч
Не всички играчи и игрални стилове се сработват добре заедно. С цел да спомогнем за балансираната химия и забавлението на отбора Ви, добавихме експериментален списък за избягване на играчи. Той гарантира, че няма да бъдете напаснати с този играч отново. Посочвайте играчи, които да бъдат избягвани на екрана след играта, с цел да ги филтрирате от наличния набор за търсене на мачове.
Ново
НЦИ вот
Всяка игра от търсенето на мачове през този сезон предлага шанс да затвърдите своя статус като най-ценен играч. След покосяването на Ancient, всеки играч в играта може да даде вот за НЦИ от печелившия отбор. Избраният играч ще бъде отличен в екрана след играта, ще получи споменаване в емисията за приятели и ще бъде признат по време на предварителната игра в своя следващ мач. Притежателите на боен пропуск, които спечелят достатъчно НЦИ награди, ще отключат постижения, с които се докопват до специални вливания на бойни точки.
Ново
Аватар за флага
Напомнете на своите врагове точно кой притежава бойното поле, като поставите флаг с аватар, изобразяващ героя Ви, така че всички да го видят. Повишете своето бойно ниво, за да подобрите стила на своя флаг и покажете Steam аватара си.
Ново
Дайте гепи
Отпразнувайте вълнуващите висини и наивни низини от всяка игра с новото действие „Дай гепи“. Просто вдигнете ръка или подобен крайник във въздуха по всяко време. Ако видите даден съотборник или враг, който чака с вдигната ръка, вдигнете своята собствена, за да отвърнете… Или просто ги оставете да висят. Повишавайте бойното си ниво, за да подобрите своите ефекти за даване на гепи.
Ново
Екран за съперници
Играчите вече могат да демонстрират своите умения, още преди да се упътят към алеите, с представянето на преработения „Екран за съперници“. Всеки отбор получава колективен момент за отличаване, а един от членовете му се сдобива със специално провъзгласяване, за да се подчертаят няколко забележителни Dota 2 постижения. Скорошното представяне, нива на бойния пропуск, Dota Plus статистики за герой и козметични артикули увеличават шансовете Ви за подобна проява.
Ново
Характеристики на Dota Plus асистента
Приятели и неприятели
Научете мета играта в реално време със съвети за това как даден герой, с който обмисляте да играете, ще се представи в състава Ви. Новата характеристика „Приятели и неприятели“ Ви помага да идентифицирате добри съюзници и лошите противопоставяния спрямо глобалните данни за ранга Ви.
Асистент за натрупване на лагери
Всяко Carry оценява натрупания лагер, а всеки Support би могъл да се възползва от допълнително злато. Подобрете своята ефективността за натрупване с информация за точното време от „Асистент за натрупване на лагери“.
Препоръки за Wards
Разполага те с цял куп Wards и не знаете къде да ги поставите? Подобрете начина, по който играете с Wards чрез полезните насоки на „Препоръките за Wards“.
Резюме на щетите
Следете разбивката на общите получени щети с нов дисплей, предназначен да спомогне вземането на на правилните решения с напредването на всяка игра.
Емотикони в чат съобщенията
Персонализирайте съобщенията в своята чат рулетка с емотикони, така че истинското им значение винаги да е ясно.
Завръщащи се характеристики
Удвояване на ранга
Веднъж седмично (още шансове стават достъпни при по-високи бойни нива), стартирайки мач с класиране, ще имате опцията да удвоите своята потенциална загуба или печалба на рейтинг (РТМ) за мача.
Рециклиране на Immortals
Разполагате с дублиращ се Immortal, а няма на кого да го подарите? Рециклирайте четири нежелани Immortal артикули, за да получите неотворено Immortal съкровища плюс екстра завъртане на бойната благодат на Райлай.
Обзалагане
Роли с класиране
Вот за Arcana артикул
Даване на бакшиши в играта
Викторина
The International Compendium
Също така се завръщат:
Бойната благодат на Райлай · Любим отбор · Прогнози в играта
Всекидневно героично предизвикателство · Ежеседмични предизвикателства · Постижения
Награди от бойния пропуск
Повишавайте своето бойно ниво. Отключете нарастващ брой ексклузивни награди. Сторете го изпълнявайки цели в бойния пропуск или чрез директна покупка на комплекти с нива. Повишете го достатъчно и ще печелите допълнителни Immortal съкровища, нов терен, еволюиращ куриер, присмехи и още др.
2019
Immortals
Всяко съкровище съдържа един Immortal артикул. Също така е вероятно да съдържа и рядък бонус рядък артикул.
Съкровище I
Съкровище II
Съкровище III
Dread Requisition
Артикул за ръката с персонализиран Open Wounds ефект
Mask of Mortis
Артикул за главата с персонализиран Silence ефект
Latticean Hierarchy
Артикул за гърба с персонализиран Spiked Carapace ефект
Flight of Epiphany
Криле с персонализиран Arcane Bolt ефект
Infernal Menace
Оръжие с персонализиран Double Edge ефект
Tormented Crown
Артикул за главата с персонализиран Diabolic Edict ефект
Judgement of the Fallen
Totem с персонализиран Fissure ефект
Golden Dread Requisition
Артикул за ръката с персонализиран Open Wounds ефект
Golden Flight of Epiphany
Криле с персонализиран Arcane Bolt ефект
Reaper's Wreath
Оръжие с персонализиран Marksmanship ефект
Overgrown Emblem
Глобален артикул с ексклузивен персонализиран околен ефект за героя
The Gates of Nothl
Артикул за гърба с персонализиран Shadow Wave ефект
Rectifier
Спомагателен артикул с персонализиран Chakram ефект
Fortune of the Five Houses
Оръжие с персонализиран Stroke of Fate ефект
Chalice of Ix'yxa
Оръжие с персонализиран Nether Blast ефект
Umbral Glyph
Фенер с персонализиран Shadow Word ефект
Twilight Schism
Оръжие с персонализиран Moon Glaives ефект
Horns of the Betrayer
Артикул за главата с персонализиран Earth Spike ефект
Golden Rectifier
Спомагателен артикул с персонализиран Chakram ефект
Golden Twilight Schism
Оръжие с персонализиран Moon Glaives ефект
Apogee of the Guardian Flame
Артикул за раменете с персонализиран Flame Guard ефект
Overgrown Emblem
Глобален артикул с ексклузивен персонализиран околен ефект за героя
Crucible of Rile
Артикул за главата с персонализиран Berserker's Call ефект
Maraxiform's Fate
Оръжие и призовани единици с персонализирани Strafe и Burning Army ефекти
Scythes of Sorrow
Оръжие с персонализирана Metamorphosis атака
Bloodmayne Avenger
Артикул за главата с персонализиран Howl ефект
Progenitor's Bane
Оръжие с персонализиран Spear of Mars ефект
First of the Flood
Артикул за гърба с персонализиран ефект и озвучаване за Guardian Sprint
50 нива за бойния пропуск
Бонус нива за боен пропуск The International 2019
Golden Crucible of Rile
Артикул за главата с персонализиран Berserker's Call ефект
Sullen Rampart
Артикул за крака с персонализиран Ghost Shroud ефект
Overgrown Emblem
Глобален артикул с ексклузивен персонализиран околен ефект за героя
Бонус рядка награда
Бонус много рядка награда
Бонус много рядка награда
Бонус ултра рядка награда
Бонус космично рядка награда
Бонус рядка награда
Бонус много рядка награда
Бонус много рядка награда
Бонус ултра рядка награда
Бонус космично рядка награда
Бонус рядка награда
Бонус много рядка награда
Бонус ултра рядка награда
Бонус космично рядка награда
ПОЛУЧАВАТЕ СЪКРОВИЩЕ I ПРИ НИВА
1, 10, 22, 34, 46, 80, 140, 220, а след това всеки следващи 30 нива оттам нататък
ПОЛУЧАВАТЕ СЪКРОВИЩЕ II ПРИ НИВА
1, 98, 112, 132, 140, 152, 230 — и всеки следващи 30 нива оттам нататък,
комплект на 375 (x 3), комплект на 615 (x4)
ПОЛУЧАВАТЕ СЪКРОВИЩЕ III ПРИ НИВА
1, 140, 164, 178, 194, 206, 240 — и всеки следващи 30 нива оттам нататък,
комплект на 375 (x 3), комплект на 615 (x4)
Immortal артикулите не могат да бъдат търгувани или продавани до приключването на The International 2020. Дотогава всеки артикул може да бъде подарен веднъж. А ултра редките артикули могат да се търгуват след една седмица.
Ниво 160
Overgrown Empire
Нов терен
Поемете на пътешествие по курса на наградите от бойния пропуск, за да откриете разпръснатите руини на изгубена цивилизация, включваща нов звуков пейзаж и динамични метеорологични ефекти, които навестяват ветровете и дъждовете на мусонния сезон връз балдахина на джунглата, за да сътворят сериозно прогизналите алеи.
Този артикул никога няма да бъде търгуем или покупателен на пазара. Отключете го, преди The International да приключи.
Ниво 255
Majesty of the Colossus
Престижен артикул за Tiny
Изкачете се до бойно ниво 255, за да отключите ексклузивния престижен артикул за Tiny „Majesty of the Colossus“. Включващ нов модел за героя, редом с персонализирани анимации за Avalanche и Tree Grab. Този преосмислен прочит на Tiny със сигурност ще Ви влезе под кожата.
Този артикул никога няма да бъде търгуем или покупателен на пазара. Отключете го, преди The International да приключи.
Ниво 305
Acolyte of the Lost Arts
Invoker — млада героична личност
Представяме първата героична личност. Напълно различен визуален и тематичен прочит на класически герой. Призовете ниво 305, за да отключите младата личност за Invoker. Този нов вариант на стария любимец включва съвсем нови модели, анимации и изпълнение на озвучаването, с цел да спомогне запращането на неостаряващия Invoker обратно в най-ранните му дни, когато е изучавал вълшебните изкуства. Всяка легенда си има начало и Arsenal Magus не е изключение.
Научете още
Ниво 365
Planetfall
Earthshaker Arcana
Тоз, що е бил в единство с духа на таз земя, сега се е слял с фрагмент от друг свят. Притежателите на боен пропуск, които се извисят до ниво 365 ще отключат „Planetfall“ Arcana артикул за Earthshaker, пристигащ скоро и включващ напълно нов небесно тематичен модел на героя, съвсем нови анимации и Echo Slam ефекти, повече от 500 ново озвучаване, стилове за отключване и още други.
Научете още
Ниво 425
Axe Unleashed
Ексклузивен Bare Knuckle набор за Axe
Изгубен в странна земя и без своя скъпоценен съименник… Axe е точно там, където иска да бъде! Издигнете своето бойно ниво до 425, за да отключите ексклузивния набор с голи ръце „Ax Unleashed“ за любимия Ви носител на завихряща червена смърт, включващ нов модел, анимации, ефекти и озвучаване, за да отчетете загубата на любимото му, но напълно ненужно, избрано оръжие.
Този артикул никога няма да бъде търгуем или покупателен на пазара. Отключете го, преди The International да приключи.
Сезонни звуци за чат рулетката
Отприщете радостна какофония във всяка игра с тазгодишните сезонни звуци за чат рулетката. Представяме цял куп нови реплики, редом с някои стари любими. Всички от тях са подходящи за предаване на перфектното настроение за почти всеки повод. Това са наистина звуците на лятото.
Пакет със звуци 1
Ниво 44
Пакет за коментатор 1
Ниво 96
Пакет със звуци 2
Ниво 156
Пакет за коментатор 2
Ниво 200
Пакет за коментатор 3
Ниво 262
Пакет със звуци 4 (2017)
Ниво 313
Пакет за коментатор 4
Ниво 357
Пакет със звуци (2018)
Ниво 392
Пакет за коментатор 5
Ниво 457
Епичен пакет за коментатор 1 (2018)
Ниво 665
Епичен пакет за коментатор 2
Ниво 785
Корейски пакет за коментатор
Ниво 1 205
Всеки път, когато кликвате върху възпроизвеждането на горните примери, ще чувате различна мостра от избрания пакет.
Ниво 182
Ново
Персонализирани крийпове в алеите
Вербувайте помощта на няколко страховити люспести наборници, за да унищожите Ancient. „Reptilian Refuge“ Radiant и Dire крийповете, позволяващи екипиране в снаряжението за глобални артикули, ще се чувстват съвсем на място, скитайки се по алеите на ексклузивния „Overgrown Empire“ терен.
Този артикул никога няма да бъде търгуем или покупателен на пазара. Отключете го, преди The International да приключи.
Присмехи
Flopper
Ниво 4
Rolling Stone
Ниво 144
Harsh Critique
Ниво 332
Cold Hearted
Ниво 16
Shaman Dance
Ниво 172
Ice Cold Baller
Ниво 367
Beat Master
Ниво 54
Fearless Cadence
Ниво 210
Bring It On
Ниво 442
Dirt Surfer
Ниво 86
Orderly Chaos
Ниво 277
Not Just Your
Average Bear
Ниво 563
Еволюиращ куриер
Beetlebark and Plod
Тези двама бунтари са живото доказателство, че мълчаливите странници от различни култури могат да се справят със своите различия, за да си помогнат взаимно да избягат възможно най-далеч от дома.
Включва шест допълнителни стила за отключване към черупката на Beetlebark.
Отключва се при нива:
1 · 40 · 114 · 197 · 302 · 516 · 1 054
Ниво 100
Ново
Еволюираща чат рулетката
Отдайте почит на епичните моменти във всяка игра, като екипирате запомнящ се призив от миналогодишните гранд финали към чат рулетката Ви. Призивът Ви ще нараства всеки път, когато изкачите сто бойни нива, а в крайна сметка, достигайки максимална възхвала.
Dark Willow
Пакет за говорител
Онези от Вас, които достигнат бойно ниво 75, ще спечелят вниманието на Мирешка Сънбрийз с предстоящия комплект за Dark Willow стандартен говорител и такъв за убийствените серии. Включва лукавия поглед на Мирешка над всяка игра, така че никога да не пропускате своята цел в битка отново.
The International 2019
Музикален пакет
Задайте правилното тазгодишно настроение и се упътете към алеите, пристъпвайки в такт с бойните песни, поднесени Ви от композитора Ръсел Брауър, трикратен носител на наградата „Еми“.
Ниво 1 575
Представяме
Ефекти за авт. далекобойни атаки
Отключете персонализиран сезонен ефект за авт. атаки на всичките Ви далекобойни герои и добавете малко стил към всеки снаряд, който мятате по посока на своя враг.
Overgrown Emblem
Отличете се от тълпата с космично рядък, падащ се артикул, удостояваща ексклузивен емблемен ефект връз всичките Ви герои до следващия The International. Всяко Immortal съкровище, което отваряте предлага космично рядък шанс да се падне Overgrown Emblem. Изпробвайте емблемата от менюто на глобалните артикули в снаряжението, за да прегледате ефектите.
Специални сезонни ефекти
Отключете сезонни ефекти в играта, когато достигнете следните бойни нива:
Ефект за фонтана ниво 1
Ефект при телепортиране ниво 1
Blink ефект ниво 1
Ефект при повишаване на ниво
Eul's Scepter of Divinity ефект
Ефект за фонтана ниво 2
Ефект при телепортиране ниво 2
Force Staff ефект
Blink ефект ниво 2
Ефект за фонтана ниво 3
Bottle ефект
Phase Boots ефект
Ефект при телепортиране ниво 3
Mekansm ефект
Maelstrom/Mjollnir ефект
Ефект за отхвърляне на крийпове
Radiance ефект
Shiva's Guard ефект
Ефекти за авт. далекобойни атаки
2
6
18
50
62
128
130
190
202
228
242
266
282
292
307
315
675
1 245
1 575
Обновено
Нови спрейове
Изразете своето мнение в битка, без дори да отваряте уста. Използвайте обновените спрейове за чат рулетката на този сезон, можете да поставяте подбрани изображения върху картата, така че еднозначно да осведомите приятелите и враговете точно как се чувствате.
Ексклузивен Ward
Sentinels of Ruin
Всички притежатели на боен пропуск могат да наглеждат всяка част от бойното поле с набор от Wards, които познават джунглите на Фелстрат по-добре от всяко друго същество.
Речни мускали
Считано от бойно ниво 66, ще получите мистични речни мускали, които позволяват на героя Ви да променя субстанцията и цвета на реката за всички в играта. Просто стойте в реката и активирайте мускала, така че да я преобразувате за три минути. Всеки от мускалите Ви може да бъде използван само веднъж в даден мач. Няма ограничение на броя игри, в които можете да активирате даден мускал.
Мускал — Хром
Мускал — Суша
Мускал — Масло
Мускал — Електрифициран
Мускал — Слуз
Мускал — Отвара
Мускал — Кръв
66
123
347
506
637
876
1 905
Повишете залозите
Почетни бойни точки
Докато повишавате своето бойно ниво, ще печелите почетни бойни точки, които позволяват да добавяте бонус жетони към облозите на всеки от отбора Ви. Достъпни са в разфасовки по 250, 500 и 1 000 жетона. Може би това подсилване ще помогне на целия Ви отбор да постигне по-високи бойни нива. Нужно е само да побеждавате.
+250 БТ
Ниво 38+
+500 БТ
Ниво 326+
+1 000 БТ
Ниво 755+
Trust of the Benefactor
Всеки Trust of the Benefactor съдържа едно от 2019 Immortal съкровищата. А плюс това имате космически редкия шанс да получите допълнително съкровище, съдържащо един от редица артикули в ограничена наличност.
Ексклузивна награда
Колекционерски награди
Aegis of Champions
Ниво 1 000
Baby Roshan
Ниво 2 000
Информация за доставка
Наскоро обновихме своя производствен процес, а с наличната подобрена система ще можем да започнем да изпълняваме пратките на Baby Roshan версията за 2019, малко след като бойните нива са финализирани в края на сезона на бойния пропуск.
Онези закоравели бойни легенди, които достигнат до ниво 1 000, ще получат специален блясък за Aegis на фонтана в играта. А също така и покана да получат колекционерският The International 2019 Aegis, ексклузивна реплика от сплав в мащаб 1/5 на прославената шампионска награда. Също така при ниво 2 000, ще получите заместващ модел за модела на Roshan в играта и 2019 колекционерски Baby Roshan.
Включва специален Aegis и Roshan над лентата със здраве на героя в играта