Jelenlegi nyereményalap
$34,351,362
Megérkezett az International Csatabelépője, hogy ösvényt vágjon a Dota nyári idényének szívébe. Exkluzív funkciókkal és legendás jutalmakkal megpakolva a Csatabelépő a kincsestérképed a mitikus vagyonhoz és dicsőséghez, ahogy az idei év Dota Hivatásos Ligájának befejezése és a sanghaji végső csata felé közeledünk.
A csatabelépő-eladások bevételének 25%-a egyenesen a The International 2019 nyereményalapjába megy.
Új funkciók
Vadfolyam dzsungelének mélyén egy ősi civilizáció romjai hevernek a sűrű lombsátor és burjánzó indák alatt rejtőzve. Legendás ereklyék után kutatva, Dark Willow odatévedt, és utat nyitott mások előtt is. Most pedig a Mo'rokaikat, régmúlt idők régóta szunnyadó mitikus bestiapárosát, felzavarták álmukból a földjükre belépők.
Különleges esemény - Már elérhető
A Mo'rokaik ébredése
A Mo'rokaikat, régmúlt idők régóta szunnyadó mitikus bestiapárosát, felzavarta álmukból az Ősök csatározása. Ahogy visszanyerik erejüket, csatlakoznak az ellenséges Ős felé masírozókhoz, alig várva, hogy csatázhassanak bármivel, ami az útjukba áll.
Etesd bestiáidat
A Mo'rokaiknak misztikus energiára van szükségük szunnyadó képességeik visszanyeréséhez. Gyűjtsd az energiát szerte a Dota térképén hősöket ölve, célpontokat megsemmisítve és az ellenség küszöbéig szorítva a harcot. Csapatod a Mo'rokaik képességei mellett a csatában segítő, megosztott passzív képességeket is felold.
Gyűjtsd be jutalmadat
Segíts Mo'rokaidnak több képességet feloldani, mint ősrégi ellenfele, és használd ki azokat az ellenséges Ős elpusztítására. A győztes csapatra különleges csatapont-készlet vár... a vesztesek pedig a Mo'rokaik vacsorája lesznek.
Fedezd fel a csatatér legsötétebb mélyét egy letűnt civilizáció kincsekkel teli romjai közé tett utazással. Nyerj meccset bármely olyan hőssel, amely gátolja haladásodat az út megtisztításához és kutatásod folytatásához exkluzív tárgyszettek, csatapontok és utazásodat felgyorsító különleges eszközök után.
Új
Élő tornyok
Oldd fel az 'Elveszett Ösvény Védelmezői' egyedi tornyokat Csatabelépőd szintjének növelésével. Az Ősök befolyása másképp ölt testet minden vidéken, ahová elér. Vadfolyam romjai között a Mo'rokaik templomainak dicsőítésére faragott kőőrök új rendeltetést kaptak, és olyan energia itatja át őket, ami nem pusztán csak áhítatot vált ki azok körében, akik szerencsétlenségükre a közelükbe tévednek.
Ez a tárgy soha nem lesz cserélhető vagy megvásárolható a piacon. Oldd fel, mielőtt a The International véget ér.
Új
Elhasználható tárgyak
Hűséges Ásó
Használd hűséges ásód a Dota 2 pálya átkutatására különleges kincsek után, de vigyázz, a föld alatt heverő dolgok többsége nem kellemes. Kerüld el a veszélyeket, és csatapontokat, kincseket, kerékpörgetéseket, vagy a kozmikusan ritka „Mézrabló” Kicsi Roshan futárt áshatod ki.
Csacska Majom
A dicső harcosok sosem vesztik el higgadtságukat. Ez a kis fickó majd mocskolódik, hogy neked ne kelljen. Megéljenzi beáldozásaidat és utolsó találataidat, és nemtetszést fejez ki bárkivel szemben, aki megtámad.
Harci Dobok
Diktáld az ütemet a csatatéren. Győzelem vagy vereség, valamit mindenképp püfölhetsz.
Égi Kígyó
Magasba a pikkelyessel, hogy kiderüljön, honnan is ered mindenki kedvenc bulidekorációja. A bajnoksági mezőny összeállása után lebegő pajtásodat kedvenc csapatod emblémájával is díszítheted.
Új
Edzői Kihívás
Megvan benned, ami kell, hogy véletlenszerű Dota osztagokat vezess egy szezonnyi lenyűgöző győzelemre? Tedd próbára stratégiáidat és vezetői képességedet az Edzői Kihívással. A tiédnél alacsonyabb JáR-ú játékosokból álló csapataid minden meccs után pontozni fogják edzői képességeidet, és Edzőbesorolásod teljesítményed alapján fog nőni vagy csökkenni. Ha elég jól teljesítesz, további csatapontokat kapsz, ahogy emelkedsz az edzői ranglétrán.
Az Edzői Kihívás egy sor hibajavítást és kényelmi fejlesztést is tartalmaz, köztük az edzők eredménytábláról némításának lehetőségét.
Edzői Kihívás érmek:
Új
Társaság keresése
A társaságkereső segít szórakoztató csapattársakat gyűjteni anélkül, hogy aggódnod kellene barátlistád bővítése miatt. Csak adj hozzá meccs után csapattársakat, akikkel szeretsz játszani, hogy a listádra kerüljenek. Majd amikor játszani akarsz, váltsd át a Társaságkereső beállítást listád minden tagjának meghívására. Meglevő Steames barátaidat is a listához adhatod, hogy egyetlen kattintással meghívást küldhess mindenkinek, akit kedvelsz.
Új
Kerülendő játékosok
Nem minden játékos és játékstílus működik jól együtt. Hogy csapatösszhangod kiegyenlített és szórakoztató legyen, betettünk egy kísérleti Játékoselkerülés listát, ami garantálja, hogy többé nem kerülsz meccsbe egy bizonyos játékossal. Jelölj játékosokat elkerülendőként a játék utáni képernyőn a kiszűrésükhöz játékkeresésedből.
Új
MVP-szavazás
E szezon minden játékkereséses meccse lehetőséget kínál legértékesebb játékosi állapotod szilárdítására. Egy Ős eleste után a játék minden játékosa szavazhat egy MVP-re a győztes csapatból. A választott játékos kiemelésre kerül a játék utáni képernyőn, említést kap a barátaktivitás-listájára, és elismerést kap következő meccse játék előtti képernyőjén. Az elég MVP jutalmat elnyerő Csatabelépő-tulajdonosok teljesítményeket oldanak fel, amelyekkel bónusz csatapontokat szerezhetnek.
Új
Avatárlobogó
Emlékeztesd ellenségeidet, pontosan ki is uralja a csatateret, kitűzve hősöd avatárlobogóját, hogy mindenki lássa. Növeld csataszintedet lobogód stílusának fejlesztéséhez és Steames avatárod megjelenítéséhez.
Új
Pacsizás
Ünnepeld a játékok izgalmas csúcspontjait és buta mélypontjait az új Pacsizás mozdulattal. Csak emeld magasba bármikor kezed vagy annak használt tartozékodat. Ha csapattársat, vagy ellenséget látsz felemelt kézzel, emeld fel te is viszonzásul... vagy ne is hederíts rá. Növeld csataszinted Pacsizás effektjeid fejlesztéséhez.
Új
Ellenfél képernyő
A játékosok mostantól, az újratervezett Ellenfél képernyővel már az előtt kérkedhetnek ügyességükkel, hogy a vonalakra indulnának. Mindegyik csapat kap egy közös pillanatot a rivaldafényben, mindegyik csapat egy tagja pedig egy különleges említést, amely kiemel néhány említésre méltó Dota-eredményt. A közelmúltbeli teljesítmény, a Csatabelépő-szintek, a Dota Plusz hősstatisztikák és a díszítő tárgyak növelik megjelenésed esélyét.
Új
Asszisztens funkciók
Barátok és ellenségek
Tudj meg többet a játékegyensúlyról valós idejű javaslatokkal arról, hogyan fog a hős, amelyet fontolgatsz, teljesíteni a felállásotokban. Az új Barátok és ellenségek funkció segít azonosítani a jó szövetségeseket és rossz hárítókat rangodnak megfelelő globális adatok alapján.
Táborhalmozás-asszisztens
Minden végjátékos értékeli a felhalmozott táborokat, és minden támogatónak jól jön némi plusz arany. Javíts halmozási hatékonyságodon a Táborhalmozás-asszisztens időzítési információival.
Wardjavasló
Van egy rakás wardod, és nem tudod, hova tedd őket? Fejleszd wardhasználatodat a Wardjavasló segítő útmutatásával.
Sebzésösszegzés
Kövesd nyomon az összes kapott sebzés részletezését egy új kijelzéssel, arra tervezve, hogy segítsen helyes döntést hozni, ahogy a játékok előrehaladnak.
Hangulatjel-díszítés
Tedd egyedivé csevegőkorong-üzeneteidet hangulatjelekkel, hogy mindig egyértelmű legyen, mire gondolsz.
Visszatérő funkciók
Rangduplázás
Hetente egyszer - magasabb csataszinteken többször - lehetőséged lesz megduplázni lehetséges JáR-vesztésedet, illetve JáR-szerzésedet.
Halhatatlan-újrahasznosítás
Van egy plusz Halhatatlanod, de nincs, akinek adhatnád? Hasznosíts újra négy felesleges Halhatatlan tárgyat, hogy egy kibontatlan Halhatatlan Kincset kapj, plusz egy pörgetést Rylai Csataáldásán.
Fogadás
Rangsorolt szerepek
Titokzatos-szavazás
Játékbeli jutalmazás
Kvíz
A The International Összefoglaló
Visszatér továbbá:
Rylai Csataáldása · Kedvenc csapat · Játékbeli tippelés
Napi hőskihívás · Heti kihívások · Teljesítmények
Csatabelépő-jutalmak
Növeld csataszinted növekvő számú exkluzív jutalmak feloldásához. Lépj szintet feladatok teljesítésével vagy csataszint-csomagok közvetlen vásárlásával. Tornászd fel szintedet elég magasra, és további Halhatatlan Kincseket, egy új terepet, fejlődő futárt, gúnyolódásokat és sok mást fogsz kapni.
2019-es
Halhatatlanok
Minden kincs tartalmaz egy Halhatatlant, és tartalmazhat még egy ritka bónusz tárgyat is.
Kincs I
Kincs II
Kincs III
Rettentő Kívánalom
Kar tárgy egyedi Open Wounds effekttel.
Halálmaszk
Fej tárgy egyedi Silence effekttel.
Kristályhierarchia
Hát tárgy egyedi Spiked Carapace effekttel.
Az Epifánia Szárnyai
Szárnyak egyedi Arcane Bolt effekttel.
Pokoli Veszedelem
Fegyver egyedi Double Edge effekttel.
Meggyötört Korona
Fej tárgy egyedi Diabolic Edict effekttel.
Az Elesettek Ítélete
Totem egyedi Fissure effekttel.
Arany Rettentő Kívánalom
Kar tárgy egyedi Open Wounds effekttel.
Az Epifánia Arany szárnyai
Szárnyak egyedi Arcane Bolt effekttel.
A Kaszás Füzére
Fegyver egyedi Marksmanship effekttel.
Benőtt Embléma
Általános tárgy exkluzív egyedi környezeti hőseffektekkel.
Nothl Kapui
Hát tárgy egyedi Shadow Wave effekttel.
Egyenirányító
Tartalék fegyver egyedi Chakram effekttel.
Az Öt Ház Öröksége
Fegyver egyedi Stroke of Fate effekttel.
Ix'yxa Serlege
Fegyver egyedi Nether Blast effekttel.
Árnyvéset
Lámpás egyedi Shadow Word effekttel.
Alkonyszakadás
Fegyver egyedi Moon Glaives effekttel.
Az Áruló Szarvai
Fej tárgy egyedi Earth Spike effekttel.
Arany Egyenirányító
Tartalék fegyver egyedi Chakram effekttel.
Arany Alkonyszakadás
Fegyver egyedi Moon Glaives effekttel.
Az Őrláng Ragyogása
Váll tárgy egyedi Flame Guard effekttel.
Benőtt Embléma
Általános tárgy exkluzív egyedi környezeti hőseffektekkel.
A Düh Olvasztótégelye
Fej tárgy egyedi Berserker's Call effekttel.
Maraxiform Végzete
Fegyver és idézett egység egyedi Strafe és Burning Army effektekkel.
A Bánat Kaszái
Fegyver egyedi Metamorphosis támadással.
Vérszomjas Bosszúálló
Fej tárgy egyedi Howl effekttel.
Az Őselőd Veszedelme
Fegyver egyedi Spear of Mars effekttel.
A Dagály Vezére
Hát tárgy egyedi Guardian Sprint effekttel és hanggal.
50 Csatabelépő-szint
Csataszint-bónusz az International 2019 Csatabelépőhöz.
A Düh Arany Olvasztótégelye
Fej tárgy egyedi Berserker's Call effekttel.
Komor Védmű
Láb tárgy egyedi Ghost Shroud effekttel.
Benőtt Embléma
Általános tárgy exkluzív egyedi környezeti hőseffektekkel.
Bónusz ritka jutalom
Bónusz nagyon ritka jutalom
Bónusz nagyon ritka jutalom
Bónusz rendkívül ritka jutalom
Bónusz kozmikusan ritka jutalom
Bónusz ritka jutalom
Bónusz nagyon ritka jutalom
Bónusz nagyon ritka jutalom
Bónusz rendkívül ritka jutalom
Bónusz kozmikusan ritka jutalom
Bónusz ritka jutalom
Bónusz nagyon ritka jutalom
Bónusz rendkívül ritka jutalom
Bónusz kozmikusan ritka jutalom
E SZINTEKEN KAPSZ KINCS I-ET:
1, 10, 22, 34, 46, 80, 140, 220, majd utána 30 szintenként
E SZINTEKEN KAPSZ KINCS II-T:
1, 98, 112, 132, 140, 152, 230, majd utána 30 szintenként,
és csomagokat 375. szinten (x3) és 615. szinten (x4)
E SZINTEKEN KAPSZ KINCS III-AT:
1, 140, 164, 178, 194, 206, 240, majd utána 30 szintenként,
és csomagokat 375. szinten (x3) és 615. szinten (x4)
A Halhatatlan tárgyak nem cserélhetők vagy értékesíthetők a The International 2020 végéig. Addig minden tárgy egyszer elajándékozható, és a rendkívül ritka tárgyak egy hét után cserélhetők.
160. szint
Benőtt Birodalom
Új terep
Tégy utazást a Csatabelépő-jutalomvonalon egy elveszett civilizáció szétszórt romjainak felfedezésére új hangkörnyezettel és dinamikus időjáráseffektekkel, amelyek elhozzák a monszunidőszak szeleit és esőit a dzsungel lombtakarója fölé, igencsak átázott vonalakat hozva létre.
Ez a tárgy soha nem lesz cserélhető vagy megvásárolható a piacon. Oldd fel, mielőtt a The International véget ér.
255. szint
A Kolosszus Fenségessége
Tiny Presztízs Tárgy
Kapaszkodj fel a 255-ös csataszintig a 'Kolosszus Fenségessége' exkluzív Presztízs tárgy feloldásához Tiny számára. Tiny ezen újraalkotása új hősmodellel és egyedi animációkkal az Avalanche-hoz és Tree Grabhez biztosan a szívedhez fog nőni.
Ez a tárgy soha nem lesz cserélhető vagy megvásárolható a piacon. Oldd fel, mielőtt a The International véget ér.
305. szint
Az Elveszett Mesterségek Akolitusa
Ifjú Invoker hősavatár
Bemutatjuk a legelső hősavatárt, egy klasszikus hős teljes látványbeli és tematikus újraértelmezését. Idézd meg a 305-ös szintet az Ifjú Invoker Hősavatár feloldásához. Egy régi kedvenc e hamarosan érkező új változata vadonatúj modellekkel, animációkkal és szövegekkel rendelkezik, hogy segítsen visszavinni a kortalan Invokert a varázsmesterség tanulásának legkorábbi napjaiba. Minden legendának van eredete, és az Arzenál Mágus sem kivétel.
Tudj meg többet
365. szint
Földet Érés
Earthshaker Titokzatos
Az, ki egykor egy volt e föld lelkével, most összeolvadt egy másikból származó szilánkkal. Azon Csatabelépő-tulajdonosok, akik a 365-ös szintre emelkednek, feloldják a hamarosan érkező 'Földet Érés' Titokzatos tárgyat Earthshaker számára, amely teljesen új égi témájú hősmodellel, vadonatúj animációkkal és Echo Slam effektekkel, több mint 500 új szövegsorral, egy feloldható stílussal és sok mással rendelkezik.
Tudj meg többet
425. szint
Axe Elszabadul
Exkluzív pusztakezes Axe szett
Eltévedve egy különös vidéken értékes névadója nélkül, Axe pontosan ott van, ahol lenni szeretne! Emeld 425-re Csataszintedet, hogy feloldd az exkluzív 'Axe Elszabadul' pusztakezes szettet a vörös halálforgatagot keltő kedvenc hősödhöz, új modellel, animációkkal, effektekkel és szövegsorokkal kárpótlásul szeretett, de teljességgel szükségtelen kedvenc fegyverének elvesztéséért.
Ez a tárgy soha nem lesz cserélhető vagy megvásárolható a piacon. Oldd fel, mielőtt a The International véget ér.
Szezonális csevegőkorong-hangok
Szabadíts örömteli hangzavart minden játékra az ez évi szezonális csevegőkorong-hangokkal. Egy sor új szöveget mutatva be néhány régi kedvenc mellett, amelyek mindegyike remekül alkalmas a mondandó tökéletes átadására szinte bármilyen alkalomnál, ezek igazán a nyár hangjai.
Hangcsomag 1
44. szint
Közvetítőcsomag 1
96. szint
Hangcsomag 2
156. szint
Közvetítőcsomag 2
200. szint
Közvetítőcsomag 3
262. szint
Hangcsomag 4 (2017)
313. szint
Közvetítőcsomag 4
357. szint
Hangcsomag (2018)
392. szint
Közvetítőcsomag 5
457. szint
Eposzi Közvetítés 1 (2018)
665. szint
Eposzi Közvetítés 2
785. szint
Koreai Közvetítőcsomag
1205. szint
Valahányszor rákattintasz a fenti példákra, másik mintát fogsz hallani a kiválasztott csomagból.
182. szint
Új
Egyedi vonali creepek
Vedd igénybe néhány pikkelyes sorkatona segítségét egy Ős elpusztításáért folytatott csatában. A 'Hüllőmenedék' Radiant és Dire creepek a Tárgykiosztás Általános tárgyak menüjében szerelhetők fel, és igazán otthon érzik magukat az exkluzív 'Benőtt Birodalom' terep vonalain kóborolva.
Ez a tárgy soha nem lesz cserélhető vagy megvásárolható a piacon. Oldd fel, mielőtt a The International véget ér.
Gúnyolódások
Fickándozás
4. szint
Kőszaltó
144. szint
Durva kritika
332. szint
Fagyos szív
16. szint
Sámántánc
172. szint
Jéglabda-kezelés
367. szint
A dobok ura
54. szint
Bátor táncléptekkel
210. szint
Hadd szóljon
442. szint
Földszörfös
86. szint
Rendezett káosz
277. szint
Nem holmi
átlagos medve
563. szint
Fejlődő futár
Kéregbogár és Gürci
Ez a két lázadó az élő bizonyítéka, hogy igen különböző kultúrákból származó szűkszavú idegenek is át tudják hidalni a köztük levő különbségeket, hogy olyan messzire szökjenek otthonról, amennyire csak telik tőlük.
Hat további stílusfeloldást tartalmaz Kéregbogár külsejéhez.
E szinteken fejlődik:
1 · 40 · 114 · 197 · 302 · 516 · 1054
100. szint
Új
Fejlődő csevegőkerék
Tisztelegj az eposzi pillanatok előtt minden egyes játékban, felszerelve egy emlékezetes bemondást a tavalyi döntőről csevegőkorongodra. Bemondásod nőni fog, valahányszor száz csataszinttel feljebb érsz, végül elérve a maximális ünneplést.
Dark Willow
Bemondó-csomag
Akik elérik a 75. csataszintet, felkeltik egy bizonyos Mireska Sunbreeze figyelmét, akihez hamarosan Dark Willow Bemondó- és Öléssorozat-csomag érkezik. Mireska sunyi beszólásaival minden játékban sosem tévesztesz célt többé.
The International 2019
Zenecsomag
Idén a megfelelő hangulat megadásához indulj a vonalakra a háromszoros Emmy-díjas zeneszerző, Russel Brower zenéjére lépdelve.
1575. szint
Bemutatjuk
Távolsági automatikus támadás effekt
Oldj fel új szezonális effektet minden távolsági hősöd automatikus támadásaihoz, és tégy kicsit díszesebbé minden lövedéket, amit ellenségeid irányába küldesz.
Benőtt Embléma
Tűnj ki a tömegből egy olyan kozmikusan ritka dobással, ami exkluzív emblémaeffektet ad összes hősödnek a következő évi The Internationalig. Minden Halhatatlan Kincs, amit kinyitsz kozmikusan ritka esélyt ad egy Benőtt Embléma dobásra. Az effekt megnézéséhez próbáld ki az emblémát a Tárgykiosztás Általános tárgyak menüjében.
Különleges időszakos effektek
Időszakos játékon belüli effekteket old fel, amikor eléred a következő Csataszinteket:
Kút-effekt (1. szint)
Teleport-effekt (1. szint)
Blink Dagger effekt (1. szint)
Szintlépés effekt
Eul's Scepter of Divinity effekt
Kút-effekt (2. szint)
Teleport-effekt (2. szint)
Force Staff effekt
Blink Dagger effekt (2. szint)
Kút-effekt (3. szint)
Bottle effekt
Phase Boots effekt
Teleport-effekt (3. szint)
Mekansm effekt
Maelstrom és Mjollnir effekt
Creep-beáldozás effekt
Radiance effekt
Shiva's Guard effekt
Távolsági automatikus támadás effekt
2
6
18
50
62
128
130
190
202
228
242
266
282
292
307
315
675
1245
1575
Frissített
Új festések
Fejezd ki magad szavak nélkül is. Használd az új idény frissített csevegőkorong festéseit, hogy válogatott képeket fess a pályára, és tudasd barátokkal vagy ellenségekkel, hogy érzed magad.
Exkluzív ward
A Romok Őrszemei
Minden Csatabelépő-tulajdonos szemmel tarthatja a csatamező minden részét egy sor olyan warddal, amelyek jobban ismerik Vadfolyam dzsungelét, mint bárki más.
Folyófiolák
A 66. Csataszinttől kezdve misztikus Folyófiolákat fogsz kapni, melyek lehetővé teszik hősödnek, hogy a játékban mindenki számára megváltoztassa a folyó anyagát és színét. Csak gázolj a folyóba és aktiválj egy fiolát, hogy 3 percre átalakítsd. Mindegyik fiolád játékonként egyszer használható, de az nincs korlátozva, hogy hány játékban aktiválhatod őket.
Krómfiola
Száraz Fiola
Olajfiola
Elektromos Fiola
Nyálkafiola
Varázsital
Vérfiola
66
123
347
506
637
876
1905
Növeld a tétet
Csatapont-adomány
Ahogy csataszintedet növeled, Csatapont-adományokat fogsz kapni, melyekkel bónuszzsetonokat adhatsz csapatod minden tagjának fogadásához. Lehet, hogy ezek a 250-es, 500-as és 1000-es zsetonmennyiségekben elérhető bónuszok segíteni fognak egész csapatodnak magasabb csataszinteket elérni. Csak győznötök kell.
+250 CSP
38. szint fölött
+500 CSP
326. szint fölött
+1000 CSP
755. szint fölött
A Jótevő Bizalma
Mindegyik „A Jótevő Bizalma” tartalmaz egyet a három 2019-es Halhatatlan Kincs közül, plusz kozmikusan ritka esélyt, hogy egy további kincset kapj, mely a jó néhány korlátozott számú tárgy egyikét tartalmazza.
Exkluzív jutalom
Gyűjtői jutalmak
A Bajnokok Égisze
1000. szint
Kicsi Roshan
2000. szint
Szállítási információk
Nemrég átdolgoztuk a gyártási folyamatunkat, és a fejlesztett rendszerrel a Kicsi Roshan 2019-es változatának szállítását nem sokkal a Csatabelépő-szezon vége és a csatapontok véglegesítése után meg tudjuk kezdeni.
Azok a harcedzett legendák, akik eljutnak az 1000. szintig, egy különleges effektet kapnak a játékbeli kút-Aegishez, valamint lehetőséget egy The International 2019 Gyűjtők Égisze, a híres bajnoki díj egy exkluzív 1:5-ös méretű fémötvözet-másának megszerzésére. 2000. szinten Roshan játékbeli modellje is lecserélődik számodra, és kapsz egy 2019-es Gyűjtői Kicsi Roshant.
Különleges Aegist és Roshant tartalmaz a játékbeli hőséleterő-csíkra.