ΤΡΕΧΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ
$34,351,362
Το πάσο μάχης του International είναι εδώ για να σηματοδοτήσει το δρόμο προς την καρδιά της καλοκαιρινής σεζόν Dota. Γεμάτο με αποκλειστικά χαρακτηριστικά και θρυλικές ανταμοιβές, το πάσο μάχης είναι ο χάρτης θησαυρού σας για μυθική περιουσία καθώς ταξιδεύουμε στο τέλος του φετινού Dota Pro Circuit και την απόλυτη αναμέτρηση στη Σανγκάη.
Το 25% όλων των πωλήσεων πάσων μάχης πηγαίνει απευθείας στο χρηματικό έπαθλο του International 2019.
ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βαθιά στις ζούγκλες του Fellstrath, τα ερείπια ενός αρχαίου πολιτισμού μένουν κρυμμένα κάτω από περιπλεγμένη βλάστηση περικοκλάδες. Ελκυσμένη εδώ σε αναζήτηση μυθικών κειμηλίων, η Dark Willow άνοιξε το δρόμο για να ακολουθήσουν και άλλοι. Τώρα τα Mo'rokai—δύο μυθικά τέρατα του παρελθόντος αδρανή για αιώνες—έχουν ξυπνήσει από το λήθαργό τους από αυτούς που καταπατούν τα εδάφη τους.
ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ - ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ
ΤΑ Mo'rokai ΞΥΠΝΑΝΕ
Τα Mo'rokai—δύο μυθικά τέρατα του παρελθόντος, αδρανή για αιώνες—έχουν ξυπνήσει από το λήθαργό τους, ενοχλημένα από τη μάχη των Αρχαίων. Καθώς τα Mo'rokai αποκτούν ξανά τη δύναμή τους, θα συμμετάσχουν στην πορεία προς το εχθρικό Αρχαίο, πρόθυμα να πολεμήσουν ό,τι εμποδίζει το δρόμο τους.
ΤΑΪΣΤΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΣΑΣ
Τα Mo'rokai χρειάζονται απόκρυφη ενέργεια για να αποκτήσουν ξανά τις δυνάμεις τους. Συλλέξτε ενέργεια στο χάρτη του Dota καθώς σκοτώνετε ήρωες, καταστρέφετε στόχους και ωθείτε τη μάχη στην πόρτα του εχθρού. Πέρα από τις δυνάμεις των Mo'rokai, η ομάδα σας θα ξεκλειδώσει κοινές παθητικές ικανότητες για να βοηθήσουν στη μάχη.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ
Βοηθήστε το Mo'rokai σας να ξεκλειδώσει περισσότερες δυνάμεις από τον πανάρχαιο εχθρό του και χρησιμοποιήστε το για να καταστρέψει το εχθρικό Αρχαίο. Η νικήτρια ομάδα κερδίζει ένα ειδικό απόθεμα πόντων μάχης...ενώ τους ηττημένους τους τρώει το Mo'rokai.
Εξερευνήστε τη σκοτεινότερη καρδιά του πεδίου μάχης με ένα ταξίδι στα γεμάτα με θησαυρούς ερείπια ενός χαμένου πολιτισμού. Κερδίστε ένα παιχνίδι με οποιοδήποτε ήρωα που εμποδίζει την πρόοδό σας και συνεχίστε την αναζήτησή σας για αποκλειστικά σετ, πόντους μάχης και ειδικά εργαλεία που θα επισπεύσουν την πορεία σας.
ΝΕΟ
ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ
Ξεκλειδώστε τους ειδικούς πύργους «Guardians of the Lost Path» καθώς αυξάνετε το πάσο μάχης ας. Η επιρροή των Αρχαίων εκδηλώνεται διαφορετικά σε κάθε χώρα που ακουμπά. Στα ερείπια του Fellstrath, οι πέτρινοι φύλακες που σμιλεύτηκαν για να δοξάσουν τους ναούς του Mo'rokai έχουν πλέον νέο σκοπό—και είναι εμφυσημένοι με τη δύναμη να εμπνέουν περισσότερα από απλό δέος στους άτυχους που περιπλανιούνται εντός εμβέλειας.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΟ Ή ΑΓΟΡΑΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ International.
ΝΕΟ
ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ
ΕΜΠΙΣΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
Χρησιμοποιήστε το έμπιστο φτυάρι σας για να ψάξετε τον χάρτη Dota για ειδικούς θησαυρούς. Αλλά προσέξτε, τα περισσότερα πράγματα που κρύβονται κάτω από τη γη δεν είναι ευεργετήματα. Αποφύγετε τους κίνδυνους και μπορεί να ξετρυπώσετε πόντους μάχης, θησαυρούς, τροχούς τύχης ή τον κοσμικά σπάνιο μεταφορέα Baby Roshan «Honey Heist».
ΜΑΪΜΟΥΔΙΤΣΑ
Οι έντιμοι πολεμιστές δε χάνουν ποτέ τη ψυχραιμία τους. Αυτός ο μικρούλης πετάει ακαθαρσίες για να μη χρειαστεί να το κάνετε εσείς. Πανηγυρίζει για αρνήσεις ή τελικές επιθέσεις και δείχνει δυσαρέσκεια σε όποιον σας επιτίθεται.
ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ
Ρίξτε ένα μπιτ στο πεδίο μάχης. Ανεξαρτήτως από νίκη ή ήττα, εσείς θα χορέψετε σε κάτι.
Snake Balloon
Φουσκώστε μερικές φολίδες και ανακαλύψτε την προέλευση της αγαπημένης διακόσμησης πάρτι όλων. Θα μπορείτε να μαρκάρετε αυτόν τον αιωρούμενο τύπο με την αγαπημένη σας ομάδα μόλις καθοριστεί το πεδίο του τουρνουά.
ΝΕΟ
ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ
Έχετε ό,τι χρειάζεται για να καθοδηγήσετε τυχαίες ομάδες Dota σε μια σεζόν συναρπαστικών νικών; Δοκιμάστε τις στρατηγικές και αρχηγικές σας ικανότητες με την πρόκληση καθοδηγητή. Οι ομάδες, που αποτελούνται από παίκτες χαμηλότερου MMR από εσάς, θα βαθμολογήσουν τις ικανότητες καθοδήγησής σαςμετά από κάθε αγώνα, και η αξιολόγηση καθοδηγητή θα αυξηθεί ή θα πέσει ανάλογα με την επίδοσή σας. Κερδίστε επιπλέον πόντους μάχης καθώς ανεβαίνετε σε κατάταξη καθοδηγητή.
Η πρόκληση καθοδηγητή έρχεται επίσης με πληθώρα διορθώσεων και βελτιώσεων, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας σίγασης καθοδηγητών από τον πίνακα βαθμολογίας.
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ:
ΝΕΟ
ΕΥΡΕΣΗ ΠΑΡΕΑΣ
Η εύρεση παρέας σας βοηθάει να δημιουργήσετε ένα σύνολο συμπαικτών χωρίς να ανησυχείτε για επέκταση της λίστας φίλων Steam σας. Απλά προσθέστε συμπαίκτες που σας αρέσει να παίζετε μαζί μετά από έναν αγώνα για να τους συμπεριλάβετε. Έπειτα όποτε θέλετε να παίξετε, ενεργοποιήστε την επιλογή εύρεσης παρέας για να προσκαλέσετε όλους στο σύνολό σας να συμμετάσχουν. Επίσης μπορείτε να προσθέστε υπάρχοντες φίλους Steam στο σύνολο για να στέλνετε πρόσκληση σε όλους με ένα πάτημα.
ΝΕΟ
ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΙΚΤΗ
Δε συνεργάζονται καλά όλοι οι παίκτες και οι τακτικές. Για να κρατήσουμε την ισορροπία ομάδας σας ισορροπημένη και διασκεδαστική, εισάγετε μια πειραματική λίστα αποφυγής παικτών που εγγυάται ότι δε θα παίξετε ξανά με έναν παίκτη. Προσδιορίστε παίκτες στην επισκόπηση παιχνιδιού για να τους φιλτράρετε από την εύρεση παιχνιδιού σας.
ΝΕΟ
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ MVP
Κάθε παιχνίδι εύρεσης παιχνιδιού αυτή τη σεζόν δίνει την ευκαιρία να χριστείτε ως πιο σημαντικός παίκτης. Αφού πέσει ένα Αρχαίο, κάθε παίκτης στην ομάδα μπορεί να ψηφίσει για έναν MVP από τη νικητήρια ομάδα. Ο επιλεγμένος παίκτης θα προβάλετε στην επισκόπηση παιχνιδιού, θα λάβει μια αναφορά στη ροή φίλων και θα αναγνωριστεί στη φόρτωση του επόμενου αγώνα του. Οι κάτοχοι πάσου μάχης που λαμβάνουν αρκετά βραβεία MVP θα ξεκλειδώσουν επιτεύγματα που κερδίζουν ειδικές εγχύσεις πόντων μάχης.
ΝΕΟ
ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ
Θυμίστε στους εχθρούς σας ποιος είναι ο άρχοντας του πεδίο μάχης τοποθετώντας ένα φλάμπουρο της εικόνας του ήρωά σας για να το βλέπουν όλοι. Αυξήστε το επίπεδο πάσου μάχης σας για να αναβαθμίσετε το στυλ του φλάμπουρου και να εμφανίζετε την εικόνα προφίλ Steam σας.
ΝΕΟ
ΚΟΛΛΑ ΠΕΝΤΕ
Γιορτάστε τα σπουδαίες και χαζές στιγμές του κάθε παιχνιδιού με την ενέργεια «Κόλλα πέντε». Απλά σηκώστε το χέρι ή χρήσιμο προσάρτημά σας στον αέρα οποιαδήποτε στιγμή. Αν δείτε έναν συμπαίκτη—ή έναν εχθρό—να περιμένει με το χέρι σηκωμένο, σηκώστε το δικό σας για να ανταποκριθείτε...ή απλά αφήστε τους να περιμένουν. Αυξήστε το επίπεδο πάσου μάχης σας για να αναβαθμίσετε τα εφέ κόλλα πέντε σας.
ΝΕΟ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ
Τώρα οι παίκτες μπορούν να δείξουν τις ικανότητές τους πριν να πάνε στα μέτωπα, με τη εισαγωγή της αναδιαμορφωμένη προβολής εναντίον. Κάθε ομάδα λαμβάνει μια ομαδική στιγμή στο προσκήνιο και ένα μέλος κάθε ομάδας λαμβάνει ειδική ανάδειξη για μερικά αξιοσημείωτα κατορθώματα Dota. Πρόσφατη επίδοση, επίπεδα πάσου μάχης, στατιστικά ήρωα Dota Plus και κοσμητικά αυξάνουν τη πιθανότητα σας για εμφάνιση.
ΝΕΟ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΒΟΗΘΟΥ
ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ
Μάθετε τις τάσεις παιχνιδιού σε πραγματικό χρόνο με συμβουλές για το πως θα αντεπεξέλθει ένας ήρωας στο ρόστερ σας. Το νέο χαρακτηριστικό φίλων και εχθρών βοηθάει να προσδιοριστούν καλοί σύμμαχοι και κακοί αντίπαλοι με βάση τα παγκόσμια δεδομένα για την κατάταξή σας.
ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΟΙΒΑΞΗΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΩΝ
Κάθε carry εκτιμάει ένα στοιβαγμένο καταυλισμό και κάθε παίκτης υποστήριξης μπορεί να χρησιμοποιήσει επιπλέον χρυσό. Βελτιώστε την αποδοτικότητα των στοιβάξεων σας με πληροφορίες χρονισμού από το βοηθό στοίβαξης καταυλισμών.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Ward
Έχετε ένα μάτσο ward και δε ξέρετε πού να τα βάλετε; Βελτιώστε το παιχνίδι ward σας με τη χρήσιμη καθοδήγηση των προτάσεων ward.
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΖΗΜΙΑΣ
Παρακολουθήστε την ανάλυση της συνολικής ζημιάς που λάβατε με τη νέα προβολή που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να λάβετε τις σωστές επιλογές καθώς προχωράει κάθε παιχνίδι.
ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ
Προσαρμόστε τα μηνύματα ροδέλας συνομιλίας σας με φατσούλες για να είναι το αληθινό σας μήνυμα πάντα ξεκάθαρο.
ΠΑΛΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ MMR
Μια φορά την εβδομάδα—με περισσότερες ευκαιρίες διαθέσιμες σε υψηλότερα επίπεδα πάσου μάχης—θα έχετε την ευκαιρία να διπλασιάσετε την πιθανή αύξηση ή μείωση MMR σας για έναν αγώνα.
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Immortal
Έχετε ένα διπλότυπο Immortal και δε έχετε κάποιον στο νου να το δωρίσετε; Ανακυκλώστε τέσσερα αθέμιτα αντικείμενα Immortal για να λάβετε έναν κλειστό θησαυρό Immortal μαζί με μια επιπλέον ευκαιρία στον τυχερό τροχό της Rylai.
ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΡΟΛΟΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Arcana
ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
ΚΟΥΙΖ
International Compendium
ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ:
Τυχερός τροχός της Rylai · Αγαπημένη ομάδα · Προβλέψεις εντός παιχνιδιού
Ημερήσια δοκιμασία ηρώων · Εβδομαδιαίες προκλήσεις · Επιτεύγματα
ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ ΠΑΣΟΥ ΜΑΧΗΣ
Αυξήστε το επίπεδο πάσου μάχης σας για να ξεκλειδώσετε αυξανόμενο αριθμό αποκλειστικών ανταμοιβών. Ανεβείτε επίπεδο ολοκληρώνοντας αποστολές πάσου μάχης ή αγοράζοντας απευθείας πακέτα επιπέδων μάχης. Ανεβάστε αρκετά το επίπεδό σας και κερδίστε επιπλέον θησαυρούς Immortal, ένα νέο εξοπλίσιμο πεδίο μάχης, αναβαθμιζόμενο μεταφορέα, χλευασμούς ηρώων και άλλα.
2019
Immortal
Κάθε θησαυρός περιέχει ένα Immortal και μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ένα επιπλέον σπάνιο αντικείμενο.
ΘΗΣΑΥΡΟΣ I
ΘΗΣΑΥΡΟΣ II
ΘΗΣΑΥΡΟΣ III
Dread Requisition
Αντικείμενο χεριών με ειδικό εφέ Open Wounds
Mask of Mortis
Αντικείμενο κεφαλιού με ειδικό εφέ Silence
Latticean Hierarchy
Αντικείμενο πλάτης με ειδικό εφέ Spiked Carapace
Flight of Epiphany
Φτερά με ειδικό εφέ Arcane Bolt
Infernal Menace
Όπλο με ειδικό εφέ Double Edge
Tormented Crown
Αντικείμενο κεφαλιού με ειδικό εφέ Diabolic Edict
Judgement of the Fallen
Τοτέμ με ειδικό εφέ Fissure
Golden Dread Requisition
Αντικείμενο χεριού με ειδικό εφέ Open Wounds
Golden Flight of Epiphany
Φτερά με ειδικό εφέ Arcane Bolt
Reaper's Wreath
Όπλο με ειδικό εφέ Marksmanship
Overgrown Emblem
Παγκόσμιο αντικείμενο με ειδικό αποκλειστικό εφέ περιβάλλοντος ήρωα
The Gates of Nothl
Αντικείμενο πλάτης με προσαρμοσμένο εφέ Shadow Wave
Rectifier
Αντικείμενο εναλλακτικού χεριού με προσαρμοσμένο εφέ Chakram
Fortune of the Five Houses
Όπλο με προσαρμοσμένο εφέ Stroke of Fate
Chalice of Ix'yxa
Όπλο με προσαρμοσμένο εφέ Nether Blast
Umbral Glyph
Φανάρι με προσαρμοσμένο εφέ Shadow Word
Twilight Schism
Όπλο με προσαρμοσμένο εφέ Moon Glaives
Horns of the Betrayer
Αντικείμενο κεφαλιού με προσαρμοσμένο εφέ Earth Spike
Golden Rectifier
Αντικείμενο εναλλακτικού χεριού με προσαρμοσμένο εφέ Chakram
Golden Twilight Schism
Όπλο με προσαρμοσμένο εφέ Moon Glaives
Apogee of the Guardian Flame
Αντικείμενο ώμου με προσαρμοσμένο εφέ Flame Guard
Overgrown Emblem
Καθολικό αντικείμενο με ειδικό αποκλειστικό εφέ περιβάλλοντος ήρωα
Crucible of Rile
Αντικείμενο κεφαλιού με προσαρμοσμένο εφέ Berserker's Call
Maraxiform's Fate
Όπλο και κλήτευση με προσαρμοσμένα εφέ Strafe και Burning Army
Scythes of Sorrow
Όπλο με με προσαρμοσμένη επίθεση Metamorphosis
Bloodmayne Avenger
Αντικείμενο κεφαλιού με προσαρμοσμένο εφέ Howl
Progenitor's Bane
Όπλο με προσαρμοσμένο εφέ Spear of Mars
First of the Flood
Αντικείμενο πλάτης με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Guardian Sprint
50 ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΣΟΥ ΜΑΧΗΣ
Επιπλέον επίπεδα πάσου μάχης για το πάσο μάχης του International 2019
Golden Crucible of Rile
Αντικείμενο κεφαλιού με προσαρμοσμένο εφέ Berserker's Call
Sullen Rampart
Αντικείμενο ποδιών με προσαρμοσμένο εφέ Ghost Shroud
Overgrown Emblem
Καθολικό αντικείμενο με ειδικό αποκλειστικό εφέ περιβάλλοντος ήρωα
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ
Επιπλέον σπάνια ανταμοιβή
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ
ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΘΗΣΑΥΡΟ I ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
1, 10, 22, 34, 46, 80, 140, 220 ΚΑΙ ΚΑΘΕ 30 ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ
ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΘΗΣΑΥΡΟ II ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
1, 98, 112, 132, 140, 152, 230 – ΚΑΙ ΚΑΘΕ 30 ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,
ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟ 375 (x 3), ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟ 615 (x4)
ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΘΗΣΑΥΡΟ III ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
1, 140, 164, 178, 194, 206, 240 – ΚΑΙ ΚΑΘΕ 30 ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,
ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟ 375 (x 3), ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟ 615 (x4)
ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ Immortal ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΧΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ International 2020. ΕΩΣ ΤΟΤΕ, ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΡΗΘΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΕΠΙΠΕΔΟ 160
Overgrown Empire
ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ
Ταξιδέψτε στη γραμμή ανταμοιβών του πάσου μάχης για να ανακαλύψετε τα σκορπισμένα ερείπια ενός χαμένου πολιτισμού, που διαθέτει νέους ήχους και δυναμικά εφέ καιρού από ανέμους και βροχές της εποχής των μουσώνων στη βλάστηση της ζούγκλας για να δημιουργήσουν μερικά πολύ μουσκεμένα μέτωπα.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΟ Ή ΑΓΟΡΑΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ International.
ΕΠΙΠΕΔΟ 255
Majesty of the Colossus
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΥΡΟΥΣ ΓΙΑ Tiny
Αναρριχηθείτε στο επίπεδο μάχης 255 για να ξεκλειδώσετε το αποκλειστικό αντικείμενο κύρους «Majesty of the Colossus» για τον Tiny. Παρέχει νέο μοντέλο ήρωα και ειδικές κινήσεις για Avalanche και Tree Grab, αυτή η αναδιαμορφωμένη εκδοχή του Tiny θα θεριώσει μέσα σας.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΟ Ή ΑΓΟΡΑΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ International.
ΕΠΙΠΕΔΟ 305
Acolyte of the Lost Arts
ΠΕΡΣΟΝΑ ΗΡΩΑ ΝΕΑΡΟΥ Invoker
Παρουσιάζουμε την πρώτη ποτέ περσόνα ήρωα, μια τελείως διαφορετική οπτική και θεματική εκδοχή ενός κλασικού ήρωα. Επικαλεστείτε το επίπεδο 305 για να ξεκλειδώσετε την προσωπικότητα νεαρού Invoker. Αυτή η νέα εκδοχή των παλιών αγαπημένων θα παρέχει ολοκαίνουργια μοντέλα, κινήσεις και φωνητικές ατάκες για να βοηθήσουν να στείλουν τον αγήραστο Invoker πίσω στις πρώτες μέρες που μελετούσε τις τέχνες της μαγείας. Κάθε θρύλος έχει μια αρχή και ο Arsenal Magus δεν αποτελεί εξαίρεση.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΠΕΔΟ 365
Planetfall
Arcana ΓΙΑ Earthshaker
Αυτός που ήταν ένα με το πνεύμα της γης τώρα συγχωνεύτηκε με το πνεύμα μιας άλλης. Οι κάτοχοι πάσου μάχης που ανεβαίνουν στο επίπεδο 365 θα ξεκλειδώσουν το αντικείμενο Arcana «Planetfall» για τον Earthshaker, που φτάσει σύντομα και διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο ήρωα με ουράνιο θέμα, καινούργιες κινήσεις και εφέ Echo Slam, περισσότερες από 500 νέες ατάκες, ένα στυλ για ξεκλείδωμα και άλλα.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΠΕΔΟ 425
Axe Unleashed
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΕΤ ΓΡΟΘΙΩΝ ΓΙΑ Axe
Χαμένος σε μια παράξενη χώρα χωρίς το πολύτιμό του όπλο, ο Axe είναι ακριβώς εκεί που θέλει να είναι! Ανεβάστε το επίπεδο πάσου μάχης σας σε 425 για να ξεκλειδώσετε το αποκλειστικό σετ γροθιών «Axe Unleashed» για τον αγαπημένο σας κομιστή στρεφόμενου κόκκινου θανάτου, προσφέροντας νέο μοντέλο, κινήσεις, εφέ και ατάκες για να αντισταθμίσουν το χαμό του αγαπημένου—αλλά καθόλου απαραίτητου—όπλου της επιλογής του.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΟ Ή ΑΓΟΡΑΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ International.
ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΡΟΔΕΛΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΑΣ
Απελευθερώστε μια χαρούμενη κακοφωνία σε κάθε παιχνίδι με τους φετινά εποχιακά ηχητικά ροδέλας συνομιλίας. Παρουσιάζουμε μια πληθώρα νέων ηχητικών μαζί με μερικά παλιά αγαπημένα—όλα κατάλληλα για να μεταφέρουν το τέλειο συναίσθημα σχεδόν για κάθε περίσταση—αυτοί είναι πράγματι οι ήχοι του καλοκαιριού.
ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ 1
ΕΠΙΠΕΔΟ 44
ΠΑΚ. ΕΚΦΩΝΗΤΩΝ 1
ΕΠΙΠΕΔΟ 96
ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ 2
ΕΠΙΠΕΔΟ 156
ΠΑΚ. ΕΚΦΩΝΗΤΩΝ 2
ΕΠΙΠΕΔΟ 200
ΠΑΚ. ΕΚΦΩΝΗΤΩΝ 3
ΕΠΙΠΕΔΟ 262
ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ 4 (2017)
ΕΠΙΠΕΔΟ 313
ΠΑΚ. ΕΚΦΩΝΗΤΩΝ 4
ΕΠΙΠΕΔΟ 357
ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ (2018)
ΕΠΙΠΕΔΟ 392
ΠΑΚ. ΕΚΦΩΝΗΤΩΝ 5
ΕΠΙΠΕΔΟ 457
ΕΠΙΚΟ ΕΚΦΩΝΗΤΩΝ 1 (2018)
ΕΠΙΠΕΔΟ 665
ΕΠΙΚΟ ΕΚΦΩΝΗΤΩΝ 2
ΕΠΙΠΕΔΟ 785
ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΕΚΦΩΝΗΤΩΝ
ΕΠΙΠΕΔΟ 1205
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ.
ΕΠΙΠΕΔΟ 182
ΝΕΟ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΤΩΠΟΥ
Στρατολογήστε τη βοήθεια μερικών φολιδωτών στρατιωτών στη μάχη σας για να καταστρέψετε ένα Αρχαίο. Οι απλές μονάδες «Reptilian Refuge» για Radiant και Dire θα είναι εξοπλίσιμες στο μενού εξόπλισης παγκόσμιων αντικειμένων και θα ταιριάζουν στην περιπλάνηση των μετώπων του αποκλειστικού πεδίου μάχης «Overgrown Empire».
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΟ Ή ΑΓΟΡΑΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ International.
ΧΛΕΥΑΣΜΟΙ
Flopper
ΕΠΙΠΕΔΟ 4
Rolling Stone
ΕΠΙΠΕΔΟ 144
Harsh Critique
ΕΠΙΠΕΔΟ 332
Cold Hearted
ΕΠΙΠΕΔΟ 16
Shaman Dance
ΕΠΙΠΕΔΟ 172
Ice Cold Baller
ΕΠΙΠΕΔΟ 367
Beat Master
ΕΠΙΠΕΔΟ 54
Fearless Cadence
ΕΠΙΠΕΔΟ 210
Bring It On
ΕΠΙΠΕΔΟ 442
Dirt Surfer
ΕΠΙΠΕΔΟ 86
Orderly Chaos
ΕΠΙΠΕΔΟ 277
Not Just Your
Average Bear
ΕΠΙΠΕΔΟ 563
ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ
Beetlebark and Plod
Αυτοί οι δύο επαναστάτες είναι ζωντανή απόδειξη όταν σιωπηλοί ξένοι από τελείως διαφορετικές κουλτούρες μπορούν να λύσουν τις διαφορές τους για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να τρέξουν όσο πιο μακριά από το σπίτι μπορούνε.
Διαθέτει έξι επιπλέον στυλ για ξεκλείδωμα για το κέλυφος του Beetlebark.
ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
1 · 40 · 114 · 197 · 302 · 516 · 1,054
ΕΠΙΠΕΔΟ 100
ΝΕΟ
ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ ΡΟΔΕΛΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ
Χαιρετήστε τις επικές στιγμές σε κάθε παιχνίδι εξοπλίζοντας μια αλησμόνητη κραυγή από τους περσινούς Μεγάλους τελικούς στη ροδέλα συνομιλίας σας. Η κραυγή σας θα αυξάνει κάθε φορά που ανεβαίνετε εκατό επίπεδα πάσου μάχης, φτάνοντας τελικά το μέγιστο εορτασμό.
Dark Willow
ΠΑΚΕΤΟ ΕΚΦΩΝΗΤΗ
Όσοι φτάνουν στο επίπεδο μάχης 75 θα κερδίσουν την προσοχή της Mireska Sunbreeze για το επερχόμενο πακέτο εκφωνητή και σκοτωμών της Dark Willow. Με τη σκανδαλιάρικη πινελιά της Mireska σε κάθε παιχνίδι, δε θα χάσετε ποτέ ξανά το στόχο σας.
International 2019
ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ
Αυτή τη χρονιά, διαμορφώστε την κατάλληλη διάθεση και εφορμήστε στα μέτωπα με τα πολεμικά τραγούδια που σας φέρνει ο βραβευμένος τρεις φορές με Βραβείο Emmy συνθέτης Russell Brower.
ΕΠΙΠΕΔΟ 1575
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ
ΕΦΕ ΤΗΛΕΜΑΧΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ
Ξεκλειδώστε ένα νέο εποχιακό εφέ για τις αυτόματες επιθέσεις όλων των τηλέμαχων ηρώων σας και προσθέστε μια μικρή πινελιά σε κάθε βλήμα που στέλνετε στους εχθρούς.
ΕΜΒΛΗΜΑ Overgrown
Ξεχωρίστε από το κοινό με το κοσμικά σπάνιο αντικείμενο αποκλειστικού εφέ εμβλήματος για όλους τους ήρωές σας μέχρι το International της επόμενης χρονιάς. Κάθε θησαυρός Immortal που ανοίγετε προσφέρει μια κοσμικά σπάνια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα έμβλημα Overgrown. Δοκιμάστε το έμβλημα στην εξόπλιση παγκόσμιων αντικειμένων για να δείτε τα εφέ του.
ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΦΕ
Ξεκλειδώστε εποχιακά εφέ εντός παιχνιδιού όταν φτάσετε τα ακόλουθα επίπεδα μάχης:
ΕΦΕ ΠΗΓΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1
ΕΦΕ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1
ΕΦΕ BLINK DAGGER ΕΠΙΠΕΔΟY 1
ΕΦΕ ΑΥΞΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
ΕΦΕ Eul's Scepter of Divinity
ΕΦΕ ΠΗΓΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 2
ΕΦΕ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 2
ΕΦΕ Force Staff
ΕΦΕ BLINK DAGGER ΕΠΙΠΕΔΟY 2
ΕΦΕ ΠΗΓΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 3
ΕΦΕ Bottle
ΕΦΕ Phase Boots
ΕΦΕ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 3
ΕΦΕ Mekansm
ΕΦΕ Maelstrom/Mjollnir
ΑΡΝΗΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
ΕΦΕ Radiance
ΕΦΕ Shiva's Guard
ΕΦΕ ΤΗΛΕΜΑΧΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ
2
6
18
50
62
128
130
190
202
228
242
266
282
292
307
315
675
1245
1575
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ
ΝΕΑ ΣΠΡΕΙ
Πείτε αυτό που σκέφτεστε χωρίς να ανοίξετε καν το στόμα σας. Χρησιμοποιήστε τα ενημερωμένα σπρέι ροδέλας συνομιλίας αυτής της σεζόν για να ψεκάσετε επιλεγμένες εικόνες στο χάρτη και δείξτε σε φίλους και εχθρούς το τι νιώθετε.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ward
Sentinels of Ruin
Όλοι οι κάτοχοι πάσου μάχης μπορούν να έχουν ένα βλέμμα σε κάθε σημείο του πεδίου μάχης με ένα σετ ward που γνωρίζουν τις ζούγκλες του Fellstrath καλύτερα από οποιονδήποτε εν ζωή.
ΦΙΑΛΙΔΙΑ ΠΟΤΑΜΙΟΥ
Από το επίπεδο μάχης 66, θα λαμβάνετε μυστικιστικά φιαλίδια ποταμιού που επιτρέπουν τον ήρωά σας να αλλάξει την ουσία και το χρώμα του ποταμιού για όλους στο παιχνίδι. Απλά σταθείτε στον ποταμό και ενεργοποιήστε μια φιάλη για να μεταμορφώσετε τον ποταμό για τρία λεπτά. Κάθε ένα από τα φιαλίδιά σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά ανά παιχνίδι και δεν υπάρχει όριο στον αριθμό φορών που μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα φιαλίδιο.
ΦΙΑΛΙΔΙΟ - ΧΡΩΜΙΟ
ΦΙΑΛΙΔΙΟ - ΣΤΕΓΝΟ
ΦΙΑΛΙΔΙΟ - ΛΑΔΙ
ΦΙΑΛΙΔΙΟ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ
ΦΙΑΛΙΔΙΟ - ΓΛΙΤΣΑ
ΦΙΑΛΙΔΙΟ - ΦΙΛΤΡΟ
ΦΙΑΛΙΔΙΟ - ΑΙΜΑ
66
123
347
506
637
876
1905
ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΠΟΝΤΩΝ ΜΑΧΗΣ
Καθώς αυξάνετε το επίπεδο μάχης σας, θα αποκτήσετε μάρκες πόντων μάχης που σας επιτρέπουν να προσθέσετε μερικές επιπλέον μάρκες στα στοιχήματα όλων στην ομάδα σας. Οι μάρκες είναι διαθέσιμες σε ποσά των 250, 500, 1000 και μπορούν να βοηθήσουν όλη την ομάδα σας να αποκτήσει υψηλότερα επίπεδα μάχης. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κερδίσετε.
+250 ΠΜ
ΕΠΙΠΕΔΟ 38+
+500 ΠΜ
ΕΠΙΠΕΔΟ 326+
+1000 ΠΜ
ΕΠΙΠΕΔΟ 755+
Trust of the Benefactor
Κάθε Trust of the Benefactor περιέχει έναν από τους τρεις Immortal θησαυρούς 2019, συν μια κοσμικά σπάνια πιθανότητα να λάβετε έναν επιπλέον θησαυρό που περιέχει έναν αριθμό περιορισμένων αντικειμένων.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ
ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗ
Aegis of Champions
ΕΠΙΠΕΔΟ 1000
Baby Roshan
ΕΠΙΠΕΔΟ 2000
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Ανανεώσαμε πρόσφατα τη διαδικασία παραγωγής μας και με το νέο βελτιωμένο σύστημα θα είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε τις αποστολές της έκδοσης 2019 του Baby Roshan λίγο αφού οριστικοποιηθούν τα επίπεδα μάχης στο πέρας της σεζόν πάσου μάχης.
Οι βετεράνοι θρύλοι που φτάνουν στο επίπεδο 1000 θα λάβουν μια ειδική λάμψη για το Aegis στην πηγή εντός του παιχνιδιού και μια πρόσκληση για να λάβουν το International 2019 Collector's Aegis, μια αποκλειστική μεταλλική ρέπλικα σε κλίμα 1/5 του φημισμένου βραβείου πρωταθλητών. Στο επίπεδο 2000, θα λάβετε επίσης μια αντικατάσταση για το μοντέλο του Roshan εντός παιχνιδιού και το 2019 Collector's Baby Roshan.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟ aegis & roshan ΣΤΗ ΜΠΑΡΑ ΖΩΗΣ ΗΡΩΑ ΕΝΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ