Nåværende premiepott
$34,351,362
Battle Pass for The International er her for å fyre i gang Dotas sommersesong. Battle Pass-et er fullastet med eksklusive funksjoner og legendariske belønninger, i tillegg til å være et skattekart til mytisk rikdom og ære på ferden mot avslutningen av årets Dota Pro Circuit og det endelige oppgjøret i Shanghai.
25% av inntektene fra alle solgte Battle Pass går direkte til premiepotten for The International 2019.
Nye funksjoner
Dypt inne i Fellstraths jungel, ligger ruinene av en gammel sivilisasjon skjult under tett skog og krypende lianer. Dark Willow kom hit for å lete etter sagnomsuste relikvier, og brøt vei for andre. Nå er Mo'rokai-ene – to mytiske beist fra arilds tid som har ligget i dvale i århundrer – blitt vekket opp av inntrengerne.
Spesialarrangement – Tilgjengelig nå
Atter en Mo'rokai
Mo'rokaiene – to mytiske beist fra den gamle verden – har våknet opp fra søvnen etter evigheter i dvale, forstyrret av kampen om Ancient-ene. Etter hvert som Mo'rokaiene gjenvinner styrken sin, blir de med i marsjen mot fiendens Ancient, ivrige etter å slå ned alt som står i veien.
Mat for beistet
Mo'rokaiene trenger mystisk energi for å få tilbake sine sovende krefter. Samle inn energi rundt om på Dota-kartet, etter hvert som du dreper helter, ødelegger bygninger og flytter kampen til fiendens dørstokk. I tillegg til Mo'rokaienes krefter, låser laget opp delte passive evner som kan hjelpe i kampen.
Høst fruktene
Hjelp din Mo'rokai med å låse opp flere krefter enn dens eldgamle rival, og bruk dem til å ødelegge fiendens Ancient. En fin haug med Battle-poeng venter laget som vinner... mens taperne mates til Mo'rokaiene.
Utforsk de mørkeste hjørnene av slagmarken med en reise til de skattefylte ruinene fra en tapt sivilisasjon. Vinn en kamp med en helt som blokkerer veien videre, og fjern dem fra stien så du kan fortsette søken etter eksklusive gjenstander, Battle-poeng og spesialverktøy som hjelper deg på veien.
Nytt
Levende tårn
Lås opp de tilpassede tårnene «Guardians of the Lost Path» etter hvert som du får høyere nivå på Battle Pass-et. Påvirkningen fra Ancients viser seg annerledes i hvert land den berører. I Fellstraths ruiner har steinvokterne, som ble hugget ut for å foredle Mo'rokaienes templer, fått en ny hensikt – og fylt med kraften til å inspirere mer enn bare ærefrykt i dem som er uheldige nok til å vandre innen rekkevidde.
Denne gjenstanden vil aldri kunne byttes eller kjøpes på markedet. Lås den opp før The International er over.
Nytt
Forbruksgjenstander
Trofast spade
Bruk den trofaste spaden til å lete etter spesielle skatter på Dota-kartet. Men vær forsiktig, de fleste tingene som ligger under overflaten gir deg ikke glede. Unngå farene, så vil du kanskje grave opp ekstra Battle-poeng, skatter, hjulspinn eller den kosmisk sjeldne Baby Roshan-kureren «Honey Heist».
Tullete ape
Hederlige krigere mister aldri fatningen. Denne lille fyren slenger dritt, så du kan gjøre andre ting. Han heier frem dine berøvelser og siste stikk, og viser misnøye mot alle som angriper deg.
Krigstrommer
Så du kan tromme sammen laget på slagmarken. Uansett seier eller nederlag, har du alltids noe å dundre løs på.
Snake Balloon
Det er fort gjort å bli oppblåst når du sluker alt helt. Du vil kunne merke denne svevende fyren med favorittlaget, når lagene i turneringen er bestemt.
Nytt
Mentor­utfordring
Har du det som trengs til å veilede tilfeldige Dota-lag til en sesong med imponerende seire? Sett dine strategi- og lederskapferdigheter på prøve med mentorutfordringen. Laget ditt, bestående av spillere med en lavere MMR enn deg, vil vurdere mentorferdighetene dine etter hver kamp, og mentorvurderingen går opp eller ned avhengig av hvordan du gjør det. Gjør det godt nok, og du vil få ekstra Battle-poeng etter hvert som du stiger i gradene.
Mentorutfordringen kommer også med en knippe rettelser og forbedringer for å gjøre livet enklere, slik som muligheten til å dempe mentorer fra resultattavlen.
Medaljer for mentorutfordringen:
Nytt
Gruppefinner
Gruppefinneren hjelper deg med å lage et utvalg av hyggelige lagkamerater, uten at du behøver å utvide Steam-vennelisten. Bare legg til lagkamerater du liker å spille med etter en kamp, så legges de til i utvalget. Deretter, når du vil spille, kan du bruke gruppesøkeren til å invitere alle i utvalget til å bli med. Du kan også legge til eksisterende Steam-venner i utvalget, slik at du kan sende en invitasjon til alle du liker samtidig, med kun ett enkelt trykk.
Nytt
Unngå spiller
Ikke alle spillere og spillestiler fungerer fint sammen. Så for å hjelpe med å holde lagkjemien balansert og hyggelig, har vi lagt til en eksperimentell liste med spillere du vil unngå, som garanterer at du ikke møter en spiller igjen. Velg spillere du vil unngå etter kampen, så filtreres de ut fra utvalget du kan plasseres med.
Nytt
MVP-avstemning
Hver kamp gjennom matchmaking denne sesongen, gir deg en sjanse til å sikre deg tittelen som den mest verdifulle personen. Etter at kampen er over, kan hver spiller i kampen stemme på en MVP fra laget som vant. Den valgte spilleren blir fremhevet etter kampen, får en omtale i deres venners aktivitetskanal og blir anerkjent før deres neste kamp. Eiere av Battle Pass som vinner nok MVP-priser, låser opp prestasjoner og sikrer seg ekstra Battle-poeng.
Nytt
Avatarfane
Minn alle på hvem som egentlig eier slagmarken, ved å plante ut en avatarfane med bilde av din helt der alle kan se det. Øk Battle-nivået for å oppgradere stilen på fanen og for å vise Steam-profilbildet.
Nytt
High five
Marker de fantastiske oppturene og tåpelige nedturene i hver kamp med en high five. Bare sleng hånden – eller lignende – opp i luften når som helst. Hvis du ser en lagkamerat – eller en fiende – som venter med hånden hevet, hev din egen for å gjengjelde tjenesten...eller bare la dem henge. Øk Battle-nivået for å oppgradere high five-effektene.
Nytt
Introskjerm
Med en gjenskapt introskjerm, kan nå kan spillere vise frem ferdighetene selv før de går ut på stien. Hvert lag får et felles øyeblikk i rampelyset, og ett medlem på hvert lag får en spesiell markering som viser noen bemerkelsesverdige Dota-prestasjoner. Nylige prestasjoner, Battle Pass-nivå, Dota Plus-heltestatistikker og pyntegjenstander øker sjansen for at du dukker opp.
Nytt
Assistentfunksjoner
Venner og fiender
Lær om populære strategier gjennom råd om hvordan en helt du vurderer vil fungere i en oppstilling. Den nye funksjonen baseres på global data rundt din rang, og hjelper deg med å finne egnede allierte og se hvem som utgjør en trussel.
Stablingsassistent
Alle som spiller Carry setter pris på en stablet leir, og alle som spiller Support kunne trengt litt ekstra gull. Øk effektivitet på stablingen med tidsinformasjon fra stablingsassistenten.
Vardeforslag
Har du en stabel med varder som du ikke vet hvor du skal plassere? Få råd til å forbedre vardeferdighetene med nyttige vardeforslag.
Skadeoversikt
Hold øye med den nye oversikten over all skade mottatt, som hjelper deg med å ta de riktige avgjørelsene etter hvert som kampen utfolder seg.
Uttrykkelige uttrykksikon
Tilpass meldingene i samtalehjulet med uttrykksikoner, så du får uttrykt det du egentlig mener.
Tidligere funksjoner
Rangdobling
Én gang i uken – med flere tilgjengelige muligheter ved høyere Battle-nivå – har du muligheten til å doble MMR-en du taper eller vinner i en kamp.
Gjenvinn udødelige gjenstander
Har du en dublett av en udødelig gjenstand og ingen du vil gi den til? Da kan du gjenvinne fire uønskede udødelige gjenstander for å få en uåpnet udødelig skatt, samt et ekstra spinn i Rylais kamplykke.
Veddemål
Rangerte roller
Arkana-avstemning
Tipsing i spillet
Quiz
Kompendium til The International
Kommer også tilbake:
Rylais kamplykke · Favorittlag · Forutsigelser
Daglige helteutfordringer · Ukentlige utfordringer · Prestasjoner
Battle Pass-belønninger
Du kan gjennomføre Battle Pass-oppdrag eller kjøpe Battle-nivåpakker direkte, for å øke nivået og låse opp et økende antall eksklusive belønninger. Hvis du øker nivået høyt nok vil du få ekstra, udødelige skatter, et nytt terreng, utviklende kurer, heltehån og mer.
2019
Udødelige gjenstander
Hver skatt inneholder én udødelig gjenstand og muligens en sjelden bonusgjenstand.
Skatt I
Skatt II
Skatt III
Dread Requisition
Armgjenstand med en tilpasset Open Wounds-effekt
Mask of Mortis
Hodegjenstand med en tilpasset Silence-effekt
Latticean Hierarchy
Ryggjenstand med en tilpasset Spiked Carapace-effekt
Flight of Epiphany
Vinger med en tilpasset Arcane Bolt-effekt
Infernal Menace
Våpen med en tilpasset Double Edge-effekt
Tormented Crown
Hodegjenstand med en tilpasset Diabolic Edict-effekt
Judgement of the Fallen
Totem med en tilpasset Fissure-effekt
Golden Dread Requisition
Armgjenstand med en tilpasset Open Wounds-effekt
Golden Flight of Epiphany
Vinger med en tilpasset Arcane Bolt-effekt
Reaper's Wreath
Våpen med en tilpasset Marksmanship-effekt
Overgrown Emblem
Global gjenstand med en eksklusiv tilpasset omgivelseseffekt
Gates of Nothl
Ryggjenstand med en tilpasset Shadow Wave-effekt
Rectifier
Sekundærgjenstand med en tilpasset Chakram-effekt
Fortune of the Five Houses
Våpen med en tilpasset Stroke of Fate-effekt
Chalice of Ix'yxa
Våpen med en tilpasset Nether Blast-effekt
Umbral Glyph
Lykt med en tilpasset Shadow Word-effekt
Twilight Schism
Våpen med en tilpasset Moon Glaives-effekt
Horns of the Betrayer
Hodegjenstand med en tilpasset Earth Spike-effekt
Golden Rectifier
Sekundærgjenstand med en tilpasset Chakram-effekt
Golden Twilight Schism
Våpen med en tilpasset Moon Glaives-effekt
Apogee of the Guardian Flame
Skuldergjenstand med en tilpasset Flame Guard-effekt
Overgrown Emblem
Global gjenstand med en eksklusiv tilpasset omgivelseseffekt
Crucible of Rile
Hodegjenstand med en tilpasset Berserker's Call-effekt
Maraxiform's Fate
Våpen og tilkallelser med tilpassede Strafe og Burning Army-effekter
Scythes of Sorrow
Våpen med et tilpasset Metamorphosis-angrep
Bloodmayne Avenger
Hodegjenstand med en tilpasset Howl-effekt
Progenitor's Bane
Våpen med en tilpasset custom Spear of Mars-effekt
First of the Flood
Ryggjenstand med en tilpasset Guardian Sprint-effekt og lyd
50 Battle Pass-nivå
Battle-bonusnivå for The International 2019 Battle Pass
Golden Crucible of Rile
Hodegjenstand med en tilpasset Berserker's Call-effekt
Sullen Rampart
Beingjenstand med en tilpasset Ghost Shroud-effekt
Overgrown Emblem
Global gjenstand med en eksklusiv tilpasset omgivelseseffekt
Sjelden bonuspremie
Veldig sjelden bonuspremie
Veldig sjelden bonuspremie
Ultrasjelden bonuspremie
Kosmisk sjelden bonuspremie
Sjelden bonuspremie
Veldig sjelden bonuspremie
Veldig sjelden bonuspremie
Ultrasjelden bonuspremie
Kosmisk sjelden bonuspremie
Sjelden bonuspremie
Veldig sjelden bonuspremie
Ultrasjelden bonuspremie
Kosmisk sjelden bonuspremie
SKATT I MOTTAS VED NIVÅENE:
1, 10, 22, 34, 46, 80, 140, 220, og deretter ved hvert 30. nivå
SKATT II MOTTAS VED NIVÅENE:
1, 98, 112, 132, 140, 152, 230, og deretter ved hvert 30. nivå.
Pakke ved nivå 375 (x3), pakke ved nivå 615 (x4)
SKATT III MOTTAS VED NIVÅENE:
1, 140, 164, 178, 194, 206, 240, og deretter ved hvert 30. nivå.
Pakke ved nivå 375 (x3), pakke ved nivå 615 (x4)
Udødelige gjenstander kan ikke byttes eller selges før The International 2020 er over. Inntil da, kan hver gjenstand gis i gave én gang, og ultrasjeldne gjenstander kan byttes etter én uke.
Nivå 160
Overgrown Empire
Nytt terreng
Ta en tur til belønningsstigen for å oppdage de spredte ruinene fra en tapt sivilisasjon, med et nytt lydbilde og dynamiske væreffekter fra monsunsesongen, som fyller jungelen med vind og regn. Så forbered deg på noen fuktige stier.
Denne gjenstanden vil aldri kunne byttes eller kjøpes på markedet. Lås den opp før The International er over.
Nivå 255
Majesty of the Colossus
Prestisjegjenstand til Tiny
Kom deg til Battle-nivå 255 for å låse opp den eksklusive prestisjegjenstanden «Majesty of the Colossus» til Tiny. Med en ny heltemodell og tilpassede animasjoner for Avalanche og Tree Grab, kommer denne oppdaterte versjonen av Tiny til å vokse med oppgaven.
Denne gjenstanden vil aldri kunne byttes eller kjøpes på markedet. Lås den opp før The International er over.
Nivå 305
Acolyte of the Lost Arts
Heltepersona: Invoker jr.
Introduserer den første heltepersonaen noensinne, en helt forskjellig tolkning av den visuelle og tematiske stilen til en klassisk helt. Påkall nivå 305 for å låse opp personaen Invoker jr. Den inneholder helt nye modeller, animasjoner og replikker, som sender en tidløs Invoker tilbake til hans yngre dager som student av trollkunsten. Hver legende begynner et sted, og arsenalmageren er intet unntak.
Les mer
Nivå 365
Planetfall
Arkana til Earthshaker
Han som var i et med jordens ånd, har nå smeltet sammen med et bruddstykke fra en annen. Eiere av Battle Pass som stiger til nivå 365, vil låse opp arkana-gjenstanden «Planetfall» til Earthshaker, som kommer snart. Den har en ny heltemodell med et overjordisk tema, helt nye animasjoner og Echo Slam-effekter, flere enn 500 nye replikker, en stil du kan låse opp, og mer.
Les mer
Nivå 425
Axe Unleashed
Eksklusivt tomhendt sett til Axe
Bortkommen i et ukjent land uten sitt verdifulle våpen, er Axe akkurat der han ønsker å være! Løft opp Battle-nivået til 425 for å låse opp det eksklusive, tomhendte settet «Axe Unleashed», som får mer ut av mindre. Det har en ny modell, nye animasjoner, effekter og replikker for å gjengjelde tapet av hans kjære – men helt unødvendige – våpenvalg.
Denne gjenstanden vil aldri kunne byttes eller kjøpes på markedet. Lås den opp før The International er over.
Sesonglyder til samtalehjulet
Slipp løs et gledelig virvar av lyder i hver kamp med årets sesonglyder til samtalehjulet. Introduserer en rekke nye lyder, sammen med noen av de gamle favorittene – alle godt egnede til å formidle den perfekte følelsen ved nesten enhver anledning – er disse virkelig lydene av sommer.
Lydpakke 1
Nivå 44
Kommentatorpakke 1
Nivå 96
Lydpakke 2
Nivå 156
Kommentatorpakke 2
Nivå 200
Kommentatorpakke 3
Nivå 262
Lydpakke 4 (2017)
Nivå 313
Kommentatorpakke 4
Nivå 357
Lydpakke (2018)
Nivå 392
Kommentatorpakke 5
Nivå 457
Episk kommentatorpakke 1 (2018)
Nivå 665
Episk kommentatorpakke 2
Nivå 785
Koreansk kommentatorpakke
Nivå 1205
Hver gang du spiller av eksemplene ovenfor, så får du høre et annet klipp fra den valgte pakken.
Nivå 182
Nytt
Tilpassede stikryp
Få hjelp av noen virkelige krypdyr i kampen for å ødelegge en Ancient. Krypene «Reptilian Refuge» kan utstyres i globale gjenstander, og de vil føle seg helt som hjemme, når de rusler ned stiene på det eksklusive terrenget «Overgrown Empire».
Denne gjenstanden vil aldri kunne byttes eller kjøpes på markedet. Lås den opp før The International er over.
Hån
Flopper
Nivå 4
Rolling Stone
Nivå 144
Harsh Critique
Nivå 332
Cold Hearted
Nivå 16
Shaman Dance
Nivå 172
Ice Cold Baller
Nivå 367
Beat Master
Nivå 54
Fearless Cadence
Nivå 210
Bring It On
Nivå 442
Dirt Surfer
Nivå 86
Orderly Chaos
Nivå 277
Not Just Your
Average Bear
Nivå 563
Utviklende kurer
Beetlebark & Plod
Disse to rebellene er levende bevis på at tause fremmede, fra helt forskjellige kulturer, fremdeles kan jobbe sammen på tross av sine ulikheter, og hjelpe hverandre med å stikke så langt unna hjemmefra som mulig.
Inneholder seks ytterligere stiler, som du kan låse opp for duoen.
Låses opp ved nivå:
1 · 40 · 114 · 197 · 302 · 516 · 1054
Nivå 100
Nytt
Utviklende samtalehjul
Hedre de episke øyeblikkene i hver kamp ved å bruke et minneverdig rop fra fjorårets finale i samtalehjulet. Ropet vokser hver gang du klatrer hundre Battle-nivå, frem til den når toppen og varer så lenge som mulig.
Dark Willow:
Oppleserpakke
De som kommer seg til Battle-nivå 75, tiltrekker seg oppmerksomheten til Mireska Sunbreeze og den kommende oppleser- og drapsrekkepakken med Dark Willow. Med Mireskas listige tolkning av hver kamp, så vil du aldri gå glipp av noe igjen.
The International 2019
Musikkpakke
I år kommer musikken fra komponisten Russell Brower, vinner av tre Emmy-priser, og byr på skikkelig krigsstemning mens du marsjerer ut på slagmarken.
Nivå 1575
Introduserer
Effekter på fjernangrep
Lås opp en ny sesongeffekt på auto-angrepene til alle fjernkampheltene dine, og send prosjektiler mot fienden med stil.
Overgrown Emblem
Skill deg ut fra mengden med en kosmisk sjelden dropp, som gir deg en eksklusiv emblemeffekt på alle heltene dine frem til neste års The International. Hver udødelige skatt du åpner har en kosmisk sjelden sjanse til å droppe en «Overgrown Emblem». Test emblemet i de globale gjenstandene for å sjekke ut effektene.
Spesielle sesongeffekter
Lås opp sesongeffekter i spillet, når du når følgende Battle-nivå:
Fonteneeffekt – Nivå 1
Teleporteffekt – Nivå 1
Blink-effekt – Nivå 1
Nytt nivå-effekt
Eul's Scepter of Divinity-effekt
Fonteneeffekt – Nivå 2
Teleporteffekt – Nivå 2
Force Staff-effekt
Blink-effekt – Nivå 2
Fonteneeffekt – Nivå 3
Bottle-effekt
Phase Boots-effekt
Teleporteffekt – Nivå 3
Mekansm-effekt
Maelstrom-/Mjollnir-effekt
Berøvelse av kryp
Radiance-effekt
Shiva's Guard-effekt
Effekt på fjernangrep
2
6
18
50
62
128
130
190
202
228
242
266
282
292
307
315
675
1245
1575
Oppdatert
Nye graffitier
Si det du mener uten å åpne munnen. Bruk sesongens oppdaterte graffitier til samtalehjulet for å male valgte bilder på kartet, og fortell både fiender og venner det du føler.
Eksklusiv varde
Sentinels of Ruin
Alle battlepass-eiere kan holde øye med alle deler av slagmarken ved hjelp av noen varder som kjenner jungelen i Fellstrath bedre enn noen andre.
Elveflasker
Fra Battle-nivå 66, får du mystiske elveflasker som lar deg endre materialet og fargen på elven for alle i spillet. Bare stå i elven og aktiver en flaske for å gjøre om elven i tre minutter. Hver av flaskene kan brukes én gang for hver kamp, og det er ikke noen grense på antall kamper du kan bruke en flaske.
Krom
Tørr
Olje
Elektrisk
Slim
Trylledrikk
Blod
66
123
347
506
637
876
1905
Høyne innsatsen
Battle-poengbidrag
Etter hvert som du øker Battle-nivået, får du Battle-poengbidrag som lar deg legge til bonuspolletter i veddemålene til alle på laget. Tilgjengelig i pakker med 250, 500 og 1000 polletter, kan disse hjelpe hele laget med å oppnå høyere Battle-nivå. Alt du trenger å gjøre er å vinne.
+250 BP
Nivå 38+
+500 BP
Nivå 326+
+1000 BP
Nivå 755+
Trust of the Benefactor
Hver «Trust of the Benefactor» inneholder én av tre udødelige skatter fra 2019, samt en kosmisk sjelden sjanse til å motta ekstra skatter som inneholder én av gjenstandene med begrenset opplag.
Eksklusiv premie
Samlepremier
Aegis of Champions
Nivå 1000
Baby Roshan
Nivå 2000
Fraktinformasjon
Vi har nylig fornyet produksjonsprosessen vår, og med det forbedrede systemet på plass, så kan vi begynne å sende ut 2019-versjonen av Baby Roshan kort tid etter at Battle-nivåene er ferdigstilte ved slutten av Battle Pass-sesongen.
De kampvante legendene som kommer seg til nivå 1000, får en Aegis med en spesiell glødeeffekt i fontenen og en invitasjon til å motta Aegis-samleobjektet for The International 2019, en eksklusiv kopi av den berømte premien i skalaen 1:5. Ved nivå 2000, så får de også en erstattet Roshan-modell i spillet, og Baby Roshan-samleobjektet 2019.
Inkluderer spesielle ikoner for aegis og roshan på helseindikatoren i spillet