I evigheder har stjernerne ovenfor kombineret deres energi, hver gang ved at sprænge en supernovas altødelæggende ild frem, for at markere himlen med stjerneafkom. I denne tidsløse digel opstod stjernen kaldet Phoenix. Dette bevidste lys undersøgte og studerede i lange perioder, og ved tilfældighed lærte det om en vedvarende konflikt af kosmisk konsekvens. Således har et afkom af sole taget jordisk form, ivrigt efter at skinne sit lys hvor end hændelser ser mørkest ud.
Icarus Dive - Dykker frem i en heftig bue hvilket hæmmer og skader alle fjender, du rammer.
Fire Spirits - Brug helbred på at hidkalde ånder som kan affyres mod dine fjender for at brænde dem over tid.
Sun Ray - Opgiv livskraft for at svide dine fjender, og hele dine allierede, med en stråle af brændende lys.
Supernova - Bliv til en kerne af sammensmeltende energi som brænder fjender i nærheden og som, hvis den detoneres, lammer fjender og fornyer din styrke.
Nyt i denne opdatering
Overtag gengivelser
Tag dine venner ved hånden og omskriv historien! Nu kan du overtage enhver gengivelse skabt efter New Bloom-opdateringen og spille resten af kampen fra det øjeblik og frem. Tryk på knappen "Overtag", når du ser en gengivelse, for at oprette en lobby hvor alle kan vælge, hvilken helt fra kampen, de vil spille. Genoptag kampen og vær den, der vender kampen i en professionel yndlingskamp; opdag måder at flygte fra en ellers umulig fælde; eller genoplev en elsket holdkamp igen og igen.

Overtagelser betragtes som en ny kamp og har separate gengivelser, som optages i det øjeblik, du overtager kampen.
KOMMER TIL DOTA-BUTIKKEN
Treasure of Vermilion Renewal
Bryd seglet på fornyelsesgaven og da finder du muligvis én af følgende genstande
Curse of the New Season
Vækningen af New Bloom præger vildskaben med en ny form.
Charming Assassin Curls
De Vestlige hyl værdsætter skønhed og effektivitet ligeligt.
Healing Fount of the Lost Isles
Helingskunstarterne, fra svundne riger, har ikke mistet deres styrke.
Nyt udstyr til New Bloom
Ember Crane-sættet
Blessings of Lucentyr-sættet
Strength of the Demon Stone-sættet
Skabt af Dota-fællesskabet; valgt af Dota-fællesskabet.
Dota-værkstedets kunsthåndværkere har arbejdet hårdt på at skabe genstande til at fejre New Bloom-festivalen. Nu vil deres hårde arbejde komme til Dota-butikken. Disse genstande dukker op i løbet af begivenheden, så kom igen ofte for at se hvilke nye kreationer, som er blevet tilføjet!
Yderligere elementer
Genstande købt, mens man er død, kan nu sælges, hvis genstanden blev købt under det samme dødstilfælde. Tidligere var det ikke muligt at sælge, mens man var død.

At markere en allieret ward viser nu afstanden, den kan se.

At holde ALT nede og klikke på en evne udsender nu en betydningssensitiv ping for den evne. Dette kan bruges til at indikere om evnen er klar til brug, om du ikke har nok mana til at bruge evnen eller for at angive hvor lang tid, der er tilbage af evnens nedkøling.