Για αιώνες, αυτός ο εκτυφλωτικός φάρος συνενώνει ανυπολόγιστες ενέργειες πριν καταλήξει σε μια κατακλυσμική έκρηξη, ενός υπερκαινοφανούς αστέρα για να γεμίσει τον ουρανό με αστρικούς απογόνους. Με αυτή την αγέραστη χοάνη το αστέρι που οι θνητοί ονομάζουν Φοίνικας κατέρρευσε. Όμως η περιέργειά του σχετικά με τους κύκλους τον οδήγησε στην έρευνα και τη μελέτη και έμαθε τη διαρκή σύγκρουση της κοσμικής συνέπειας. Έτσι, αυτός ο απόγονος ήλιου πήρε επίγεια μορφή, ανυπόμονος να λάμψει με τη ζεστασιά του ότι καλύπτει το σκοτάδι.
Icarus Dive - Ορμάει προς τα εμπρός σαν ένα μανιώδης τόξο, μειώνοντας την ταχύτητα και προκαλώντας ζημιά σε όλους τους εχθρούς στο πέρασμά του.
Fire Spirits - Αναλώνει τη ζωή του για να κλητεύσει ψυχές που μπορούν να εκτοξευθούν στους εχθρούς του καίγοντάς τους και προκαλώντας τους ζημιά διαρκείας.
Sun Ray - Θυσιάζει τη ζωτικότητά του για να χτυπήσει τους εχθρούς και να θεραπεύσει τους συμμάχους του, με μια ακτίνα φλεγόμενου φωτός.
Supernova - Γίνεται ένας πυρήνας τετηγμένης ενέργειας που καίει τους κοντινούς εχθρούς, οι οποίοι αν του επιτρέψουν να εκραγεί, θα σαστιστούν και θα ανανεώσουν την δύναμή του.
Νέα για αυτή την ενημέρωση
Ανάληψη ελέγχου επανάληψης
Πάρτε τους φίλους σας και ξαναγράψτε την ιστορία! Τώρα μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο σε κάθε επανάληψη που δημιουργήθηκε μετά την ενημέρωση New Bloom, και έπειτα να συνεχίσετε το παιχνίδι από εκείνη τη στιγμή και μετά. Σε μια επανάληψη, πατήστε το πλήκτρο Ανάληψη ελέγχου για να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι όπου όλοι μπορούν να επιλέξουν ποιον ήρωα θα αναπαραστήσουν. Επαναφέρετε το παιχνίδι, και αλλάξτε τη ροή ενός αγαπημένου επαγγελματικού παιχνιδιού, ανακαλύψτε έναν τρόπο να αποδράσετε από ένα απίθανο σενάριο, ή ξαναζήστε ένα αγαπημένο σας ομαδικό παιχνίδι ξανά και ξανά.

Οι αναλήψεις ελέγχου θεωρούνται καινούρια παιχνίδια και έχουν ξεχωριστές επαναλήψεις, που αποθηκεύονται από την στιγμή που παίρνετε τον έλεγχο.
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ DOTA
Treasure of Vermilion Renewal
Ανοίξτε τα δώρα της ανανέωσης και μπορεί να ανακαλύψετε ένα από αυτά τα αντικείμενα
Curse of the New Season
Το ξεκίνημα του New Bloom δίνει στη θηριωδία μια νέα μορφή.
Charming Assassin Curls
Οι Δυτικοί Θρήνοι εκτιμούν ισάξια την ομορφιά και την αποδοτικότητα.
Healing Fount of the Lost Isles
Οι θεραπευτικές τέχνες των χαμένων εδαφών δεν έχουν χάσει τη δραστικότητά τους.
Νέος εξοπλισμός για το New Bloom
Πακέτο: Ember Crane
Πακέτο: Blessings of Lucentyr
Πακέτο: Strength of the Demon Stone
Δημιουργήθηκε από την Κοινότητα του Dota, επιλέχθηκε από την Κοινότητα του Dota.
Οι τεχνίτες του Εργαστηρίου Dota δουλεύουν σκληρά σφυρηλατώντας αντικείμενα για τη γιορτή New Bloom Festival. Τώρα οι καρποί των μόχθων τους έχουν ξεκινήσει να φτάνουν στο Κατάστημα Dota. Αυτά τα αντικείμενα θα εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του γεγονότος, οπότε να ελέγχετε συχνά για να δείτε ποια νέα αντικείμενα έχουν προστεθεί!
Επιπλέον χαρακτηριστικά
Τα αντικείμενα που αγοράστηκαν κατά τη διάρκεια του θανάτου μπορούν πλέον να πωληθούν, αν αγοράστηκαν κατά τη διάρκεια του ίδιου θανάτου. Προηγουμένως, τα αντικείμενα δεν μπορούσαν να πωληθούν κατά τη διάρκεια του θανάτου.

Επιλέγοντας ένα συμμαχικό Ward θα εμφανίζεται πλέον το βεληνεκές του.

Κρατώντας το ALT και πατώντας σε μια ικανότητα μπορείτε να δώσετε ένα ping συγκεκριμένου χαρακτήρα για την ικανότητα αυτή. Έτσι μπορείτε να λαμβάνετε μια ειδοποίηση αν η ικανότητα είναι έτοιμη για χρήση, όταν δεν έχετε αρκετή ενέργεια για να τη χρησιμοποιήσετε, ή για το χρόνο που χρειάζεται για την επαναφόρτιση της ικανότητας αυτής.