Wraith-Night Legion Commander Нови характеристики Нови артикули Бележки за обновлението
ДЕН
3
<
НАВЕЧЕРИЕТО НА FROSTIVUS Е. КРАЛЯТ СЕ НУЖДАЕ ОТ ВАС.
НАЙ-ДЪЛГАТА НОЩ
Skeleton King се разпада на прах след толкова много прераждания. Той заложил надеждите си на ритуал, който може да бъде изпълнен веднъж на хилядолетие. На слънцестоенето, известно като Wraith-Night, утринни сили зареждат земята със зловеща светлина. Наситени с Wraith Essence, чудовищата освирепяват, но героите получават нови сили. Сами можете да съберете енергията, нужна за приготвянето на следващата коронация на Краля. Кой ли знае как той ще покаже признателността си?
НОВИЯТ ВИ КРАЛ Е КОРОНЯСАН
Поставен в транс от своя маг-физик, Skeleton King почива под своя зимен олтар. През най-дългата нощ петима герои трябва да защитят негово височество от армиите на Wraith-Night. С всеки звяр, който те убият, частица от Wraith Essence се прелива в Краля. Оцелейте до зазоряване и Кралят ще се прероди във форма, по-нетленна от останките. Нека първите лъчи на слънцето през Frostivus осветят новоиздигнатия Wraith King!
СВОБОДЕН ТРОН…
За нещастие, по време на обреда за трансформацията, кралят Ви нямаше възможност да вземе участие в светските събития. Но не тъжете за отсъствието на Краля си. Вместо това изпълнете своята роля при възкресението му! Всяка събрана душа през Wraith-Night ще отброява времето до второто му коронясване! Да живее Wraith King!
СПЕЧЕЛЕТЕ PHANTOM FRAGMENTS В WRAITH-NIGHT
Бъдете доблестен през Wraith-Night и заявете право над събраните от Вас Phantom Fragments. Колкото по-успешна е Wraith-Night кампанията Ви, толкова повече Fragments ще получите. Съберете достатъчно Fragments и ги употребете за незаключени реликви.
ТЪРГУВАЙТЕ FRAGMENTS ЗА WRAITH-NIGHT РЕЛИКВИ
Изберете измежду няколко различни вида Wraith-Night реликви. Разменете шепа Fragments за Wraith-Night Offering, или запазете повече за Wraith-Night Tribute.
СПЕЧЕЛЕТЕ SHINING FRAGMENTS С
WRAITH KING'S FAVOR
Закупете Wraith King's Favor и за ограничено време походът Ви ще донесе на Вас и Вашите съотборници Shining Fragments в допълнение към Phantom Fragments. Всеки съотборник с активен Favor ще увеличава броя на Shining Fragments, които получавате. Съберете достатъчно Shining Fragments и получете Wraith-Night Ossuary, съкровище, съдържащо уникални камъни и редки загнездени артикули или ги обърнете в рецепта, за да изработите реликва на Wraith King.
Купете сега >
Само Бронзовият легион и неговият непобедим командир Тресдин пристигнаха навреме, за да отговорят на заплахата от бездънното нашествие. Довеждайки силата си в сърцето на горящия град Каменнозална, тя предизвика лидера на подлата орда в една битка, разменяйки удари, преди да потопи острието си в безразсъдното му сърце. В мрачните руини, които останали неин дом, Тресдин развяла флаговете на войната, решавайки да започне брутално отмъщение срещу чудовищните сили на бездната или всеки друг, които би се осмелил да препречи пътя ѝ.
Overwhelming Odds — Нанася щети и дава бонус скорост за движение за всяка единица в целевата площ.
Press the Attack — Премахва дебъфове и преустановявания от приятелска единица, давайки бонус скорост на атака и регенерация.
Moment of Courage — Когато сте атакуван, незабавно контраатакувате с бонус кражба на живот.
Duel — Legion Commander и вражески герой биват заключени в дуел. Оцелелият герой получава перманентно увеличаване на щетите.
Научете още
THE BLADES OF VOTH DOMOSH — ARCANA АРТИКУЛ
Закупете до 3 януари, за да получите „Exalted“ качество на този артикул
Подхранена от отмъщението си към бездната, Тресдин се обърнала към злия оръжейник Куитх, който ѝ подарил тези адски остриета. Макар и да ги получила безплатно, може би твърде късно ще разбере, че цената, която се извлича за притежаването на такава невероятна сила вероятно е повече от това, с което тя желае да се раздели…
Когато е екипиран, този артикул предоставя следните персонализирани подобрения на Legion Commander:
Двойно заострени остриета и пълен набор от анимации  —  Допълнителен диалог  —  Променено озвучаване  —  Нова базова текстура и специални околни ефекти  —  Икона на героя, портрет, поза в снаряжението и икона на мини картата  —  Нови ефекти и икона за дуел  —  Загнезден с камък, който проследява показаните победи, когато спечелите дуел за цялото време
Купете сега
ПЛЮС ТЕЗИ НОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
ДОВЕДЕТЕ ПРИЯТЕЛИТЕ СИ
Познавате приятел, който още не е опитал Dota 2? Запознайте го с играта! И за да му осигурите добър старт, Вие и приятелят Ви ще получите бонус бойни точки в първите няколко мача. Имате повече приятели, които да поведете в битката? Покажете им основното, а след това демонстрирайте колко хора сте довели в играта на Dota 2 профила си.
НАБЛЮДАВАЙТЕ С ПРИЯТЕЛИ
Играенето на Dota 2 е по-забавно с приятелите Ви, както и гледането. Сега дори и един от Вас да има турнирен билет, цялата Ви дружина може да гледа заедно игра на живо. Така че се впуснете в чат канал с приятелите си и ликувайте за Вашия любим професионален отбор!
ПО-ДОБРО РАЗБИРАНЕ
НА ИГРАТА
Това обновление включва новосъздаден път за начинаещите в Dota 2, който постепенно представя на играчите множеството игрални режими и настройки в Dota 2. В допълнение играчите сега се обучават за многото предмети, които ще намерят, играейки Dota 2, давайки им възможност да ги опитат. Но нека не пропускаме факта, че и опитните играчи ще открият, че могат да работят за по-дългосрочни цели, които им гарантират откриването на по-висококачествени артикули.
МАЧОВЕ С КЛАСИРАНЕ
Искате да прецените уменията си? Добавихме възможност за мачове с класиране за опитните играчи, които искат да играят съревнователно и използват рейтинга при търсене на мачове (РТМ), за да следят кариерата си и се съпоставят с приятелите си. След като функцията се отключи на ниво 13 (приблизително 150 игри), Вие ще изминете серия от 10 калибровъчни игри, преди да видите рейтинга си.
Научете още >
НОВО В DOTA МАГАЗИНА
ПОДОБРЕНО
ПОДСИЛВАНЕ НА БОЙНИТЕ ТОЧКИ
Бонусът за бойните Ви точки вече е подобрен! Новите бонуси вече ще обхващат игрални минути вместо календарно време. Подобреният артикул за бонус бойни точки е наличен с времетраене от 500 минути.
Купете сега >
LINA ПАКЕТ ЗА ГОВОРИТЕЛ
Стойте на топло този Frostivus с малко помощ от любимата Ви подпалвачка. Lina пристигна, за да отговори на зова от бойното поле, присмивайки се на загубите Ви и ликувайки за Вашите победи.
Купете сега >
ОТКЛЮЧЕТЕ НОВИ СЪКРОВИЩА
FROSTIVUS САНДЪК
Какво лежи под снега на Frostivus?
Ето някои от артикулите, които може да получите…
STONEFORGED HORNS
Със свещените Stoneforged Horns на главата Ви, Земята ще се разтресе и враговете Ви ще са изправени пред голяма дилема.
BLUEHEART TAILS
През дългите студени северни зими, народът от глетчера развил модата във форма на бойно изкуство.
SNOWBALL STINGER
Въоръжени с най-ценната бойна ръкавица на Tusk, неприятелите Ви никога няма да разберат какво ги е ударило!

Включва нова Walrus Punch анимация!
ВКЛЮЧЕНО В ТОВА ОБНОВЛЕНИЕ
Потребителски интерфейс
 • Добавена опция за изобразяване на мини картата от дясната страна на екрана. Някои текстури на проекционния дисплей може да имат известни проблеми в този режим;
 • Когато наблюдавате CM или CD игра се показва и кой прави избора;
 • Поправен е случай, при който артикули от магазина можеше да заседнат на екрана след провлачване;
 • Пускане на звук, когато някой от съотборниците сложи предмет в инвентара на Вашия герой. Например, когато давате Tango заряд;
 • Поправен е случай, при който лентите за здраве и мана ставаха невидими в началото на мача;
 • Клавишът за „Избор на всички други единици“ вече също избира единици като Plague и Serpent Wards;
 • Добавени са корейски субтитри.
Общност
 • Вече ще получавате изоставяне, ако един от членовете на Вашата дружина напусне. Изоставянето на екипа само по себе си не може да Ви постави в ниския приоритет;
 • Добавено е съобщение, което показва, че потребителите трябва да завършат мач в нисък приоритет с играчи и от двете страни, за да намалят броя наказания;
 • Коригирано е количеството опит, което се изисква за Dota профили от ниво 2 до 7 (лентата с опита Ви в профила може да е неточна докато не завършите игра);
 • Режимите за игра вече се отключват с напредъка Ви през нивата.
6.79c обновление на игралното преживяване
 • Hand of Midas — цената на рецептата е повишена от 1 400 на 1 550;
 • Ancestral Spirit — видимостта е понижена от 600 на 450;
 • Ancestral Spirit — щетите са понижени от 80/120/160/200 на 60/100/140/180;
 • Plague Wards — нощната видимост понижена от 1 200 на 800;
 • Venomancer — базовата скорост за движение понижена от 290 на 285;
 • Power Cogs — поправена е площта на ефекта за отблъскването, тъй като беше прекалено голяма;
 • Whirling Death — поправено е липсващото възстановяване на здраве, след като дебъфът изчезне;
 • Necronomicon — нощната видимост променена от 1 300/1 400/1 500 на 800;
 • Necronomicon — плячката злато е увеличена от 100 на 100/125/150 (за единица);
 • Magnetic Grip — радиусът за изпълнение е понижен от 1 400 на 1 100;
 • Boulder Smash — продължителността на зашеметяването е понижена от 5 до 3,5/4/4,5/5;
 • Boulder Smash — обсегът за отблъскването на единици е променен от 800 на 500/600/700/800;
 • Stone Remnant — поправено е отчитането като заклинание (за целите на Curse of the Silent, Magic Stick и т.н.);
 • Force Staff — единиците в дуел не могат да бъдат разоръжени или отблъснати с него;
 • Visage — скоростта за движение е понижена от 295 на 290;
 • Crystal Maiden — базовият интелект е понижен от 21 на 19 (същите базови щети);
 • Slark — добавен в CM;
 • Huskar — добавен в CM.
Визуални
 • Orchid — Добавени ефекти за изскачането на щети в края на Orchid, както и допълнителни ефекти, ако единицата умре посредством щети нанесени от Orchid;
 • Поправен е типът рендиране за проектираната текстура и разклащането на екрана, които се изобразяваха до портрета също влияеха на света. Това поправя и грешка при рендирането на тъмнината за портрета на Enigma в света;
 • Поправени са артикули на Bounty Hunter, които не показваха правилно ефектите за неговата Jinada.
Икономика
 • Играчите вече получават поредица подаръци, когато напредват през ранните нива на играта. Всеки подарък съдържа някакви безплатни предмети за употреба;
 • Автоматично отключване и избиране на стилове за предметите, които са отключени чрез инкрустирани камъни, достигащи определена стойност;
 • Поправен е прегледът в оръжейната за предмети, които не показват правилния стил.
Работилница
 • Обновени или наскоро добавени герои в работилницата — Earth Spirit, Ember Spirit, Storm Spirit, Gyrocopter и Pudge.
Детайлен изглед
 • Скриване на панела за пауза при детайлен изглед;
 • Поправена грешка, при която провлачването би могло да избере друга единица за следене.