Wraith-Night Legion Commander Nieuwe functies Nieuwe items Updatenotities
DAG
3
<
HET IS FROSTIVUS-AVOND. JE KONING HEEFT JE NODIG.
DE LANGSTE NACHT
Skeleton King valt uiteen in stof na teveel wederopstandingen. Hij heeft z'n hoop gevestigd op een ritueel dat maar één keer per millennium uitgevoerd kan worden. Tijdens de zonnewende die bekend staat als Wraith-Night laden lichtkrachten de aarde op met een eigenaardige gloed. Doordrongen met Wraith Essence groeien monsters in macht, maar krijgen helden nieuwe krachten. Alleen jij kunt de energie oogsten die Skeleton King nodig heeft voor zijn volgende kroning. Wie weet hoe hij zijn dank zal tonen?
JE NIEUWE KONING WORDT GEKROOND
Skeleton King slaapt op een winters Altaar, in een trance gebracht door zijn Mage-Physician. Gedurende de langste nacht moeten vijf helden Zijne Hoogheid beschermen tegen de legers van Wraith-Night. Met elk beest dat ze verslaan, vliegt er een sprankje Wraith Essence naar de King. Overleef tot zonsopkomst en de King wordt herboren in een vorm meer onsterfelijk dan botten. Mogen de eerste stralen van de zon van Frostivus de nieuw opgestane Wraith King verlichten!
EEN LEGE TROON...
Helaas kan de koning tijdens zijn transformatieplicht geen rol spelen in zaken op de wereld. Maar treur niet om de afwezigheid van je koning. Doe mee aan zijn herstel! Elke ziel die tijdens Wraith-Night verzameld wordt telt richting zijn tweede kroning! Leve de Wraith King!
VERDIEN PHANTOM FRAGMENTS IN WRAITH-NIGHT
Trotseer de Wraith-Night en pak je welverdiende Phantom Fragments. Hoe succesvoller je campagne in de Wraith-Night is, hoe meer Fragments je zult verdienen. Verzamel genoeg Fragments en ruil ze voor slotloze relikwieën.
RUIL FRAGMENTS VOOR WRAITH-NIGHT-RELIKWIEËN
Kies uit verschillende soorten Wraith-Night-relikwieën. Ruil een handvol Fragments voor een Wraith-Night Offering of spaar verder om een Wraith-Night Tribute te scoren.
VERDIEN SHINING FRAGMENTS MET
DE WRAITH KING'S FAVOR
Koop de Wraith King's Favor en je kruistocht zal gedurende een bepaalde tijd niet alleen Phantom Fragments, maar ook Shining Fragments voor jou en je teamgenoten opleveren. Elk teamlid met een actieve Favor zal het aantal Shining Fragments dat verschijnt verhogen. Verzamel genoeg Shining Fragments om een Wraith-Night Ossuary te krijgen, een schatkist met unieke juwelen en zeldzame items met sockets, of verkoop je Shining Fragments om uiteindelijk een recept te kopen waarmee je een Relic of the Wraith King kunt ontwerpen.
Nu kopen >
Enkel het Bronzen Legioen en hun onverzettelijke bevelhebber Tresdin arriveerden op tijd om de dreiging van de abyssale invasie te beantwoorden. Ze dreef haar kracht in het hart van de brandende stad Stonehall en daagde de leider van de verachtelijke bende uit tot een tweegevecht. Ze wisselden klappen uit totdat ze haar lemmet in het op hol geslagen hart kon plaatsen. In de grimmige ruïne die haar thuisland nu is, ontvouwde Tresdin haar banieren van de oorlog en vertrok ze om wraak te nemen op de monsterlijke krachten van de abyss of anderen die haar in de weg durven te staan.
Overwhelming Odds - Deel schade uit en ontvang extra bewegingssnelheid voor elke vijandelijke eenheid in het aangewezen gebied.
Press the Attack - Verwijder debuffs en disables van een bondgenoot, terwijl je extra aanvalssnelheid en herstelling ontvangt.
Moment of Courage - Val wanneer je aangevallen wordt onmiddellijk terug aan met extra levensdiefstal.
Duel - Legion Commander en een vijandelijke held zullen het tegen elkaar opnemen in een duel. De overlevende held ontvangt een permanente schadeverhoging.
Meer informatie
THE BLADES OF VOTH DOMOSH - ARCANA ITEM
Koop voor 3 januari om de kwaliteit 'Verheven' op dit voorwerp te ontvangen
Vastberaden in haar zin voor wraak tegen de abyss bereikte Tresdin de ellendige wapensmid Qwyth, die haar deze helse zwaarden gaf. Hoewel ze deze zwaarden zonder kost verkreeg, zou ze te laat kunnen realiseren dat de prijs voor het hanteren van zo'n ongelooflijke kracht hoger zou kunnen zijn dan ze zou willen toelaten...
Wanneer uitgerust verleent dit item deze aangepaste upgrades aan Legion Commander:
Dubbele zwaarden en een nieuwe set aan animaties  -  Extra dialogen  -  Aangepaste stem  -  Nieuw basisuiterlijk en speciale omgevingseffecten  -  Heldpictogram, portret, uitrustingshouding en minikaartpictogram  -  Nieuwe effecten en spreukpictogram voor Duel  -  Een ingebouwd juweel dat al je Duel-overwinningen bijhoudt; wordt weergegeven wanneer je een Duel wint
Nu kopen
PLUS DEZE NIEUWE FUNCTIES
REKRUTEER JE VRIENDEN
Ken je een vriend die Dota 2 nog niet heeft geprobeerd? Introduceer ze aan de game! En om te verzekeren dat ze een goede start hebben, krijgen jij en je vriend een gevechtsbonus wanneer jullie samen spelen in de eerste spellen van je vriend. Heb je nog meer vrienden die je het gevecht in wilt brengen? Leer ze hoe ze moeten spelen en toon dan op je Dota 2-profiel hoeveel mensen je hebt gerekruteerd.
TOESCHOUWEN MET VRIENDEN
Dota spelen is leuker met je vrienden, en dat is kijken ook. Als nu een enkel persoon een toernooiticket heeft, kan je hele groep samen een live spel bekijken. Dus spring een chatkanaal in met je vrienden en juich je favoriete professionele team toe!
EEN STERKER GEVOEL
VAN DOEL
Deze update bevat een nieuw uitgewerkt pad voor mensen die nieuw zijn in Dota 2, met geleidelijke introducties voor de vele uiteenlopende gamemodi en instellingen in Dota 2. Daarnaast worden spelers begeleid door de vele itemtypes die ze zullen vinden tijdens het spelen van Dota 2 en krijgen ze de kans om deze uit te proberen. Wat ook zeker niet mag worden vergeten is dat ervaren spelers zullen ontdekken dat ze nu kunnen werken aan doelstellingen op langere termijn die garanties bieden omtrent het vinden van items van hogere kwaliteit.
RANKED MATCHMAKING
Wil je je vaardigheden opmeten? We voegen een ranked matchmaking-pot toe voor ervaren spelers die competitief willen spelen en de matchmakingbeoordeling (MMR) willen gebruiken om hun carrière bij te houden en te vergelijken met vrienden. Na het ontgrendelen van de functionaliteit op level 13 (ongeveer 150 spellen) zul je een reeks van 10 kalibratiespellen moeten spelen, voordat je je beoordeling kunt zien.
Meer informatie >
NIEUW IN DE DOTA-WINKEL
VERBETERDE
GEVECHTSPUNTENBOOSTER
Je gevechtsbonus is zojuist beter geworden! Gevechtsbonussen zullen nu effect hebben tijdens minuten die je gespeeld hebt in plaats van kalendertijd. De verbeterde gevechtsbonus is beschikbaar met een duur van 500 minuten.
Nu kopen >
OMROEPERSPAKKET: LINA
Blijf deze Frostivus warm met een beetje hulp van je favoriete brandstichter. Lina is gearriveerd om het gevecht op het slagveld om te roepen, je verliezen te bespotten en je overwinningen toe te juichen.
Nu kopen >
ONTGRENDEL NIEUWE SCHATTEN
FROSTIVUS CRATE
Wat ligt er onder de Frostivus-sneeuw?
Dit zijn een paar items die je kunt krijgen...
STONEFORGED HORNS
Met de heilige Stoneforged Horns op je hoofd zal de Aarde trillen en zullen je vijanden zich opeens op de hoorns van een dilemma bevinden.
BLUEHEART TAILS
Tijdens de lange, koude noordelijke winters heeft het gletsjervolk van mode een vechtkunst gemaakt.
SNOWBALL STINGER
Bewapend met de meest geliefde vechthandschoen van Tusk zullen je vijanden je klappen niet zien aankomen!

Bevat een nieuwe Walrus Punch-animatie!
IN DEZE UPDATE
User Interface
 • Added option to display the Minimap on the right side of the screen. Some HUD skins may have issues in this mode
 • The drafter is now indicated when spectating a CM or CD game.
 • Fixed a case where shop items would get stuck on the screen after dragging
 • Play a sound when a teammates puts an item into your hero's inventory. eg when giving a Tango charge
 • Fixed a case where health and mana bars would be invisible at the beginning of a match
 • Select All Other Units hotkey now also selects other units like Plague and Serpent Wards
 • Added captions in Korean.
Community
 • You now get an abandon if one of your party members abandons. A party abandon on its own cannot put you into low priority.
 • Added message indicating that players must complete a low-priority match with players on both sides to decrement their low-priority penalty count
 • Adjusted the amount of XP required for Dota Profile levels 2 thru 7 (your in-profile XP bar might be a little off until you finish a game)
 • Game modes are now unlocked as you progress through levels
6.79c Gameplay Update
 • Hand of Midas recipe cost increased from 1400 to 1550
 • Ancestral Spirit vision reduced from 600 to 450
 • Ancestral Spirit damage reduced from 80/120/160/200 to 60/100/140/180
 • Plague Wards night vision reduced from 1200 to 800
 • Venomancer base movement speed reduced from 290 to 285
 • Fixed Power Cogs knockback aoe being too big
 • Fixed Whirling Death not restoring enough HP after the debuff wears off
 • Necronomicon night vision from 1300/1400/1500 to 800
 • Necronomicon gold bounty increased from 100 to 100/125/150 (per unit)
 • Magnetic Grip cast range reduced from 1400 to 1100
 • Boulder Smash silence duration reduced from 5 to 3.5/4/4.5/5
 • Boulder Smash unit knockback range rescaled from 800 to 500/600/700/800
 • Fixed Stone Remnant counting as a spell (for purposes of Curse of the Silent, Magic Stick, etc)
 • Dueling units cannot be disarmed or Force Staffed away
 • Visage movement speed reduced from 295 to 290
 • Crystal Maiden base Intelligence reduced from 21 to 19 (same base damage as before)
 • Added Slark to CM
 • Added Huskar in CM
Visuals
 • Orchid - Added fx for damage pop at the end of orchid, and additional effects if unit dies to orchid damage.
 • Fixed projected texture and screenshake render types that were drawing to the portrait also effecting the world, fixes bug with Enigma darkness rendering from his portrait in the world.
 • Fixed some Bounty Hunter items which weren't properly showing his Jinada effects.
Economy
 • Players now receives a series of presents as they proceed through the early levels of the game. Each present contains some free items to use.
 • Automatically unlock and select item styles that are unlocked by inscribed gems reaching a certain value
 • Fixed armory preview of items not showing the correct style
Workshop
 • Heroes updated or newly enabled on the workshop - Earth Spirit, Ember Spirit, Storm Spirit, Gyrocopter, Pudge
Showcase View
 • Hide Pause panel in Showcase View.
 • Fixed a bug where dragging could select another follow unit.