Wraith-Night Legion Commander Νέα χαρακτηριστικά Νέα αντικείμενα Σημειώσεις ενημέρωσης
ΗΜΕΡΑ
3
<
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ FROSTIVUS. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΥΧΤΑ
Ο Skeleton King θρυμματίστηκε σε σκόνη μετά από τις τόσες αναστάσεις. Εναπόθεσε τις ελπίδες του σε ένα τελετουργικό που μπορεί να εκτελεστεί μόνο μια φορά τη χιλιετία. Κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο γνωστό και ως Wraith-Night, μυστηριώδεις δυνάμεις φόρτισαν τη γη με μια απόκοσμη λάμψη. Εμποτισμένα με Ουσίες Φαντασμάνων, τέρατα αποκτούσαν δύναμη καθώς η ισχύς των ηρώων αυξανόταν. Και εσείς μόνοι σας μπορείτε να συλλέξετε την ενέργεια που χρειάζεται για να προετοιμαστεί ο Βασιλιάς για την επόμενη στέψη του. Ποιός ξέρει πως μπορεί να δείξει την ευγνωμοσύνη του;
Ο ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΕΜΜΕΝΟΣ
Υπνωτισμένος από τον Μάγο και Ιατρό του, ο Skeleton King αναπαύεται πάνω σε ένα χειμερινό Βωμό. Όλοι μέσα στη μακρά νύχτα, οι πέντε ήρωες θα πρέπει να προστατέψουν τη Μεγαλειότητά Του από τις στρατιές του Wraith-Night. Με κάθε ένα σφαγιασμένο τέρας, μια σπίθα από Ουσίες Φαντασμάτων ρέει προς το Βασιλιά. Επιβιώστε μέχρι την αυγή και ο Βασιλιάς θα αναγεννηθεί με μια μορφή πιο άφθαρτη από το κόκαλο. Είθε οι πρώτες ακτίνες του ήλιου του Frostivus να φωτίσουν τον υψωμένο Wraith King!
ΕΝΑΣ ΑΔΕΙΟΣ ΘΡΟΝΟΣ...
Δυστυχώς, κατά την ιεροτελεστία μεταμόρφωσης, ο Βασιλιάς δεν θα μπορεί να συμμετέχει στα εγκόσμια ζητήματα. Αλλά μη θρηνείτε την απουσία του Βασιλιά. Αντίθετα, παίξτε το δικό σας ρόλο στην αποκατάστασή του! Κάθε ψυχή που συλλέχθηκε κατά την Wraith-Night μετρά για τη Δεύτερη Ενθρόνισή του! Ζήτω ο Wraith King!
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ WRAITH-NIGHT
Αντιμετωπίστε τον Wraith-Night και λάβετε το μερίδιό σας σε Phantom Fragments. Όσο πιο επιτυχημένη η εκστρατεία σας κατά του Wraith-Night, τόσο πιο πολλά Fragments θα κερδίσετε. Μαζέψτε αρκετά Fragments και εξαργυρώστε τα για λειψανοθήκες.
ΑΝΤΑΛΛΑΞΤΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΙΨΑΝΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ WRAITH-NIGHT
Επιλέξτε μεταξύ πολλών από τα δώρα του Wraith-Night. Ανταλλάξτε μια χούφτα από Κρυστάλλους για ένα Wraith-Night Offering, ή αποθηκεύστε αρκετούς για ένα Wraith-Night Tribute.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΜΕ
ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ WRAITH KING
Αγοράστε Wraith King's Favor και για ένα περιορισμένο διάστημα εσείς και οι συμπαίκτες σας θα κερδίζουν τους ειδικούς Φωτεινούς κρυστάλλους αντί για τους Σκοτεινούς κρυστάλλους. Κάθε συμπαίκτης με ενεργό Favor θα αυξάνει τον αριθμό των Φωτεινών κρυστάλλων που θα εμφανίζονται. Συλλέξτε αρκετούς Φωτεινούς κρυστάλλους και αποκτήστε ένα Wraith-Night Ossuary, ένα κουτί θησαυρού που περιέχει μοναδικά πετράδια και σπάνια αντικείμενα με υποδοχές ή χρησιμοποιήστε τους Φωτεινούς κρυστάλλους σε μια συνταγή για να κατασκευάσετε ένα Wraith King's Relic.
Αγορά τώρα >
Μόνο η Χάλκινη λεγεώνα καθοδηγούμενη από την αδάμαστη διοικήτρια Tresdin ήταν αρκετά κοντά για το κάλεσμα της μάχης. Οδηγώντας τις δυνάμεις της στη καρδιά της φλεγόμενης πόλης του Stonehall, προκάλεσε τον αρχηγό της αβυσσαλέας ορδής σε μονομαχία, ανταλλάζοντας χτυπήματα πριν βυθίσει τη λεπίδα της στην πανικοβλημένη καρδιά του. Στα ερείπια που απέμειναν πλέον από τον τόπο της, η Tresdin ξεδίπλωσε τα λάβαρα του πολέμου της, ξεκινώντας μια βάναυση εκδίκηση ενάντια στις τερατώδεις δυνάμεις της αβύσσου, ή σε όλους όσους σταθούν εμπόδιο στο δρόμος της.
Overwhelming Odds - Προκαλέστε ζημιά και κερδίστε επιπλέον ταχύτητα κίνησης για κάθε εχθρική μονάδα στην στοχευμένη περιοχή.
Press the Attack - Αφαιρεί απομειώσεις από έναν σύμμαχο και του παρέχει πρόσθετη ταχύτητα επίθεσης και αναπλήρωση ζωής.
Moment of Courage - Όταν δέχεται επίθεση, αντεπιτίθεται άμεσα με επιπλέον κλοπή ζωής.
Duel - Η Legion Commander και ένας εχθρικός ήρωας κάνουν μια μονομαχία. Ο ήρωας που θα επιζήσει θα λάβει μόνιμη αύξηση ζημιάς.
Μάθετε περισσότερα
THE BLADES OF VOTH DOMOSH - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ARCANA
Αγοράστε μέχρι τις 3 Ιανουαρίου για να λάβετε μια ποιότητα «Exalted» σε αυτό το αντικείμενο
Αποφασισμένη να εκδικηθεί την άβυσσο, η Tresdin προσέγγισε το λυπημένο οπλοποιό Qwyth, που της δώρισε αυτά τα καταραμένα σπαθιά. Αν και απέκτησε χωρίς κόστος αυτά τα σπαθιά, ίσως να είναι αργά όταν συνειδητοποιήσει ότι το τίμημα για μια τόσο απίστευτη δύναμη είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που είναι διατεθειμένη να πληρώσει...
Όταν εξοπλιστεί, αυτό το αντικείμενο παρέχει αυτές τις προσαρμοσμένες αναβαθμίσεις στην Legion Commander:
Διπλές λεπίδες και ένα νέο πλήρες πακέτο κινήσεων  -  Επιπλέον διάλογοι  -  Εναλλακτική φωνή  -  Νέα βασική εμφάνιση και ειδικά εφέ περιβάλλοντος  -  Εικονίδιο ήρωα, Πορτραίτο, Πόζα εξοπλισμού & Εικονίδιο μικρού χάρτη  -  Νέα εφέ και εικονίδιο ικανότητας για το Duel  -  Περιλαμβάνει ένα πετράδι που μετρά για πάντα όλες τις νίκες με Duel, εμφανίζοντας τις νίκες των Duel όποτε κερδίζετε μια μονομαχία
Αγορά τώρα
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ
Ξέρετε κάποιους φίλους σας που δεν έχουν δοκιμάσει το Dota 2; Μυήστε τους στο παιχνίδι! Και για να έχουν σίγουρα ένα καλό ξεκίνημα εσείς και ο φίλος σας θα έχετε ένα Battle Bonus όταν παίζετε μαζί στα πρώτα του παιχνίδια. Έχετε περισσότερους φίλους να φέρετε στη μάχη; Καθοδηγήστε τους, και έπειτα προβάλλετε στο προφίλ σας στο Dota 2 πόσους νέους παίκτες έχετε στρατολογήσει.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ
Παίζοντας Dota με τους φίλους σας είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και το να βλέπετε παιχνίδια. Τώρα, ακόμα και ένας από εσάς να έχει κάποιο εισιτήριο πρωταθλήματος, όλη η παρέα σας μπορεί να δει ταυτόχρονα ένα παιχνίδι ζωντανά. Οπότε μπείτε σε ένα κανάλι συνομιλίας με τους φίλους σας και ζητοκραυγάστε βλέποντας την αγαπημένη σας επαγγελματική ομάδα!
ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ
ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΚΟΠΟΥ
Αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει ένα νέο μονοπάτι για τους αρχάριους στο Dota 2, που παρουσιάζει σταδιακά τους ποικίλους τύπους παιχνιδιού και λειτουργίες του Dota 2. Επιπλέον, οι παίκτες καθοδηγούνται τώρα στους πολλούς τύπους αντικειμένων που θα βρουν παίζοντας Dota 2, και τους δίνεται η ευκαιρία να τα δοκιμάσουν. Για να μην ξεχνάμε και τους έμπειρους παίκτες, εκείνοι θα μπορούν τώρα να θέσουν μακροπρόθεσμους στόχους ώστε εγγυημένα να αποκτήσουν αντικείμενα καλύτερης ποιότητας.
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
Θέλετε να μεγιστοποιήσετε τις ικανότητές σας; Προσθέσαμε έναν πίνακα βαθμολογιών κατάταξης για τους έμπειρους παίκτες που θέλουν να παίζουν ανταγωνιστικά και να χρησιμοποιούν το Matchmaking Rating (MMR) για να παρακολουθούν την καριέρα τους και να τη συκρίνουν με εκείνη των φίλων τους. Αφού ξεκλειδώσετε αυτό το χαρακτηριστικό στο επίπεδο 13 (περίπου 150 παιχνίδια), θα πρέπει να περάσετε από μια σειρά 10 παιχνιδιών βαθμονόμησης πριν μπορέσετε να δείτε την αξιολόγησή σας.
Μάθετε περισσότερα >
ΝΕΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ DOTA
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΠΟΝΤΩΝ ΜΑΧΗΣ
Το Battle Bonus σας βελτιώθηκε! Τώρα τα Battle Bonus θα διαρκούν με βάση τα λεπτά του παιχνιδιού αντί για την ημερολογιακή ώρα. Το βελτιωμένο Battle Bonus είναι διαθέσιμο με διάρκεια 500 λεπτών.
Αγορά τώρα >
ΠΑΚΕΤΟ ΕΚΦΩΝΗΤΗ: LINA
Κρατηθείτε ζεστοί αυτό το Frostivus με μια μικρή βοήθεια της αγαπημένης σας δάδας. Η Lina έφτασε για φωνάξει στο πεδίο της μάχης, χλευάζοντας τις ήττες σας και ζητοκραυγάζοντας τις νίκες σας.
Αγορά τώρα >
ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΝΕΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ
ΘΗΣΑΥΡΟΣ FROSTIVUS
Τι βρίσκεται κάτω από τα χιόνια του Frostivus;
Ορίστε μερικά από τα αντικείμενα που μπορεί να λάβετε...
STONEFORGED HORNS
Με τα ιερά Stoneforged Horns στο κεφάλι σας, η Γη θα τρέμει και οι εχθροί σας θα βρίσκονται σε δίλημμα.
BLUEHEART TAILS
Κατά τη διάρκεια των μακρών, κρύων βόρειων χειμώνων, ο ανθρώπινος παγετώνας ανέπτυξε μια μόδα στη μορφή των πολεμικών τεχνών.
SNOWBALL STINGER
Οπλισμένο με το πιο πολύτιμο γάντι του Tusk, οι εχθροί σας δε θα καταλάβουν ποτέ τι τους χτύπησε!

Περιλαμβάνει νέα κίνηση για το Walrus Punch!
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
User Interface
 • Added option to display the Minimap on the right side of the screen. Some HUD skins may have issues in this mode
 • The drafter is now indicated when spectating a CM or CD game.
 • Fixed a case where shop items would get stuck on the screen after dragging
 • Play a sound when a teammates puts an item into your hero's inventory. eg when giving a Tango charge
 • Fixed a case where health and mana bars would be invisible at the beginning of a match
 • Select All Other Units hotkey now also selects other units like Plague and Serpent Wards
 • Added captions in Korean.
Community
 • You now get an abandon if one of your party members abandons. A party abandon on its own cannot put you into low priority.
 • Added message indicating that players must complete a low-priority match with players on both sides to decrement their low-priority penalty count
 • Adjusted the amount of XP required for Dota Profile levels 2 thru 7 (your in-profile XP bar might be a little off until you finish a game)
 • Game modes are now unlocked as you progress through levels
6.79c Gameplay Update
 • Hand of Midas recipe cost increased from 1400 to 1550
 • Ancestral Spirit vision reduced from 600 to 450
 • Ancestral Spirit damage reduced from 80/120/160/200 to 60/100/140/180
 • Plague Wards night vision reduced from 1200 to 800
 • Venomancer base movement speed reduced from 290 to 285
 • Fixed Power Cogs knockback aoe being too big
 • Fixed Whirling Death not restoring enough HP after the debuff wears off
 • Necronomicon night vision from 1300/1400/1500 to 800
 • Necronomicon gold bounty increased from 100 to 100/125/150 (per unit)
 • Magnetic Grip cast range reduced from 1400 to 1100
 • Boulder Smash silence duration reduced from 5 to 3.5/4/4.5/5
 • Boulder Smash unit knockback range rescaled from 800 to 500/600/700/800
 • Fixed Stone Remnant counting as a spell (for purposes of Curse of the Silent, Magic Stick, etc)
 • Dueling units cannot be disarmed or Force Staffed away
 • Visage movement speed reduced from 295 to 290
 • Crystal Maiden base Intelligence reduced from 21 to 19 (same base damage as before)
 • Added Slark to CM
 • Added Huskar in CM
Visuals
 • Orchid - Added fx for damage pop at the end of orchid, and additional effects if unit dies to orchid damage.
 • Fixed projected texture and screenshake render types that were drawing to the portrait also effecting the world, fixes bug with Enigma darkness rendering from his portrait in the world.
 • Fixed some Bounty Hunter items which weren't properly showing his Jinada effects.
Economy
 • Players now receives a series of presents as they proceed through the early levels of the game. Each present contains some free items to use.
 • Automatically unlock and select item styles that are unlocked by inscribed gems reaching a certain value
 • Fixed armory preview of items not showing the correct style
Workshop
 • Heroes updated or newly enabled on the workshop - Earth Spirit, Ember Spirit, Storm Spirit, Gyrocopter, Pudge
Showcase View
 • Hide Pause panel in Showcase View.
 • Fixed a bug where dragging could select another follow unit.