Lidércéj Legion Commander Új funkciók Új tárgyak Frissítési megjegyzések
NAP
3
<
FROSTIVUS ESTÉJE VAN. KIRÁLYODNAK SZÜKSÉGE VAN RÁD.
A LEGHOSSZABB ÉJJEL
Skeleton King a túl sok újraéledés után porrá omlik. Egy olyan szertartásba vetette minden hitét, amit évezredenként csak egyszer lehet végrehajtani. A Lidércéjként is ismert napéjegyenlőség idején a sarki fény ereje hátborzongató izzásba vonja a földet. A lidércesszenciával eltöltött szörnyek megerősödnek, de a hősök is új erőre kapnak. Csak te tudod összegyűjteni a Király következő koronázására való felkészítéshez szükséges energiát. Ki tudja, hogyan fogja kimutatni háláját?
ÚJ KIRÁLYOD MEGKORONÁZVA
A mágus-gyógyásza által transzba helyezett Skeleton King téli oltáron nyugszik. A leghosszabb éjszaka során öt hősnek kell védenie Őfelségét a Lidércéj hadseregeitől. Minden levágott bestia után egy Lidércesszencia-szikra áramlik a Királyba. Maradjatok életben hajnalig, és a Király egy a csontnál sokkal kevéssé romlandó alakban születik újjá. Frostivus napjának első sugarai ragyogjanak a feltámadt Wraith Kingre!
A TRÓN ÜRES...
Sajnos átalakulási rítusa során Királyod nem fog tudni részt vállalni a földi ügyekből. De ne sirasd Királyod hiányát. Inkább vedd ki a részed helyreállításából! A Lidércéj alatt gyűjtött minden lélek közelebb visz a Második Koronázáshoz! Éljen soká Wraith King!
SZEREZZ FANTOM TÖREDÉKEKET A LIDÉRCÉJEN
Merészkedj ki a Lidércéjbe, és szerezz magadnak Fantom Töredékeket. Minél sikeresebb lidércéji hadjáratod, annál több Töredéket érdemelsz ki. Gyűjts össze elég Töredéket, és váltsd be őket zár nélküli ereklyetartókra.
VÁLTS BE TÖREDÉKEKET LIDÉRCÉJI EREKLYETARTÓKRA
Válassz számos különböző szintű Lidércéji Ereklyetartó közül. Cserélj be egy marék Töredéket Lidércéji Felajánlásra, vagy spórolj össze eleget egy Lidércéji Adományhoz.
SZEREZZ FÉNYLŐ TÖREDÉKEKET
WRAITH KING KEGYÉBŐL
Vásárolj egy Wraith King Kegyét, és hadjáratodon te és csapattársaid korlátozott ideig különleges Fénylő Töredékeket szerezhettek a Fantom Töredékek mellett. Minden aktív Keggyel rendelkező csapattárs növeli a felbukkanó Fénylő Töredékek számát. Ha elég Fénylő Töredéket gyűjtesz, kapsz egy Lidércéji Csonttartót, egy kincsesládát, benne különleges ékkövekkel és ritka, foglalatos tárgyakkal, vagy váltsd be Fénylő Töredékeidet egy recepért, mellyel egy Wraith King Relikviája készíthető.
Vedd meg >
Csak a Bronzlégió, és rettenthetetlen parancsnokuk, Tresdin érkezett időben, hogy reagáljon az alvilági invázióra. Bevonulva seregével Kőcsarnok városának égő szívébe, párharcra hívta ki a hitvány horda vezetőjét, és hosszan küzdöttek, mielőtt annak szívébe merítette volna kardját. A komor romok között, melyek egykori otthonából maradtak, Tresdin kibontotta harci lobogóját, és útnak indult, hogy kegyetlen bosszút vegyen az alvilág szörnyűséges erőin, vagy bárki máson, aki az útjába mer állni.
Overwhelming Odds - Sebzi a célterületen levő összes ellenséges egységet, és mindegyikük után mozgásbónuszt ad.
Press the Attack - Eltávolítja egy szövetséges gyengítéseit és bénításait, valamint támadási sebességbónuszt és regenerációt ad.
Moment of Courage - Megtámadva azonnal visszatámad, hozzáadott életlopással.
Duel - Legion Commander és egy ellenséges hős párbajba kezd. Az életben maradó hős maradandó sebzésnövekedést kap.
Több infó
VOTH DOMOSH PENGÉI - TITOKZATOS TÁRGY
Vásárold meg január 3-ig, hogy 'Fennkölt' minőséget kapj erre a tárgyra.
Az alvilág elleni bosszúra elszántan Tresdin felkereste Qwyth-t, a baljós fegyverkovácsot, aki ezekkel a pokoli pengékkel ajándékozta meg. Bár ingyen kapta meg a kardokat, talán túl későn ismeri fel, hogy az ilyen hihetetlen erő birtoklásáért fizetendő ár magasabb lehet, mint amit hajlandó lenne megadni...
E tárgy felszerelve a következő egyedi fejlesztéseket adja Legion Commandernek:
A két kard forgatása új animációkészletet ad  -  További párbeszédek  -  Megváltozott hang  -  Új alap külső és speciális háttéreffektek  -  Hősikon, portré, Tárgykiosztás-póz és minitérkép-ikon  -  Új effekt és varázslat-ikonok Duel-hez  -  A Duel-győzelmeket számoló ékkővel egy foglalatban, ami minden Duel-győzelemnél megjeleníti a számot
Vedd meg
PLUSZ EZEK AZ ÚJDONSÁGOK
HÍVD MEG BARÁTAID
Van egy barátod, aki még nem próbálta ki a Dota 2-t? Mutasd be neki a játékot! És hogy jó kezdethez segítsünk, mindketten Csatabónuszt kaptok, mikor együtt játszotok barátod első néhány meccsén. Több barátod van, akiket bevonnál a csatába? Mutasd meg nekik az alapokat, majd mutasd meg Dota 2 Profilodon, hány embert toboroztál.
NÉZD BARÁTOKKAL
Dotát játszani barátokkal szórakoztatóbb, nézni úgyszintén. Mostantól, még ha csak egyikőtöknek van is bajnoksági jegye, az egész társaságotok együtt nézhet egy élő meccset. Ugorj be egy csevegésbe barátaiddal, és lelkesítsétek együtt kedvenc profi csapatotokat!
ERŐSEBB
CÉLTUDATOSSÁG
Ez a frissítés újonnan készített utat kínál a Dota 2-be a kezdőknek, ami fokozatosan ismerteti meg a játékosokat a Dota 2 változatos játékmódjaival és beállításaival. Ezen felül a játékosok most már útmutatást kapnak a Dota 2-vel játszva talált számos tárgytípussal kapcsolatban, és lehetőséget azok kipróbálására. Hogy ne maradjanak ki, a tapasztalt játékosok mostantól dolgozhatnak hosszabb távú célok elérésén, melyek garantálják magasabb minőségű tárgyak találását.
RANGSOROLT JÁTÉKKERESÉS
Fel akarod mérni ügyességed? Hozzáadunk a játékhoz egy rangsorolt játékkereső listát a tapasztalt játékosoknak, akik versengő módban akarnak játszani és a Játékkereső Rangsor (JáR) használatával nyomon követni karrierjüket és összevetni azt barátaikéval. A 13. szinttel (körülbelül 150 játék) feloldva a funkciót, egy 10 játékból álló kalibrációs sorozaton veszel részt, mielőtt láthatnád besorolásod.
Több infó >
ÚJ A DOTA ÁRUHÁZBAN
JAVÍTOTT
CSATAPONT-BÓNUSZ
Csatabónuszod mostantól még jobb! A Csatabónuszod mostantól a meccsen töltött percek, és nem naptári idő szerint fogy. A Fejlesztett Csatabónusz 500 perc időtartammal érhető el.
Vedd meg >
LINA BEMONDÓ-CSOMAG
Idén Frostivuson tartsd magad melegen egy kis segítséggel kedvenc tüzeseddel. Megjött Lina, hogy parancsoljon a csatatéren, gúnyolva a veszteségeidet és ujjongva győzelmeidhez.
Vedd meg >
OLDJ FEL ÚJ KINCSEKET
FROSTIVUS LÁDA
Mi rejtőzik Frostivus hava alatt?
Itt van néhány olyan tárgy, amit kaphatsz...
KŐ-KOVÁCSOLTA SZARVAK
A szent Kő-kovácsolta Szarvakkal a fejeden a föld megrendül és ellenségeid dilemma előtt találják magukat.
KÉKSZÍVŰ COPF
A hosszú, hideg északi telek során a gleccserek népe harcművészetté fejlesztett egy divatot.
HÓGOLYÓ-SZÓRÓ
Tusk legféltettebb harci kesztyűjével felszerelve ellenfeled azt se fogják tudni, mi ütött beléjük!

Új Walrus Punch animációval!
EBBEN A FRISSÍTÉSBEN
Kezelőfelület
 • Hozzáadtunk egy beállítást a minitérképnek a képernyő jobb oldalán való megjelenítésére. Egyes HUD-külsők megjelenítése hibás lehet ebben a módban.
 • Mostantól Captains Mode vagy Captains Draft játékok nézése közben jelezve van, hogy ki draftol.
 • Javítottunk egy esetet, aminél a bolt tárgyai a képernyőn ragadtak húzás után.
 • Mostantól hangjelzést hallasz, amikor egy csapattárs tárgyat tesz a hősöd felszerelésébe (pl. egy Tango-töltetet).
 • Javítottunk egy esetet, aminél az életerő- és manacsíkok láthatatlanok voltak a játék kezdetén.
 • Az „Összes többi egység kiválasztása” gyorsbillentyű mostantól az olyan egységeket is kiválasztja, mint a Plague és a Serpent Wardok.
 • Koreai feliratok hozzáadva.
Közösség
 • Mostantól elhagyást kapsz, ha valamelyik társaságtagod elhagyja a meccset. Egy társasági elhagyás önmagában nem tud alacsony prioritásba küldeni.
 • Hozzáadtunk egy üzenetet, ami jelzi, hogy a játékosoknak mindkét oldalon játszva teljesíteniük kell egy-egy alacsony prioritású meccset, hogy csökkentsék alacsony prioritású büntetésük számát.
 • Kiigazítottuk a 2-7. Dota profilszintekhez szükséges TP mennyiségét. (A profilodban látható TP-csík minimálisan téves lehet, amíg be nem fejezel egy játékot.)
 • A játékmódok mostantól a szintedet fejlesztve oldódnak fel.
Játékmenet-frissítés 6.79c
 • A Hand of Midas receptjének ára 1400-ról 1550-re növelve.
 • Az Ancestral Spirit látómezeje 600-ról 450-re csökkentve.
 • Az Ancestral Spirit sebzése 80/120/160/200-ról 60/100/140/180-ra csökkentve.
 • A Plague Wards éjszakai látómezeje 1200-ról 800-ra csökkentve.
 • Venomancer alap mozgási sebessége 290-ről 285-re csökkentve.
 • Javítottuk, hogy a Power Cogs hátralökésének hatóterülete túl nagy volt.
 • Javítottuk, hogy a Whirling Death nem töltött vissza elég ÉP-t, miután a gyengítés lejárt.
 • A Necronomicon éjszakai látómezeje 1300/1400/1500-ról 800-ra csökkentve.
 • A Necronomicon aranyjutalma 100-ról 100/125/150-re növelve (egységenként).
 • A Magnetic Grip varázslási távolsága 1400-ról 1100-ra csökkentve.
 • A Boulder Smash elhallgattatásának időtartama 5-ről 3,5/4/4,5/5-re csökkentve.
 • A Boulder Smash egységhátralökési távolsága 800-ról 500/600/700/800-ra alakítva.
 • Javítottuk, hogy a Stone Remnant varázslatnak számított (a Curse of the Silent, Magic Stick stb. szempontjából).
 • A Duelező egységeket mostantól nem lehet lefegyverezni vagy Force Staff-fal ellökni.
 • Visage alap mozgási sebessége 295-ről 290-re csökkentve.
 • Crystal Maiden alap intelligenciája 21-ről 19-re csökkentve (az alapsebzés nem változott).
 • Slark hozzáadva a Captains Mode-hoz.
 • Huskar hozzáadva a Captains Mode-hoz.
Látvány
 • Orchid Malevolence: hozzáadtunk egy effektet a hatás végén bekövetkező sebzéshez, és tovább effekteket ha egy egység meghal a sebzés következtében.
 • Javítottuk, hogy a portrékra kivetített textúrák és képernyőrázkódás renderelési fajtái a világra is kihatással voltak, mint például Enigma portréjának hibája esetében.
 • Javítottunk néhány Bounty Hunter tárgyat, amik nem mutatták helyesen a Jinada-effekteket.
Gazdaság
 • A játékosok mostantól egy sor ajándékot kapnak, ahogy áthaladnak a játék kezdeti szintjein. Mindegyik ajándék ingyenes tárgyakat tartalmaz.
 • Mostantól automatikus a bizonyos értékeket elért Vésetes ékkövek által feloldott tárgystílusok feloldása és kiválasztása.
 • Javítottuk, hogy a fegyvertár tárgyelőnézete nem mutatta a helyes stílust.
Műhely
 • Frissített vagy újonnan engedélyezett hősök a Műhelyben: Earth Spirit, Ember Spirit, Storm Spirit, Gyrocopter és Pudge.
Bemutató nézet
 • A Szüneteltetés panel mostantól el lesz rejtve Bemutató nézetben.
 • Javítottunk egy hibát, aminél a húzás kiválaszthatott egy másik követő egységet.