$1,600,000

Текущ награден фонд

Бойният пропуск за International е готов да очертае курс към летния Dota 2 сезон, а очакваната решителна битка в Сиатъл вече се задава на турнирния хоризонт. Гъмжащ с ексклузивни функции и купища награди, този боен пропуск крие в себе си повече съкровища, отколкото всички трезори в Затъналите острови.

25% от приходите при всички продажби на бойни пропуски отиват директно към наградния фонд за International 2017.

Купете TI 2017 БП Купете нива
Ниво 1  $9.99 USD
Ниво 75  $36.99 USD
5 нива  $2.49 USD
11 нива  $4.99 USD
24 нива  $9.99 USD

Ново за 2017

I акт: Пясъците на съдбата

Вече достъпен!

II акт: Трезор в дълбините

Очаквайте през юли

Това лято всички притежатели на боен пропуск са поканени да предприемат кооперативно приключение в най-тъмните дълбини на Мрачния риф.

Първият акт ще е достъпен по-късно този месец, а вторият, очаквайте през юли. Тази съвсем нова кампания Ви призовава да сформирате дружина с до трима приятели или съюзници чрез опашката за търсене на мачове. Редом с тях ще се борите из разнообразен пейзаж, който е изпълнен с отвратителни чудовища, изкусни капани и други смъртоносни ужаси.

Докато съдбата на Мрачния риф и безопасността на свободните морета висят на рибено черво, ще е нужно да работите съвместно, ако искате да намерите някаква надежда за оцеляване.

Desert Baby Roshan

Изключителна рядка награда

Пътешествайте до странни земи

В началото на първия акт едно летаргично зло размътва водите в дълбините на Мрачния риф, а само тайният кардиналски съвет на Солените води е подготвен да му се опълчи. Ще откликнете ли на призива им, поемайки пътешествието, за да спрете въздигането на тази мрачна сила?

Борете се със страховити зверове

Никое добро дело не остава безнаказано, а изключително силните чудовищни орди искат да се уверят, че ще намерите своята подобаваща кончина. Стойте заедно и бъдете нащрек. Може пък и да имате шанс в сражението.

Заявете своите заслужени награди

Спечелете до 3 звезди във всяка зона на кампанията. 1 и 2 звезди предоставят бойни точки, а 3 — Siltbreaker’s Treasure, което включва изключително рядък шанс за ексклузивния Desert Sands Baby Roshan. Ако сте достигнали бойно ниво 165, тогава получаването на 3 звезди в дадена зона също Ви предоставя допълнително Siltbreaker’s Treasure.

Ново

Почетни бойни точки

Докато повишавате своето бойно ниво, ще печелите почетни бойни точки, които позволяват да добавяте бонус жетони към облозите на всеки от отбора Ви. Достъпни са в разфасовки по 250, 500 и 1 000 жетона. Може би това подсилване ще помогне на целия Ви отбор да постигне по-високи бойни нива. Нужно е само да побеждавате.

Ново

Отборни приключения

Тазгодишните приключения получават нов тип мисия с добавянето на курса за отборни цели. Работете съвместно със своите съотборници, за да изпълните цели, простиращи се през една или множество игри. Подобно на всички приключения, тези специални задания ще Ви носят допълнителни бойни точки, а дори и уникална награда за завършване на този курс. Ще отключите подобряване на стила за своята награда, ако го завършите курса с достатъчно звезди.

Ново

Изпит в опашката

Искате да демонстрирате на света, че сте Dota 2 експерт, дори преди да сте избрали герой? Сега можете да използвате своите огромни познания, прилагайки ги в действителност, като отговаряте на въпросите от викторината!

Действайте самостоятелно или обединете усилия с приятели. Изберете правилните отговори и получете надмощие в глобалното съревнование. Някои от тях ще носят двойни точки, ако мнозинството от играчите са сгрешили. Чрез циклично разнообразие от въпроси и чат стая за викторината, населявана от приятели и неприятели, можете да се насладите на по-фините подробности в Dota 2, докато същевременно с това работите над подсилващи на бойните точки постижения във викторината.

Ново

Любим отбор

Съберете цяла колода от въображаеми карти с играчи за даден отбор. Така ще отключите специални ефекти при телепортиране, профилни икони и флагове за статуи. Можете да ги използвате, за да демонстрирате своята подкрепа за любимата Ви петорка играчи. Събирането на цяла колода от сребърни или златни карти ще Ви предостави подобрени версии на всяка награда.

Ново

Удвояване на ранга

Притежателите на боен пропуск вече имат възможността да удвоят ставката на своя рейтинг (MMR), който са готови да заложат. Веднъж седмично (още шансове стават достъпни при по-високи бойни нива), стартирайки мач с класиране, ще имате опцията да удвоите своята потенциална загуба или печалба на рейтинг (MMR). Победете и печелите двойно повече точки. Загубете и ще паднете още по-надолу в класирането.

1
255
395

Един път седмично

Два пъти седмично

Три пъти седмично

Ново

Реликви

Отличете се от тълпата с реликва, удостояваща ексклузивен емблемен ефект връз героя Ви до следващия International.

Всяка седмица 10 притежатели на боен пропуск ще печелят реликва. Тя може да се екипира като глобален артикул на всеки герой. Просто изиграйте 3 мача и печелите седмичната си дажба в „Коварната приливна битка на Slark“. След това зависи от шанса дали ще вземете голямата награда или бонус бойни точки. Всеки може да пробва реликвата чрез менюто за глобални артикули в снаряжението, а спечелените такива ще са незабавно търгуеми и продаваеми.

Изиграйте 3 мача, за да участвате ежеседмично

Други характеристики

Бойният пропуск за International е пълен с още куп други любими характеристики.

Обзалагане с жетони

Всяка седмица ще получавате салдо от жетони, които да обзаложите при старта на всяка игра. Поставете залог и го подкрепете с победа, за да спечелите допълнителни бойни точки. Седмичният лимит от жетони ще се увеличава редом с бойното Ви ниво.

Вот за Arcana артикул

Вече се е превърнало в традиция. Общността от притежатели на бойни пропуски отново е поканена да избере следващия герой, който ще се сдобие с желания Arcana артикул. С история от ожесточени съревнования и изненадващи резултати, вотът за Arcana артикула спомага да се определи развитието на това, което предстои.

Сезонно търсене на мачове

Притежателите на боен пропуск мога да се присъединят към други играчи стремящи се да достигнат върха на своя потенциал. Стартирайте с нова калибрация на рейтинга (MMR) и следете напредъка си през целия сезон. Изиграйте 40+ игри до края му и ще имате опцията замените нормалния си рейтинг (MMR) с новия трудемък сезонен такъв.

Бойна купа

Турнирите не са само за професионалистите. Всеки уикенд по време на International сезона, играчите могат да си отправят предизвикателство, като се присъединят към седмичната бойна купа, където ще бъдат поставени в осем отборна скоба при директна елиминация срещу равностойни противници.

Предречете наградния фонд

Чувствате ли се уверени в могъщите си предсказателки способности? Направете прогноза за финалния награден фонд във Вашия Compendium от бойния пропуск и ще се наредите за 10 000 допълнителни бойни точки.

The International Compendium

Също така всички притежатели на бойния пропуск получават и International 2017 Compendium. Дигиталният Ви спътник към най-големия турнир през годината. Кликнете върху раздела Compendium, за да попълните прогнозите, задайте подбора в скобите, впуснете се във въображаемото предизвикателство, прегледайте турнирната информация и още куп други.

Бойно ниво | Награди

Повишавайте своето бойно ниво. Отключете нарастващ брой ексклузивни награди.
Сторете го изпълнявайки цели в бойния пропуск или чрез директна покупка на комплекти с нива. Повишете го достатъчно и ще печелите допълнителни Immortal съкровища, нов терен, еволюиращ куриер, присмехи и още др.

2017 Immortals

Всяко съкровище съдържа един Immortal артикул. Също така е вероятно да съдържа и бонус рядък, много рядък или ултра рядък артикул.

Получавате едно от всяко съкровище, когато закупите боен пропуск. В последствие печелите допълнителни съкровища при тези нива:

Съкровище I: 1 — 10 — 22 — 34 — 46 — 80 — 210 (повтаря се всеки 30 нива)
Съкровище II: 1 — 98 — 113 — 140 — 152 — 220 (повтаря се всеки 30 нива)
Съкровище III: 1 — 167 — 176 — 191 — 200 — 230 (повтаря се всеки 30 нива)
Ниво 140 — Спечелете бонус пакет от 3 Immortal съкровища
Ниво 375 — Спечелете бонус пакет от 10 Immortal съкровища

Ограничена продаваемост

Immortal артикулите не могат да бъдат търгувани или продавани до приключването на International 2018. Дотогава всеки артикул може да бъде подарен веднъж. А ултра редките артикули могат да се търгуват незабавно.

Съкровище I
  |  
Съкровище II
  |  
Съкровище III
Full-Bore Bonanza
Артикул за гърба с персонализиран ефект и озвучаване за Headshot
Profane Union
Артикул за гърба с персонализиран Rage ефект
Yulsaria's Mantle
Артикул за раменете с персонализиран Frostbite ефект
Maraxiform's Ire
Артикул за гърба с персонализиран ефект и озвучаване за Searing Arrows
Staff of Gun-Yu
Оръжие с персонализиран ефект и озвучаване за Boundless Strike
Blastforge Exhaler
Артикул за главата с персонализиран ефект и озвучаване за Viscous Nasal Goo
Lycosidae's Favor
Артикул за гърба с персонализиран Spawn Spiderlings ефект
Golden Profane Union
Златен артикул за гърба с персонализиран Rage ефект
Sea Rake's Bridle
Артикул за главата с персонализиран ефект и озвучаване за Dark Pact
Chaos Fulcrum
Щит с персонализиран ефект и озвучаване за Reality Rift
Stuntwood Sanctuary
Артикул за раменете с персонализиран ефект и озвучаване за Living Armor
Wyrmwrought Flare
Артикул за колана с персонализиран ефект и озвучаване за Light Strike Array
Scavenging Guttleslug
Артикул за лявата ръка с персонализиран Rot ефект
Maw of Eztzhok
Артикул за главата с персонализиран Thirst ефект
Bellows of Creation
Артикул за гърба с персонализиран ефект и озвучаване за Echo Stomp
Wings of Daybreak
Животно за яздене с персонализиран Illuminate ефект
Златен сандък с Immortal съкровище
Съдържа една златна версия на Immortal за Chaos Knight, Pudge или Lina
Sullen Harvest
Оръжие с персонализиран ефект и озвучаване за Reaper's Scythe
Crimson Cyrridae
Артикул за главата с персонализиран Swarm ефект
Baneful Devotion
Артикул за главата с персонализиран ефект и озвучаване за Overwhelming Odds
Malefic Drake's Hood
Артикул за главата с персонализиран ефект и озвучаване за Poison Attack
Transversant Soul
Артикул за раменете с персонализиран ефект и озвучаване за Spectral Dagger
Iceflight Edifice
Артикул за главата с персонализиран Cold Embrace ефект
The Barren Vector
Артикул за ръката с персонализиран Caustic Finale ефект
50 нива за бойния пропуск
Подобрете своя International 2017 боен пропуск с 50 нива.
Golden Cyrridae
Артикул за главата с персонализиран Swarm ефект
Vigil Triumph
Оръжие с персонализирани ефекти и озвучаване за Great Cleave, God's Strength и критичните удари
Бонус рядка награда
Бонус много рядка награда
Бонус ултра рядка награда
Бонус рядка награда
Бонус много рядка награда
Бонус ултра рядка награда
Бонус рядка награда
Бонус много рядка награда
Бонус ултра рядка награда

НовоСезонни звуци за чат рулетката

26

Пакет от пет звука „A“

107

Пакет от пет звука „B“

157

„Patience from Zhou“

207

„Waow“

257

„They're all dead!“

307

„Brutal. Savage. Rekt.“

357

[Всички] „It's a disastah!“

В Dota 2 общността правилната звукова извадка може да опише даден момент по-добре, отколкото текста или емотиконите някога биха могли. А с добавянето на звукови ефекти към игралната чат рулетка, играчите имат могъщ нов начин да се изразяват. Спечелете нови звуци по протежението на пътя с награди от бойния пропуск и дайте на света да разбере как се чувствате. Даден отборен чат звук може да бъде изпълняван два пъти на всеки 30 секунди. Всички чат звуци могат да се изпълняват веднъж на всеки пет минути.

Reef's Edge

Терен

Ексклузивна награда

Този артикул никога няма бъде търгуем или покупателен на пазара.
Отключете го, преди The International да приключи.

Ниво
150

Гмурнете се надълбоко в наградите от бойния пропуск с едно пътуване до Мрачния риф. Всички собственици на пропуска, които достигнат бойно ниво 150, ще бъдат перманентно възнаградени с терена Reef's Edge.

Достъпът до този терен не изтича

Prize Of The Saltworn Mariner

Престижен артикул за Kunkka

Ексклузивна награда

Този артикул никога няма бъде търгуем или покупателен на пазара.
Отключете го, преди The International да приключи.

Ниво
225

Вкл. приключенски курс и стил за отключване
Отплавайте с бойния си пропуск до ниво 225, отключете престижен артикул за Kunkka и приключенския курс. Завършете го и ще получите стил за отключване към артикулa. Сменяйки кораба от ултимата на Kunkka с масивен призрачен хищник, гладуващ в дълбините, враговете Ви вече нивга няма да доближат водата отново.

Kunkka & Tidehunter

Пакет за говорители

Ниво
75

На екипажа с боен пропуск, който се извиси до ниво 75, ще бъде предоставен предстоящия комплект, сменящ стандартния говорител и този за убийствените серии с Kunkka & Tidehunter. Заместете стандартния говорител с тази двойка военноморски противници, които винаги поднасят правилния вид пиперливост във всяка игра.

Benevolent Companion

Io Arcana

Ексклузивна награда

Този артикул никога няма бъде търгуем или покупателен на пазара.
Отключете го, преди The International да приключи.

Ниво
245

Всички притежатели на боен пропуск, които се изкачат до 245 ниво, ще получат ексклузивната Io куб придружител Arcana, окомплектована с персонализирани анимации, ефекти и звуци при убийство. Независимо накъде ще Ви отведе течението на битката, връзките на приятелството винаги ще вземат превес.

Trust Of The Benefactor

Immortal I

Immortal II

Immortal III

Изкл. рядък шанс

Какво е включено?
Ниво
83

Всеки Trust of the Benefactor съдържа едно от 2017 Immortal съкровищата. А плюс това имате изключително редкия шанс да получите допълнително съкровище, съдържащо един от редица артикули в ограничена наличност.

Печелите още едно
на всеки 50 нива
започвайки от 235

Присмехи

„Fluid Mechanics“

Jakiro

„Pleasant Distraction“

Winter Wyvern

„Chain Break Dance“

Lifestealer

„Xylobones“

Clinkz

„Step Lively“

Kunkka

„Making Friends“

Crystal Maiden

„We Have Liftoff“

Techies

„In the Spirit of Peace“

Storm Spirit

Hermes the Hermit Crab

Еволюиращ куриер

Отключва се при нива:
1 — 40 — 116 — 198 — 302 — 516 — 1 058

Без значение дали се нуждаете от рецепта за завършване на предмет или животоспасяващ скрол за телепортиране, пристигането на Hermes винаги носи усмивка дори на най-опаките лица. С наличието на осем допълнителни стила за отключване, можете да повишите нивото на Hermes. Така ще подобрите неговата черупка, като признание за приноса му на бойното поле.

Речни мускали

Нов метод на активиране за 2017

Откл. се при ниво
68
Мускал — Хром
Откл. се при ниво
122
Мускал — Суша
Откл. се при ниво
315
Мускал — Слуз
Откл. се при ниво
465
Мускал — Масло
Откл. се при ниво
575
Мускал — Електрифициран
Откл. се при ниво
805
Мускал — Отвара
Откл. се при ниво
1905
Мускал — Кръв

Считано от бойно ниво 68, ще получите мистични речни мускали, които позволяват на героя Ви да променя субстанцията и цвета на реката за всички в играта. Просто стойте в реката и активирайте мускала, така че да я преобразувате за три минути. Всеки от мускалите Ви може да бъде използван само веднъж в даден мач. Няма ограничение на броя игри, в които можете да активирате даден мускал.

Специални сезонни ефекти

Отключва сезонни ефекти в играта, когато достигнете следните бойни нива:

Ефект за фонтана ниво 1
Ефект при телепортиране ниво 1
Blink ефект ниво 1
Ефект при повишаване на ниво
Eul's Scepter of Divinity ефект
Ефект при телепортиране ниво 2
Blink ефект ниво 2
Ефект за фонтана ниво 2
Force Staff ефект
Ефект за фонтана ниво 3
Bottle ефект
Ефект при телепортиране ниво 3
Phase Boots ефект
Ефект за отхвърляне на крийпове
Dagon ефект
Maelstrom/Mjollnir ефект
Mekansm ефект
Radiance ефект
Shiva's Guard ефект

Други награди

В допълнение към всичко гореупоменато ще получавате приливи от нови награди, като например сезонен терен, еволюиращ Ward, музикален пакет, емотикони и още куп други, докато се носите по течението на бойните нива. Независимо докъде ще стигнете, тазгодишният боен пропуск ще Ви облее с награди.

Възпоменателен Aegis

Ниво
1 000
Ознаменувайте коронното събитие на съревнователния сезон, като заявите свой собствен Aegis of Champions. Онези закоравели бойни легенди, които достигнат до ниво 1 000, ще получат специален блясък за Aegis на фонтана в играта. А също така и покана да получат „Колекционерският International 2017 Aegis“, ексклузивна реплика от сплав в мащаб 1/5 на прославената шампионска награда.

Вкл. специален Aegis над лентата със здраве на героя в играта
Купете TI 2017 БП Купете нива
Ниво 1  $9.99 USD
Ниво 75  $36.99 USD
5 нива  $2.49 USD
11 нива  $4.99 USD
24 нива  $9.99 USD
Показване на пълния списък с награди от бойния пропуск