$1,600,000

Tämänhetkinen palkintopotti

The International -taistelupassi on valmiina syöksymään Dotan kesäkauteen sekä Seattlessa turnaushorisontissa odottavaan kaiken ratkaisevaan taistoon. Täpötäynnä erityispiirteitä ja palkintoja tämä taistelupassi pitää sisällään enemmän aarteita kuin kaikki Uponneiden saarien holvit yhteensä.

25 % kaikista taistelupassien myyntituloista menee suoraan The International 2017 -palkintopottiin.

Osta taistelupassi Osta tasoja
Taso 1  $9.99 USD
Taso 75  $36.99 USD
5 tasoa  $2.49 USD
11 tasoa  $4.99 USD
24 tasoa  $9.99 USD

Uutta vuonna 2017

Osa I: Kohtalon hiekat

Nyt saatavilla!

Osa II: Syvyyksien holvi

Julkaistaan heinäkuussa

Tänä kesänä kaikki taistelupassin omistajat kutsutaan ottamaan osaa yhteistyöseikkailuun Pimeän riutan mustimpiin syvänteisiin.

Pelattavissa myöhemmin tässä kuussa - ja osa II saatavilla heinäkuussa - tämä täysin uusi kampanja kutsuu sinut pelaamaan yhdessä kolmen kaverisi tai jonokavereina olleiden liittolaisten kanssa karmivien hirviöiden, ovelien ansojen ja muiden tappavien tuhojen seassa.

Sinun tulee työskennellä yhdessä kavereidesi kanssa mikäli toivotte selviytyvänne Pimeällä riutalla, jonka kohtalo yhdessä vapaiden merien kanssa riippuu ohuen ohuesta kalalangasta.

Aavikon hiekkojen Roshan-vauva

Hyvin harvinainen palkinto

Matkaa kummiin maihin

Osan I alkaessa pitkään Pimeän riutan syvyyksissä uinunut pahuus virkoaa, ja ainoastaan salainen Suolaneuvosto valmiina sitä vastustamaan. Vastaatko juuri sinä Suolaneuvoston kutsuun ja pysäytät tämän pimeän voiman nousun pintaan?

Taistele karmeita petoja vastaan

Yksikään hyvä teko ei jää rankaisematta, ja niinpä hirviölaumat ovatkin liikkeellä varmistaakseen, että kohtaat loppusi pian. Pysykää yhdessä ja valppaina. Saatatte saada vielä mahdollisuuden elää.

Lunasta palkintosi

Ansaitse jopa 3 tähteä jokaisen kampanjan aluetta kohti. Tähdet 1 ja 2 antavat taistelupisteitä, ja tähti 3 antaa Riutanmurtajan aarteen, jonka mukana tulee erittäin harvinainen mahdollisuus saada erityinen Aavikon hiekkojen Roshan-vauva. Jos saavutat taistelutason 165 ja sen jälkeen 3 tähteä alueella, saat myös ylimääräisen Riutanmurtajan aarteen.

Uusi

Taistelupisteylistys

Taistelupassitason noustessa saat taistelupisteylistyksiä, joiden avulla voit lisätä lisäpoletteja vedonlyönnissä kaikille joukkueesi jäsenille. Saatavilla 200, 250 ja 1000 poletin bonustasoilla. Näiden lisien avulla joukkueesi voi päästä korkeammille taistelutasoille. Siihen vaaditaan vain voittoja.

Uusi

Joukkueen tehtävät

Tämän vuoden tehtäviin lisätään uudenlainen tehtävätyyppi, jossa on lisänä koko joukkueen tavoite, Polku. Työskentele yhdessä joukkuekavereidesi kanssa suorittaaksesi yksittäisten tai useamman pelin vaativia tavoitteita. Kaikkien muiden tehtävien tapaan nämä erityistehtävät antavat sinulle lisätaistelupisteitä sekä vain Polusta saatavaan suorituspalkinnon. Suorita Polku loppuun tarpeeksi monella tähdellä ja avaa palkintona tyylipäivitys.

Uusi

Jonovisailu

Haluatko pröystäillä Dota-tiedoillasi koko kansan edessä ennen kuin edes valitset sankarisi? Nyt voit käyttää nippelitietouttasi hyväksesi: vastaa visailuun!

Vastaa yksin tai kinaa kavereidesi kanssa oikeasta vastauksesta ja voita kansainvälisessä kisassa. Oikeista vastauksista saat tuplaten pisteitä, jos suurin osa osallistujista arvasi väärin. Vaihteleva kysymyspankin sisältö ja visailuchattihuoneesta löytyvät kaverit ja vastustajat auttavat sinua hiomaan Dota-tietojasi kun matkaat lisätaistelupisteitä ansaitsevaa visailusaavutusta kohti.

Uusi

Suosikkijoukkue

Kerää koko fantasiapelaajakorttien setti joukkueellesi avataksesi erityisiä teleporttaustehosteita, profiilikuvakkeita ja veistoslippuja, joilla voit näyttää suosikkijoukkueesi tuen. Koko hopeisen tai kultaisen korttisetin kerääminen antaa sinulle jokaisesta palkinnosta päivitetyn version.

Uusi

Tupla tai kuitti

Taistelupassin omistajilla on nyt mahdollisuus laittaa MMR peliin. Kerran viikossa sijoituspelin alussa — ja lisämahdollisuuksia korkeampien taistelutasojen saavuttamisessa — sinulla on mahdollisuus tuplata MMR-katosi tai voittosi. Jos voitat pelin, saat tuplasti pisteitä. Jos häviät, putoat tikkailla alemmas.

1
255
395

Kerran viikossa

Kaksi viikossa

Kolme viikossa

Uusi

Riimut

Erotu joukosta aartella, joka antaa erityisen tunnustehosteen sankareillesi seuraavan vuoden Internationaliin asti.

Joka viikko kymmenen taistelupassin omistajaa voittaa aarteen, jonka he voivat antaa jokaiselle sankarille yleisenä esineenä. Pelaa vain kolme peliä ja ansaitse viikoittainen Slarkin rannikkoryminän löytö. Sen jälkeen ei ole homma eikä mikään voittaa pääpalkinto tai lisää taistelupisteitä. Kuka tahansa voi kokeilla aarteen käyttöä yleisten esineiden varustuksessa, ja kaikki voitetut aarteet voi vaihtaa tai myydä kauppapaikalla.

Pelaa joka viikko kolme peliä päästäksesi mukaan

Muita piirteitä

The International -taistelupassi on täpötäynnä vanhoja suosikkeja.

Merkkien vedonlyönti

Saat viikoittain merkkejä, jotka voit laittaa peliin jokaisen pelin alussa. Tee veikkauksesi ja voita, niin saat lisää taistelupisteitä. Viikoittainen kolikkomäärä kasvaa sitä mukaa, kun taistelutaso kohoaa.

Salatieteellinen äänestys

Perinnetapahtuma. Jälleen kerran taistelupassin omistajat voivat valita seuraavan sankarin, joka saa halutun salatieteellisen esineen. Salatieteellinen äänestys siivittää raivokasta taistelua ja yllättäviä tuloksia.

Kausittainen pelihaku

Taistelupassin omistajat voivat ottaa osaa peleihin muiden pelaajien kanssa tavoitellakseen korkeinta potentiaaliaan. Aloita uudella ranking-kalibroinnilla ja seuraa edistymistäsi kauden mittaan. Pelaa vähintään 40 peliä kauden loppuun mennessä, niin saat mahdollisuuden vaihtaa yleiset ranking-pisteet uuteen, sinnikkyydellä ansaitsemaasi kauden ranking-pisteisiin.

Viikonloppuliiga

Turnaukset eivät ole vain ammattilaisten heiniä. Joka viikonloppu The International -kauden aikana kaikki pelaajat voivat haastaa itsensä pelaamaan viikonloppuliigassa, jossa heidät laitetaan pelaamaan kahdeksan joukkueen pudotuspeleihin saman tasoisia vastustajia kohtaan.

Ennusta palkintopotti

Uskotko ennustuskykyihisi? Ennakoi The Internationalin finaalin palkintopotti taistelupassin turnauskirjassasi ja voit voittaa 10 000 ylimääräistä taistelupistettä.

The International -turnauskirja

Kaikki taistelupassin omistajat saavat myös The International 2017 -turnauskirjan, joka on digitaalinen kaverisi vuoden suurimpaan turnaukseen. Klikkaa tiesi turnauskirjaasi ja täytä siellä ennusteita, määritä lohkosi, ota osaa fantasiahaasteeseen, tarkista turnaustiedot, ja paljon muuta.

Taistelupassipalkinnot

Nosta taistelutasoasi ja avaa ainutlaatuisia palkintoja.
Nosta tasoa suorittamalla taistelupassin tehtäviä tai ostamalla taistelutasopaketteja suoraan. Kohota tasoasi tarpeeksi, niin saat kuolemattomia aarteita, uusia, käytettäviä maastoja, kehittyvän kuriirin, sankaripilkkoja, ja paljon muuta.

2017 Kuolemattomat

Jokainen aarre sisältää yhden kuolemattoman esineen ja mahdollisesti harvinaisen, erittäin harvinaisen tai äärimmäisen harvinaisen esineen.

Saat yhden jokaisesta aarteesta ostaessasi taistelupassin, minkä jälkeen ansaitset kuolemattomia aarteita näillä tasoilla:

Aarre I: 1 – 10 – 22 – 34 – 46 – 80 – 210 (toistuu 30 tason välein).
Aarre II: 1 – 98 – 113 – 140 – 152 – 220 (toistuu 30 tason välein).
Aarre III: 1 – 167 – 176 – 191 – 200 – 230 (toistuu 30 tason välein).
Taso 140: Ansaitse 3 kuolemattoman aarteen lisäpaketti.
Taso 375: Ansaitse 10 kuolemattoman aarteen lisäpaketti.

Rajoitettu myytävyys

Kuolemattomia esineitä ei voi vaihtaa tai myydä The International 2018 asti. Siihen asti jokaisen esineen voi lahjoittaa kerran, ja äärimmäisen harvinaiset esineet voi vaihtaa heti.

Aarre I
  |  
Aarre II
  |  
Aarre III
Tulittajan täyslaidallinen
Erilaisen Headshot-kykytehosteen ja -äänen omaava viitta
Epäpyhä yhtymä
Erilaisen Rage-kykytehosteen omaava selkäpanssari
Yulsarian nuttu
Olkapääesine muokatuilla Frostbite-tehosteilla
Maraxiformin raivo
Erilaisen Searing Arrows -kykytehosteen ja -äänen omaava viini
Gun-Yun sauva
Erilaisen Boundless Strike -kykytehosteen ja -äänen omaava sauva
Hiillostakomon hönkäys
Erilaisen Viscous Nasal Goo -kykytehosteen ja -äänen omaava kypärä
Juoksujalkaisten siunaus
Erilaisen Spawn Spiderlings -kykytehosteen omaava selkä
Kultainen Epäpyhä yhtymä
Erilaisen, kultaisen Rage-kykytehosteen omaava kultainen selkäpanssari
Syväsukeltajan suitset
Erilaisen Dark Pact -kykytehosteen ja -äänen omaava kypärä
Kaaoksen kiintopiste
Erilaisen Reality Rift -kykytehosteen ja -äänen omaava kilpi
Tuulenpesäisien tukikohta
Erilaisen Living Armor -kykytehosteen ja -äänen omaava lehvästö
Lohikäärmeloitsijan lieve
Erilaisen Light Strike Array -kykytehosteen ja -äänen omaava helma
Ahnas pohjapistiäinen
Erilaisen Rot-kykytehosteen omaava vasuri
Eztzhokin kita
Erilaisen Thirst-kykytehosteen omaava kypärä
Pohjaluonnin palkeet
Erilaisen Echo Stomp -kykytehosteen ja -äänen omaava selkäesine
Päivänkoiton kantaja
Erilaisen Illuminate-kykytehosteen omaava ratsu
Kultainen kuolemattoman aarteen arkku
Sisältää yhden kultaisen version joko Chaos Knightin, Pudgen tai Linan kuolemattomasta esineestä.
Synkkä noutaja
Erilaisen Reaper's Scythe -kykytehosteen ja -äänen omaava viikate
Karmiininpunainen kantaja
Erilaisen Swarm-kykytehosteen omaavat tuntosarvet
Kirotun koston kypärä
Erilaisen Overwhelming Odds -kykytehosteen ja -äänen omaava päähine
Pahantahtoisen pommittajan päähine
Erilaisen Poison Attack -kykytehosteen ja -äänen omaava huppu
Halkaiseva sielu
Olkapääesine muokatuilla Spectral Dagger -tehosteilla ja äänillä
Koleajäätikön tuulensuoja
Erilaisen Cold Embrace -kykytehosteen omaava kypärä
Karukon taudinkantaja
Erilaisen Caustic Finale -kykytehosteen omaava kynsi
50 taistelupassitasoa
Päivitä International 2017 -taistelupassiasi 50 taistelupassin tasolla
Kultainen kantaja
Erilaisen, kultaisen Swarm-kykytehosteen omaavat kultaiset tuntosarvet
Vartiomenestys
Erilaiset Great Cleaven, God's Strengthin ja kriittisen osuman kykytehosteet sekä Great Cleave -kykyäänen omaava miekka
Harvinaisen palkinnon lisä
Erittäin harvinaisen palkinnon lisä
Äärimmäisen harvinaisen palkinnon lisä
Harvinaisen palkinnon lisä
Erittäin harvinaisen palkinnon lisä
Äärimmäisen harvinaisen palkinnon lisä
Harvinaisen palkinnon lisä
Erittäin harvinaisen palkinnon lisä
Äärimmäisen harvinaisen palkinnon lisä

UusiKausittaiset chat-rullan äänet

26

Äänitehoste viisi paketti A

107

Äänitehoste viisi paketti B

157

Patience from Zhou

207

Waow

257

Kaikki kuoli!

307

Brutal. Savage. Rekt.

357

[Kaikki] Kauhea tuho!

Dotaa pelatessa juuri oikeanlainen ääniklippi saattaa kuvata tilannetta paremmin kuin teksti tai hymiö. Näiden äänten lisäksi pelin sisäisen chat-rullan äänitehosteet antavat pelaajille tehokkaan tavan ilmaista itseään. Ansaitse uusia ääniä etenemällä taistelupassissa ja kerro kuuluvasti, miltä sinusta oikeasti tuntuu. Joukkueen chat-äänen voi toistaa 30 sekunnin välein, ja koko chatille tarkoitetut äänet voi toistaa viiden minuutin välein.

Riutan reuna

Maasto

Ainutlaatuinen palkinto

Tämä esine ei tule koskaan olemaan vaihdettavissa tai myytävissä kauppapaikalla.
Ansaitse The Internationalin loppuun mennessä.

Taso
150

Sukella syvälle taistelupassin palkintoihin ja matkaa Pimeälle riutalle. Kaikki taistelutason 150 saavuttavat pelaajat palkitaan Riutan reuna -maastolla, joka ei vanhene.

Tämä maasto ei vanhene

Suolaisen merimiehen palkinto

Kunkkan maine-esine

Ainutlaatuinen palkinto

Tämä esine ei tule koskaan olemaan vaihdettavissa tai myytävissä kauppapaikalla.
Ansaitse The Internationalin loppuun mennessä.

Taso
225

Mukana tehtäväpolku ja avattava tyyli
Seilaa taistelupassisi tasolle 225 avataksesi tulevan Kunkkan maine-esineen ja tehtäväpolun. Suorita Kunkkan polku saadaksesi tyylin esineelle. Kun Kunkkan ultimatekyvyn laivan tilalle tulee suunnaton haamumainen metsästäjä suoraan syvyyksistä, eivät vihollisesti uskalla enää mennä veden äärelle.

Kunkka & Tidehunter

Kuuluttajapaketti

Taso
75

Taistelupassiryhmän noustessa tasolle 75 he saavat tulevan Kunkka & Tidehunter -kuuluttaja- tappoputkipaketin. Vaihda oletuskuuluttaja tähän merellisten vihamiesten kaksikkoon, jotka tekevät mistä tahansa pelistä tarpeeksi suolaisen.

Hyväntahtoinen apulainen

Ion salatieteellinen

Ainutlaatuinen palkinto

Tämä esine ei tule koskaan olemaan vaihdettavissa tai myytävissä kauppapaikalla.
Ansaitse The Internationalin loppuun mennessä.

Taso
245

Kaikki tason 245 saavuttavat taistelupassin omistajat saavat erityisen Ion Apukuution salatieteellisenä esineenä. Sen mukana tulee räätälöityjä animaatioita, tehosteita ja tappoääniä. Olitpa missä päin tahansa taistelun tuoksinnassa, kannattavat ystävyyden siteet sinua eteenpäin.

Hyväntekijän hyvitys

Kuolematon I

Kuolematon II

Kuolematon III

Hyvin harvinainen mahdollisuus

Sisältö
Taso
83

Jokaisessa Hyväntekijän hyvityksessä on yksi kolmesta 2017 vuoden kuolemattomasta aarteesta sekä äärimmäisen harvinainen mahdollisuus saada ylimääräinen aarre, josta voi löytyä yksi rajoitetun ajan tarjolla olevista esineistä.

Ansaitse lisää
50 tason välein
Aloitus: 235

Pilkat

"Veljessilmukka"

Jakiro

"Tylsistyneen traakin temppu"

Winter Wyvern

"Parkettien kahlekuningas"

Lifestealer

"Kilkattavat kylkiluut"

Clinkz

"Kölinalainen kikapoo"

Kunkka

"Kalsea kaveri"

Crystal Maiden

"Pikkuinsinöörien kuuraketti"

Techies

"Poutapilviä ja henkikuuroja"

Storm Spirit

Erakkorapu Einari

Kehittyvä kuriiri

Avautuu tasoilla
1 – 40 – 116 – 198 – 302 – 516 – 1 058

Tarvitsitpa sitten esineen täydentävän reseptin tai elintärkeän teleporttauskäärön, Einarin saapuminen paikalle tuo aina hymyn katkerimmankin kasvoille. Voit nostaa Einarin kuoren tasoa kahdeksalla eri tyylin avauksella, jotka muistuttavat hänen osallistumisistaan taisteluihin.

Jokipullot

Uusi aktivointitapa vuodelle 2017

Avautuu tasolla
68
Kromipullo
Avautuu tasolla
122
Kuiva pullo
Avautuu tasolla
315
Limapullo
Avautuu tasolla
465
Öljypullo
Avautuu tasolla
575
Sähköpullo
Avautuu tasolla
805
Taikajuomapullo
Avautuu tasolla
1905
Veripullo

Taistelutasolta 68 alkaen saat mystiset jokipullot, joiden avulla sankarisi voi muuttaa joen koostumusta tai väriä niin, että kaikki pelaajat näkevät sen. Seiso joessa, aktivoi pullo ja muuta joki kolmeksi minuutiksi. Jokaista pulloa voi käyttää kerran peliä kohden, mutta pelien määrällä ei ole rajaa.

Erityisiä kausitehosteita

Avaa kausittaisia pelinsisäisiä tehosteita saavuttaessasi nämä taistelutasot:

Lähdetehoste – taso 1
Teleporttaustehoste 1
Blink-tehoste taso 1
Uusi taso -tehoste
Eul's Scepter of Divinity -tehoste
Teleporttaustehoste 2
Blink-taso 2
Lähdetehoste – taso 2
Force Staff -tehoste
Lähdetehoste – taso 3
Pullotehoste
Teleporttaustehoste 3
Phase Boots -tehoste
Kätyrin eväystehoste
Dagon-tehoste
Maelstrom/Mjolnir-tehoste
Mekansm-tehoste
Radiance-tehoste
Shiva's Guard -tehoste

Muut palkinnot

Kaiken yllä mainitun lisäksi saat myös uusien palkintojen fuusioita, kuten kausimaasto, kehittyvä wardi, musiikkipaketti, hymiöitä, ja paljon muuta kelluessasi taistelutason virran vietävänä. Menitpä miten pitkälle tahansa, tämän vuoden taistelupassi saa sinut uimaan palkinnoissa.

Muisto-Aegis

Taso
1000
Juhlista kilpailullisen kauden päätapahtumaa lunastamalla oman Mestareiden merkkisi. Tasolle 1 000 selviävät karaistuneet legendat saavat erityisen hohtotehosteen pelin Aegis-lähteelle sekä kutsun saada The International 2017 -keräilijän Aegis-merkin, metalliseoksesta tehdyn kopion (kokoa 1/5) tunnetusta mestareiden palkinnosta.

Sisältää erityisen Aegis-merkin ja pelissä olevan sankarin terveyspalkin
Osta taistelupassi Osta tasoja
Taso 1  $9.99 USD
Taso 75  $36.99 USD
5 tasoa  $2.49 USD
11 tasoa  $4.99 USD
24 tasoa  $9.99 USD
Näytä kaikki taistelupassin palkinnot