$1,600,000

Nuvarande prispott

International-stridspasset är redo att sätta kurs mot Dota-sommarsäsongen och den avgörande striden i Seattle som väntar bakom turneringshorisonten. Detta Stridspass har exklusiva funktioner och belöningar i överflöd, mer än alla skatterna i de Sjunkna öarnas valv.

25% av intäkterna från sålda Stridspass går direkt till prispotten för The International 2017.

Köp stridspass Köp nivåer
Nivå 1  $9.99 USD
Nivå 75  $36.99 USD
5 nivåer  $2.49 USD
11 nivåer  $4.99 USD
24 nivåer  $9.99 USD

Nytt för 2017

Akt I: Ödets sand

Tillgänglig nu!

Akt II: Ett valv i djupet

Kommer i juli

I sommar bjuds alla ägare av Stridspasset in till att ta sig an ett kooperativt äventyr i de svartaste djupen av Dark Reef.

En helt ny flerspelarkampanj, som blir tillgänglig senare denna månad och med Akt II ankommande i juli, som kallar på dig tillsammans med tre allierade att slåss genom ett varierande landskap med avskyvärda monster, sluga fällor och andra dödliga fasor.

Med Dark Reefs öde och de fria havens säkerhet hängandes i en skör tråd, måste ni jobba tillsammans för att finna hopp om överlevnad.

Desert Baby Roshan

Extremt sällsynt belöning

En resa till märkliga länder

När Akt I börjar, vaknar en slumrande ondska i djupen av Dark Reef, och endast den hemliga Saltvattnets Konklav är redo att möta den. Kommer du svara på Konklavens kall och påbörja en resa för att hindra denna mörka kraftens uppstigning?

Slåss mot hemska odjur

Ingen god gärning går ostraffad, och monsterhorderna kommer för att se till att ni får ett passande slut. Håll ihop och var på er vakt. Ni kan ha en chans.

Lös ut era belöningar

Earn up to 3 stars in each zone in the Campaign. Stars 1 and 2 grant battle points, and Star 3 grants Siltbreaker’s Treasure, which includes an extremely rare chance at the exclusive Desert Sands Baby Roshan. If you have achieved Battle Level 165, then getting 3 stars on a zone also grants you an extra Siltbreaker’s Treasure.

Ny

Stridstribut

När du ökar din stridsnivå kommer du tjäna stridstributer som låter dig lägga till extra polletter i lagets satsningar. Dessa boosters, som är tillgängliga i paket på 250, 500 och 1000, kan hjälpa hela ditt lag att uppnå högre stridsnivåer. Allt ni behöver göra är att vinna.

Ny

Laguppdrag

Årets uppdrag får tillskott av en uppdragsväg med lagbaserade mål. Samarbeta med dina lagkamrater för att slutföra uppdrag som sträcker sig över en eller flera matcher. Som alla slutförda uppdrag ger dem dig extra stridspoäng, och t.o.m. en belöning vid slutförande som är unik för den vägen. Slutför vägen med tillräckligt många stjärnor för att låsa upp en stiluppgradering för din belöning.

Ny

Kö-trivia

Vill du visa upp dina Dota 2-expertis för världen innan du ens valt en hjälte? Nu kan du använda din stora kunskap för denna nya frågesport!

Jobba ensam eller slå era kloka huvuden ihop vänner emellan för att välja de rätta svaren och besegra den globala konkurrensen. Rätta svar på frågor som en majoritet av spelaren svarar fel på ger dubbla poäng. Med en stor variation på frågor och ett trivia-chattrum som befolkas av både vänner och fiender, kan ni samarbeta för att uppnå de nya belönande prestationerna i Stridspasset.

Ny

Favoritlag

Samla ett fullständigt set av spelarkort för ett lag för att låsa upp speciella teleporteringseffekter, profilikoner och flaggor som du kan använda för att visa ditt stöd för dina favoritlag. Samla ett fullständigt set av silver- eller guldkort för att låsa upp uppgraderade versioner av varje belöning.

Ny

Rangdubblering

Ägare av Stridspasset har nu möjligheten att dubblera mängden MMR de sätter på spel. I början av en rankad match en gång i veckan—med fler chanser tillgängliga vid högre stridsnivåer—har du valet att dubblera den MMR du vinner eller förlorar. Vinn matchen och kamma hem dubbla poäng. Förlora och ramla ännu längre ned på stegen.

1
255
395

En per vecka

Två per vecka

Tre per vecka

Ny

Reliker

Stå ut från mängden med en relik som ger en exklusiv effekt för dina hjältar fram tills nästa års International.

Varje vecka kommer tio ägare av Stridspasset att vinna en relik som de kan utrusta som ett globalt föremål på varje hjälte. Spela helt enkelt tre matcher för att få din veckomässiga chans i Slark's Riptide Rumble. Kommer du kamma hem extra stridspoäng eller storpriset? Alla kan använda Demo för att testa reliken i den globala föremålsutrustningen, och alla reliker kan omedelbart bytas eller säljas.

Spela tre matcher för att kvalificeras varje vecka

Andra funktioner

International-stridspasset är fortfarande packat med en mängd gamla favoriter.

Pollettsatsning

Varje vecka får du en mängd polletter som du kan sätta på spel i varje match. Satsa och vinn matchen för att tjäna stridspoäng. Högre stridsnivå ger fler polletter per vecka.

Arcana-omröstning

Det har blivit en tradition. Än en gång bjuds ägare av stridspasset in för att rösta om vilken hjälte som står på tur att få ett Arcana-föremål. Med tuffa avgöranden och överraskande resultat i det förflutna, hjälper Arcana-omröstningen till att ge form åt det som komma skall.

Säsongsmatchning

Ägare av Stridspasset kan delta i matcher med andra spelare som strävar efter att nå sina högsta potential. Påbörja en ny MMR-kalibrering och spåra dina framsteg säsongen ut. Spela 40+ matcher innan slutet av säsongen, så kommer du få välja att ersätta din normala rankade MMR med dina nya säsongs-MMR.

Battle Cup

Turneringar är inte bara för proffsen. Varje helg under International-säsongen kan alla spela utmana sig själva genom att gå med i Weekend Battle Cup, där de kommer placeras i grupper på åtta lag (single-elimination) och möta motståndare på samma nivå.

Förutsäg prispotten

Känner du dig självsäker i dina förutsägelser? Förutspå den slutgiltiga prispotten för International i ditt stridspasskompendium och du har en chans att vinna ytterligare 10 000 stridspoäng.

International-kompendiet

Alla ägare av stridspasset får dessutom International 2017-kompendiet, din digitala kompanjon till årets största turnering. Klicka dig till ditt kompendium och kolla in turneringsinfo, fyll i dina förutsägelser och gissa slutspelsgruppen, åta dig fantasiutmaningen, och mycket annat.

Stridsnivåbelöningar

Öka din stridsnivå för att låsa upp fler och mer exklusiva belöningar.
Ta dig till en högre nivå genom att slutföra stridspassuppdrag eller genom att köpa stridsnivåer direkt. Om du når en tillräckligt hög nivå får du extra eviga skatter, en ny utrustbar terräng, en uppgraderbar kurir, hjältehån m.m.

Odödliga föremål, 2017

Varje skatt innehåller ett odödligt föremål och kan även innehålla ett extra sällsynt, väldigt sällsynt eller ultrasällsynt föremål.

Få en av varje skatt när du köper stridspasset, och tjäna sedan odödliga skatter vid dessa nivåer:

Skatt I: 1 - 10 - 22 - 34 - 46 - 80 - 210 (upprepas var 30:e nivå)
Skatt II: 1 - 98 - 113 - 140 - 152 - 220 (upprepas var 30:e nivå)
Skatt III: 1 - 167 - 176 - 191 - 200 - 230 (upprepas var 30:e nivå)
Nivå 140 - Få bonuspaket med 3 odödliga skatter
Nivå 375 - Få bonuspaket med 10 odödliga skatter

Begränsad säljbarhet

Odödliga föremål kan inte bytas eller säljas t.o.m. The International 2018. Tills dess kan varje föremål skänkas som gåva en gång, och ultrasällsynta föremål kan bytas omedelbart.

Skatt I
  |  
Skatt II
  |  
Skatt III
Full-Bore Bonanza
Ryggföremål med anpassad Headshot-effekt och ljud
Profane Union
Ryggföremål med anpassad Rage-effekt
Yulsaria's Mantle
Axelföremål med anpassad effekt för Frostbite
Maraxiform's Ire
Ryggföremål med anpassad Searing Arrows-effekt och ljud
Staff of Gun-Yu
Vapen med anpassade effekter och ljud för Boundless Strike
Blastforge Exhaler
Huvudföremål med anpassade effekter och ljud för Viscous Nasal Goo
Lycosidae's Favor
Ryggföremål med anpassad Spawn Spiderlings-effekt
Golden Profane Union
Gyllene ryggföremål med anpassad Rage-effekt
Sea Rake's Bridle
Huvudföremål med anpassade effekter och ljud för Dark Pact
Chaos Fulcrum
Shield with custom Reality Rift effect and sound
Stuntwood Sanctuary
Shoulder Item with custom Living Armor effect and sound
Wyrmwrought Flare
Belt Item with custom Light Strike Array effect and sound
Scavenging Guttleslug
Left Arm Item with custom Rot effect
Maw of Eztzhok
Head Item with custom Thirst effect
Bellows of Creation
Back Item with custom Echo Stomp effect and sound
Wings of Daybreak
Mount with custom Illuminate effect
Gyllene odödlig skattkista
Contains one Golden version of Chaos Knight, Pudge, or Lina Immortal
Sullen Harvest
Weapon with custom Reaper's Scythe effect and sound
Crimson Cyrridae
Head Item with custom Swarm effect
Baneful Devotion
Head Item with custom Overwhelming Odds effect and sound
Malefic Drake's Hood
Head Item with custom Poison Attack effect and sound
Transversant Soul
Shoulder Item with custom Spectral Dagger effect and sound
Iceflight Edifice
Head Item with custom Cold Embrace effect
The Barren Vector
Arm Item with custom Caustic Finale effect
50 stridspassnivåer
Uppgradera ditt International 2017-stridspass med 50 stridsnivåer
Golden Cyrridae
Head Item with custom Swarm effect
Vigil Triumph
Weapon with custom Great Cleave effect and sound, custom God's Strength effect, and custom Crit effects
Sällsynt extrabelöning
Väldigt sällsynt extrabelöning
Ultrasällsynt extrabelöning
Sällsynt extrabelöning
Väldigt sällsynt extrabelöning
Ultrasällsynt extrabelöning
Sällsynt extrabelöning
Väldigt sällsynt extrabelöning
Ultrasällsynt extrabelöning

NySäsongens chattljud

26

Ljudeffektpaket A

107

Ljudeffektpaket B

157

Patience from Zhou

207

Waow

257

They're all dead!

307

Brutal. Savage. Rekt.

357

[Alla] It's a disastah!

I Dota-gemenskapen kan det rätta ljudklippet beskriva ett ögonblick bättre än vad text eller uttryckssymboler någonsin kan göra, och med de nya chattljuden har spelare fått ett nytt kraftfullt sätt att uttrycka sig på. Få nya ljudklipp när du ökar din stridsnivå, och låt världen höra hur du verkligen känner. Ett chattljud inom laget kan spelas två gånger var 30:e sekund, och ett chattljud för alla kan spelas en gång var femte minut.

Reef's Edge

Terräng

Exklusiv belöning

Detta föremål kommer aldrig att kunna bytas eller säljas på marknaden.
Lås upp det innan The International avslutas.

Nivå
150

Dyk djupt ned bland stridspassbelöningarna med en resa till Dark Reef. Alla passägare som når stridsnivå 150 blir permanent tilldelade terrängen Reef's Edge.

Denna terräng utgår ej

Prize Of The Saltworn Mariner

Prestigeföremål till Kunkka

Exklusiv belöning

Detta föremål kommer aldrig att kunna bytas eller säljas på marknaden.
Lås upp det innan The International avslutas.

Nivå
225

Inkluderar uppdragsväg och upplåsbar stil
Segla ditt Stridspass till nivå 225 för att låsa upp ett kommande prestigeföremål till Kunkka samt en uppdragsväg. Slutför Kunkkas väg för att få en stiluppgradering till föremålet. Med skeppet från Kunkkas ultimata förmåga ersatt med en massiv spökhaj som hungrar i djupen, kommer dina fiender aldrig våga gå nära vattnet igen.

Kunkka & Tidehunter

Utroparpaket

Nivå
75

Stridsbesättningar som når nivå 75 kommer få det kommande utroparpaketet med Kunkka & Tidehunter. Ersätt standardutroparen med dessa svurna havsfiender som alltid har med sig rätt mängd salt för varje match.

Benevolent Companion

Io Arcana

Exklusiv belöning

Detta föremål kommer aldrig att kunna bytas eller säljas på marknaden.
Lås upp det innan The International avslutas.

Nivå
245

All Battle Pass owners who crest level 245 will receive the exclusive Io Companion Cube Arcana, complete with custom animations, effects, and kill sounds. No matter where the tide of battle takes you, the bonds of friendship will always carry the day.

Trust Of The Benefactor

Immortal I

Immortal II

Immortal III

Sällsynt extrachans

Vad som ingår
Nivå
83

Varje Trust of the Benefactor innehåller en av de tre odödliga skatterna (2017), plus en ultrasällsynt chans att få ytterligare en skatt som innehåller ett av flera föremål i begränsad upplaga.

Tjäna en till
Var 50 nivå
Börjar vid nivå 235

Hån

"Fluid Mechanics"

Jakiro

"Pleasant Distraction"

Winter Wyvern

"Chain Break Dance"

Lifestealer

"Xylobones"

Clinkz

"Step Lively"

Kunkka

"Making Friends"

Crystal Maiden

"We Have Liftoff"

Techies

"In the Spirit of Peace"

Storm Spirit

Hermes the Hermit Crab

Utvecklande kurir

Låses upp på följande nivåer:
1 - 40 - 116 - 198 - 302 - 516 - 1058

Oavsett om du behöver ett föremålskompletterande recept eller en livsräddande teleporteringsskrift, ger Hermes ankomst ett leende på läpparna även hos de vresigaste av ansikten. Med åtta ytterligare stiluppgraderingar kan du öka Hermes nivå för att uppgradera hans skal i erkännande av hans insatser på slagfältet.

Flodvialer

Ny aktiveringsmetod för 2017

Låses upp på nivå
68
Chrome Vial
Låses upp på nivå
122
Dry Vial
Låses upp på nivå
315
Slime Vial
Låses upp på nivå
465
Oil Vial
Låses upp på nivå
575
Electrify Vial
Låses upp på nivå
805
Potion Vial
Låses upp på nivå
1905
Blood Vial

Från och med stridsnivå 68 kommer du få mystiska flodvialer som låter din hjälte ändra flodens substans och färg för alla i matchen. Stå helt enkelt i floden och aktivera en vial för att förvandla floden under tre minuter. Varje vial kan användas en gång per match, och det finns ingen gräns för i hur många matcher du kan aktivera en vial.

Speciella säsongseffekter

Lås upp säsongeffekter i spelet när du når följande stridsnivåer:

Fontäneffekt - Nivå 1
Teleporteringseffekt - Nivå 1
Blink-effekt - Nivå 1
"Ny nivå"-effekt
Eul's Scepter of Divinity-effekt
Teleporteringseffekt - Nivå 2
Blink-effekt - Nivå 2
Fontäneffekt - Nivå 2
Force Staff-effekt
Fontäneffekt - Nivå 3
Bottle-effekt
Teleporteringseffekt - Nivå 3
Phase Boots-effekt
Effekt vid nekande av creep
Dagon-effekt
Maelstrom/Mjollnir-effekt
Mekansm-effekt
Radiance-effekt
Shiva's Guard-effekt

Andra belöningar

Utöver allt ovan, kommer du även få nya belöningar såsom årstidsterrängen, utvecklande ward, musikpaket, uttryckssymboler, m.m. när du fortsätter att öka din stridsnivå. Hur långt du än når, kommer årets stridspass att dränka dig i belöningar.

Commemorative Aegis

Nivå
1000
Fira tävlingssäsongen kröningsevent genom att lägga anspråk på din egna Aegis of Champions. De stridshärdade legenderna som når nivå 1000 kommer få en speciell glödeffekt för Aegis i spelets fontän, samt bjudas in för att ta emot The International 2016 Collector's Aegis, en exklusiv kopia (skala 1:5) på mästarnas berömda pris.

Inkluderar en speciell Aegis bredvid hjältens hälsomätare i spelet
Köp stridspass Köp nivåer
Nivå 1  $9.99 USD
Nivå 75  $36.99 USD
5 nivåer  $2.49 USD
11 nivåer  $4.99 USD
24 nivåer  $9.99 USD
Visa hela belöningslistan för stridspasset