$1,600,000

Jelenlegi nyereményalap

A The International 2017 Csatabelépő készen áll, hogy átnavigáljon a nyári Dota 2 idény tengerén, egyenesen a mindent eldöntő seattle-i csatáig, mely lassan felsejlik a bajnokság láthatárán. Ez az exkluzív tartalmakkal csordultig töltött, és jutalmakkal telepakolt Csatabelépő több kincset rejt, mint az Elsüllyedt Szigetek összes kincsestára egybevéve.

Az eladások bevételének 25%-a egyenesen a The International 2017 nyereményalapjába megy.

Csatabelépő vétele Szintek vétele
1. szint  $9.99 USD
75. szint  $36.99 USD
5 szint  $2.49 USD
11 szint  $4.99 USD
24 szint  $9.99 USD

Új 2017-ben

I. felvonás: A sors homokja

Már elérhető!

II. felvonás: Cella a mélyben

Júliusban jön

Ezen a nyáron minden Csatabelépő-tulajdonost meghívunk egy együttműködő kalandra a Sötét Zátony legsötétebb mélyébe.

A még ebben a hónapban érkező első felvonásban, melyet a második júliusban követ majd, e vadiúj hadjárat csatába hív három barát, vagy játékkeresés által talált szövetséges oldalán, hogy átverekedjétek magatokat az undorító szörnyekkel, alattomos csapdákkal és más halálos rémségekkel tarkított változatos tájakon.

Miközben a Sötét Zátony sorsa és a szabad tengerek biztonsága csak egy hínárszálon függ, össze kell majd dolgoznotok, ha bármi reményt is akartok találni a túlélésre.

Sivatagi Homok Kicsi Roshan

Rendkívül ritka jutalom

Utazz különös tájakra

Az első felvonás kezdetén a Sötét Zátony mélyén egy addig szunnyadó gonosz kavarja fel az állóvizet, és csak a Tengerek Titkos Tanácsa áll készen szembenézni vele. Válaszolsz a Tanács hívására, útra kelve megfékezni e sötét erő felemelkedését?

Küzdj rémséges bestiákkal

Minden jótett elnyeri méltó büntetését, a szörnyek tengerként hömpölygő hordái pedig mindent meg is tesznek, hogy elérjen a vég. Maradjatok együtt és legyetek résen, hátha úgy lesz némi esélyetek.

Gyűjtsd be jutalmaidat

A hadjárat minden egyes zónájában legfeljebb 3 csillagot szerezhetsz. Az 1. és 2. csillag csatapontot, a 3. csillag pedig Iszaphullám kincset biztosít, ami rendkívül ritka eséllyel tartalmazhatja az exkluzív Sivatagi Homok Kicsi Roshant. Ha elérted a 165. csataszintet, egy zónában 3 csillagot szerezve egy extra Iszaphullám kincset is kapsz.

Új

Csatapont-adomány

Ahogy csataszintedet növeled, Csatapont-adományokat fogsz kapni, melyekkel bónuszzsetonokat adhatsz csapatod minden tagjának fogadásához. Lehet, hogy ezek a 250-es, 500-as és 1000-es zsetonmennyiségekben elérhető bónuszok segíteni fognak egész csapatodnak magasabb csataszinteket elérni. Csak győznötök kell.

Új

Csapatküldetések

A csapatcélkitűzéses ösvény hozzáadásával az idei küldetések egy új küldetéstípussal bővülnek. Dolgozz össze csapattársaiddal az egy, illetve több játék alatt elérendő célok teljesítése érdekében. Mint minden küldetés, ezek a speciális feladatok is extra csatapontokat érnek, és még egy ahhoz az ösvényhez tartozó egyedi teljesítési jutalmat is adnak. Teljesítsd az ösvényt elég csillaggal, és egy stílusfejlesztést is feloldhatsz a jutalmadhoz.

Új

Játékkeresési kvíz

Már a hősválasztás előtt fitogtatni akarod Dota-szakértelmed a világ előtt? Óriási tudásod mostantól tényleg kamatoztathatod: kvízkérdések megválaszolásával!

Dolgozz egyedül, vagy dugjátok össze fejeteket barátaiddal a helyes válasz kiválasztásához és a globális konkurencia felülmúlásához. A jó válaszok dupla pontot érnek, ha a játékosok többsége rosszul tippel. A változatos kérdésekkel, valamint barátokkal és ellenségekkel a kvíz csevegőszobájában, egyszerre fényesítheted Dota-szaktudásodat és dolgozhatsz a csataszintnövelő Kvíz Teljesítményeken.

Új

Kedvenc csapat

Gyűjtsd össze egy csapat teljes játékoskártya szettjét, hogy speciális Teleport-effekteket, profilikonokat és Képmás-zászlókat oldj fel, melyekkel kifejezheted támogatásod kedvenc ötösöd iránt. Egy teljes ezüst vagy arany kártyaszett összegyűjtése fejlesztett verziót ad a jutalmakból.

Új

Rangduplázás

A Csatabelépő-tulajdonosoknak mostantól lehetőségük van megduplázni kockára tett JáR-jukat. Egy rangsorolt meccs kezdetén hetente egyszer - magasabb csataszinteken többször - lehetőséged lesz megduplázni lehetséges JáR-vesztésedet, illetve JáR-szerzésedet. Ha megnyered a játékot, kétszer annyi pontot kapsz. Ha vesztesz, még lentebb esel a rangsorban.

1
255
395

Hetente egy

Hetente kettő

Hetente három

Új

Ereklyék

Tűnj ki a tömegből egy olyan Ereklyével, ami exkluzív szimbólum effekttel ruházza fel hőseidet a következő évi Internationalig.

Minden héten tíz Csatabelépő-tulajdonos nyer majd egy-egy Ereklyét, amit általános tárgyként felszerelhetnek mindegyik hősükre. Csak játssz három meccset, és kiérdemled heti próbálkozásodat Slark Szökőármorajában. Utána pedig már csak pár csepp szerencsén múlik, hogy a fődíjat, vagy extra csatapontokat viszel haza. A Tárgykiosztás Általános tárgyak menüjében bárki kipróbálhatja az Ereklyét, és minden megnyert Ereklye azonnal cserélhető és értékesíthető lesz.

Játssz három játékot hetente, hogy esélyt kapj.

Egyéb jellemzők

A The International Csatabelépő most csordultig van tengernyi régi kedvenccel.

Zsetonfogadás

Minden héten kapsz egy adag zsetont, amit kockára tehetsz bármely játék kezdetén. Tedd meg fogadásod és támogasd meg egy győzelemmel, hogy további Csatapontokat szerezz. A heti zsetonkorlátod a Csataszinteddel együtt nő.

Titokzatos-szavazás

Már hagyománnyá vált. Ismét a Csatabelépő-tulajdonosok közösségét hívjuk, hogy kiválasszák a következő hőst, aki egy áhított Titokzatos tárgyat kap. A Titokzatos-szavazás, melynek múltját ádáz küzdelmek és meglepő végkifejletek tarkítják, segít formába önteni az eljövendőt.

Időszakos játékkeresés

A Csatabelépő-tulajdonosok csatlakozhatnak más játékosokhoz, akik szintén a legjobbat szeretnék kihozni magukból. Kezdj új JáR-kalibrálással és kövesd előrehaladásod az idény során. Játssz 40-nél több játékot az idény végéig és lehetőséged lesz lecserélni normál rangsorolt JáR-odat az új, nehezen kiharcolt szezonális JáR-odra.

Csata Kupa

A bajnokságok nem csak a profiknak valók. A The International idény során minden hétvégén minden játékos megmérettetheti magát, csatlakozva a Hétvégi Csata Kupához, ahol nyolccsapatos, egyenes kieséses ágakba lesznek osztva egyforma erősségű ellenfelekkel szemben.

Tippeld meg a nyereményalapot

Mennyire bízol jósképességeidben? Tippeld meg a The International végső nyereményalapját Csatabelépőd Összefoglaló részében, és további 10 000 csatapontot nyerhetsz.

The International Összefoglaló

Minden Csatabelépő-tulajdonos megkapja a The International 2017 Összefoglalót is, az év legnagyobb bajnokságának digitális kézikönyvét. Kattints Összefoglalódra a tippeléshez, az ágak felvázolásához, a Fantasy kihíváshoz, bajnokságinformációk megnézéséhez és még sok máshoz.

Csataszint-jutalmak

Növeld csataszinted növekvő számú exkluzív jutalmak feloldásához.
Lépj szintet feladatok teljesítésével vagy csataszint-csomagok közvetlen vásárlásával. Tornászd fel szintedet elég magasra, és további Halhatatlan Kincseket, egy új terepet, fejlődő futárt, gúnyolódásokat és sok mást fogsz kapni.

A 2017-es Halhatatlanok

Minden kincs tartalmaz egy Halhatatlan tárgyat, és tartalmazhat még egy ritka, nagyon ritka vagy rendkívül ritka bónusz tárgyat is.

A Csatabelépő megvásárlásakor kapsz egyet-egyet mindegyik Halhatatlan Kincsből, majd újabbakat a következő szinteken:

Kincs I: 1 - 10 - 22 - 34 - 46 - 80 - 210 (30 szintenként ismétlődik)
Kincs II: 1 - 98 - 113 - 140 - 152 - 220 (30 szintenként ismétlődik)
Kincs III: 1 - 167 - 176 - 191 - 200 - 230 (30 szintenként ismétlődik)
140. szint - Bónuszcsomagot kapsz, benne 3 Halhatatlan Kinccsel
375. szint - Bónuszcsomagot kapsz, benne 10 Halhatatlan Kinccsel

Korlátozott eladhatóság

A Halhatatlan tárgyak nem cserélhetők vagy értékesíthetők a The International 2018-ig. Addig minden tárgy egyszer elajándékozható, és a rendkívül ritka tárgyak azonnal cserélhetők.

Kincs I
  |  
Kincs II
  |  
Kincs III
Nagy Kaliberű Jutalom
Hát tárgy egyedi Headshot effekttel és hanggal.
Szentségtelen Egyesülés
Hát tárgy egyedi Rage effekttel.
Yulsaria Vállvértje
Váll tárgy egyedi Frostbite effekttel.
Maraxiform Dühe
Hát tárgy egyedi Searing Arrows effekttel és hanggal.
Gun-Yu Botja
Fegyver egyedi Boundless Strike effekttel és hanggal.
Forrongó Fújtató
Fej tárgy egyedi Viscous Nasal Goo effekttel és hanggal.
Lycosidae Oltalma
Hát tárgy egyedi Spawn Spiderlings effekttel.
Arany Szentségtelen Egyesülés
Arany hát tárgy egyedi Rage effekttel.
A Tengerfürkész Kötőféke
Fej tárgy egyedi Dark Pact effekttel és hanggal.
A Káosz Fókusza
Pajzs egyedi Reality Rift effekttel és hanggal.
Satnyafa Menedék
Váll tárgy egyedi Living Armor effekttel és hanggal.
Sárkánykovácsolta Láng
Öv tárgy egyedi Light Strike Array effekttel és hanggal.
Dögevő Mohócsiga
Bal kar tárgy egyedi Rot effekttel.
Eztzhok Szája
Fej tárgy egyedi Thirst effekttel.
A Teremtés Fújtatói
Hát tárgy egyedi Echo Stomp effekttel és hanggal.
A Hajnalhasadás Szárnyai
Hátas egyedi Illuminate effekttel.
Arany Halhatatlan Kincsesláda
A Chaos Knight, Pudge vagy Lina Halhatatlan egy arany változatát tartalmazza.
Komor Betakarítás
Fegyver egyedi Reaper's Scythe effekttel és hanggal.
Karmazsin Csápok
Fej tárgy egyedi Swarm effekttel.
Káros Lojalitás
Fej tárgy egyedi Overwhelming Odds effekttel és hanggal.
Az Ártó Sárkány Csuklyája
Fej tárgy egyedi Poison Attack effekttel és hanggal.
Transzverzális Lélek
Váll tárgy egyedi Spectral Dagger effekttel és hanggal.
Jégbe Törő Építmény
Fej tárgy egyedi Cold Embrace effekttel.
A Pusztasági Kórság
Kar tárgy egyedi Caustic Finale effekttel.
50 Csatabelépő-szint
50 Csatabelépő-szinttel fejleszti a The International 2017 Csatabelépődet.
Arany Csápok
Fej tárgy egyedi Swarm effekttel.
Virrasztó Diadal
Fegyver egyedi Great Cleave effekttel és hanggal, egyedi God's Strength effekttel és egyedi krit effekttel.
Bónusz ritka jutalom
Bónusz nagyon ritka jutalom
Bónusz rendkívül ritka jutalom
Bónusz ritka jutalom
Bónusz nagyon ritka jutalom
Bónusz rendkívül ritka jutalom
Bónusz ritka jutalom
Bónusz nagyon ritka jutalom
Bónusz rendkívül ritka jutalom

ÚjIdőszakos Csevegőkorong-hangok

26

Hangeffekt Ötös Csomag A

107

Hangeffekt Ötös Csomag B

157

Zhou még vár...

207

Hű!

257

Mind meghaltak!

307

Brutális. Ádáz. Legyakva.

357

[Mindenki] Kész katasztrófa!

A Dota közösségben a megfelelő hangklip jobban leírhat egy pillanatot, mint azt szöveg vagy hangulatjel valaha is tudná, a játékbeli csevegőkoronghoz most hozzáadott hangeffektekkel pedig a játékosok egy erőteljes új módon tudják kifejezni magukat. Szerezz új hangokat a Csatabelépő jutalomösvényén haladva, hadd hallja a világ, hogyan is érzel valójában. A csapat-csevegéses hangok félpercenként kétszer játszhatók le, a közös csevegésesek pedig öt percenként egyszer.

A Zátony pereme

Terep

Exkluzív jutalom

Ez a tárgy soha nem lesz cserélhető vagy megvásárolható a piacon.
Oldd fel, mielőtt a The International véget ér.

Szint
150

Vesd bele magad a jutalmakba egy utazással a Sötét Zátonyra. Minden Csatabelépő-tulajdonos, aki eléri a 150. csataszintet, véglegesen megkapja a Zátony pereme terepet.

Ez a terep nem jár le

A Sószítta Tengerész Zsákmánya

Kunkka Presztízs tárgy

Exkluzív jutalom

Ez a tárgy soha nem lesz cserélhető vagy megvásárolható a piacon.
Oldd fel, mielőtt a The International véget ér.

Szint
225

Küldetésösvényt és feloldható stílust tartalmaz
Navigáld Csatabelépődet a 225. szintig, hogy feloldd az érkező Kunkka Presztízs tárgyat és küldetésösvényt. Teljesítsd az ösvényét, hogy stílusfeloldást kapj a tárgyhoz. Kunkka ultimate képességének hajóját pedig az óriási kísérteties ragadozóra cserélve, ellenségeid talán nem is merészkednek többé vízközelbe.

Kunkka és Tidehunter

Bemondó-csomag

Szint
75

Azon Csatabelépő legénysége, mely 75. szintre emelkedik, megkapja a hamarosan érkező Kunkka és Tidehunter bemondó- és gyilkosság-csomagot. Cseréld le az alapértelmezett bemondót erre a két tengeri nemezisre, akik készen állnak minden egyes játékot megfűszerezni csípősségükkel.

Melegszívű Társ

Io Titokzatos

Exkluzív jutalom

Ez a tárgy soha nem lesz cserélhető vagy megvásárolható a piacon.
Oldd fel, mielőtt a The International véget ér.

Szint
245

Minden Csatabelépő-tulajdonos, aki meghódítja a 245. szintet, megkapja az exkluzív Io Társkocka Titokzatost egyedi animációkkal, effektekkel és ölési hangokkal. Bármerre sodorjon is a csata áradata, a barátság kötelékei mindig győzelemhez segítenek.

A Jótevő Bizalma

Halhatatlan I

Halhatatlan II

Halhatatlan III

Extra ritka esély

Tartalma
Szint
83

Mindegyik „A Jótevő Bizalma” tartalmaz egyet a három 2017-es Halhatatlan Kincs közül, plusz rendkívül ritka esélyt, hogy egy további kincset kapj, mely a jó néhány korlátozott számú tárgy egyikét tartalmazza.

A 235. szinttől
50 szintenként
újabbat kapsz

Gúnyolódások

„Könnyed mozgás”

Jakiro

„Kellemes kikapcsolódás”

Winter Wyvern

„Láncos break tánc”

Lifestealer

„Csontcimbalom”

Clinkz

„Szedd a lábad”

Kunkka

„Barátszerzés”

Crystal Maiden

„Sikeres felszállás”

Techies

„A béke szellemében”

Storm Spirit

Hermész, a Remeterák

Fejlődő futár

E szinteken fejlődik:
1 - 40 - 116 - 198 - 302 - 516 - 1058

Nem számít, hogy tárgybefejező receptre vagy életmentő TP Scrollra van szükséged, Hermész érkezése mindig mosolyt csal még a legzsémbesebb arcokra is. Nyolc további stílusfeloldással növelheted Hermész szintjét, hogy fejleszd a páncélját csatatéri hozzájárulásának elismeréseként.

Folyófiolák

2017-ben új aktiválási módszer

Feloldás szintje:
68
Krómfiola
Feloldás szintje:
122
Száraz Fiola
Feloldás szintje:
315
Nyálkafiola
Feloldás szintje:
465
Olajfiola
Feloldás szintje:
575
Elektromos Fiola
Feloldás szintje:
805
Varázsital
Feloldás szintje:
1905
Vérfiola

A 68. Csataszinttől kezdve misztikus Folyófiolákat fogsz kapni, melyek lehetővé teszik hősödnek, hogy a játékban mindenki számára megváltoztassa a folyó anyagát és színét. Csak gázolj a folyóba és aktiválj egy fiolát, hogy 3 percre átalakítsd. Mindegyik fiolád játékonként egyszer használható, de az nincs korlátozva, hogy hány játékban aktiválhatod őket.

Különleges időszakos effektek

Időszakos játékon belüli effekteket old fel, amikor eléred a következő Csataszinteket:

Kút-effekt - 1. szint
Teleport-effekt - 1. szint
Blink effekt - 1. szint
Szintlépés effekt
Eul's Scepter of Divinity effekt
Teleport-effekt - 2. szint
Blink effekt - 2. szint
Kút-effekt - 2. szint
Force Staff effekt
Kút-effekt - 3. szint
Bottle effekt
Teleport-effekt - 3. szint
Phase Boots effekt
Creep-beáldozás effekt
Dagon effekt
Maelstrom és Mjollnir effekt
Mekansm effekt
Radiance effekt
Shiva's Guard effekt

Egyéb jutalmak

A fentieken kívül új jutalmak garmadáját is megkapod, mint például a Szezonális terep, a Fejlődő ward, a Zenecsomag, hangulatjelek és még sok más, ahogy a Csataszint-ösvény láthatára felé hajózol. De nem számít, milyen messze jutsz, az idei Csatabelépőnek hála mindenképp úszhatsz a jutalmakban.

Megemlékező Égisz

Szint
1000
Emlékezz meg a versengő idényt megkoronázó eseményről saját Bajnokok Égiszét szerezve. Azok a harcedzett legendák, akik eljutnak az 1000. szintig, egy különleges effektet kapnak a játékbeli kút-Aegishez, valamint lehetőséget egy The International 2017 Gyűjtők Égisze, a híres bajnoki díj egy exkluzív 1:5-ös méretű fémötvözet-másának megszerzésére.

Különleges Aegist tartalmaz a játékbeli hőséleterő-csíkra.
Csatabelépő vétele Szintek vétele
1. szint  $9.99 USD
75. szint  $36.99 USD
5 szint  $2.49 USD
11 szint  $4.99 USD
24 szint  $9.99 USD
Teljes Csatabelépő-jutalomlista