$1,600,000

ΤΡΕΧΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ

Το πάσο μάχης του International είναι έτοιμο να σαλπάρει στην καλοκαιρινή σεζόν του Dota και η καθοριστική μάχη στο Seattle αναμένει μόλις πέρα από τον ορίζοντα. Γεμάτο με αποκλειστικά χαρακτηριστικά και σωρούς ανταμοιβών, αυτό το πάσο μάχης έχει περισσότερους θησαυρούς από όλα τα θησαυροφυλάκια στις Βυθισμένες Νήσους.

Το 25% όλων των πωλήσεων πάσων μάχης πηγαίνει απευθείας στο χρηματικό έπαθλο του International 2017.

ΑΓΟΡΑ ΠΑΣΟΥ ΜΑΧΗΣ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΩΝ
ΕΠΙΠΕΔΟ 1  $9.99 USD
ΕΠΙΠΕΔΟ 75  $36.99 USD
5 ΕΠΙΠΕΔΑ  $2.49 USD
11 ΕΠΙΠΕΔΑ  $4.99 USD
24 ΕΠΙΠΕΔΑ  $9.99 USD

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ 2017

ΠΡΑΞΗ I: Η ΑΜΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ!

ΠΡΑΞΗ II: ΜΙΑ ΚΡΥΠΤΗ ΣΤΟ ΒΥΘΟ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

Αυτό το καλοκαίρι, όλοι οι κάτοχοι πάσου μάχης καλούνται να συμμετέχουν σε μια περιπέτεια συνεργασίας στα πιο τρομερά βάθη του Σκοτεινού Ύφαλου.

Αυτή η ολοκαίνουργια εκστρατεία, διαθέσιμη αργότερα αυτό το μήνα, θα σας καλέσει να συνεργαστείτε με τρεις φίλους ή νέους συμμάχους για να πολεμήσετε μέσα από ένα ποικιλόμορφο πεδίο φοβερά τέρατα, πονηρές παγίδες και άλλους θανάσιμους τρόμους.

Με τη μοίρα του Σκοτεινού Ύφαλου και των ελεύθερων θαλασσών να κρέμεται από μια πετονιά, θα χρειαστεί να συνεργαστείτε για να βρείτε ελπίδα για επιβίωση.

Desert Baby Roshan

Υπερβολικά σπάνια ανταμοιβή

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ

Καθώς ξεκινά η Πράξη I, μια σκοτεινή δύναμη ξυπνά στα βάθη του Σκοτεινού Ύφαλου και μόνο το μυστικό Συμβούλιο της Άλμης προετοιμάστηκε να το αντιμετωπίσει. Θα απαντήσετε στο κάλεσμα του συμβουλίου και θα ταξιδέψετε για να σταματήσετε την ανάδυση αυτής της σκοτεινής δύναμης;

ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΦΟΒΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ

Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη και οι ορδές τεράτων τριγυρνούν για να σας δώσουν ένα πρέπον τέλος. Μείνετε μαζί και μείνει σε εγρήγορση. Έτσι μόνο μπορεί να έχετε καμιά πιθανότητα.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ ΣΑΣ

Αποκτήστε έως και 3 αστέρια σε κάθε ζώνη στην εκστρατεία. Με 1 και 2 αστέρια κερδίζετε πόντους μάχης και με 3 αστέρια κερδίσετε το θησαυρό του Siltbreaker, που περιέχει μια υπερβολικά σπάνια πιθανότητα για το αποκλειστικό Desert Sands Baby Roshan. Αν έχετε φτάσει στο επίπεδο μάχης 165, τότε με 3 αστέρια σε μια ζώνη κερδίζετε έναν επιπλέον θησαυρό του Siltbreaker.

ΝΕΟ

ΜΑΡΚΕΣ ΠΟΝΤΩΝ ΟΜΑΔΑΣ

Καθώς αυξάνετε το επίπεδο πάσου μάχης, θα λάβετε μάρκες πόντων ομάδας που σας επιτρέπουν να στοιχηματίζετε επιπλέον μάρκες για όλη την ομάδα σας. Διαθέσιμες σε πόσα των 250, 500 και 1000 πόντων, αυτές οι μάρκες μπορούν να βοηθήσουν όλη την ομάδα σας να κατορθώσει υψηλότερα επίπεδα πάσου μάχης. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κερδίσετε.

ΝΕΟ

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Οι αποστολές αυτής της χρονιάς έχουν και έναν νέο τύπο αποστολής μαζί με τη προσθήκη ενός μονοπατιού ομαδικών αποστολών. Συνεργαστείτε με τους συμπαίκτες σας για να κατορθώσετε στόχους σε ένα ή μέσω πολλαπλών παιχνιδιών. Όπως όλες οι αποστολές, αυτές οι ειδικές αναθέσεις σας χαρίζουν επιπλέον πόντους μάχης, καθώς και μια μοναδική ανταμοιβή ολοκλήρωσης για αυτό το μονοπάτι. Ολοκληρώστε το μονοπάτι με αρκετά αστέρια και θα ξεκλειδώσετε μια αναβάθμιση εμφάνισης για την ανταμοιβή σας.

ΝΕΟ

ΚΟΥΙΖ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Θέλετε να δείξτε τις γνώσεις σας στο Dota στον κόσμο πριν επιλέξετε ήρωα; Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τρανή γνώση σας απαντώντας ερωτήσεις!

Απαντήστε μόνοι ή συνεργαστείτε με τους φίλους σας για να επιλέξετε τις σωστές απαντήσεις και να κερδίσετε τον παγκόσμιο ανταγωνισμό. Οι σωστές απαντήσεις δίνουν διπλάσιους πόντους αν οι περισσότεροι παίκτες μαντέψουν λάθος. Με εναλλασσόμενη ποικιλία ερωτήσεων και κανάλι συνομιλίας για το κουίζ που βρίσκονται ταυτόχρονα και φίλοι και αντίπαλοι, μπορείτε να μάθετε καλύτερα τις λεπτομέρειες του Dota ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζετε το πάσο μάχης σας με τα επιτεύγματα του κουίζ αναμονής.

ΝΕΟ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ

Συλλέξτε όλες τις κάρτες παικτών εικονικού πρωταθλήματος από μια ομάδα για να ξεκλειδώσετε ειδικό εφέ τηλεμεταφοράς, εικονίδια προφίλ και σημαίας ηρωικών ομοιωμάτων για να δείξετε την υποστήριξή σας για την αγαπημένη σας πεντάδα. Συλλέγοντας ολόκληρο σετ από ασημένιες ή χρυσές κάρτες θα σας χαρίζει αναβαθμισμένη έκδοση της κάθε ανταμοιβής.

ΝΕΟ

ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ MMR

Οι κάτοχοι πάσου μάχης έχουν πλέον τη δυνατότητα να διπλασιάσουν το MMR που ρισκάρουν. Στην αρχή παιχνιδιών κατάταξης μια φορά τη βδομάδα (περισσότερες φορές διαθέσιμες σε υψηλότερη επίπεδα πάσου μάχης) θα έχετε την επιλογή να διπλασιάσετε την ενδεχόμενη αύξηση ή απώλεια MMR από το παιχνίδι. Κερδίστε το παιχνίδι και θα αποκτήσετε τους διπλάσιους πόντους. Χάστε και θα πέσετε ακόμα πιο χαμηλά στην κατάταξη.

1
255
395

ΕΝΑ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΔΥΟ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΤΡΙΑ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΝΕΟ

ΚΕΙΜΗΛΙΑ

Ξεχωρίστε από το πλήθος με ένα κειμήλιο που εμποτίζει τους ήρωές σας με ένα αποκλειστικό εφέ εμβλήματος μέχρι το International του επόμενου χρόνου.

Κάθε εβδομάδα, δέκα κάτοχοι πάσου μάχης θα λάβουν ένα κειμήλιο που μπορούν να εξοπλίσουν ως καθολικό αντικείμενο σε κάθε ήρωα. Απλά παίξτε τρία παιχνίδια κάθε εβδομάδα για κερδίστε μια προσπάθεια στην πίστα του Slark. Έπειτα, είναι απλά θέμα τύχης το να κερδίσετε το μεγάλο βραβείο ή επιπλέον πόντους πάσου μάχης. Ο κάθε ένας μπορεί να δοκιμάσει το κειμήλιο στον εξοπλισμό καθολικών αντικειμένων και όλα τα κερδισμένα κειμήλια είναι αμέσως ανταλλάξιμα και εμπορεύσιμα.

Παίξτε τρία παιχνίδια για να αποκτήσετε μια ευκαιρία κάθε εβδομάδα

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το πάσο μάχης του International περιλαμβάνει ακόμα τα παλιά αγαπημένα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΝΤΩΝ

Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνετε μάρκες για να τις χρησιμοποιείτε σε στοιχήματα. Βάλτε ένα στοίχημα και ταυτόχρονα κερδίστε το παιχνίδι για να κερδίσετε περισσότερους πόντους μάχης. Το εβδομαδιαίο όριο στις μάρκες σας θα αυξάνεται καθώς αυξάνεται το επίπεδο μάχης σας.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ARCANA

Έχει γίνει παράδοση. Άλλη μια φορά, η κοινότητα των κατόχων πάσου μάχης καλείται να επιλέξει τον επόμενο ήρωα που θα λάβει ένα πολυπόθητο αντικείμενο Arcana. Με ένα ιστορικό τρομερών αναμετρήσεων και εκπληκτικών αποτελεσμάτων, η ψηφοφορία Arcana βοηθάει να καθορίσετε το σχήμα του μέλλοντος.

ΕΠΟΧΙΑΚΟ MATCHMAKING

Οι κάτοχοι πάσου μάχης μπορούν να παίξουν παιχνίδια με άλλους παίκτες που επιθυμούν να φτάσουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Ξεκινήστε με μια νέα βαθμονόμηση MMR και παρακολουθήστε την πρόοδό σας. Παίξτε 40+ παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και θα έχετε την επιλογή να αντικαταστήσετε το κανονικό MMR κατάταξής σας με το νέο σας, αποκτημένο με κόπο εποχιακό MMR.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΧΗΣ

Τα τουρνουά δεν είναι μόνο για τους επαγγελματίες. Κάθε σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια της σεζόν του International, όλοι οι παίκτες μπορούν να προκαλέσουν τις δυνάμεις τους συμμετέχοντας σε Εβδομαδιαίο κύπελλο μάχης, όπου θα διαγωνιστούν με άλλες οκτώ ομάδες ίδιων ικανοτήτων σε όμιλο μονού αποκλεισμού.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ

Νιώθετε σίγουροι στις δυνάμεις μαντείας σας; Προβλέψτε το τελικό χρηματικό έπαθλο για το International στο Compendium του πάσου μάχης ας και θα κερδίσετε 10.000 επιπλέον πόντους μάχης.

TO COMPENDIUM ΤΟΥ INTERNATIONAL

Όλοι οι κάτοχοι πάσου μάχης λαμβάνουν επίσης το International 2017 Compendium, τον ψηφιακό σας σύντροφο για το μεγαλύτερο τουρνουά του χρόνου. Πατήστε στο Compendium σας για να συμπληρώσετε προβλέψεις, να ορίσετε τους ομίλους σας, να λάβετε μέρος στο εικονικό πρωτάθλημα, να δείτε πληροφορίες για τη διοργάνωση και άλλα.

ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ ΠΑΣΟΥ ΜΑΧΗΣ

Ανεβάστε το επίπεδο μάχης σας για να ξεκλειδώσετε όλο και περισσότερες αποκλειστικές ανταμοιβές.
Ανεβείτε επίπεδο ολοκληρώνοντας αποστολές πάσου μάχης ή αγοράζοντας απευθείας πακέτα πόντων μάχης. Ανεβείτε αρκετά επίπεδα και θα κερδίσετε επιπλέον θησαυρούς, ένα νέο πεδίο μάχης, εξελισσόμενο μεταφορέα, χλευασμούς ηρώων και πολλά ακόμα.

ΤΑ IMMORTAL ΓΙΑ ΤΟ 2017

Κάθε θησαυρός περιέχει ένα Immortal αντικείμενο καθώς και ακόμα ένα επιπλέον σπάνιο, πολύ σπάνιο ή εξαιρετικά σπάνιο αντικείμενο.

Αποκτήστε έναν από κάθε θησαυρό όταν αγοράζετε το πάσο μάχης και έπειτα κερδίστε Immortal θησαυρούς σε αυτά τα επίπεδα:

ΘΗΣΑΥΡΟΣ I: 1 - 10 - 22 - 34 - 46 - 80 - 210 (επαναλαμβάνεται κάθε 30 επίπεδα)
ΘΗΣΑΥΡΟΣ II: 1 - 98 - 113 - 140 - 152 - 220 (επαναλαμβάνεται κάθε 30 επίπεδα)
ΘΗΣΑΥΡΟΣ III: 1 - 167 - 176 - 191 - 200 - 230 (επαναλαμβάνεται κάθε 30 επίπεδα)
Επίπεδο 140 - Κερδίστε επιπλέον πακέτο με 3 Immortal θησαυρούς
Επίπεδο 375 - Κερδίστε επιπλέον πακέτο με 10 Immortal θησαυρούς

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τα αντικείμενα Immortal δεν μπορούν να ανταλλαχθούν ή να πουληθούν μέχρι το International 2018. Μέχρι τότε, κάθε αντικείμενο μπορεί να δωρηθεί μία φορά και τα υπερβολικά σπάνια αντικείμενα μπορούν να ανταλλαχθούν αμέσως.

ΘΗΣΑΥΡΟΣ I
  |  
ΘΗΣΑΥΡΟΣ II
  |  
ΘΗΣΑΥΡΟΣ III
Full-Bore Bonanza
Αντικείμενο πλάτης με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Headshot
Profane Union
Αντικείμενο πλάτης με προσαρμοσμένο εφέ Rage
Yulsaria's Mantle
Αντικείμενο ώμου με προσαρμοσμένο εφέ Frostbite
Maraxiform's Ire
Αντικείμενο πλάτης με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Searing Arrows
Staff of Gun-Yu
Όπλο με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Boundless Strike
Blastforge Exhaler
Αντικείμενο κεφαλιού με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Viscous Nasal Goo
Lycosidae's Favor
Αντικείμενο πλάτης με προσαρμοσμένο εφέ Spawn Spiderlings
Golden Profane Union
Χρυσό αντικείμενο πλάτης με προσαρμοσμένο εφέ Rage
Sea Rake's Bridle
Αντικείμενο κεφαλιού με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Dark Pact
Chaos Fulcrum
Ασπίδα με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Reality Rift
Stuntwood Sanctuary
Αντικείμενο ώμου με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Living Armor
Wyrmwrought Flare
Αντικείμενο ζώνης με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Light Strike Array
Scavenging Guttleslug
Αντικείμενο αριστερού χεριού με προσαρμοσμένο εφέ Rot
Maw of Eztzhok
Αντικείμενο κεφαλιού με προσαρμοσμένο εφέ Thirst
Bellows of Creation
Αντικείμενο πλάτης με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Echo Stomp
Wings of Daybreak
Υποζύγιο με προσαρμοσμένο εφέ Illuminate
ΧΡΥΣΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ Immortal
Περιέχει μια χρυσή έκδοση του Immortal των Chaos Knight, Pudge ή της Lina
Sullen Harvest
Όπλο με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Reaper's Scythe
Crimson Cyrridae
Αντικείμενο κεφαλιού με προσαρμοσμένο εφέ Swarm
Baneful Devotion
Αντικείμενο κεφαλιού με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Overwhelming Odds
Malefic Drake's Hood
Αντικείμενο κεφαλιού με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Poison Attack
Transversant Soul
Αντικείμενο ώμου με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Spectral Dagger
Iceflight Edifice
Αντικείμενο κεφαλιού με προσαρμοσμένο εφέ Cold Embrace
The Barren Vector
Αντικείμενο χεριού με προσαρμοσμένο εφέ Caustic Finale
50 ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΣΟΥ ΜΑΧΗΣ
Αναβαθμίστε το πάσο μάχης International 2017 σας με 50 επίπεδα
Golden Cyrridae
Αντικείμενο κεφαλιού με προσαρμοσμένο εφέ Swarm
Vigil Triumph
Όπλο με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Great Cleave, προσαρμοσμένο εφέ God's Strength effect και προσαρμοσμένο εφέ καίριων επιθέσεων
Επιπλέον σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον πολύ σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον υπερβολικά σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον πολύ σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον υπερβολικά σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον πολύ σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον υπερβολικά σπάνια ανταμοιβή

ΝΕΟΕΠΟΧΙΑΚΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΡΟΔΕΛΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ

26

Πακέτο πέντε ηχητικών Α

107

Πακέτο πέντε ηχητικών Β

157

Patience from Zhou

207

Waow

257

They're all dead!

307

Brutal. Savage. Rekt.

357

[ΟΛΟΙ] It's a disastah!

Στην κοινότητα του Dota, ο σωστός ήχος μπορεί να περιγράψει μια στιγμή καλύτερα από όσο θα μπορέσουν ποτέ κάποιο κείμενο ή φατσούλα και με την προσθήκη των ηχητικών εφέ στη ροδέλα συνομιλίας εντός παιχνιδιού, οι παίκτες αποκτούν έναν ισχυρό νέο τρόπο να εκφράζονται. Αποκτήστε νέα ηχητικά καθώς αποκτάτε ανταμοιβές πάσου μάχης και δείξτε στον κόσμο πως αισθάνεστε πραγματικά. Ένα ηχητικό ομάδας μπορεί να παιχτεί δύο φορές κάθε 30 δευτερόλεπτα και τα ηχητικά προς όλους μπορούν να ακουστούν μια φορά κάθε πέντε λεπτά.

Reef's Edge

ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ

Αυτό το αντικείμενο δε θα γίνει ποτέ ανταλλάξιμο ή αγοράσιμο στην αγορά.
Ξεκλειδώστε το πριν λήξει το International.

ΕΠΙΠΕΔΟ
150

Διεισδύστε βαθιά στις ανταμοιβές πάσου μάχης για να ξεκλειδώσετε τον Σκοτεινό Ύφαλο. Όλοι οι κάτοχοι πάσου μάχης που θα φτάσουν το επίπεδο πάσου μάχης 150 θα λάβουν μόνιμα το πεδίο μάχης Reef's Edge.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΔΕ ΛΗΓΕΙ

Prize Of The Saltworn Mariner

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΥΡΟΥΣ ΓΙΑ Kunkka

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ

Αυτό το αντικείμενο δε θα γίνει ποτέ ανταλλάξιμο ή αγοράσιμο στην αγορά.
Ξεκλειδώστε το πριν λήξει το International.

ΕΠΙΠΕΔΟ
225

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Σαλπάρετε το πάσο μάχης σας στο επίπεδο 225 για να ξεκλειδώσετε ένα επερχόμενο αντικείμενο κύρους για τον Kunkka και ένα μονοπάτι αποστολών. Ολοκληρώστε το μονοπάτι του Kunkka για να ξεκλειδώσετε μια νέα εμφάνιση. Το πλοίο του Kunkka θα αντικατασταθεί από ένα τεράστιο αρπακτικό φάντασμα και οι εχθροί σας δε θα πλησιάσουν ποτέ ξανά το νερό.

Kunkka & Tidehunter

ΠΑΚΕΤΟ ΕΚΦΩΝΗΤΗ

ΕΠΙΠΕΔΟ
75

Το πλήρωμα του πάσου μάχης που θα φτάσει το επίπεδο 75 θα λάβει το επερχόμενο πακέτο εκφωνητή και εκφωνητή σκοτωμών Kunkka & Tidehunter. Αντικαταστήστε τον προεπιλεγμένο εκφωνητή με αυτό το δίδυμο ναυτικών δαιμόνιων που πάντα φέρνουν τη σωστή ποσότητα αλατιού σε κάθε παιχνίδι.

Benevolent Companion

Arcana ΓΙΑ Io

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ

Αυτό το αντικείμενο δε θα γίνει ποτέ ανταλλάξιμο ή αγοράσιμο στην αγορά.
Ξεκλειδώστε το πριν λήξει το International.

ΕΠΙΠΕΔΟ
245

Όλοι οι κάτοχοι πάσου μάχης που θα φτάσουν στο επίπεδο πάσου μάχης 245 θα λάβουν το αποκλειστικό Arcana για Io κύβου συντροφιάς, με προσαρμοσμένες κινήσεις, εφέ και ήχους σκοτωμού. Όπου και να σας παρασύρει η δίνη της μάχης, οι δεσμοί της φιλίας θα σώζουν πάντα την κατάσταση.

Trust Of The Benefactor

Immortal I

Immortal II

Immortal III

ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ
ΕΠΙΠΕΔΟ
83

Κάθε Trust of the Benefactor περιέχει έναν από τους τρεις Immortal θησαυρούς International 2017, συν την πολύ σπάνια πιθανότητα να λάβετε έναν επιπλέον θησαυρό που περιέχει ένα από αρκετά περιορισμένα αντικείμενα.

ΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ
ΓΙΑ ΚΑΘΕ 50 ΕΠΙΠΕΔΑ
ΑΠΟ 235 ΚΑΙ ΠΑΝΩ

ΧΛΕΥΑΣΜΟΙ

«Fluid Mechanics»

Jakiro

«Pleasant Distraction»

Winter Wyvern

«Chain Break Dance»

Lifestealer

«Xylobones»

Clinkz

«Step Lively»

Kunkka

«Making Friends»

Crystal Maiden

«We Have Liftoff»

Techies

«In the Spirit of Peace»

Storm Spirit

Hermes the Hermit Crab

ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ

ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
1 - 40 - 116 - 198 - 302 - 516 - 1058

Είτε χρειάζεστε μια συνταγή ή ένα σωστικό Teleport scroll, η άφιξη του Hermes πάντα φέρνει ένα χαμόγελο ακόμα και στα πιο δύστροπα πρόσωπα. Με οκτώ επιπλέον εμφανίσεις για να ξεκλειδώσετε, μπορείτε να αναβαθμίσετε το επίπεδο του Hermes για να βελτιώσει το κέλυφός του σαν αναγνώριση των συνεισφορών του στη μάχη.

ΦΙΑΛΙΔΙΑ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017

ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
68
ΦΙΑΛΙΔΙΟ: CHROME
ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
122
ΦΙΑΛΙΔΙΟ: DRY
ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
315
ΦΙΑΛΙΔΙΟ: SLIME
ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
465
ΦΙΑΛΙΔΙΟ: OIL
ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
575
ΦΙΑΛΙΔΙΟ: ELECTRIFY
ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
805
ΦΙΑΛΙΔΙΟ: POTION
ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
1905
ΦΙΑΛΙΔΙΟ: BLOOD

Ξεκινώντας από το επίπεδο μάχης 68, θα λάβετε μαγικά φιαλίδια ποταμιού που θα επιτρέπουν στον ήρωά σας να αλλάξει την ουσία και το χρώμα του ποταμιού για όλους όσους βρίσκονται στο παιχνίδι. Απλά σταθείτε στο ποτάμι και ενεργοποιήστε ένα φιαλίδιο για να μεταμορφώσετε το ποτάμι για τρία λεπτά. Κάθε ένα από τα φιαλίδιά σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά κάθε παιχνίδια και δεν υπάρχει όριο στον αριθμό φορών που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.

ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΦΕ

Ξεκλειδώστε εποχιακά εφέ εντός παιχνιδιού όταν φτάσετε τα ακόλουθα επίπεδα μάχης:

ΕΦΕ ΠΗΓΗΣ - ΕΠΙΠΕΔΟ 1
ΕΦΕ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ - ΕΠΙΠΕΔΟ 1
ΕΦΕ BLINK - ΕΠΙΠΕΔΟ 1
ΕΦΕ ΑΥΞΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
ΕΦΕ EUL'S SCEPTER OF DIVINITY
ΕΦΕ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ - ΕΠΙΠΕΔΟ 2
ΕΦΕ BLINK - ΕΠΙΠΕΔΟ 2
ΕΦΕ ΠΗΓΗΣ - ΕΠΙΠΕΔΟ 2
ΕΦΕ FORCE STAFF
ΕΦΕ ΠΗΓΗΣ - ΕΠΙΠΕΔΟ 3
ΕΦΕ BOTTLE
ΕΦΕ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ - ΕΠΙΠΕΔΟ 3
ΕΦΕ PHASE BOOTS
ΕΦΕ ΑΡΝΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ
ΕΦΕ DAGON
ΕΦΕ MAELSTROM/MJOLNIR
ΕΦΕ MEKANSM
ΕΦΕ RADIANCE
ΕΦΕ SHIVA'S GUARD

ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ

Πέρα από όλα τα παραπάνω, θα λάβετε επίσης ανταμοιβές όπως το εποχιακό πεδίο μάχης, το εξελισσόμενο Ward, μουσικό πακέτο, emoticon και άλλα καθώς αυξάνετε το επίπεδο πάσου μάχης σας. Όσο μακριά και αν πάτε, το φετινό πάσο μάχης θα σας βουλιάξει με ανταμοιβές.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ Aegis

ΕΠΙΠΕΔΟ
1000
Τιμήστε το λαμπρό γεγονός της αγωνιστικής σεζόν αποκτώντας το δικό σας Aegis of Champions. Οι σκληροτράχηλοι θρύλοι που θα φτάσουν στο επίπεδο 1000 θα λάβουν ένα ξεχωριστό εφέ φωτισμού για το σιντριβάνι Aegis εντός παιχνιδιού, καθώς και μια πρόσκληση για να παραλάβουν το International 2017 Collector's Aegis, μια αποκλειστική μεταλλική ρεπλίκα του φημισμένου επάθλου των πρωταθλητών σε κλίμακα 1/5.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ Aegis ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΖΩΗΣ
ΑΓΟΡΑ ΠΑΣΟΥ ΜΑΧΗΣ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΩΝ
ΕΠΙΠΕΔΟ 1  $9.99 USD
ΕΠΙΠΕΔΟ 75  $36.99 USD
5 ΕΠΙΠΕΔΑ  $2.49 USD
11 ΕΠΙΠΕΔΑ  $4.99 USD
24 ΕΠΙΠΕΔΑ  $9.99 USD
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΛΙΣΤΑΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΩΝ ΠΑΣΟΥ ΜΑΧΗΣ