Съвсем нов Arcana артикул за Ogre Magi
Закупуване на Flockheart's Gamble
Всички покупки, направени преди 18 януари, 2020 ще отключват „EXALTED“ версия на този артикул.
Птича история
Изгубена, разделена от семейството си и оседлана от невъзможно глупавото огре, отговорно за всичко това. Flockheart the Firelark няма друг избор, освен да се уповава, че богинята на късмета ще ѝ помогне да преживее изпитанията, застанали между нея и това пак да се обедини със своето ято. В крайна сметка самата богиня е поверила на Ogre Magi да бди над гореупоменатото ято. Сякаш е мислела с пилешки мозък… Що за глупотевина?
Multicast поредица за умения
Докато богинята на късмета благославя заклинанията Ви с експертно подобрени ефекти, над главата на Ogre Magi ще се появява индикатор за поредицата. Това ще става, когато несравнимите Ви умения правят поредица от пет или повече последователни изпълнения на Multicasts. Няма ограничение за това до колко може да достигне до поредицата Ви. Ето защо се уверете, че не сте изпитали своите умения за изпълняване на заклинания до абсолютния максимум.
ВТОРИ СТИЛ ЗА ОТКЛЮЧВАНЕ
Resplendent Firelark
Натрупайте поредица от десет Multicasts из всичките Ви игри, за да спечелите скъпоценни камъни към отключването на втория стил. С всяко следващо изпълняване на Multicast от десетото нататък се връчва по един скъпоценен камък. С единствения лимит върху общото е способността Ви да изпълнявате Multicast. Докато късметът е на Ваша страна, само въпрос на време е преди екстра благословената версия на Flockheart's Gamble да стане готова за битка.

Auspice of the Whyrlegyge

Immortal артикула Auspice of the Whyrlegyge на Ogre Magi вече включва допълнителен стил, специално направен, така че да съответства на този за новата Arcana.

Arcana включва:
Съвсем нов модел, животно за яздене и пиедестал
Моделът на Ogre Magi и пиедесталът за снаряжението са напълно преработени, така че да подобават на благословиите от богинята на късмета и стопанисването на свещеното ѝ стадо.
Персонализирани анимации и ефекти
Включва съвсем нови анимации; Multicast брояч за поредици; Нови ефекти за Fireblast, Ignite и зашеметяване; Персонализирани околни ефекти и втори стил; Персонализирани ефекти за Hand of Midas; А дори и периодичното изненадващо яйце.
Персонализирани активи за герой
Включва съвсем нов портрет за героя, икони за уменията и мини картата на двата стила.
300+ нови Arcana ексклузивни гласови реплики
Кликнете, за да пуснете
Персонализирана Hand of Midas икона
Втори стил за отключване
Спечелете 500 точки скъпоценни камъни от Mulitcast поредици, за да отключите алтернативния стил Resplendent Firelark.
Закупуване на Flockheart's Gamble
Всички покупки, направени преди 18 януари, 2020 ще отключват „EXALTED“ версия на този артикул.
Специална поредица награди
Ознаменувайте зимния сезон със специална поредица Frostivus награди. Всяка победа при нормалното търсене на мачове ще Ви помогне да напредвате в поредицата, където ще намерите скътани сезонни изкушения, включително подаръци, тържества, звуци за чат рулетката… А дори и зимно съкровище.
Зимно съкровище 2019
Също е достъпно и за 2,49 $, това съкровище съдържа нови набори с артикули за Ancient Apparition, Death Prophet, Treant Protector, Bane, Alchemist, Leshrac, Sven, Dark Willow и Mirana. Плюс много рядък набор Ursa. Както и изключително рядък набор за Tiny.