ΝΕΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Arcana ΓΙΑ Ogre Magi
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ Flockheart's Gamble
Όλες οι αγορές που θα γίνουν πριν τις 18 Ιανουαρίου 2020 θα ξεκλειδώσουν μία έκδοση «EXALTED» αυτού του αντικειμένου.
Ιστορία ενός πουλιού
Χαμένη, χωρισμένη από την οικογένειά της και σελωμένη με ένα απίστευτα χαζό Ogre υπεύθυνο για όλα αυτά, η Flockheart το Firelark δεν έχει άλλη επιλογή από το να εμπιστευτεί πως η Θεά Τύχη θα τη βοηθήσει να επιβιώσει τις δοκιμασίες που βρίσκονται μεταξύ της και της επανένωσής της με το σμήνος της. Στην τελική, ήταν η ίδια η Θεά Τύχη που ανέθεσε στον Ogre Magi να προσέξει το εξής κοπάδι εξ' αρχής. Τι στο καλό σκεφτόταν;
Σερί ικανότητας Multicast
Καθώς η Θεά Τύχη ευλογεί τα ξόρκια σας με εδικά ενισχυμένα εφέ, ένας δείκτης σερί θα εμφανιστεί πάνω από τα κεφάλια του Ogre Magi όταν οι απαράμιλλες ικανότητές σας καταφέρουν πέντε ή περισσότερα συνεχόμενα Multicast. Δεν υπάρχει όριο στο πόσο ψηλά μπορεί να πάει το σερί σας-οπότε σιγουρευτείτε να ωθήσετε τις ικανότητες εκτέλεσης μαγείας σας στο μέγιστο.
ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΙΜΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΙΛ
Resplendent Firelark
Συλλέξτε σερί 10 Multicast στα παιχνίδια σας για να κερδίσετε πόντους για το ξεκλείδωμα του δεύτερου στυλ. Κάθε συνεχόμενο Multicast από το δέκατο και μετά θα απονέμει ένα πόντο αυγού—με το μόνο όριο για το σύνολο να είναι η ικανότητά σας να εκτελείτε Multicast. Με την τύχη στο πλευρό σας, είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι η υπερευλογημένη έκδοση του Flockheart's Gamble να είναι έτοιμη για μάχη.

Auspice of the Whyrlegyge

Το Immortal αντικείμενο Auspice of the Whyrlegyge του Ogre Magi τώρα διαθέτει ένα επιπλέον στιλ ειδικά φτιαγμένο για να ταιριάζει με το στιλ του νέου αντικειμένου Arcana.

Το Arcana περιλαμβάνει:
Ολοκαίνουργιο μοντέλο, υποζύγιο και βάθρο
Το μοντέλο και το βάθρο εξοπλισμού του Ogre Magi έχουν ανασχεδιαστεί τελείως για να αρμόζουν στην ευλογία της Θεάς Τύχης και την επιστασία της στο ιερό της ποίμνιο.
Προσαρμοσμένες κινήσεις και εφέ
Διαθέτει ολοκαίνουργιες κινήσεις, μετρητή σερί Multicast, νέα εφέ Fireblast, Ignite και σαστίσματος, ειδικά περιβαλλοντικά εφέ, ένα δεύτερο στιλ, ειδικά εφέ Hand of Midas και ακόμα και ένα αυγό-έκπληξη περιστασιακά.
Προσαρμοσμένα στοιχεία ήρωα
Περιλαμβάνει ολοκαίνουργιο πορτραίτο ήρωα, εικονίδια ικανοτήτων και εικονίδιο μικρού χάρτη και για τα δύο στυλ.
300+ νέες ατάκες αποκλειστικές στο Arcana
Πατήστε για αναπαραγωγή
Προσαρμοσμένο εικονίδιο Hand of Midas
Ξεκλειδώσιμο δεύτερο στιλ
Κερδίστε 500 πόντους πετραδιού από σερί Multicast για να ξεκλειδώσετε το εναλλακτικό στιλ Resplendent Firelark.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ Flockheart's Gamble
Όλες οι αγορές που θα γίνουν πριν τις 18 Ιανουαρίου 2020 θα ξεκλειδώσουν μία έκδοση «EXALTED» αυτού του αντικειμένου.
ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΩΝ
Γιορτάστε τη χειμερινή περίοδο με μια ειδική γραμμή ανταμοιβών Frostivus. Κάθε νίκη σε κανονική εύρεση παιχνιδιού θα σας βοηθήσει να προοδεύσετε στη γραμμή, όπου θα βρείτε ένα σύνολο εποχιακών απολαύσεων, που περιλαμβάνει δώρα, εορτασμούς, ήχους ροδέλας συνομιλίας—ακόμα και έναν Χειμερινό θησαυρό.
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ 2019
Αυτός ο θησαυρός, που είναι επίσης διαθέσιμος για $2.49, περιλαμβάνει νέα αντικείμενα για Ancient Apparition, Death Prophet, Treant Protector, Bane, Alchemist, Leshrac, Sven, Dark Willow και Mirana — επίσης ένα πολύ σπάνιο σετ για τον Ursa και ένα υπερβολικά σπάνιο σετ για τον Tiny.