Vadonatúj Titokzatos tárgy Ogre Magi számára
Piheszív Hazárdjátékának vásárlása
A 2020. január 18. előtti vásárlások a tárgy 'FENNKÖLT' változatát oldják fel.
Egy madár meséje
Eltévedve, elszakadva a családjától, és nyergében azzal a hihetetlenül ostoba ogréval, aki mindezért felelős, Piheszívnek, a tűzpacsirtának nincs más választása, mint bízni abban, hogy a Szerencse Istennője segít neki túlélni a megpróbáltatásokat, amelyek a rajához való visszatéréstől elválasztják. Elvégre eleve maga az Istennő volt az, aki megbízta Ogre Magit a feladattal, hogy vigyázzon a fent említett rajra. Mégis, mi a csirip járt az Istennő fejében?
Multicast képességsorozat
Ahogy a Szerencse Istennője hozzáértés-növelő hatással áldja meg varázslataidat, egy sorozatjelző jelenik meg Ogre Magi feje fölött, amikor páratlan ügyességed öt vagy több sikeres Multicastot állít sorba. Nincs korlátja, mekkora sorozatot tudsz elérni, hozd hát ki a legtöbbet varázslási képességeidből.
FELOLDHATÓ MÁSODIK STÍLUS
Fénylő tűzpacsirta
Érj el tízes Multicast-sorozatokat játékaidban, hogy ékköveket szerezz a második stílusfeloldás felé. Tíztől kezdve mindegyik sikeres Multicast egy ékkőpontot ad, a teljes mennyiség korlátja pedig csak Multicast-elérési képességed. A szerencsével az oldaladon csak idő kérdése, hogy Piheszív Hazárdjátékának extrán áldott változata harcra kész legyen.

A Pörgeleng Jósolója

Ogre Magi A Pörgeleng Jósolója Halhatatlan tárgyának mostantól van egy további, kimondottan az új Titokzatoshoz illeszkedőre készített stílusa.

A Titokzatos tartalma:
Vadonatúj modell, hátas és talapzat
Ogre Magi modellje és tárgykiosztási talapzata teljesen újra lett tervezve, hogy kihasználja a Szerencse Úrnőjének áldását és szent raja fölötti gondnokságát.
Egyedi animációk és effektek
Vadonatúj animációkkal, Multicast sorozatszámlálóval, új Fireblast, Ignite és bénítás effektekkel, egyedi környezeti effektekkel és egy második stílussal, egyedi Hand of Midas effekttel és alkalmanként egy meglepetés tojással.
Egyedi hőselemek
Vadonatúj hősportrét, képességikonokat és minitérkép-ikont tartalmaz mindkét stílushoz.
Több mint 300 új Titokzatos-exkluzív szöveg
Kattints a lejátszáshoz
Egyedi Hand of Midas ikon
Feloldható második stílus
Érj el 500 Multicast-sorozatot a Fénylő tűzpacsirta alternatív stílus feloldásához.
Piheszív Hazárdjátékának vásárlása
A 2020. január 18. előtti vásárlások a tárgy 'FENNKÖLT' változatát oldják fel.
Különleges jutalomsor
Ünnepeld a téli időszakot egy különleges Frostivus jutalomsorral. Mindegyik normál játékkereséses győzelem segít előrehaladnod a sor mentén, ahol szezonális csemegéket találsz, köztük ajándékokat, ünnepléseket, csevegőkorong-hangokat, és még egy Téli Kincset is.
Téli Kincs 2019
Ez a kincs, amely 2,49$-ért szintén elérhető, új tárgyszetteket tartalmaz Ancient Apparition, Death Prophet, Treant Protector, Bane, Alchemist, Leshrac, Sven, Dark Willow és Mirana számára, plusz egy nagyon ritka Ursa szettet és egy rendkívül ritka Tiny szettet.