Arcana комплект за Windranger
Мистериите на раждането ѝ винаги са омайвали Лайралей и нейните осиновители.
Но докато растяла и странната ѝ връзка с пазителя на вятъра ставала все по-силна, безпокойството относно нейния произход започвало да я обхваща. И макар че смятала да избяга от него, главоломният ѝ път я отвел само до разкритието на една трудна истина. Селото и кръвните ѝ роднини били унищожени от вятърни стихийни персонажи в нощта на праведната разплата, както и че такова унищожение е било необходимо, за да си я върнат като една от самите тях.
С фиксиран фокус
Внезапна вихрушка от стрели поваля враговете на Windranger с непоколебимо темпо. Ако бъдат заварени неподготвени, няма как да избягат от нейния Focus Fire и неумолимия залп, отприщван от лъка на Windranger. Станете свидетели на натрупаните Ви щети, нанасяйки безчет стрели от безкрайния колчан на Windranger, а в крайна сметка отключете и втори стил за Arcana — Reflections of the Gale.
Втори стил за отключване
Reflections of the Gale
Призована от ветровете на промяната, Windranger обуздава духа на дървото, за да принуди враговете ѝ да окапят като есенни листа.
Убивайте врагове с Focus Fire и натрупайте 2 500 000 в щети, така че да отключите алтернативния стил Reflections of the Gale на тази Arcana, включващ есенна цветова тема за модела и ефектите.
Arcana включва:
Съвсем нов модел, артикули и пиедестал
Целият модел, артикули и пиедестал в снаряжението за Windranger са трансформирани, така че да пораждат мощта на ветровития пазител.
Персонализирани анимации и ефекти
Включва съвсем нови набори с анимации, звукови ефекти, брояч за щети на Focus Fire, персонализирано проектирана лента за изпълняване, нови околни ефекти за двата стила, допълнения към базовите и Immortal ефектите за нейните умения и нови ефекти при смърт за Windranger и вражеските герои, които тя поваля.
Arcana ексклузивни активи за герой
Включва съвсем нов портрет за героя, икони за уменията и мини картата.
Eul's Scepter и Force Staff икони и анимации
500+ нови Arcana ексклузивни гласови реплики
Кликнете, за да пуснете
Втори стил за отключване
Натрупайте 2 500 000 в щети използвайки Focus Fire убийства, така че да отключите алтернативния стил Reflections of the Gale.
Персонализирана лента за изпълняване
Екран при зареждане и тапет