ΠΑΚΕΤΟ Arcana ΓΙΑ WindRanger
ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 575
ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΓΕΥΑΝ ΤΗ LYRALEI ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ.
Αλλά όσο μεγάλωνεμ και η παράξενη σχέση της με τον προστάτη άνεμο γινόταν ακόμα ισχυρότερη, άρχισε να κατασταλλάζει μια ανησυχία σχετικά με την προέλευσή της. Και αν και σκέφτηκε να τρέξει από αυτή, το μονοπάτι εμπρός της οδήγησε μόνο στην ανακάλυψη μιας πικρής αλήθειας — ότι το χωριό της και οι συγγενείς αίματός της καταστράφηκαν από στοιχειά του ανέμου μια νύχτα δίκαιης τιμωρίας και πως τέτοια καταστροφή ήταν απαραίτητη για να την αναμορφώσουν ως μία από αυτούς.
ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Ένας καταιγισμός βελών πλήττει τους εχθρούς της Windranger με αμείωτο ρυθμό. Αν κάποιος πιαστεί απροετοίμαστος, δεν υπάρχει διαφυγή από το Focus Fire της και την αδυσώπητη ομοβροντή που εκτινάσετε από το τόξο της Windranger. Δείτε τη συσσωρευμένη σας ζημιά, παραδίδοντας ατέλειωτα βέλη από την άπειρη φαρέτρα της Windranger, ξεκλειδώνοντας τελικά ένα δεύτερο στυλ Arcana: Reflections of the Gale.
ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΙΜΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΥΛ
Reflections of the Gale
Κλητευμένο από τους ανέμους της αλλαγής, η Windranger φέρει το πνεύμα των δασών για να φθινοπωριάσει τους εχθρούς της.
Σκοτώστε εχθρούς με το Focus Fire και συγκεντρώστε 2,500,000 ζημιά για να ξεκλειδώσετε το εναλλακτικό στυλ Reflections of the Gale για αυτό το Arcana, που διαθέτει ένα φθινοπωρινό χρωματικό θέμα για το μοντέλο και τα εφέ του.
ΤΟ ARCANA ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Ολοκαίνουριο μοντέλο, αντικείμενα και βάθρο
Ολόκληρο το μοντέλο της Windranger, τα αντικείμενα και το βάθρο εξόπλισης μεταμορφώθηκαν για να επικαλεστούν τη δύναμη του προστάτη ανέμου.
Προσαρμοσμένες κινήσεις και εφέ
Διαθέτει ένα ολοκαίνουριο σετ κινήσεων, ηχητικών εφέ, μετρητή ζημιάς Focus Fire, μια ειδικά σχεδιασμένη μπάρα διοχέτευσης, νέα περιβαλλοντικά εφέ ανέμου και και για τα δύο στυλ, προσθήκες στα Immortal εφέ για τις ικανότητές της και νέα εφέ θανάτου και για τη Windranger και για εχθρικούς ήρωες που σκοτώνει.
Στοιχεία ήρωα αποκλειστικά στο Arcana
Περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουριο πορτέτο ήρωα, εικονίδια ικανότητας και ένα εικονίδιο μικρού χάρτη.
Εικονίδια και κινήσεις Eul's Scepter και Force Staff
500+ νέες ατάκες αποκλειστικές στο Arcana
Πατήστε για αναπαραγωγή
Ξεκλειδώσιμο δεύτερο στυλ
Συσσωρεύστε 2,500,000 ζημιά χρησιμοποιώντας σκοτωμούς Focus Fire για να ξεκλειδώσετε το εναλλακτικό στυλ Reflections of the Gale.
Ειδική μπάρα διοχέτευσης
Εικόνα φόρτωσης και ταπετσαρία
ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 575